|
|
zoryc
Yu-Fitness Rekreativac
|
 |
« Reply #301 on: February 29, 2008, 09:54:20 PM » |
|
mislim sta reci.... 
|
|
|
|
|
|
bolje vreme nece doci, bolje vreme moramo stvoriti
|
|
|
zoryc
Yu-Fitness Rekreativac
|
 |
« Reply #302 on: March 01, 2008, 12:33:21 AM » |
|
hehe... Prica na drugoj strani "mamina prijateljica" je inache moja,licno sam je postavio na sajt "dame biraju" :p
boli tebe... ti si karao twoje kewe prijateljicu...
|
|
|
|
|
|
bolje vreme nece doci, bolje vreme moramo stvoriti
|
|
|
|
abs
|
 |
« Reply #303 on: April 11, 2008, 02:54:48 PM » |
|
Sutra ujutro, kad sam se vratio iz WC-a, strina me je docekala rasirenih nogu! ***** joj je bila otvorena i sva mokra! Uh, kakva je***a, matorka! **** poce da mi se budi, ja se uvukoh u krevet pored nje.
-"Seceru, jebacu, jel’ si je video?" upita me moja strina Nada. –"Zeljna ga je, hoce da je ****s?"
Ja samo klimnih glavom i priljubih se uz nju. Ona podize jednu nogu, uhvati me za **** i smesti ga sebi izmedju nogu. Trljala ga je butinama i kvasila pickom! Ljubili smo se, stiskali, mazili i ugrizla bi me za vrat, rame! Nije mu dugo trebalo da se ukruti. Lezali smo okrenuti jedno prema drugom, ona podize nogu preko mene, oslobodi ulaz u picku i ja joj ga gurnuh! Uh, sto je bilo sklisko, toplo, meko, vlazno! Glavicem joj protrljam usmine, pa joj ga nabijem! Ona se samo strese i ujede me!
Uhvatio sam je oko dupeta i navlacio sam je na ****. Jebao sam je, ali nisam mogao da ga gurnem do kraja. Strina mi uhvati jezik i nije ga pustala iz usta. Samo je stenjala i pribijala se uz mene da joj ga bolje nabijam. Dobra i slatka jebacina!
-"Seceru … jaoooj … popni se … jebacu … zajasi" prozbori strina.
Prebacih se na strinu nevadeci ga iz njene picke. Skupio sam joj noge ispod sebe i nastavih da je ****m. Sad je mogla bolje da stisne picine misice. Odmah sam to osetio, a ja jace poceh da je ****m. Strina poce da me ljubi, mazi i lize, ja ga jos jace nabih i tako u krug! Jebao sam je sa zadovoljstvom! Kako i ne bi! Do pre tri dana bio sam "ocajan" jer ga nisam "umocio" ni jednoj, a sada ****m bez prestanka! I to kakve matorke! Matorke zeljne kurca!
-"Jel’ da … rasirim … noge?" upita me strina kroz stenjanje.
-"Ne … ovako cu … da te … ****m" odgovorih u ritmu mog nabijanja u njenu picku.
Nije mogla dugo da izdrzi.
-"Tako ga … bolje osecam … sladje … svrsavaaam … jaooj … jebi me … jace … gurni … nemoj da … stanes … jebi me … jebiii iii ii … jaooj" poce da vristi moja strina ispod mene.
–"Digni … mi … noge … seceru … jebacu … digni ih … uuuh … joooj … jebi me … rasturi me … razvali je … u picku … jebi me …" volela je da prica moja strina dok je ****m.
Jes’ da je bila u godinama, ali je dobro, jebozovno, izgledala! A jos bolja je bila na kurcu! Jebala se super! Znala je da uziva u jebanju, u kurcu, u jebacu. Pruzala je svom jebacu, meni, najlepse trenutke jebanja! Nisam joj ostajao duzan! Jebao sam je sto sam jace mogao i pokazivao sam joj da uzivam u njoj i njenoj picki, da obozavam sto je ****m!
-"Jebacice … picko … ‘ocemo li … je***o moja … zajedno … uuuh sto … je … slatko … slatka ti je ***** … ti si … najbolja … na kurcu … je***a … ‘ajde … gotovo … zajednooo …" i poceh da je punim spermom.
Strina "podivlja" ispod mene! Umalo me nije zbacila sa sebe! Zapeo sam iz sve snage da je "probusim" kurcem! I ona je svrsavala!
Jebao sam je bas dobro i dugo. Prosao je skoro 1 sat jebanja sa mojom slatkom strinom! Svalio sam se sa nje i odmah sam zaspao.
Kad sam se probudio bilo je 10 sati, strine nije bilo pored mene. Culi su se glasovi iz trpezarije, zenski glasovi. Obukao sam trenerku bez gaca i majicu i posao u kupatilo da se sredim posle jebacine sa mojom strinom. **** mi je bio natecen i dobro se ocrtavao na trenerci. Ne mogu da kazem da nisam to namerno ucinio! Bile su tu sve tri moje je***e: strina Nada, ujnica Mira i komsinica Ana. Kakav harem! Ne verujem da su ikada bile ovako zajedno! Svaka je bila tu zbog nadanja da ce bas ona biti jebana!
Sedeli smo svi u trpezariji. Pili smo kafu. Strina i ujna su se dogovarale sta ce danas da pripreme za rucak. Komsinica Ana nije u tome ucestvovala jer je morala to da kod svoje kuce uradi. Kako moj ujak Aca danas nije planirao da dodje na rucak, ujna i strina su se dogovorile da ce ovde spremiti za nas troje.
-"Odosmo nas dve na pijacu da kupimo neke sitnice i vracamo se brzo. A vas dvoje … budite "dobri"!
Izadjose smejuci se! Komsinica Ana i ja se zgledasmo! Jes’ da je ona bila najstarija od njih tri, ali u izgledu nije nista zaostajala za njima dvema.
-"Tetka Ana, hocete li jos kafe, da skuvam? Ili hocete nesto drugo?" upitah je.
-"Pa, juce smo hteli da popijemo kafu, ali nismo stigli do toga" uzvrati komsinica Ana i pogleda mi oteklinu u trenerci.
-"E danas cu ja ipak da je skuvam, jel’ vazi?" rekoh.
Kako sam ustao, morao sam da prodjem pored nje. Ona me uhvati za ruku i povuce da me poljubi u usta. Nije ustajala pa sam morao da se sagnem. Rukom mi napipa **** u trenerci i stisnu ga, a jezik mi ugura u usta.
-"Da ti ja dam moju "dzezvu" da sa ovim tvojim "stapom" po njoj mesas, da ne zagori, a!" upita me ona.
-"Komsinice, kako kada ce se ove dve brzo vratiti. Sta ce reci!?"
-"Pa sta ima da kazu! Idemo u sobu i kad nas ne budu videle, shvatice gde smo i sta radimo! Ako bas zele, neka nas nadju da vide gde smo i sta radimo! ‘Ajdemo lepotane…"
-"Tetka Ana, do malo pre sam bio sa strinom. Nisam siguren da cu moci da Vam udovoljim, da cu moci da Vas dobro …"
-"Ma moci ces sigurno. Odmorio se on. Vidis kako je skocio kad sam ga pomazila!" u****a je ona.
-"Pravo da Vam kazem, nisam ni doruckovao, nisam nista jeo! Gladan sam tetka Ana. Ja bih prvo da nesto pojedem, pa bih onda mogao da Vas …" rekoh molecivo.
-"Uh lepotane, sad ce tebi tetka Ana da spremi! Izvini, nisam znala da nisi nista prezalogajio! Odmah ce biti, samo ti sedi i uzivaj" usplahireno ce tetka Ana, "plaseci" se da ne ostane uskracena za dobru jebacinu! A, prilika je!
-"Ma tetka Ana, ja cu uzivati da mi Vi spremite klopu. Ali, hocu da uzivam i sa Vama i u Vama …" rekoh joj da bi joj se malo udvarao.
Ona se samo nasmesi i ode u kuhinju. Nisam posao za njom, jer da jesam ne bih dobio dorucak. Kao sto juce nisam od nje dobio kafu!
Dok sam doruckovao, sedela je do mene i gledala me. Nesto je pricala o tome kako je ona postena zena, ali zbog slabog muza mora da se snalazi da je neko "osvezi"! Upitah je da li to cesto radi, rece da je eto sad naisla na priliku sa svojom prijateljicom (moja strina Nada) i da to ne cini tako cesto. U sebi sam mislio da ipak nije tako kako ona to meni prica.
Po neki put bi me pomazila po glavi, stisnula za misice na rukama i nogama a prevukla bi i rukom preko mog kurca. Tad bi joj oci zasijale.
Strina i ujna nikako da se vrate. Znao sam, ako se vrate dok ne odem sa Anom u sobu nece dati da je ****m! Meni se povrati snaga od dorucka i rekoh:
-"Tetka Ana da Vam se zahvalim za ovaj super dorucak" rekoh joj kada se vratila iz kuhinje gde je odnela posudje. Ustadoh i privukoh je sebi, pomilovao sam je po sisama, bokovima, dupetu, spustio sam usne na njene, a ona me obgrli rukama oko vrata i "zaljubljeno" me gledase. Ljubili smo se i ja joj prosaptah na uvo:
-"Idemo da Vam se zahvalim i da Vam ga zavalim …"
Kako udjosmo u sobu ona se brzo skide i opruzi se na krevet. Ja sam je zadivljeno gledao kako se sa zadovoljstvom svlaci znajuci da je pomno gledam. Imala je malo vise kilograma oko stomaka, sise su joj malo visile, a dupe i butine su bule malo punije ali onako kako to matorke mogu da lepo nose. Skinuh se i ja a ona razgoraci oci kad ugleda moj dignuti ****.
-"Nisam ga ni videla, nisam znala ni koliki je! Osetila sam ga da je tvrd i veliki, ali nisam znala kako je lep."
Skocila je i strpala ga u usta i proguta ga celog. Brzo ga je dudlala i drkala rukom.
-"Nemojte komsinice tako, napunicu Vam usta! "Ajde da Vam ga nabijem u … picku!" rekoh joj.
-"Ajde, ne cekaj ni casa, ‘ajde jebi me…" saglasi se ona.
Opruzi se ona opet na krevet i ja preko nje. **** mi se nasao pred njenom rupom! Poceh da joj ga uterujem. Ona zacvile, zgrli me, podize noge oko mene a ja sam je netremice gledao u oci.
–"Jel’ Vam je lepo? Jel’ se dobro smestio?" upitah.
-"Jaooj koliki je, al’ nabi mi ga do jaja, nemoj da nesto ostane napolju, ‘ocu ga celog u picki … ‘
_"Evo Vam ga, evo Vam ga celog, do jaja cu Vam ga nabiti i razvalit cu Vam picku od kurca, od jebanja …" i poce mrdanje mog dupeta napred-nazad!
Uskladismo moje napred-nazad sa njenim mesanjem. Ona poce da se grci i uzdise, jauce i cvili, a ja sam stenjao da je savladam i da je sto pre "probodem" kurcem! Ova mi se matorka dopala! S obzirom na njene godine bila je super na kurcu, dobro se jebala! Imala je, istina, razradjenu, razglavljenu picku, ali je bila mesnata, obilno je lucila sokove i isla je u susret kurcu! Na kurcu sam osecao kao da joj stalno ulazim u picku! A nisam joj ga vadio! U pocetku sam joj ga vadio do glavica, a kasnije ne vise od pola kurca. Ponekad joj ga izvadim celog, protrljam je po usminama, a onda joj ga zestoko nabijem do jaja! Tada bi podizala celu karlicu da bolje namesti picku!
-"Uh Ana … kako si dobra … al’ ti je ***** slatka … mesnata … dobra si … za … jebanje … uuuh slatka si … al’ si se rasirila … da primis … **** … ****m te … u picku … oooh Ana … je***o … mesaj mi …" izgovarao sam joj na uvo dahcuci, ljubeci je u vrat i zestoko joj ga nabijajuci.
Sve je vec bilo mokro pod nama, krevet je poceo jace da skripi!
-"Jebacu .. kuronjo … jebi me … jebi tvoju Anu … komsinicu jebi … jebacu jebi me … tvoja sam je***a … moj si jebac … lepotane guraj … uuuh koliki ti je … jebi me … jebi meeee …" oglasi se Ana podamnom u ritmu mog nabijanja u nju, lizuci me i ujedajuci za vrat!
-"Ana … Maki … " culo se!
-"Jaooj pa sta radite zaboga … niste se zatvorili … uh sto lepo izgledate ovako" oglasise se zajedno strina i ujna sa vrata sobe!
Samo sam malo okrenuo glavu ka njima dvema, ali nisam prestajao da ****m tetka Anu, komsinicu. Osetio sam da se Ana trznula kada ih je cula, ali ni ona nije pokazivala zelju da prestanem da je ****m.
-"Nado, da li ovako lepo izgleda kada i nas ****, a?" upita moja ujnica.
-"Pa sigurno, vidis kako joj ga mocno, jako nabija u picku! Vidi kako mu je lepo i mocno dupe! Dobro udara! ‘Ajde da ih ostavimo da zavrse, nek’ je iz****, jadnicu. Ona pored onog njenog i ne zna sta je dobar **** i dobra jebacina! ‘Ajdmo! rece moja strina Nada.
Jos nisu bile ni izasle, a moja jebacica i ja pocesmo da svrsavamo! Krevet se zaljuljao da se raspadne, a one stadose kao skamenjene na vratima!
-"To jebacu … udri … nabijaj … istresi … jaoooj … jebi me … zalij mi … picku …jos … jos … jaoooj … nabi … strcaj …uuuh …oooh … slatko …" javi se moja jebacica skoro vicuci.
To nase svrsavanje je potrajalo!
A nase gledateljke su bile k’o ukopane! Verovatno su bile zadivljene onim sto su videle!
-"Videla sam kako vas je obe jebao!" prosapta moja ujnica Mira. -"Sledeci put hocu da mene **** a da vas dve gledate! I da mi vas dve zavidite kad me bude jebao" nastavi ujnica.
Tako njih dve izadjose napolje iz sobe, a ja ostadoh sa mojom jebacicom. Spustih se na krevet pored nje sav znojav. Ana dohvati neki carsav i obrisa nas oboje. Ali, najvise se zadrzala oko mog kurca! Legla je pored mene prebacivsi nogu i zavuce glavu meni u vrat, ljubeci me.
-"Tetka Ana, jel’ bilo dobro?" upitah je.
-"Uuuh lepotane, jebacu, nikad nisam bila ovako jebana! Moj me muz nikad nije ovako jebao ni ovako dugo, a ni nema ovoliki ****. Da sam mladja isla bih za tobom na kraj sveta, za tobom i tvojim kurcem. Uuuh, sto si me dobro jebao, uuuh, sto dobro ****s! A tek ****, ala ti je mocan! Imam utisak da mi je jos uvek u picki! Bas si je razjebao, razglavio!" ushiceno izgovori komsinica Ana.
-"Uh tetka Ana, nemojte tako! Ne hvalite nas obojicu toliko! Da i Vi niste dobra *****, dobra jebacica, ne bih vas tako jebao! Istina, ja volim da ****m vas matorke, ali vasa ***** je vrlo lepa i slatka, vruca i mokra i imam utisak kao da mi zvace ****! To me bas nadrazuje i onda mora da ispadne dobra jebacina" odgovih.
-"Markane, lepotane, slusaj, nemoj da mi persiras. Jesam starija od tebe, mogu majka da ti budem, ali me ****s i jebaces me jos, jel’da?"
-"Hocu, kako da necu, kadgod budem mogao, jebacu Vas sa zadovoljstvom" odgovorih.
-"E pa to sam htela, da i samnom budes na "ti" kao i sa njih dve."
-"Tetka Ana, one su mi rodjake".
-"Da, ali i njih ****s kao i mene pa nema potrebe da bude razlike" ona ce.
-"Mladje su od Vas".
-"Ma nema veze sto su mladje, ***** je *****! I ja volim da me ****s kao sto i one to vole. Ti dok me ****s samnom si na ti, a cim ga izvadis pocnes da mi persiras."
-"Da, ali mi prija, i meni i mom kurcu je to kao stimulans. Samim tim nas dvojica imamo utisak da ste dama, da ****m pravu gospodju iz visokog drustva. A Vi to i jeste".
-"Dobro, kuronjo, jebacu, kurcino, lepotane, kako to izgleda da te ja tako nazivam a ti samo sto mi ne kazes "gospodjo"."
-"Pa i gospodje vole da budu dobro jebane" ne popustam ja.
-"Naravno. Zovi ti mene Ana i to na ti i niko ti nece zameriti! Jel’ vazi?"
-"Ma vazi Ana, je***o, picko, jebacice moja" kao slozih se ja.
-"E pa da te u to ime nagradim. Hocu da ti se popnem na **** i da se tako ****mo. Vidi ga kako se udrvenio".
Pope se ona na mene i nasadi se na ****. Odmah se nabila do kraja. Saze se i poce da me ljubi i lize. Uhvatih je za sise, za kukove, dupe. Bas je bila mesnatija od moje strine i moje ujnice. Zivahno se dizala i spustala. Prosto je poskakivala.
-"Oh,oh,oh" poce da se javlja Ana. –"Kako je dobro, slatko, imati ovakav **** u picki! Nisam se lepse nabijala na **** nego sada! Kurcino, sta kazes, jel’ ti se dopada ova jebacina? Jel’ ga vidis kako mi ulazi u picku?"
-"Vidim samo kako on nestaje i osecam da ti ulazi" odgovorih joj.
-"Uh da mogu da te odvedem kod mene, u moju sobu, da me tamo ****s! Tamo ima dosta ogledala na ormarima i lepo moze da se vidi kako **** ulazi u picku. Uh,uh,uh, jaoj, gotova sam".
Prevrnula je ocima, ubrzala je dizanje i spustanje i prestade da dise! Samo je ciknula i leze preko mene. Uh, bas je ima!
Nismo ni primetili da imamo posmatrace! Moja strina i ujna su stajale u vratima i gledale nas razgoracenim ocima.
-"Ooo, pa vas dvoje se jos ****te! Kad mislite da zavrsite?" upita nas moja strina.
-"Ajde, dosta vam je! Ti si jutros jebao mene i Anu, a sad opet nju! Neces moci da ustanes, ostavi malo i za nas dve!" nastavi moja strina.
-"A ne za nas dve, vec samo za mene" usprotivi se moja ujnica. –"Gledajuci ove kako se jebu vec me svrbi *****. Jos kad vidim da Maki **** komsinicu po drugi put, dodje mi da vristim!"
-"Ej vas dve, vas moze da **** kad god hocete, a ja znate da to ne mogu! Ostavite nas da me Maki po**** jos ovaj put i onda idem. Pa zar imate srca da me, sad kad mi je najsladje, skinete sa kurca! A i Maki nije svrsio!" zavapi tetka Ana, moja je***a, ne zaustavlajuci da se nabija na moj ****.
Njih dve se pogledase.
-"Ohladice se rucak, rekle smo da te **** do rucka" opet ce moja ujnica.
-"Kakav rucak, pustite nas da me Maki iz****" opet ce u****o Ana.
One se okretose i nestadose bez reci!
-"Ajde me uzjasi, ne mogu ovako vise, bole me noge" rece mi moja jebacica.
Prevrnusmo se pazeci da ne ispadne iz picke, namestismo se. Valjda sto su me strina i ujna gledale kako ****m ovu matorku, **** mi je, cini mi se, tako otvrdnuo i nabrekao, da sam imao utisak da cu ovu moju je***u da raspolutim! Jebao sam je kao ni jednu do sada! Ponavljala je samo"jaoj, jaoj, jaoj" bez prestanka! Potrajalo je to oko pola sata kad mi se javilo da svrsim!
-"Ana … ja sam gotov … ne mogu vise … hocu da svrsim" prodahtao sam.
-"Ajdemo … zajedno …jaoj … jaoj … jaoj"
Napunio sam joj picku mojom spermom! Izujedala me je po vratu i ramenima! Tako me je stisla i nogama i rukama, da sam upotrebio svu snagu da bih pomerao moj **** u njenoj picki!
Kad sam se svalio sa nje, upitah je:
-"Je li Ana, jesi li dobro izjebana?"
-"Uh jebacu, ne mogu ti to opisati! Nista lepse i sladje nisam dozivela! Ne znam kako cu preziveti tvoj odlazak! Moracu da te nadjem ma gde bio! Da me ****s! Inace cu da poludim bez tebe i njega!" odgovori moja tetka Ana, tek izjebana.
-"Lepo je to cuti da me neka matorka zeli, da zeli da je ****m. Ali zivot ide dalje, je***o, jebacice moja…"
-"Da neces mozda da ga sakrijes da bi samo tebe jebao, a?" oglasi se moja strina Nada. –"Svaka bi od nas to ucinila, da ga ima samo za sebe".
Nismo ni primetili kada je usla na vrata! Verovatno nas je gledala dok smo svrsavali!
-"Vidim da ste svrsili. ‘Ajde, sada da se osvezite, pa za sto!" rece strina.
Ana se saze i posisa mi ****. Jedva se rastavila od njega! Ova mi je matorka bas prijala! Dooobro se jebala!
Tog popodneva smo proveli zajedno sve cetvoro. Pricali smo uglavnom o zajednickim dogadjajima, o dogadjajima samnom! Bile su neverovatno otvorene i neposredne, detaljne! Jes’ da mi je **** bio stalno polupodignut, morao sam da ga vesto skrivam. Da su primetile, sigurno je da bi morao da ih sve tri ****m! Ustvari, pricale su samo o tome kako je koja koju jebacinu dozivela i osetila! Bile su ushicene! Ja sam ih samo slusao i crveneo u licu, a **** mi se samo krutio!
Trajalo je to do neko doba uvece. Ana je vec morala da bude kod kuce zbog muza i na brzinu je otisla. Izljubila me je i izvatala po kurcu. Dogovorili smo se da ja "otpratim" ujnu kuci, da ne ide sama po mraku! Primetio sam da je moja strina Nada nevoljno pristala da ja podjem sa ujnom. Dabome da je to znacilo da cu nocas jebati moju ujnicu Miru! Nisam bas bio siguran da je to dobra ideja zbog mog ujaka Ace. Nikad se nije znalo da li ce ili nece doci kuci!
Ujnica je jedva docekala da dodjemo njenoj kuci! Nisam je jebao dva dana, a stalno je gledala kako ****m one dve, strinu Nadu i komsinicu Anu! Nesto je na brzinu pripremila za veceru i naravno, morali smo malo da sacekamo da vidimo da li ce doci moj ujak! No ona nije gubila vreme. Celo vreme dok smo gledali TV, drzala me je za **** i drkala mi ga. Ona je skinula gacice, pa sam mogao da je draskam po picki. Bila je sva mokra. S vremena na vreme bi se sagla i uzela **** malo da ga sisa! Bas smo se nadrazili!
Kad je bilo jasno da ujak nece doci, ona rece:
-"Hajdemo kod tebe u sobu da me ****s! Ne mogu vise da cekam! Izgorece mi *****! Vidi koliki ti je ****!"
-"Nemoj ujnice, nemoj da idemo u sobu. Bolje je da jos malo sacekamo da budemo sigurni da nece doci, pa onda cemo u tvoju sobu na bracni krevet. Voleo bih da te tamo ****m! Sta ako ujka dodje iznenada, a tvoj krevet nije izguzvan! A ja cu brze da pobegnem u moju sobu! A, sta mislis o tome?" rekoh joj.
-"Ajdemo bilo gde, ‘ajde" nestrpljivo ce moja ujnica.
Celu tu noc sam je jebao u njenom bracnom krevetu. Pojebao sam je tri puta. Ujna mi je bila slatka na kurcu, vrlo zivahna, mesala je celo vreme!
Tako sam ih jebao sve tri iz dana u dan, dva meseca. Bilo je to moje najlepse "letovanje"! Poceo sam da ih ****m i sve tri zajedno! Otprilike, jednom nedeljno bismo pravili "zajednicke jebacine".
Posecivale su me one, dolazile su po mene i odvozile kolima. Jebao bi ih u kolima po njivama , kukuruzistima, sumarcima, a bogami, i po raznim motelima. Neki put bi me odvezle i svojim kucama gde bi ih jebao sve tri jednu za drugom! Svasta je bivalo! Iz te veze je najpre otpala komsinica Ana, zatim moja ujnica Mira, a moju strinu Nadu sam jos dugo jebao. Ona nije imala problema sa muzem i decom. Jebao sam je i kada sam otisao na studije kod moje tetka Mace, komsinice tetka Lepe. Tetka Lepa je bila fleksibilnija od tetka Mace. "Dozvoljavala" mi je da pored nje, ****m i druge zene!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abs
|
 |
« Reply #304 on: April 11, 2008, 03:04:56 PM » |
|
Provod sa profesoricom 4.razred Elektrotehnicke skole - tek napunili 18 godina. Putujemo za Italiju. Prijatelj i ja sasvim slucajno sjeli smo iza profesorice engleskog. Najdotjeranija profesorica u skoli. Farba se u boju koja naginje na plavo. Frizura uvjek na mjestu. Naprijed su uvjek siskice usmjerene na lijevu stranu tako da joj dolaze do lijeve obrve. Mnogo su me asocirle na frizure kurvica iz ******a. Obicno je nosila suknjice do koljena. Noge od koljena pa nadole zategnute stramplicama jednostavno tjeraju na uzdah. Dupe je uvjek dominiralo. Kao da je rukom izvajano. Pod suknjom a i u hlacama tako je cvrsto izgledalo da nikad nisam posumljao da je mozda drugacije kad se skine. Sise srednje velicine, uvjek dobro namjestene, fino oblikovane. cesto sam drkao na nju, ali ne samo ja nego i vecina mojih prijtelja. Kako smo prije polaska vec bili pod dozom alkohola a i u autobusu nastavili sa cugom nismo bas prezali sta pricamo. Cugali smo zajedno sa profesorima sa kojima smo se inace dosta zezali i cak po nekad prelazili granice pristojnog. Bili su to definitivno najbolji profesori, velika vecina njih. Dolazimo na odrediste, smjestamo se u hotel i odmah odlazimo na plazu. Tu sam prvi put vidjeo profesoricu engleskog Vesnu(pseudonim) u kupacem kostimu. Da, zaista je bila onakva kavu sam je zamisljao dok sam drkao. Noge opasno dobre, dupe mocno izgleda sa izuzetno malo ceulita. Tako je fino oblikovano i prosto izaziva. Struk savrseno dimenzionisan tako da guz jos vise dodje do izrazaja. Ooo, **** mi je tad htio eksplodirati, samo kad se sjetim tog sekundnog dizanja kurcine. . . Sise malo spustene u kupacem kostimu, nisu kao u brusu. Malo su spustene ali dobro izgledaju. Prijatelj i ja smo cijelo vrijem na plazi proveli u kometarima i smisljanju plana kako bismo pokusali da je barimo, bilo je to vise iz zeze. Dolazi prvo vece. Pao je dogovor da se provedmo u diskoteci hotela sa profesorima i jos nekoliko skola iz drugih gradova. Primjetio smo Vesnu sa razrednikom i jos jednim nama izuzetno dragim profesorom. Prisli smo, zurka pocinje. Mnogo se cuga. Vesna cuga viski, mi ostali pivce. Mogao sam dosta popiti tako da mi nije predstavljao poroblem da popijem 8 piva i da se sasvim normalno osjecam. Prijatelj i ja se dogovaramo kako da krenemo na vidno opustenu profesoricu. Pravim dogovor sa razrednikom koji je mnogo popio. Rekoh da zelimo da je povalimo, potpuno nas je shvatio, sapce nesto Vesni, on i drugi profesor odlaze. Prijatelju govrim da se ne ubacuje vec posmatra a ako zatreba da dodje u pomoc. Zamolih Vesnu da igramo. Rado je prihvatila. Bio je neki brz ritam, nikako da krene neka laganica kako bih se priljubio uz nju. Dajem frendu signal, dolazi. Rekoh mu da ode do DJ-a i objasni o cemu se radi kako bi pustio nekoliko laganica. Prijatelj je dobro poznavao jezike, brzo je nagovorio DJ-a. Priljubjujem se uz nju, pricamo. Bio sam izuzetno nadahnut, bio sam orginalno dugoviti bez i jednog upotrebljenog sablona, trenutak me je inspirisao. Prijatelj nam donosi po viski i ja predlazem eksiranje, tako i bi. Spustam joj ruke sa struka na guz u perpunoj diskoteci. Prosto sam se sa prednje strane zalijepio za nju kako bi osjetila nabreklu kurcinu na sebi. Barim je, popusta. Vidno je pijana i totalno zaboravila da je profesorica koja drzi do sebe u skoli. Ljubim je po vratu ali na kratko kako nebi drugi primjetili. Na zvaku i ne pomisljam, to bi bio skandal. Okrecem je i guz joj dolazi direktno na moju kurcinu a ruke joj stavljam oko stomaka. Predlazem joj provod u sobi zajedno sa prijtaeljem, nakon dugog barenja. Ne odgovara ali ja je igraom lagano dvlacim do izlaza. Spontano odlazimo uz stepenice. Pred sobom smo, ali kljuc je kod frenda, sreca, dolazi i on. Brzo je uvlacimo u sobu i orgije pocinju. Zeli da se istusira, ne dozvoljavam joj govoreci da volim znojavo tijelo. Vec sam joj zavukao ruke medju sise dok je frend bio na krevetu. Okrecem je, zvaljim, i tako odlazimo do kreveta. Bacam je na krevet, prijatelj nastavlja zvaku dok je lagano skidam. Prijatelj je skinuo majicu i brus a ja suknjicu i gacice koje sam poceo zvakati koliko sam bio napaljen. Zavlacim se medju te predivne none i dolazim do picica koji me fscinira i tjera **** da prsne od pritiska. Usnice savrsene, malo ih sirim i pred mojim ocima se pojavljuje unutrasnjost uzarena kao vulkanska lava. Podrhtavam od uzbudjenja. Stidne dlacice obrijane na trokut, plave su. Da, prirodna je plavusa. Svaka dlacica zna svoje mjesto, kao da su sve iste i ni jedna ne strci. Cijelo medjunozje je znojno ali mirise, neki preparat je odradio svoje. Pocinjem sa lizanjem klitorisa i cijele pice strahujuc da cu da oprzim jezik na tom vulkanu. Prijatelj nakon sto joj je polizao savrseno ciste i njegovane sise koje su ekstrmno mekane na slobodi, vadi svoju motku dugacku 23cm ali ne previse obimnu. Vidno je iznenadjena, kao da ne moze da vjeruje kakav je loz izvukla. Rekla je:hoces me razvaliti?Rkla je to tih ali uzbudjeno. On ga strpa njoj u kurvanjska usta i poce lagano da je jebava. To me mnogo napali i poceh da joj silno stimulisem klitoris. Poce da stenje i da se uvija, stomak joj se grci dok joj frend trpa svoju batinu u usta a ja trpam jezik u vulkan. Krenuse prvi sokovi. . . mnogo je vlazna Frend zajauka i poce da joj istresa spermu u grlo. Gutala je do zadnje kapi. Bio sam ne strpljiv da joj pokazem svoj **** dugacak 16cm ekstremno debeo, ali ekstremno. Morao sam prije seksa uvjek da dobro priprem djevojku kako bi mogla da ga primi u sebe. Dosao je i taj trenutak. Frend se premjesti na ovlazeni picic, ja izbacih svoju paliju pred njena usta. Zinula je zeleci da nesto izusti ali joj je ponestalo glasa. Nakon par trenutaka rece, glasom moljenja:dobro ce te me izjebati, joj, kako je masivan. Rasirila je usta koliko je mogla i strpala glavic u njih. Pusila je ogromni glavic, lizala ga jezikom kao sladoled, milovala usnama a rukom ga konstantno drkala. Brzo je bujica sperme potekla kroz moj **** i pocela da se prosipa po njenim ustima, licu i sisama. Nikad nisam toliko sperme prolio. Bila je sva umazana, kupila je jezikom i rukama spermu sa sebe i gutala. Nastavila mi je drkati i pusiti kako bi sto prije postao opet onaj ogromni **** koji joj je oduzeo dah. Frend joj nabaci noge na ramena i poce da ubacuje svoga dugonju. Duboko ga je trapao, iz pocteka lagano a zatim sve jace i jace kao da je zamisljao da mu je kurca razanj. Nije vise mogla da mi ga pusi vec je samo drkala dok su joj usta bila zauzet jecajima, dubokim disanjem a glavom je prebacivala lijevo desno. **** mi se opet ukrutio. Zmjenili smo mjesta. Prebacio sam joj obe noge na lijevo rame kako bi joj pica bila malo skupljena i kako bi joj sto bolje svojim debelim sirio medjunozje a ona osjecala sto vece zadovljstvo. Poceo sam da trpam. Usao sam u nju lakse nego u djevojcice naseg godista. Trpao sam sve jace i jace drzeci je cvrsto za noge. Stomacni misici su joj se poceli grciti. Mnogo je uzivala. batina od 23cm u ustima a ekatremno debeo **** u uzarenoj pici. U jednom trenutku je ugrizla frenda za **** nakon cega je on glasno vrisnuo, izvadila ga iz usta i pocela sebi mjesti sise disuci do sad najkrupnije. Svrsavala je u serijama, ta mocna prfesorica. . . Naglo sam ga izvadio i poceo da proljevam spermu po njezinom stomaku koji je podrhtavao. Legao sam na krevet isto tako krupno disuci nemoguce izmoren. Prijatelj se jos oporavljao od ujeda, sreca pa ga nije progrizla. Pauza je trajala nekih 5min a onda je to mocno dupe sjelo na mog frenda i pocelo da mjesa ujedno se nabijajuci na njegovu kurcinu. Lezeci pored njih i gledajuci nism ga ni morao uzeti u ruku da ga stimulisem a vec je bio kao koplje spremno za boj. Njezino stenjanje je bilo potisnuto stenjanjanjem i pustanjem krika zadovoljstva moga frenda. Trpala ga je do jaja dok je je njena guza poput zelatina talasala i pravila razne vragolije. Kako je bila naucena, pokazla je da zna mnogo. . . Nije dugo izdrzao, izvadio ga je i poprskao mlazom sperme po razigranom guzu. Sjela ja na mene. Lagano ga je strpala u sebe. Moja kurcina je manja ali mnogo mnogo deblja, prilagodjavala se takvoj situaciji. cim ga je do jaja lagano strpala u sebe pocela je da divlja jer je do sada bila i vise nego razradjena. I mne je dovela do krika zadovoljstva. Dok se nabijala tako da je pri tome koristila svaki mililmetar kurca svo vrijeme sam u svojim sakam imao njezine mocne guzove koje je moja palija osjetno razdvojila. Dao sam joj da mi ga lagano lize a frend je prisao s guza i lagano penetrirao u cmar. Podmazana je i ne treba dodatno mazanje a on se ipak mucio dok je ulazio u supak praveci bolne grimase. Proslo mi je kroz glavu a kako cu tek ja da se namucim a jednstavno maram probati to mocno dupe na koje sam najbolje svrsavao u kupatliu stana. Lagano je guzio dok je meni obradjiala glavic jezikom i usnama i povremeno se izmicala kad bi joj dublje trpao i skretao kurcinom na stranu. Rekao sam:jeste spremni na zavrcnicu, sendvic? Prodrhtala je, dok joj taj vidni talas isao od glave prema nogama. Tiho je rekla:Da. Da li sam ja to u raju. Sjela je na frenda, kurcina je uronila u najmocniji skokvnik koji sam vidio do tad. Prisao sam s guza, nije se micao, kao ni ona. cekali su da pokusam uroniti u cmar. Pokusavam ali je bolno, ne ide, ona se izmice ali ne mnogo, ne moze od 23cm u njezinom vulkanu. Uzimam kremu, trljam joj cmar, ubacujem 2 prsta, okrcem ih i sirm je. Mazem svoj glavic i zatim pokusavam drugi put. Ulazi, tesko ali ide. Guzovi se sve vise rastavljaju i prijete da ce se razici. Usao je. Lagno ga vadim. cmar vise nije zatvoren, moze da se vidi mrak dubine anala. Opet ulazim u nju i pocinjiemo obojica da radimo. Mnogo sam napaljen. To savrseno dupe je u sndvicu. Zelim da ga grizem, lizem, razvaljujem. Pocinjemo sve jace. Cjepam je svom preostalom snagom, izvlacim i posljednji atom iz sebe. Ona pocinje da vristi zavrnuvsi glavu nazad dok se ujedno cuje u lupanje mojih jaja i stomaka od guzove. Mnogo sam se zanio. Ne moram da pazim, u analu sam, mogu da svrsim u nju. Glava joj pada ka dole, sva je mokra. Niz ledja curi znoj, kosa joj je prilicno mokra. Ne vidm joj izraz lica, jos bolje, kad bih ga vido odma bih svrsio. I frend je prilicno nabija ali mnog sporije od mene, mora da pazi, u picicu je. Hvatam je za sise, sve su od znoja, kao da sam uhvatio sundjer pun tople vode. Lizem znoj sa svoje ruke, mnogo je slan. U svom tom zanosu neko me pipa po glavi, okracem se, tu je razrednik. Ne remetim se, i on je pijan, osmeh mu je na licu. Sapce mi(oni ne mogu da ga primjete):Dobro razvalite kucku. Trebali ste zaljucati vrata, stacu na ulaz da neko ne bi usao i desio se skandal. Samo cjepajte. (odlazi) Frend je pojacao ritam, ona baca glavu na sve strane, stomak joj pravi ogromne amplitude prouzrokovane nevjerovatnim uzdisajima. Dupe joj je postalo crveno, bio sam blizu kraja, nabijao sam je nekih zadnjih 10sek ekstremno jako. Bila je van sebe, pokucavala se izmicati ali je bila u klincu. Svrsio sam joj u cmar i srusio se na pod dok je moja pocrvenjela kurcina pulsirala kao luda a srce htjelo da iskoci od ekstremnog pupanja krvi. Frend joj je svrsio u usta. Bilo smo mokri kao pod tusem. Lezali smo, ja na podu u polozaju kako sam i pao i njih dvoje na rastimanom krevetu. Nismo progovarali nekih 40min. Nakon tog smo se malo sabrali cugajuci zestu a ona je novom dozom alkohola sve vise otvarala svoje srce opisujuci nezaboravne orgije. Zaspala je kod nas. Kad smo se probudili i kad joj se mozak razbistrio bilo ju je vidno sramota. Rekli smo da nam nece pasti na pamet da pricamo o ovome dajuci svoju rijec. Bilo joj je lakse. Rekla je(kroz stidni smjesak):opasni ste. Svih drugih dana nismo bili sa njom u kontaktu, tj nismo komunicirali na javnim mjestima radi sumnje. 5. dan je dosla u sobu rano u jutro kako bi nas sigurno zatekla jer smo lupovali po cijelu noc, a rekla nam je, opet stidno, kako joj ne izlazi iz glave ona noc. Rekla je da je to za nju bilo kao u njljepsem snu i jos jednom nas zamolila da to bude nasa tajna rekavsi da bi se za nekih godinu dana kada odemo iz grada i krenemo studirati mogli naci i pokusati ponoviti isto. Dosao je i taj dan, njezin poziv je usljedio. Mi smo 2. godina studija. Odlucio sam da napisem ovaj tekst, a nastavak slijdi, sa Vesnom i njezinom prijateljicom koju do tada nisam nikad vidjeo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abs
|
 |
« Reply #305 on: April 11, 2008, 03:08:39 PM » |
|
Poslala je SMS: cao,da li se tvoj engleski popravio?:-)Tvoja profesorica. U prvom trenutku nisam mogao da vjerujem.Proslo je 2 godine,vratise mi se sjecanja na Italiju,srednju skolu i prfesoricu Vesnu(pseudonim.Ne zelim da koristim prava imena).Kako je dosla do broja,kako je moguce da se javila,jos hiljadu pitanja je prolazilo kroz glavu. Javila se,zeli ga opet. Odmah sam nazvao prijatelja.On je studije nastavio u Austriji.Rekao sam mu vesele vijesti i dogovarao se sa njim kad da dodje.I on je bio u transu. Poslije naseg razgovora sa nestrpljenjem pisem SMS i cekam odgovor: Draga profesorice,bicu vam do neba zahvalan ako mi odrzitie nekoliko casova i na taj nacin olaksate moje i onako tesko studiranje.Vas obozavalac:) Tako je sve i pocelo.Dogovorili smo docek nasoj dragoj profesorici u stanu u kojem sam boravio za vrijem studija. Situacija totalno drugacija od one u Italiji.Mnogo sam truda ulozio dok je nisam zbario na toj nezaboravnoj ekskuriziji a sad mi dolazi u stan sa jasnom namjerom! Nestrpljivo je cekamo.Vise ne pricamo o taktici barenja vec obojica razmisljamo u sebi kako cemo uzivati u tijelu nase profesorice iz srednje skole. cuje se zvono,neki slatki grc strasti mi presjece stomak.Izlazim da otvorim a prijatelj ostaje da dotjera vec aranzirani sto na kojem se nalazio sampanjac,meza i neki slatkisi.Otvarm,odmah u startu profesorica je pripremila iznanadjenje! Pored toga sto je obukla duboki dekolte koji je otkrivao njene preplanule grudi koje su se caklile i leprsavu suknjicu koja ju je cinila 10 godina mladjom,Vesna je dovela predivan poklon,prijatleljicu koju vidim prvi put.Na mracnom stubistu je ne vidim dobro,samo savrsenu konturu i crnu kosu. Ulazimo u stan,glava mi zadrhta kad sam jasno ugledao djevojku oko 28 godina,izrazito crne kose,crnih ociju i ogromnih grudi koje su dominirale njezinim tijelom. Uvodni izrazi raspolozenja,pricamo,sretni smo sto se vidimo nakon 2 godine,razne teme su u opitcaju,ni jedna blizu seksa. Vesnu necu mnogo opisivati jer sam je detaljno opisao u tekstu Provod sa profesoricom. Gledam savrsenu konturu njene prijteljice.Zove se Jelena(pseudonim).Pocela je raditi kao profesor filosofije u gimnaziji koja se nalazila uz elektrotehnicku skolu.Lice ne toliko lijpo koliko simpaticno i sarmantno.Osmijeh najljepsi do sad vidjen.Zubi biserno bijeli.Na njenom licu se jednostavno vidi zelja za dobrim kurcem. Njena linija je savrsena po danasnjim gledanjima.Izgleda mrsavija ali nije mrsava nego vraski zgodna.Jeans joj stoji kao saliven.Guzovi cvrsti i savrseno oblikovani.Izmedju nogu dominira picic koji je malo rastavio noge(ako znate na sta mislim.Sigurno ste vidjeli dosta djevojaka koje imaju razmak izmedju nogu dok stoje). Ono sto je sokantno i frapantno su njene ogromne grudi koje na tako slang liniji jednostavno izbijaju oci. Za razliku od nje,Vesna je zgodna ali po kriterijumima iz nekih 60-tih godina.Znaci nije toliko mrsava ali je opasno zgodna i elegantna. Spontano prelazim na stvar,nakon sto je atmosfera postala totalno opustena i zabavna. Ja(kroz smjesak): Druze,znas koliko sam truda ulozio da osvojim nasu dragu profesoricu,ti si na redu . Vesna(kroz smijeh): Stvarno je ljencina.Uvjek je bio kampanjac,ali kad mu je frka znao je izuzetno brzo da trice prepravi na petice . Vesna ustaje i sjeda mi u krilo zagrlivsi me rukom. Vesna(govori mom prijatelju): Kod mene si dobio peticu prosli put a tovj dragi prijatelj dvije(misleci naravno na mene) i ja sad odgovaram kod njega a ti si mi ostao duzan jednu ocjenu za ciju cu procjenu odgovornost perpustiti Jeleni . Prijatelj makismalno opusteno sjeda kod Jelene ali one se nisu zezale.Jelena zaista zeli da je on zbari i upotrebi nesto orginalno.Prijatelj je pokazao svoju sposobnost… Strasno se ljubim sa Vesnom dok mi sjedi u krilu.Njezno je milujem po grudima i toplim nogama. Situacija ni malo slicna onoj prije 2 godine.Nismo pijani,nisam je bario i sto je najgore osjecam jake emocije koje su mi prozimale tijelo.Kao da se zaljubljujem u nju.Uzivam u nasem njeznom ljubljenju i milovanju.Borim se sa emocijama.Zelim da joj kazem da je volim ali ipak to sebi ne dozvoljavam. Spustila se na pod i lagano pocela da pusi moj nabrekli ud milujuci me po nogama.Uzivala je u njemu.Provlacio sam joj prste kroz leprsavu plavu kosu.Gledao sam Jelenu kako uzdise dok joj prijatelj lize ogromne grudi koje su me jako napalile.Vadi frendovog dugonju i sva sretna ga stavlja u usta dok joj je guza okrenuta prema meni.Uh,kakvo dupe.Izmedju guzova je iskocila totalno obrijana ribica koja kao da je bila neovisana o guzove i posebno ugradjena izmedju njih da ih ukrasi svojom neopisivo razdrazljivom bojom i savrsenim oblikom. Osjetim kako sperma nadolazi ali ne od Vsninog zaista predivnog lizanja moje obimne kite vec od tog zanosnog dupeta i pice vatrene Jelene. Zabijam se medju Vesnine noge koje su uhvatile savrsenu boju na moru i opet osjecam onaj predivni miris njene pice koju sam poredio sa vulkanom koji je izazivao erupciju uzbudjenja u meni.Lizem je i istinski uzivam u tome dok ona lagano stenje. Lijezem na nju,u misionarski polozaj. Lagano joj sirim macu svojim debelim i osjetim veliku vrelinu.Ljubim je,ne mogu da stanem sa ljubljenjem,mnogo mi se trazi.Uzdise,miluje me po guzi i ledjima dok joj njezno ispunjavam macu.Okrecem je na bok,trpam joj sve brze,rukom mjesim grudi.Gledam prijatelja kako zestoko trpa Jelenu dok se drzi za sise kako se ne bi razletjele i kako mjenja izraze velikog zadovljstva na svom licu.Vesna sjeda na mene. Mnogo sam nalozen.Kako samo zna da dovede covjeka do ludila u ovoj pozi.Zestoko se nabija,mjesa,stenje a sisama mlati oko mojih usta.Hvatam je rukama za njezine socne guzove i preuzimam inicijativu.Legla je na mene i potpuno se prepustila mojim silnim naletima grijuci mi prsa svojim vrelim sisama. cvrsto joj stezem guzove i silovito se nabijam u nju a zatim ga naglo vadim i prosipam uzvrelu tecnost po njenoj guzi i ledjima.Lezi na meni i ljubi me po vratu dok sam ja totalno oduzet.Jos neko vrijeme uzivam u njezinom ljubljenju i stenjanju Jelene.Dobijam veliku zelju da guzim Jelenu,ali bukvalno guzim!**** mi se dize i mjenajmo pozicije. Okrecem Jelenu i uzivam u trenutku dok moja kurcina lagano ulazi u njenu mocnu ribicu koja dominira odpozadi.Uh,kakav trenutak,obuzima me jeza dok joj se vlazna maca siri pod mojim naletom.Savila je ledja a izbacila mocne cvrste guzove tako da sam joj mogao trpati do kraja.Poceo sam divljacki da je guzim drzeci je za ogromne sisurine. Nevjerovatno kako je njezina ***** prosto gutala moj obimni ****.Sjeo sam na stolicu a ona na mene okrenuta ledjima kako bih dok se nabija mogao maksimalno da uzivam u preljepim sisama mjeseci ih sa obe ruke.Digao sam se zajedno sa njom i guzio je tako stojeci dok me je maksimalno lozila svojim neobuzdanim rijecima,to,to,to,trpaj mi do kraja.,jebi me jako,ne prestaj molim te…svrsavala je. Digao sam je na sebe zeleci da je ****m tako nataknutu na ****.Sama se nabijala ne mene okacena rukama o vrat.Ja sam samo odrzavao njezino mocno tijelo na sebi.Nabacio sam je na kauc noge preko ramena i razbijao dok je vristala drzeci ruke iznad glave i zabacujuci glavom lijevo desno.Sise su joj tresle na sve strane,kad sam to vidjeo morao sam ga izvaditi staviti medju te ogromne dude i jebavati u njih. Tako sam i svrsio prosipajuci i najmanju kap na njih.Za razliku od mene prijatelj je bio znatno grublji prema Vesni,ne stedeci njen anal.Jelena mi ga je pusila a ja sam gledao kako prijtelj razbija Vesnu prislonjenu uz zid .Svrsio je,vidi se da je mnogo izmoren.Vesna mu ga pusi ali uzalud,nece da se digne njegova dugacka palija. Potrebno mu je vrijeme odmora.Vesna prilazi Jeleni i lize je s guza dok mi Jelena sve vise ukrucuje izmoreni penis.Zele da nas uniste.Ali sta je tu je,zato su i dosle. Frend se oporavio.Moramo da ih zadovoljimo,do kraja.Znamo da je rjesenje dva kurca.Jelena sjeda na mene okrenuta ledjima dok joj je moja kurcina iznenadjujuce lako uronila u anal. Lijeze tako na mene,siri noge a prijatelj je s prijeda cijepa zestoko po pici.Ja radim odzdo koliko je to moguce mjeseci joj dude koje su mi bile opsesija kod nje.Prijatelj je propisno razbija.Kao da hoce da je unisti.E to je ono pravo,ona vristi.Znoj je oblijo njeno tijelo.Svrsila je po ko zna koji put.Na red je dosla Vesna.Jelena je na drugom krevetu,izmorena. Ne prestaje sa krupnim disanjem,kao da ne moze da vjeruje kako je dobro izjebana.Opet sam donji.**** mi je sad u slatkoj i vreloj pici dok je Vesna okrenuta prema meni a frend pokusava da je guzi,no medjutim to kratko traje jer on ne moze vise da izdrzi zestoki tempo.Mjenjamo mjesta i ja preuzimam ulogu razbijaca.Guzio sam sto sam jace mogao dok se ona uvijala cijelim tijelom izmedju dvije kurcine. Prijatelj ga vadi vrlo brzo i prosipa spermu.Izvlaci se ispod nje,ona lijeze totalno ispruzenih nogu a ja je nastavljam cijepati u supak u polozaju kao da radim sklekove.Lozila me je kao konja izjavama da joj trpam sto jace i da joj razvalim guzove.Sasuo sam spermu u njezin anal lezeci na njoj i ljubeci joj vrat i ramena dok je moj **** i dalje bio medju najvrelijim guzovima koje sam jebavao do sad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
athlet-boy
Zagrevanje
|
 |
« Reply #306 on: May 01, 2008, 09:01:05 AM » |
|
Najbolji Sok "Prokleta vrucina", izustih dok se moj jos dobro stojeci Yugo provlacio kroz saobracaj jednoga avgustovskog podneva. Imao sam jedini smelosti da kolima podjem na posao, bez obzira na katastrofalan saobracaj i na cenu benzina pa sam tako uvek na povratku imao makar po dve tri koleginice koje sam trebao da razvezem kuci. U stvari, vise od vrucine me je nervirala cinjenica da su pored prolazile polu gole devojke, ili bolje receno devojcice, a ja sam se nalazio na nekoj vrsti nasilnog seksualnog posta. « Pogledaj ove devojke», kao da je citala moje misli izusti Milena, koleginica Beogradski koja je zivela u istom kraju kao i ja. «Da li njihovi roditelji znaju kako se one oblace i sta rade u slobodno vreme posle skole», Ta njena izjava mene natera da jos jednom opsujem vrucinu. Milena je imala malo vise od trideset godina, i predstavljala je tip zene koje muskarci nikada ne bi pozeleli. Ne zbog fizicke neprivlacnosti. Spadala je u onu vrstu zena ciji se broj seksulnih odnosa moze izjednaciti sa brojem dece koji ima, ona nije imala ni jedno. Muz joj je bio pravi knjiski moljac i sex ga je zanimao kao i specijalno izdanje Alana Forda u boji. Njena izjava je dobila odobravanje sa zadnjeg sedista. « Da ,a cula sam da i skoli nisu sjajne. Prica se da puse svojim skolskim drugovima za 100 dinara». Jelena je bila nova u firmi. Tek sto je zavrsila fakultet. Kratka plava kosa, zategnute male grudi i fantasticna guza, kojoj tesko da bi odoleo bilo koji normalni muskarac. Ove verbalne provokacije vise nisam mogao da izdrzim. Pogledao sam u retrovizor i ugledao Jelenino lice. « A za koliko bi ti popusila Jelena». Pre nego sto bilo sta objasnjavam dalje shvatite ove cinjenice bilo je stvarno mnogo vruce seksualni post po neko pice posle posle U normalnim sutuacijama nista naravno ne bih rekao. Naravno ne nesto tako. Jelena me sa zaprepascenjem pogleda u retrovizor. Lice joj je bilo crvenije od tesne majice koju je nosila. Milena dobi neki cudan napad kaslja. Srecom da smo bili blizu pa situacija nije postala jos kompilikovanija. Sutra ujutru kada sam dosao u firmu vec su me cekali zenski pogledi koji su me odmeravali od glave do pete, u smislu, «znali smo mi kakav je on, sada je samo otkrio pravo lice». Ono malo muskaaca sto ima u firmi je cutalo ali u njihovom polu sakrivenom osmehu sam znao da znaju za incident od juce. Nisam vam rekao jos nesto. Pored toga sto je bila fina i cestita devojka sa svojih 35, Milena je bila i velika alapaca. Ko bi rekao. Zbog toga sam i odlucio da je izbegavam jedno 5 godina, i moram da vam priznam da mi je prvih sva sata u potpunosti poslo od ruke. Posle dva sata je naisla i teatralno okrenula glavu u drugu stranu. «Odlicno», pomislih, sada sam makar sa te strane miran. Jelenu nisam zeleo da izbegavam, ali i kada bih je video samo bi pogla glavu, pocrvenela u licu i prosla. Nije upalilo ni moje «Zdravo». Tako je to potrajalo mesec dana. Posle mesec dana, naravno opet posle posla, konacno smo razmenili nekoliko reci. cekala je autobus. Pored nje je stajala Milena i nesto joj je u****o pricala. Jelena je samo klimala glavom.Sa kilometar se videlo da joj je dosadno. Stadoh pored i otvorih vrata. Milena okrete glavu. « Jelena udji», izgovorih i pogledah je pravo u oci. Kao hipnotisana, Jelena udje i sede na suvozacevo mesto. Kako smo se udaljavali, jasno se moglo videti zbunjeno Milenino lice u retrovizoru. «Crkni kozo», pomislih. Pogledah u Jelenu. Bila je crvena u licu, tako da su njena tanka bela bluza koja je skrivala njene cvrste grudi i kratka bela suknja ispod kojih su se nalazile predivne noge, totalno dosle do izrazaja. Osetih kako mi se lagano ali sigurno dize **** od samog gledanja na njene grudi i njene noge. «Skreni ovde», rece Jelena iznenada. «Gde cemo Jelena»? «Moram da zavrsim nesto na Kosutnjaku, ako nije problem». Konacno se nasmesila. «Ok», rekoh. Toliko sam joj dugovao. Samo sam se nadao da nece primetiti moj vec poprilicno podignuti ****. Na nacin koji me vodila Kosutnjakom stekao sam utisak da ga dobro poznaje. Ubrzo smo se nasli na jednom poprilicno skrivenom mestu. «s ta sad», upitah. Jelena je cutala nekoliko trenutaka a onda joj je ruka krenula ka mom medjunozju. To je bio onaj trenutak, koji je moj **** cekao da se sasvim digne. Imao sam osecaj da ce eksplodirati u pantalonama. Srecom Jelena je bila spretna sa kaisem i sa slicom tako da je vrlo brzo bio slobodan. Ali samo za trenutak. Uskoro je nestao u Jeleninim ustima. Kada je jezikom presla preko moga kurca kao da me je udarilo sto gromova. Jos nisam ni znao sta mi se desilo, a moja desna ruka se nasla na njenoj pici. Za sav njen rad jezikom, morao sam i ja da uzvratim, bila je vlazna. Kako je moj srednji prst nestao u njenoj pici, tako je ona sve strasnije pocela da sisa moj ****. To je radila kao prava profesionalka. Osecao sam se kao na sedmom nebu. Medjutim, imao sam snage da izgovorim samo glupo decacko. «Kako ti to dobro radis». Ovo kao da joj je bio dodatni stimulans. Samo je promrljala nesto i pocela jos strasnije da pusi. Kako je ona strasnije sisala moju karinu tako sam i ja ubacio dva prsta u njenu picu. Bio sam na vrhuncu. U tom trenutku stade. Nisam mogao da verujem. Procvileo sam kao kuce. Otovori vrata i izadje. Srecom otvori zadnja vrata i leze na zadnje sediste. «Dodji i polizi je». Nisam cekao dva puta da mi se kaze. Gotovo da sam proleteo kroz sedista, a moj jezik se vec nasao na njenoj pici. Lizao sam je kao zedni pas. Ona se uvijala pod vestim ubodima moga jezika. Poceo sam sve dublje da se probijam u nju. «Uhhh, jezik ti je bolji od kurca», rece u agoniji. cekaj tek da vidis ****, pomislih. Usta su mi bila puna njenog soka. Bilo je to jedno od najboljih pica koje sam popio. Nisam mogao vise da izdrzim uspravih se i okrenuh je na kolena. Svom zestinom joj nabih u vec razradjenu picu. Pocela je da cvili od zadovoljstva. Sve je brze i brze vrtela kukovima. «Nemoj da svrsis jos molim te». Trudio sam se da joj ispunim zelju. Stvarno sam se trudio. s to vise vremena provedem u ovoj pici to ce i meni biti duzi osecaj raja. Raja u koji me je direktno odnela njena pica. Ali nisam mogao vise da izdrsim. «Pri kraju sam», zaurlah. Jelena se vesto okrenu i uze ponovo moj **** u usta. Imala je tek toliko vremena da oseti moju vrelu spermu. Svrsavao sam obilno. Progutala je svaku kap. «Najbolji sok koji sam popila ove godine», rece kada proguta i zadnju kap. Dvadesetak minuta kasnije sedeli smo u jednom kaficu na Kosutnjaku i zagonetno se smeskali. Kao deca koja su uradila nesto sto nisu smela. «Uplasila sam se da si slucajno otkrio da sam prava ninfomanka, i bilo mi je krivo, zgog toga. Plasila sam se da se nece raspricati po firmi i naravno otkaza. Sada kada znam da si o.k. mozemo ovo i nastaviti» Bio sam ponovo u Raju. Skupih snage za pitanje. « Jedino mi nije bila jasna Milena», nisam bio jasan ni sam sebi. Imao sam super seks i verovano jos super seksa a setio se tamo neke frustrirane babe. « Ne zameri joj. Znas ona je lezbejka, nije ni cudo pored svog muza. Onakve devojke, a ona nista ne moze da uradi sa njima. Frustrirajuce, zar ne?. Nekiliko puta sam joj dala da me polize, cisto da meni posle ne bude krivo. Da ti kazem da je baba odlicna.», nasmeja se. Vrtilo mi se u glavi. «Izvini stigla mi pratnja, vidimo se sutra». Jelena ustade od stola i krete ka jednoj mladoj devojci. Poljubila je kratko u usta i sa osmehom pokazala ka meni. Obe su mi uz osmeh uzvratile. Jos mi se vise vrtelo. «Milena lezbejka, odvratno», pomislih. Ko zna koliko bih jos bio u nokdaunu da ne cuh mladi zenski glas pored sebe. « Izvinite da nemate sto dinara». Bila je to devojka ne vise od 17 godina. Nasmesih joj se. «Imam i vise». Svet je definitivno poludeo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
athlet-boy
Zagrevanje
|
 |
« Reply #307 on: May 01, 2008, 09:01:47 AM » |
|
Misteriozni sex u autu Godinama sam bila zaljubljena u jednog tipa koji me je nevjerovatno privlacio. I dan danas sam zaljubljena u njega i to vec sest godina i volim ga svim srcem. Dugo godina smo hodali ali smo se posvadjali ipravili se da se ne poznajemo sve dok njegovog misterioznog poziva koji me je probudio u tri sata ujutro...Bio je napaljen i zvao me je van...Naravno ja nisam mogla da da se izvucem iz kuce jer su mi roditelji spavali u susjednoj sobi...Sutradan kad sam ga srela nisam ga mogla pogledati u oci kao ni on mene....To je trajalo nekoliko dana sve dok nisam dobila ponovni poziv na koji sam naravno pristala...Doosao je auto po mene i rekao mi da se idemo provozati. Prosli smo nekoliko krugova po gradu i odveo me je na jedno mjesto gdje inace izlaze parovi zeljni sexa... Kad je zaustavio auto bio je sav izgubljen kao da nije znao sta da radi. Nisam se ni nadala da ce mu to biti prvi put. Presli smo na zadnja sjedista auta gdje me je on poceo strastveno ljubiti i dirati. Brzo sam se napalila jer mi je dodor s njim kao dodir s neba. Nikada necu zaboraviti ono sto je slijedilo.Polako kao u amrickim ****o filmovima poceo mi je otkopcavati hlace. Uradio je to tako strucno da se je vidilo da redovno gleda te filmove i da mu je **** cesto ukrucen. Tek sto mi je otkopcao hlace zazvonio mu je mobitel te je izasao vani da se javi. Kad se je ponovo vratio rekao je da je stavio kondom. Ali nakon nekoliko sekundi rekao je da se je zezao. U tome svemu vidjela sam da jos nije imao sex s nikim te da sam mu ja prva. To me je iznenadilo i jako sam se usrecila da sam u tome trenutku skocila na njega ui pocela sam da ga ljubiti i dirati, skidati i dirati. Stavio je kondom i ja sam sjela na njega i pocela sam lagano da mjesam po njegovoj vec odavno dignutoj kiti.Po njegovom izrazu lica vidjela sam da se je jako naoaio. Poceo je da se skida i u trenu sam ga vidjela golog ko od majke rodjenog. Njegovo tijelo je izgledalo kao iz snova...To bozanstveno tijelo je bilo priljepljeno uz mene i moje golo tijelo. Iz tog romanticnog sexa nastao je divlji sex koji je trajao jako dugo. Bili smo oboje toliko napaljeni da smo radili stvari za koje nikada nismo mislili da bi smo napravili. Prozori njegovog auta vec su odavno bili zamagljeni.. Polako sam se pocela spustati prema njegovom ogromnom kurcu. Odmah je drisnuo... Polako sam ga stavila u usta i pusila toliko dugo da je i on poceo stenjati..jedini problem je bio sto je imao kondom i u ustima sam osjetila taj ogavan miris kondoma.. Stenjao je kao vukodlak dok se preobrazuje...Digao mi je glavu i ja sam shvatila da me zeli dobro poseviti...Naravno ja sam tu dopustila i najahala sam na njega i dugo se njihala sve dok nije rekao da ce uskoro svrsiti...Tad sam ponovo krenula glavom preka dolje ali prije toga sam skinula kondom.Sad je njegov **** imao bozanstven ukus osjecala sam se kao na sedmom nebu..NIsam zeljala da ovaj trenutak ikada zavrsi...Ali je uskoro je zavrsio jer je njegova ukrucena kurcina pocela da svrsava meni po sisama..Osjetila sam tu toplinu njegove sperme...
Jedini problem je bio sto smo se jebali u autu...Ali nakon ovoga sve smo nekoliko puta ponovili ali na mnogo ljepsim mjestima....I nadam se da cemo jos hiljadu puta to ponoviti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
athlet-boy
Zagrevanje
|
 |
« Reply #308 on: May 01, 2008, 09:02:39 AM » |
|
Uteha sa Sanjom "Blesavko moj, perverzna curo…" citao sam i nisam mogao da verujem. Zar ona u koju sam se kleo i kojoj sam bezgranicno verovao? U pocetku su mi ta stalna druzenja izmedju moje zene i njenog kolege sa posla, inace naseg kucnog prijatelja, cak bila i simpaticna, imali su puno zajednickih tema jer su dosta vremena provodili na poslu zajedno. Vremenom sam postao sumnjicav, jer se druzenje nastavljalo i posle radnog vremena, bili su kontaku na sve moguce nacine (SMS, chat, telefon). Sve cesce sam je zaticao euforicnu, zamisljenu, sa licem koje je odavalo neku tajanstvenost. Pokusaj direktnog razgovora nije urodio plodom, obicno bi se samo brecnula na mene pitajuci me za koga je ja smatram i sta insinuiram. Uvece bi, da bi izbegla seks, smisljala opravdanja da je umorna, zalila se na glavobolju, stomak… Prica mi se nije ni malo dopala pa sam jednom prilikom krisom ukljucio opciju snimanja razgovora na njenom nalogu na Messenger-u koga je zaboravila da iskljuci kada je izasla do grada, i posle izvesnog vremena pracenja imao sta da vidim. Moja zena je imala aferu sa svojim kolegom. Moje slutnje su se obistinile. Ostao sam u soku, o ovome nisam hteo da pricam ni sa kim i nastavio da se pretvaram da o svemu nista ne znam. Ona je cvetala posle svakog prekovremenog na poslu, a mene je signal poruke sa njenog mobilnog dovodio do ludila…
Vremenom to saznanje me je sve vise opterecivalo. Nisam znao sta da radim. Posle petnaest godina braka i sa dvoje dece, nije tek tako lako sve srusiti i graditi iz pocetka. Morao sam sa nekim da podelim svoj problem, ali nisam imao nikog pogodnog. Da pricam drustvu, pukla bi bruka, i onako su me ogovarali jer su mislili da joj omogucujem previse slobode. Mojima nisam smeo da pomenem da ih ne bi frapirao (i onako je uvek bila prisutna doza netrpeljivosti svekrve prema snaji), tako da sam bio prepusten sam sebi. "O ovome mogu samo sa Sanjom da govorim", pomislih. Sanja je bila koleginica iz firme, moj vrsnjak, razvedena, pravi drugar. Na nju sam gledao kao na rodjaku ili prijatelja, nikad u njoj nisam video pozeljnu, lepu zrelu zenu, milog pogleda, vragolastog osmeha, malih grudi i velike cvrste zadnjice. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da se nadjemo negde na picu, jer imam problem oko koga mi treba njen savet. Nasli smo se relativno brzo, ja sam joj ispricao svoj problem na sta je ona pokusala da me utesi, povremeno me milujuci po glavi i ljubeci u obraz. Pricala mi kako to sigurno nije nista, da je u pitanju neki nesporazum koji ce se razjasniti… Pri jednom od takvih poljubaca, poljubila me je u same ivice usana, na sta sam zadrhtao. Pogledao sam je i primetio da je njen pogled blago zamucen. Htela je nesto da mi kaze, ali kao da nije smela da prevali preko usta. "Sad kad se sve to desilo i kad si mi rekao da ti zena vise nista ne znaci, imam i ja molbu za tebe - poljubi me" tiho je rekla da niko ne cuje, i jos jednom to isto jos tise ponovila stideci se same sebe. Kao vodjen nekom magicnom silom, uterao sam joj jezik do krajnika, a ruka je sama krenula ka grudima koje su strcale i vapile za dodirom. "Nemoj sad, videce nas neko" rekla mi je. Tad smo se dogovorili da se uvece nadjemo, popijemo pice i o svemu jos jednom stalozeno porazgovaramo. O stalozenosti vise nije bilo ni govora, sve sto mi se desilo do tada je palo u vodu, sada sam samo mislio na njene usne, grudi…
Vece je brzo doslo. Dosla je obucena u tanku belu, skoro prozirnu, kosulju i zutu mini suknju koja tek da je prekrivala cvrstu zadnjicu. Nasli smo se u kaficu i na brzaka popili pice. Nismo mnogo pricali, a ja sam sve vreme nesvesno ***io u njene lepe, duge noge, preplanule od sunca. Ubrzo smo seli u auto, i umesto da je vratim kuci odvezao sam je na Kosutnjak. Parkirao sam u jedan skrovit kutak sume, a kako je bilo prelepo, toplo letnje vece, sirom sam otvorio prozor na krovu. Na radiju je isla neka tiha muzika, atmosfera puna naboja. Pokusao sam da kazem jos nesto, da skrenem misli, ali vise nisam mogao da se uzdrzim vec sam poceo da je lizem po usnama, vratu, usima dok sam polako otkopcavao njenu kosulju. Odgovorala je na moje poljupce kao mahnita, milovala me je po grudima, kosi i batini koja je ubrzo pocela da se kruti i pulsira. Zavrnuo sam joj suknju i svukao tange, a zatim zavukao jezik u njenu ribicu. Zeljna ljubavi, mamila me je svojim mirisom. Dugo sam je lizao dok se ona tresla u mojim rukama. Odgurnula me je nazad na moje sediste, otkopcala mi slic i uzela moju batinu u usta. Strucno je to radila, prvo ga je primila celog a potom i lizala kao sladoled. Pomislih da mi ovo zena nikad nije radila, stalno joj je nesto bilo gadno, ali je zato deckov sigurno prozdirala, kurvetina, sto me je jos vise napalilo. Svrsio sam joj u usta, uocih par kapljica koje su iscurele koje je ona potom skupila sa moje koze. Nije ga vadila iz svojih usta, tako da sam se ubrzo osetio spreman da nastavim dalje nasu strasnu igru. Zajasila me je, sela na njega i pocela da se uvija zadnjicom, a potom i nagla tako da sam mogao da grickam njene grudi. Bio sam van sebe od zadovoljstva, nije mi trebalo dugo da svrsim, ovaj put u nju. Samo se stegla i zastenjala, a potom klonula glavom na moje grudi. Ostali smo tako zagrljeni jos dugo, uzivajuci u predivnoj veceri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
athlet-boy
Zagrevanje
|
 |
« Reply #309 on: May 01, 2008, 09:04:00 AM » |
|
Ponovo ziva Udala sam se sa devetnaest godina za momka koga sam mnogo volela. U pocetku je brak bio predivan a ljubav strasna, ali, kako su godine tekle, moj muz je poceo da se hladi prema meni i da mi posvecuje sve manje paznje. Cvece sam dobijala samo za rodjendan, a nama drage datume je potpuno zaboravio. Ponekad sam bila ljubomorna na racunar za kojim je provodio sate. To mi je nekako bilo neshvatljivo, posto u svojoj tridesetpetoj i sa dvoje dece jos uvek imam manekenski struk, velike, lepe, cvrste grudi i cvrstu zadnjicu, vrlo pozeljne. Cak sam sumnjala i da me vara, ali to nikad nisam uspela da dokucim.
Nekako paralelno sa udajom sam dobila posao u firmi u kojoj uglavnom rade muskarci. Saletali su me na svakom koraku, ali sam ostala hladna kao stena na njihove nasrtaje. Bila sam posvecena mom muzu i porodici i drugi me nisu zanimali. A onda se pojavio ON. Nije spadao u lepotane, ali mi je njegov osmeh grejao promrzlo srce. U pocetku sam na njega gledala kao na brata, nekog ko me razume i kome mogu svaku tajnu da poverim, sve do trenutka kad sam se zatekla u mastanjima kako vodim ljubav sa njim. Cinilo mi se da i njegov pogled kojim me je gledao postaje sve uzareniji. Svaki put kada bi ga srela kolena bi sama pocela da klecaju a u utrobi bih osetila cudnu toplinu koju nisam odavno osetila. Zelja koju sam osecala je bila sve veca, zelela sam ga ludo, ali sam se trudila da u sebi ugusim tu strast.
Proslog aprila, muz je otisao na sluzbeni put u inostranstvo, tako da sam to vreme iskoristila da odem do mojih, koji zive u unutrasnjosti, da ih posetim. Bila sam dobro raspolozena jer su mi stvari u zadnje vreme bas isle od ruke. Tokom rucka kod roditelja stigao mi je SMS od Njega, kojim mi je javio da je na nekom seminaru u Vrnjackoj banji i da bi voleo da veceramo zajedno. Nastupila mi je totalna konfuzija u glavi, a srce mi je ludacki lupalo. Rado sam prihvatila veceru i da provedem vece sa njime, daleko od muza, njegove supruge i radoznalih ociju, da se opustim i da uzivam u njegovoj paznji koju cu imati samo za sebe. Brzo sam se spremila, obukla tange i cipkani brushalter i crni komplet sako – mini suknja, koji su vise otkrivali nego pokrivali. Pojavio se u tacno dogovoreno vreme kolima i otisli smo na veceru u jedan lep restoran sa muzikom. Sati su prolazili kao minuti, pricali smo, smejali se i uzivali u uzajamnom drustvu. Popila sam dve case crnog vina koje su me brzo udarile u glavu. Kad je orkestar zasvirao muziku za ples, zgrabila sam ga i izvela na podijum. Privila sam se i pocela polako da trljam svoje grudi o njega, a ubrzo zatim i osetila kako mu batina raste u gacama. Ono sto sam osetila me je ostavilo bez daha. U glavi su mi se mesali griza savesti prema muzu i zelja da me uzme odmah sad, na podijumu. Kad se ples zavrsio, osetila sam njegovu ruku na mojoj butini koja se ispitivacki kretala uz nogu ka ribici. Nesto mi je pricao, ali sam razumela samo "blesavko moj". Vise nista nisam cula osim boje njegovog glasa na koji sam se jezila. Topila sam se od miline. Kad smo zavrsili veceru, seli smo u kola i krenuli ka kuci mojih roditelja. Odvela sam ga na skriveno mesto gde smo muz i ja ranije cesto vodiili ljubav u kolima tokom naseg zabavljanja. Cim smo stali, vise nisam mogla da se uzdrzim. Pocela sam da ga ljubim svuda po licu, gurnula mu jezik u uvo, grickala vrat, a rukom prelazila preko izbocine na njegovim pantalonama koje su pretile da prsnu. Nisam mogla vise da se uzdrzim, otkopcala sam ih i strpala njegovu batinu u usta. Bio je sav sluzav, a ja sam ga halapljivo gutala i lizala od korena ka glavicu. Davno nisam osetila takvu slast. On je poceo da me miluje po kosi, zatim je stegao i cupajuci me nabijao moja usta na njegovu batinu. Bila sam van sebe, primila sam ga celog. Posle par minuta svrsio mi je u usta, prvi put da mi nije bilo gadno (to muzu nikad nisam dozvolila) da svo seme pokupim, bilo je jako ukusno. Njegova batina se ponovo polako krutila u mojim ustima. Zatim je oborio moje sediste, raskopcao sako i poceo da mi ljubi, gricka i mesi grudi. To je bio prekrasan osecaj, u tom trenutku zaboravila sam i na muza, i na porodicu, i na stid koji sam osecala, zelela sam da ga osetim duboko u sebi. Pocepao mi je gacice i poceo da lize moju sveze obrijanu ribicu. Pocela sam da se gubim, da buncam. "Sta mi to radis ljubavi", stanjala sam dok mi je nabijao prst u picu i draskao klitoris. A onda se zavalio u svoje sediste, podigao me i namestio na svoj ****. Mislila sam da cu da eksplodiram. Mesala sam kao luda dok me je nabijao. Masirao mi je bradavice, saptao je da sam njegova kurvica, perverzna cura, da ce mi razneti utrobu, sto me je jos vise palilo. Posle samo par trzaja, osetila sam kako se moji sokovi slivaju niz njegov ****, koji je nastavio neumoljivo da udara. Kad smo zavrsili sa time, izveo me je iz kola, zadigao suknju i poceo da me tuca otpozadi. Kada je bio blizu kraja, izvukao ga je iz moje ribice, naterao da kleknem i nabio u moja usta. Poludela sam od slasti, ovo sam zelela tako dugo. Svrsio mi je po licu i grudima, osecala sam kako mi grudi gore. Na rastanku smo se dugo ljubi, ja sam bila tako opustena jer mi je pruzio nesto sto mi je tako nedostajalo. Jos auto nije ni zamakao za obliznje zgrade, a osecala sam da mi nedostaje njegovo prisustvo. Citavu noc u krevetu sam razmisljala o onome sta nam se desilo i dodirivala po vlaznoj ribici.
Otad koristim svaku mogucu priliku da bi bili zajedno. Ne zelim da se razvedem zbog dece, a ne mogu vise ni bez njega. Mislim da muz nesto zna, ali ga to ne zanima previse, a i da zna, sta mu ja tu mogu. Uskoro ponovo ide na sluzbeni put za neki dan, ponovo cu se osetiti zivom…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #311 on: May 19, 2008, 06:03:12 PM » |
|
Prokleto dezurstvo, pomislih. Dokle i koga uopste briga sto napolju padaju bombe? Svako moje dezurstvo se svodilo na razmisljanje o posledicama camljenja u gluvoj noci pored 20 racunara. Cemu i zasto, pitanja su na koja nema odgovora. Penjem se do firme i ispracam cistacice. Ulazim, zakljucavam vrata i osluskujem tisinu koju remeti blago zujanje kao znak da su pored mene i racunari zivi... jos uvek.
Kancelarija osvetljena monitorima koji odaju "zivot" i moje posmatranje besmislenosti svega sto se desava. Od bombi preko nocnog rada i cuvanja imovine (od aviona, kako da ne). Dizem se na Net jer mi je to jedina zabava uz koju ne razmisljam o zvucima aviona i bombi - tamo negde... Kucanje kljucem na vratima me vraca u surovi real svet. Odlazim da vidim ko moze biti u to doba i ugledam kolegu iz susedne kancelarije.
Sta ces ti tu - upitah otkljucavajuci vrata. Ako ja moram, zasto ti?!
Iz grada, glava me boli, popili smo vise - odgovara. Zenu i decu sam odvezao za selo pa to posle proslavio u kaficu - uz smesak mi objasnjava.
Ulazimo u kancelariju i on seda za drugi racunar. Vadi iz jakne flasu Stock-a i nudi. Zelis? - upita.
Naravno, dobro bi mi doslo - odgovaram poluprisutna sa mislima u cyber svetu.
Prinosi mi pice, spusta na sto i dodiruje me ovlas kosom. U trenutku mi se razdanjuje i ja shvatam: on i ja, u potpunom mraku, sami u celoj zgradi. On vec pod alkoholom, ja sa povisenim adrenalinom u venama zahvaljujuci "onima odozgo". Na drhtaj mog tela izazvan njegovim dodirom ne obraca paznju... ili mi se bar cini da ne obraca.
Odlazi na svoje mesto, i posle par minuta me doziva. Vidi, gledaj, mislis li da je ovo u redu? - upita pozivajuci me. Prilazim zainteresovana sta mu je toliko privuklo paznju. Na monitoru slika. Kancelarija, sef i sekretarica (verovatno) na stolu, u primamljivoj pozi. Ona, lezeci na stolu sa rasirenim nogama i on, u njoj, sa poluspustenim pantalonama.
Zasto ne bi bilo u redu - progovaram trudeci se da mi glas zvuci sto normalnije.
Ma daj - kaze - pa neko moze svaki cas naici. Mozda dezuraju, pa su sami u firmi - odgovaram i istog trenutka se ugrizem za jezik. Ja i moj jezik brzi od pameti. U grob ce me oterati - proklinjem u sebi. On podize glavu i gleda me. Gleda u moje oci obasjane svetlom monitora sa odrazom slike u zenicama. Ustaje, hvata me za kosu i privlaci sebi. Njegov jezik istrazuje moju kozu ispod uva pa preko vrata do ustiju. Osecam kako mi jezikom, nezno otvara usta i kruzi po usnama. Disanje me odaje mada svim silama pokusavam da se to ne primeti. Otpor se nalazio samo u mom mozgu... telo je trazilo drugo.
Privlaceci me sebi, seda nazad u stolicu i stavlja me na krilo licem okrenutim ka sebi. Opkoracujem ga nesvesna svojih postupaka ili bar ne zeleci da ih budem svesna. Skida mi kosulju dok mi ljubi vrat pa usnama hvata moj brus koji je u trenutku zavrsio iznad mojih grudi. Jezikom i usnama uvlaci jednu pa drugu bradavicu dok mi se vec opasno vrti u glavi i buka se pojacava u mislima.
Hvatam ga za bluzu i skidam je u jednom potezu. Nudim mu moje grudi nabrekle od sisanja i zeljne nastavka. Dok su mu usta puna mojih grudi, otkopcavam mu pantalone i ustajem sa krila.
Spustam se na kolena pred njim, svlacim mu pantalone zajedno sa boksericama i hvatam mu kitu koja mi skace u lice i mami na uzivanje u njoj. Obuhvatam je usnama i uvlacim je u sebe kruzeci oko glavica jezikom i povremeno je pustajuci dok uzimam jedno po jedno jaje u usta i lagano ih sisam.
Strujanje krvi kroz kitu i pojacano Milanovo disanje mi daje snagu da nastavim.
Dok mi kita pulsira u ustima, Milan me gura od sebe i podize na sto pored racunara.
Otkopcava mi pantalone i skida ih. Zubima mi skida gacice i silovito ulazi u mene. Opkoracujem ga nogama i privlacim sebi, sve jace i brze. Njegove usne na mojim bradavicama izazivaju drtaje tela koje se nekontrolisano baca u Milanovom pravcu. Vrelina, koja se lagano siri od uzavrele unutrasnjosti preti da predje u pravi vulkan.
Nesvesno se bacam u stranu i nabijam se sama na njegovu, tako zeljnu i podatnu kitu. Dok me zestoko tuca, vrisak mi se otima sa usana i toliko zeljno ocekivana ekspozija izlice iz mene.
U istom momentu on ga vadi i posipa me semenom po stomaku, po telu koje se jos uvek trza u svom grcu.
Silazim sa stola, oblacim se i drhtavim glasnom progovaram: Vidis da je u redu, kako bismo inace prekratili ovo nocno dezurstvo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #312 on: May 19, 2008, 06:03:33 PM » |
|
Da se ne bih ugruvao kupujuci posudje, ****-palac i poklopac za mladence, odlucih da Moniki, koju sam te noci sanjao, podarim lep buket. U cvecari "Lepa Kata" oborio me je bogat asortiman egzoticnog cveca. Valjda ni u raju, u pocetku, nije bilo lepse. Prodavacica srednjih godina u cikoskim cizmama i suknjici kao u sifrazetkinja posebna je prica. Nedostajala joj je moja palica, s uglacanom budzom na vrhu pa bi mogla da daje takt svearmijskom orkestru, ali ako se jednako budem saplitao na ****zovne zenke nikad necu stici kud sam naumio, pomislih pa zaboravih. Lepa Kata ima okice tamne kao zreli kesten i kanda joj jedno oko vuce u stranu, ali ne nalazim mane, naprotiv, uzbudjuje me toplina koju zrace. Ako bih joj ga umocio ne bi mi smetalo ni da joj je, za promenu, pica malcice ukrivo. Nada u promene odrzava nas u zivotu. Lepa Kata ima butkice koje bi me i mrtvog ucinile zivahnim! - Gospodin zeli? - Prvoklasan buket. - Do kojeg iznosa, gospodine? - Cena nije vazna. Jasno, pravim se vazan jer kao autenticni maco Balkanac (koji, ne budi primenjeno, samo prve sedmice marta, ako se nije mumificirao od pica pa zaboravio, kupuje vestacki buket) nemam pojma da se cvece placa zezenim zlatom. - Pretpostavljam da idete na mladence. - Vidovita si. Mogla bi lovu da zgrnes kao prorok. Znas ono: pogodila je mnogima, pogodice ga i vama. - Pola grada ide na mladence drugoj polovini. Citav svet srlja u brak ko sumanut. Neki ljudi ne mogu bez okova. - Hvala, ne treba. Hajde da napravimo lep buket. - Zelite anturijum, - izvuce iz posude cvet nalik flamingosu jarko crvene boje - recimo sedam cvetova... - Necu vestacko cvece. Zena mi se nasmeja u lice. - Gospodine, to je uvreda za ovaj divni cvet, a kompliment proizvodjacima plastike i neukusu. U ovoj radnji sve je prirodno. Pogledajte cvet, da ga prosto covek pojede koliko je lep. Neka vas ne brine to sto ga narod zove vrazji jezik i svinjski repic. Izvolite, uverite se da je prirodan. Slobodno pipnite. Pipnuh, prilicno skeptican. - Sta kazete? Da bih tebe rado pipnuo. - Moze. Slobodno stavi vise. - U redu, gospodine. Petnaest anturijuma bice dovoljno. Zatim bi pristajalo jedno... - Ne skrtari! Pogleda me zacudjeno. Ja nju cudno gledam od pocetka. - Molim. Dopada vam se anturijum? Evo, trideset cvetova. To je vise nego sto je iko, danas, kupio. Pravo jato flamingosa. Ima jos srecnih zena na ovom svetu. Ako se jos budes tako guzila dok vadis cvetove i ti ces biti srecna kao nikad. Ludacki sam stezao macora. Pokazes li mi guzu jos jednom natrticu te pa makar mi navukla na vrat policiju celog sveta. Bolje da isteram kurcu zelju nego da se zlopatim kao kaludjer. Vrat cu usinuti zvireci joj u ludacke guzeve. Stvarno zenska ima guzove kao zdravlje i, jakako, svesna je privlacnosti. Guzica joj je ko magnet: ne mozes se oteti. Znam, pocinje prolece, ali, covece, mislim da je jos rano za tanga gacice mada ona, ocigledno, ne misli tako. Siguran sam da ih sasvim smisljeno nosi. Verovatno je neko, s vremena na vreme, naguzi u radnji. Steta bi bilo da joj godine prolaze uludo makar i u cvecari. Osecam da joj je medju nogama kao u vulkanskom grotlu. Sav se tresem pri pomisli na ribicu sto joj se pracaka medju tako kurozovnim butkama. - ...Devet strelicija za dekoraciju, i, mozda, pet angolskih roza porcelana. Ako dopustite, s jednom predivnom orhidejom buket ce biti savrsen i neodoljiv. - Jedna orhideja! Da me ismeju kao tvrdicu! - Bez razloga brinete, moj gospodine, orhideje su dragocene. Samo jedan cvet orhideje da poklonite pa ce vas smatrati dzentlmenom kakvi se ne srecu bas na svakom cosku. Vidite u kakvom vremenu zivimo. U celoj zemlji ne mozete da nadjete tri cvecare sa jednom orhidejom pa ih, cujem, sve manje ima i u sobnim vrtovima. Ja ih, na vasu srecu, imam nekoliko. Predlazem ovu sa sedam cvetova. - Moze li sa deset ili petnaest? Trideset bi bilo optimalno. Pogleda me kao da sam pao s Marsa: - Trideset?! - Jesam li rekao nesto sto ne treba? - Ne, gospodine. Odista bi na ovakav buket dobro dosla tako velika orhideja ali je, na zalost, nemam. Citavu zemlju da prevrnete ne verujem da cete je naci. Nekad da, ali danas, bogme, to bi bilo cudo. Imam jednu sa dvadeset i pet cvetova, ako zelite. Mislim da nece narusiti sklad buketa. Samo da znate da cete ubiti zenu kojoj ste ga namenili. Zene odlicno znaju koliko cvece vredi. Koja dobije ovaj buket pamtice vas i na onom svetu. Mozete sa njom da radite sto vam je volja. Pamtite sto rekoh. Zabezeknuh se. Sta ova, do kurca, trabunja? - Kada bih dobila ovakav buket istog casa bih umrla od srece. Deset godina drzim cvecaru i jos nisam prodala velicanstveniji buket. Odmace se da ga kriticki odmeri. - Stavicemo orhideju u centar buketa naslonjenu na list strelicije. Taaako. Nedostaje jos crna ruza sa dvora kralja Kirija pa da se ni pred vilama ne postidite. Meni je od crne ruze drazi ruzin grm. Zenski, naravno. Plav ili crni, podjednako me opija. Kad se savi da iz kutije uzme traku ne izdrzah, popustise mi kocnice, ne odoleh, munuh joj ruku medju noge dobro napunivsi saku zestokim runom. Gotovo mi uzjaha ruku pre nego sto poskoci. - Gospodine! - pocuta malo sva crvena u licu, - Pobogu?! - Izvini, - slegoh ramenima rasirivsi ruke, - nisam mogao da se uzdrzim. - Uh, sto me prepade! - rece drzeci ruku na grudima, - Mogao je neko da nas vidi! Opa, danas su zeke cudne. Piju vodu iz suve drenovine. Okrete kljuc u bravi i poruku "Zatvoreno" prema ulici. Uhvati me za ruku. - Dodji, vatra se gasi za vremena. U dubini cvecare privlacno dekorisani spanski zid diskretno je odvajao poslovni prostor od privatnog skrivajuci od ociju kupaca dve plasticne stolice i sto od rasparene, najjeftinije, bastenske garniture, minijaturni lavabo i reso s priborom za kafu. - Operi ruke i kitu, - naredi, pokazavsi glavom na lavabo. - Ruke su mi mozda prljave ali puska je besprekorno cista. - Mogu da ti verujem ali ne moram. Hocu mirno da spavam. Zato ces ga oprati preda mnom ili sve zaboravi. - Naravno da cu ga oprati, - rekoh, misleci na to da li zena koja posle jednog dodira zakljucava vrata spremna da bude zajahana, ozbiljno misli na higijenu kite ili, jednostavno, hoce da priredi smotru: kako je drzim, kako je perem, mozda da je odmeri pre nego sto bude kasno. Sad, sta je tu je, rizikovacu kad vec ne mogu da eskiviram. - Samo sam hteo da ti kazem da alat drzim cisto kao pred polaganje majstorskog ispita. - Tim bolje za oboje. Ali, nece mu skoditi jos malo vode. Precenio sam svoju urednost. Vec ga je zahvatala skrama. Dok sam ga umivao prodavacica ga bez zazora uze da ga sama opere. - Nece te ujesti. Slobodno ga protrljaj. - Trljas ga kao da je Aladinova lampa. On je caroban na drugi nacin i bez trljanja ce te ispuniti. Prala ga je revnosno, temeljno. Velicko joj se u rukama pretvarao u cudoviste. - Vidis, - prsio sam se, - da je caroban. Raste kao iz vode. Bas me je kucka napalila dok ga je prala. Htedoh da je poljubim ali se izmace. - Molim, bez ljubljenja. Koji li joj je ****, pomislih. - Treba li i zube da operem. - Prao ne prao, isto ti se hvata: ljubljenja nema. Da, cudnog li svata. Htedoh da je pitam da li drzi cvecaru ili kupleraj u kojem se ljubljenje posebno placa pa digoh ruke da me ovako napaljenog ne sutne pa cu u Hitnoj da zapevam za pomoc. Iznenada mi mala, spretna kao dzokej, nogama obujmi bedra i nepogresivo naskoci. Mogla bi da ide na olimpijadu. Namestila ga je u sredinu kao da samo to u zivotu radi. Velicko nesta kao da ga nikad nije bilo. Do korena. Shvatih da ga je prala da bi se uzbudila. Lukavo, nema sta. Ta ne gubi vreme. Sto bi se razmetala vremenom kad je to gubljenje para. Ko zna koliko ih sada drezdi pred vratima cekajuci buket. Prihvatih je za guzeve, koji su me uvalili sve ovo, i poceh da vozam. Hop, hop, hop! Zena koja onakvom zestinom pere karu koja je, u sustini, osetljiva na grubosti i ponekad joj je i nespretna neznost pogubna, mora da se **** zestoko, bez milosti, ostro. Navlacih je grubo, muski, cepacki i krvnicki. Teorija se pokaza ispravnom: zenka prevrtase ocima kao cudoviste iz Oza, skiceci poput zakucene kuje. Uplasih se kada prvi put prevrnu ocima i pokaza beonjace. Skicanje me je neobicno uzbudjivalo. Slatko sam rokao zivu vatru, zadovoljan sto je traganje za buketom dovelo do seve ali me nije udaljilo od misli na Moniku. Hoce li mi ta ****zljiva, zanosna plava kuja pasti saka. Sve vise misleci na Moniku udaljavao sam se od prodavacice, seva je trajala dugo, ruke me zabolese. Prodavacica je vitka i izazovna ali, brate moj, ne mogu citav dan na kurcu da drzim i rukama pridrzavam bar pedeset kilograma. Jeste, koka se majstorski, skicanje me baca u vatru i Velicko mi ne popusta, ali valja vec jednom svrsiti, ohladice mi se vecera, cekaju me Oliver i Monika, Monika ciji mi picic sve vreme titra pred ocima dok sumanuto rokam prodavacicu. - Hej, gde si?! Trgoh se. - U tebi, seceru. - Sta te muci? Ne kresem se dobro? - Neverovatna si. I jeste. - Onda me jebi, cujes li. - Pa to i cinim, seceru. - Mlako, macane, mlako. Ja nisam siparica, moras mi dati vise strasti i vise ljubavi. Svako moze da ga umuva ali su retki vatrobujni. Za ovakvo jebanje nije mi potreban muskarac. Nemoj da zazalim sto sam se u ovo upustila. Ne posustaj maco ili ces morati rucno da ga isamaras. Hajde, rokaj me malo grublje, muski. Skoncentrisi se, misli na mene, ne budi mlakonja. - Mlakonja?! - Naravno, ****s kao da resavas ukrstene reci. - Sta nedostaje? - Tempo, covece, tempo. Hajde, idemo! Odbacivala se nogama od zida i vratolomnom brzinom ponovo navlacila. Zid je dobro izdrzavao. Ni ja ne bih smeo da se obrukam, moze mi zatrebati. Nikad se ne zna kada ce da udari susa. Uhvatio sam je za guzeve i poceo zestoko da ljuljam. Nabijao sam je, ostro, potom ubrzano, sitno, neujednacenim ritmom. - To! To! - kliknu Lepa Kata, -To, covece! tako me tucaj! To-je-ono-sto-mi-treba! To! - govorila je s prekidima, - Takva-se- va-bas-mi-godi! Nije mogla da dodje do daha jer sam je stalno nabijao kao da hocu da je raspolutim. I hteo sam. Jos nisam doziveo da zena prigovara nacinu na koji karam. Ova ce me upamtiti. - Ta-ko-vo-lim-da-se-tu-cam! - secala je -Samo-ga-na-bi- jaj, do-bro-ga-na-bij-aj-aj-aaaj! Zatim se malo primiri i, osetivsi da svrsavam, vrisnu. Dok sam pulsirao i izbacivao poslednje milione spermatozoida Lepa Kata je oslonivsi glavu na rame, shvatih posle nekoliko trenutaka, jecala. Spustih je na pod i isukah jos cvrstog Velicka. Suzila je dok sam ga pirkao. - Zasto places? - Ma, nista. - Kako nista? Zasto places? Otre suze. - Tako. Od srece. - Molim?! - Ma sta si navalio. Placem, eto, kad mi je lepo. Zagrli me i poljubi. - Hej! Nema ljubljenja! Nasmeja se. - Ludace nijedan. Pocuta. - Jesi li ti zadovoljan. - Bila si me strasno napalila. Stvarno nisam mogao vise da se savladam. Jebi ga, stalno si pokazivala guzicu kao da se nudis. - I jesam. - Sta! - Nista. Nudila sam ti se. Mislis da nisam videla kako si uzagrio ocima kada si me video. Namerno sam se svaki cas savijala. Muski se pale na tangu ko nenormalni. Kupe buket, odu u park i manijacki ga odelju da se sve pusi. I tebi su oci htele da iskoce. - Gacice su ti super, nenormalno isticu guzu, ali mene su izludjivali bataci. Dok si se savijala mislio sam da izvadim karu i suknem ti ga. - Osetila sam da se jedva savladjujes i od toga sam se lepo ovlazila ali sam nastavila da se namestam i savijam. Zamisljala sam te kako ***is. Videla sam da ga meljas. Mislis da ne umem da cucnem kad biram cvece ili da posude dignem na postolje, a? - Sto si se, onda, prepala kada sam te zgrabio? - Zato sto si me zgrabio. Nisam verovala da ces se usuditi mada sam prizeljkivala da nesto ucinis. - Zasto? - Prijebalo mi se, eto zasto. Zelis jos nesto da znas? Moram da otvorim radnju. - Da. Koliko dugujem za buket. - Bogami, mnogo. Da vidimo: orhideja sa dvadeset i pet cvetova, trideset anturijuma, kakav raskosan buket, devet strelicija i pet roza porcelana. Kako placas? - U gotovom. - To ti nije pametno! Tolike pare nosis sa sobom?! - Kakve pare? Koliko to, do kurca, kosta buket? - Da preracunam u eure... - otkljuca, pogleda niz ulicu - Ako ce ti biti lakse. Okrenu plocicu. Sada je poruka "Zatvoreno" bila unutra. - Ali, ne verujem da je nekome od toga lakse. - Ma ne zezaj. Kasnim na veceru. Kazuj. - Dvestaosamdesetpet. - Cega: dvestaosamdesetpet? - Eura, rekoh ti. - Staa! Jesi li ti normalna, u pizdu materinu!?! - Rekla sam da ce te kostati djavo i po. Tu gospu ocigledno ne mozes tek tako da osvojis. Skupa roba se ne prodaje jeftino. A ko hoce da se pokaze, da bude ekskluzivan, mora da plati. - Uracunala si i sevu! - Ne budi smesan. Da sam ti uracunala sevu dobio bi buket dzabe. Mozda ne bas ovako raskosan, ali pristojan buket u svakom slucaju. Ovakav, bogami, ni ambasadori ne kupuju svakog dana. Bi mi neprijatno. Buket mi se dopada ali mi se ne dopada sto nemam toliku lovu. Nazad nisam mogao, a nisam ni hteo. Moniku bi buket oborio, na to racunam, mada bi se mogla zadovoljiti i skromnijim ali kako da izadjem iz cvecare kao mufljuz. Kako? I otkud, bre, znam sta je to skromniji buket?! - Slusaj, dacu ti cekove ali te molim da ih ne naplatis cim zamaknem. Strpi se koji mesec. - Koji mesec? Gde zivis, covece? Sta ce ti cekovi vredeti za koji mesec, a? Najvise sto mogu da ucinim je da ih realizujem krajem meseca. Moze? - Moze, jebi ga, i tako sam bez pokrica. Ispisah cekove. Mora da sam senuo. Dvestaosamdesetpet eura za buket, covece, to nije zdravo. Ulozio sam u nesto sto je neizvesno. Prodavacica je nagnuta sredjivala strelicije. Kara je ponovo pocela da mi se meskolji. - Hej! Ne guzi se, moram da idem. Kasnim. - Samo mi jos jednom onako stavi ruku medju noge. - Dopalo ti se, a? Zgrabih je. Neka sam proklet ako je opet ne opalim. - Oh! Kome ne bi! Promeskolji ***u. Velicko mi se kruti! - Cuj, stvarno moram da idem. Ceka me stotinu poslova. - Navrati koji put. Vazi. - Bez ljubljenja? - Samo ti navrni, lako cemo se dogovoriti. - Stvarno, zasto nisi htela da se ljubimo? - Nisam bila sigurna da imas zdrave zube. Jebote, ova nije normalna. Ona, molim te lepo, misli o tome da li imam zdrave zube, a **** joj se da presvisne. - Cudno je da mi nisi trazila zdravstveni karton. - Mozda i bih ali sam bila prilicno napaljena. Uze mi ruku i stavi na brezuljak: - Ohhh! Odlazi, sta cekas!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #313 on: May 19, 2008, 06:03:42 PM » |
|
Don: Venus... Ostacete danas duze od uobicajenog... Resio sam konacno da sredim biblioteku... Morate mi pomoci...Uradicemo to dok gazdarica bude na casu tenisa... Venus: Gospodine, na usluzi... Ali morate sacekati da odem do prodavnice... Madam je trazila da joj kupim... Don: Svakako... Svakako... Kada se vratite obavestite me o tome... Bicu u svojoj sobi... *** Venus: Gospodine, stigla sam... Don: Odlicno... Upravo sam ispratio suprugu... Venus: Obrisacu najpre prasinu sa polica... Pogledajte samo kako je prljavo... Don: A ne... Ostavi tu krpu i sedi na trosed... Ja cu ti objasniti plan... Venus: Slusam vas pazljivo... Don: Imam nesto vazno da ti saopstim... Vidis... Ja nikada u zivotu nisam tucao crnkinju... Mozes li verovati... Nikada... Venus: Gospodine... Molim vas da krenemo s poslom... Zasto ste me zadrzali? Don: Pa... Upravo ti o tome pricam... Odavno zelim da probam zabranjeno voce... Hocu da smestim kitu u tvoju crnu picku... Venus: Vi se naravno salite... Don: U zivotu nisam bio ozbiljniji... Na sledecoj partiji pokera drustvo ocekuje da pricam kako je bilo... A ja ne lazem... Venus: Vi znate moju porodicu... Muz i dete su dolazili u ovu kucu... Don: Ako zelis da izazoves sazaljenje nece ti uspeti... Skini kecelju... Ostalo cu ja uraditi... Venus: Ako se vrati madam ja cu leteti s' posla... Don: Ako se vrati madam ja cu leteti iz kuce... Znaci u istom smo sosu... Ove bele carape sa halterima odlicno pristaju uz tvoju crnu kozu... Uuuh... Puna mi je ruka picetine... Bice ovde posla za starog Dzonatana... Venus: Ko je sad Dzonatan? Don: Moj ****... Ja ga tako zovem iz miloste... Upoznajte se... Izvoli... Pozdravi se s njim... Venus: Ha-ha-ha... Vi ste ludi... Zdravo... Ja sam Venus... Don: Ne tako... Ne rukom... Ustima i jezikom... s apni mu na rupicu svoje ime... Oooh... Venus: Ja sam Venus... Mmm... Ja sam Venus... Mmm... Don: Dovoljno je bilo... Nije gluv... I ljubi ga... Oooh... Celom duzinom... Od korena do glavica.... Taaako mila... Taaako... Venus: Samo da vam kazem... Mmm... Kad se napalim... Izgubim kontrolu nad svojim telom... Mmm... Imajte to u vidu... Mmm... Don: To i hocu... Da se ludacki napalis... Kako cu te jebati... U usta... U picku... U to ogromno crno dupe... Grickacu ti dojke... Usnu skoljku... Sve dok ne svrsis... Venus: Dosta je bilo sisanja... Sad je na vas red gazda... Pogledajte moju mesnatu rupicu... Vidite kako se otvorila... Ocekuje vas... Bilo bo lepo da zavucete jezik unutra... Duuuboookooo... Don: Kako ti se cedi sok sa usmina... Moram da probam... Mmm... Pojescu je... Venus: Aaah... Polako... Krenuli ste zestoko... Samo lizite... Nemojte je gristi... Don: Ne mogu vise... Dizi noge da ti ga uvucem... Oooh... Uleteo je bez problema... Venus: Jebite me sad... Jebite me bez milosti... Don: Bojim se da cu ti preplaviti matericu pre vremena... Digni dupe sa kreveta da mogu dublje da uletim... Oooh... Venus: Stiskajte mi grudi... Grickajte bradavice... Don: Oooh... Mmm... Sjajno... Koliki kolutici... Kao da prvi put ****m u zivotu... Bas si me uzbudila... Venus: Moja ***** gori... Pojacavajte ritam... Sada je treba dobro potucati... Tooo... Tooo... Don: Struja mi klizi niz kicmu... Napunicu te spermom do vrha... Plivaces u mom semenu... Venus: Na zalost to necete moci da uradite... Plodni su mi dani... Mogu lako da zatrudnim... Don: Onda cu te jebati u guzu... Tu cu isprazniti Dzonatana... Venus: cekajte da se lepo namestim... Malo cu razmaknuti guzove... A vi me navucite na Dzonatana! Don: Uooou... Progutala je pecurku... Moj glavic bez problema roni u tvom dupetu... Venus: Malo cu stegnuti te nevaljale kesice prepune sperme... s½elim da ih stiscem dok svrsavate... Don: Samo ih ti drzi... Ostalo je jos malo vremena do erupcije vulkana... Venus: s ta kazete za ovo... Don: Kucko jedna... Kako me samo stezes guznim misicima... Imam osecaj da ces ga preseci na pola... Ovo je fenomenalno... Nastavi i dalje... Oooh... Venus: Pickica mi je prazna, gospodine... Moramo je zapusiti... Nabicu prste u ribu... Don: s ta to radis kurvetino... Ne mogu da verujem... Bezmalo cela saka je u ribi... Kako izdrzavas... Venus: Jebite i ne pitajte mnogo... Hteli ste da vidite kako je to sa Crnkinjom! Oooh... Don: Od tvojih prstiju... **** se jedva probija u dupe... Koja jebacina... Venus: Svrsavajte... Nemojte me vise muciti... Prskajte iz glavica... Dubokooo... Don: Ne moras dva puta da mi kazes... Oooh... Oooh... Taaako... Cedi mi testise... Ceeediii... Venus: Sperma... Sperma... Aaah... Aaah... *** Don: Bolja si od bilo koje bele picke... Kao da sam ponovo skidao mrak sa ociju... Fenomenalana si... Venus: Reci cu vam nesto ali iskreno... Ako obecate da se necete ljutiti... Don: Slobodno... Zasto se smeskas... Venus: U vasoj kuci sluzim vise od deset godina... Posmatrajuci vas oduvek sam zalila gazdaricu misleci da ste u krevetu nula... Medjitim... ha-ha-ha... ko bi to rekao...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #314 on: May 19, 2008, 06:03:52 PM » |
|
Volim rad u basti. Dospeo sam u "zrele" cetrdesete, obavio sam sve zivotne zadatke: zaposlio se, ozenio, podigao dvoje dece do fakulteta, stambeno obezbedio...Da bih izbegao monotoniju posao-kuca-porodica, iznajmio sam, jednu od mnogih, bastu, na periferiji grada, blizu hipodroma i kasarne. Mora da priznam da mi fizicki rad u velikoj meri pomaze da se oslobodim viska energije, pogotovo sada kada sam prezasicen dugogodisnjom, dobropoznatom seksualnoscu svoje zene, a lenj sam (trenutno) da odgovorim na nove izazove. To ni u kom slucaju ne znaci da ne volim lepu zenu ili zadovoljstva koja njeno telo pruza. Naprotiv!
Kao sto znamo, ova zima je bila izuzetno blaga, pa su bastenske aktivnosti pocele znatno ranije nego drugih godina, moze se reci da nisu ni prestajale. Tako sam, sredinom feburara, odlucio da sednem na bicikl i odvezem se do "svoje" baste. Rado vozim bicikl, pomaze mi da ostanem u formi. Zadovoljno sam prislonio bicikl na stablo tresnje, udahnuo punim plucima rani, prolecni vazduh i preleteo pogledom po prostranstvu uzoranih basti. Taj pogled me je uvek umirivao i ispunjavao tihom srecom. Medjutim, nesto nije stimalo. Nesto je narusavalo intimnost trenutka. Zadnjica. Iznikla iz zemlje, postavljena na stabilne, duge noge, odevena u plavu trenerku. U prvi mah mi se ucinila ogormnom, smetala mi je u vidnom polju. Pogled se stalno vracao na nju, i ja sam poceo da opazam da se ona krece, njise gore-dole, zateze i labavi trenerku koja se namah duboko uvlacila izmedju oblih guzova, odajuci da ne nosi donji ves. Jos nisam video ostatak zene, ali sam hipnotisano posmatrao zadnjicu koja je zivela neki svoj zivot, cvrsta i snazna, agresivna i opustena, stalno u pokretu, ziva. Ustanovio sam da imam samo jednu, suludu, zelju: da predjem preko dve baste, koliko je delilo mene i zadnjicu, i da joj u plavetnilo trenerke suknem ovo moje koplje, koje je do bola nabreklo u pantalonama. U to se zadnjica izduzila, produzila u ledja, ramena i slap crvene, razbrusene kose. s½ena se uspravila. Ne znam da li je osetila da je posmatram, tek okrenula je pogled ka meni, a ja se, kao klinac uhvacen u kradji, brzo okretoh uplasen da ce sa moga lica (ili pantalona) procitati kakve su me misli obuzele. Nespretno sam poceo nesto da petljam oko bicikla kada naidjose neki moji poznanici, te mi sedosmo pod golu krosnju, uz pivo. Na onu stranu vise nisam skretao pogled. Nisam smeo.
Toga dana vise zenu nisam video, otisla je u medjuvremenu, ali sam od tada svaki slobodan sat koristio da se izvezem do baste nadajuci se da cu ih (zadnjicu i zenu) videti.
Poljski radovi su u martu uzeli maha i meni se pruzila prilika da upoznam komsinicu sa baste. Ona je visoka, crvenokosa, i ne bih mogao da kazem lepa, vec pre interesantna zena. Zanimljivo je da cela njena pojava odise sirovom seksualnoscu, i ja sam znao da mora biti podamnom, nadmnom ili vec u kombinaciji koja joj drago, ali mora biti moja.
Pocetkom aprila spaljivao sam suvo lisce, a moja komsinica, zauzeta setvom, povremeno je veselo cavrljajuci donosila kante sirovog korova na lomacu. Bila je rumena od rada i sunca, ponovo u plavoj trenerci i plavoj majici na tregere. Vec sam primetio da ne pati od viska odece, pa joj se majica pripijala uz znojavo telo vise otkrivajuci nego sakrivajuci male, cvrste grudi krupnih bradavica.
Mada su okolne baste bile prepune povrtara, odlucio sam: danas ili nikada.
Dan je odmicao a bastovani su dolazili i odlazili, a ja sam jednim okom pratio njihovu migraciju, a drugim nadzirao komsinicu. Tako sam video kada je odlozila alat, pogledala unaokolio i lagano se uputila u vocnjak koji okruzuje baste. Znao sam da njen odlazak u dubinu vocnjaka nije poziv upucen meni, ali sam odlucio da situaciju iskoristim za sprovodjenje svoje zamisli. Sacekao sam malo, a zatim se hrabro uputio za njom.
Prvo je nigde nisam video, a onda je, odjednom, izronila iz gustisa spaliranih jabuka. Pramen crvene kose zakacio se za jednu od grana i ona je pokusavala da se ispetlja. Podsetila me je na zivotinju uhvacenu u zamku, i to je jos vise pojacalo moju zelju da je imam. Nisam mislio o tome kako ce reagovati kada joj pridjem, samo sam isao napred gotov da reskiram grdnju ili samar. Mozda je, prvo, pomislila da zelim da joj pomogmen da se oslobodi neprijatnosti, ali kada sam joj se potpuno priblizio i bez reci gurnuo ruku izmedju njenih butina, snazno je zgrabivsi za macku, njenim licem je preleteo izraz ljutnje, nedoumice, neverice. A zatim mali, pakosni osmeh, koji me je naveo da snaznije stegnem saku. Privijao sam je obema rukama uz sebe, ljubio, miriso znoj, ljubio, snazno i gurbo stezao bradavice, uvukao ruku u trenerku i trljao klitoris.
-Zaboga, zaudaram na znoj, bila je jedina njena reakcija. Nije bilo besa, nije bilo optora, ljutnje. Pomislio sam kako se lako daje i to me je pokolebalo. Pomislio sam da nije vredna moga angazovanja i kako bi bilo dobro prekinuti pre bilo cega, kada su se moje ruke nasle na njenoj zadnjici. Putovale su cvrstim, zategnutim guzovima, klizile po razdeljku. Celo njeno telo postalo je velika, cvrsta, pozelja zadnjica i ja sam utonuo u nju.
Moja omeksala muskost ponovo je bila u punoj snazi i ja sam, ne znam kako, strgao kosulju, bacio je na otravnjenu zemlju i polozio komsinicu preko nje. Ovde nije bilo predigre. Jednostavno sam joj strgao trenerku, zadigao majicu do vrata i navalio da grizem krupne bradavice, dok sam prstima prodirao duboko u njenu vaginu. U ovoj igri nije bilo neznosti, pomahnitao sam od zelje da pobedim to cvrsto dupiste koje mi danima nije izlazilo iz glave.
Kada sam se sjurio u njenu vlaznu macku imao sam samo zelju da je potucam, da svrsim u njoj i da pobegnem dok neko od bastovana nije naisao. Ali, cekalo me je iznenadjenje u vidu tople, tesne, bolje reci male ribe. Zaista nisam ocekivao da zena koja tako lako prihvata seks ima tako malu ribu. Podvukao sam ruke pod njenu zadnjicu i poceo divljacki da mlatim kopljem stalno ubrzavajuci i pojacavajuci ritam - ne bih li sto pre svrsio. Mislim da su mi trebala jos samo dva pokreta da to i ucinim, kada se riba moje komsinice tako stegla da nisam mogao da se pomaknem. Prvo sam se uplasio da je u pitanju vaginalni grc, ali mir na njenom licu nije isao u prilog tome. Nezno me je milovala po ledjima, grickala uvo, i ljubila. Proslo je par sekundi, ili minuta, ne znam, i stisak je poceo da popusta, a ja sam bio ponovo na pocetku, ispunjen zeljom da kidisem na nju. Mislim da nikada u zivotu nisam snaznije, bezobzirnije i bezdusnije prodirao. cuo sam da stenje, ali to nije bilo vazno: zeleo sam da svrsim - sto pre! Vec sam osecao spermu kako krece ka otvoru, kada me je novo stezanje vagine zaustavilo u mestu. Ovo vec nije bila slucajnost, shvatio sam. Shvatio sam i to da imam dve mogucnosti: da kod sledeceg popustanja ustanem i odem ili da nastavim igru onako kako je ona vodi. Oslobodio sam jednu ruku, pomilovao je po kosi, i prvi put poljubio.
Ja ne znam koliko je trajalo. Znam samo da me je izvanredno pratila i vodila do same ivice orgazma, a zatim zaustavljala na kratko, ali dovoljno dugo da sam pozeleo da vristim od bola, da sam imao utisak da mi muda o zemlju udaraju, a da ce mi se glavic raspuci. Ne znam tacno kada je pocela da svrsava. Njeno telo se ukocilo, smirilo, zatim propelo i uz glasan uzdah pocelo da se grci istim ritmom kako se grcila i pulsirala njena riba. Moje koplje je sada bio okruzeno vlaznom pulsirajucom vrelinom i ja sam poceo da svrsavam, svrsavam, svrsavam...cini mi se da sam i mladalacku spermu tada iz sebe izbacio. Kao da mi nje neko nekakvu koprenu s mozga skinuo, tako sam se lako i ugodno osecao.
Teturajuci sam ustao i pokusavo da se saberem i sredim odecu dok je moja komsinica vec uletela u trenerku, kada su se iza nedalekog drveta pojavila dva mladica u plavim uniformama. Bili su zbunjeni koliko i ja, i ne znam sta i koliko su videli, ali jedan od mladica je, onako u prolazu, dobacio:
-Alal vera cale! I pozurio za svojim drugom.
Jedva cekam da prestanu ove aprilske kise. s½elim da sto vise vremena provedem na basti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #315 on: May 19, 2008, 06:04:02 PM » |
|
Secam se kao da je to juce bilo, iako se to dogodilo pre pet godina na mom zadnjem letovanju na Slovenackoj plazi u Umagu. jer nakon toga je dohujao vihor rata.Otisao sam kod kuma u goste u Buje, nedaleko od Umaga. tu sam letovao svake godine po desetak dana. tog leta sam kod kuma u gosti-ma zatekao i njegovog prijatelja po imenu Suad, momak od 18 godina. Za nekoliko dana smo so sprijateijili i postai pravi prijatelji kao da se znamo godinama.Secam se bila je nedelja, divan i lep dan, kao stvoren za plazu. Na Suadov predlog da skoknemo na plazu u Umag udaljen od Buja nekih desetak kilometara, reagovao sam potvrdno i otisli smo skupa ja i Suad.Plaza prepuna kupaca, guzva velika da se jedva moze naci slobodno mesto za leci. Jednog momenta sam zamolio Suada da skoknemo na nudisticku plazu udaljenu nekih pet stotina metara od nase plaze. Prihvatio je moj predlog i uputili smo so na nudisticki deo.Po dolasku tamo dugo sam se dvoumio da se skinem, no vidovsi da je to Suad voc ucinio, ohrabrio sam se i to isto ja ucinio.Igrali smo karte jedno sat vremena a potom legli i odspavali na plazi ne znam tacno al moglo je bit jedno sat vremena.Trgao nas je glas prejake muzike sa kasetoftona koji je bio nadomak nas pored jedne predivne plavuse od nekih 18 godina, duge pave kose, tanka struka i predivna bela lica. Sta se sa nama dogodilo ne znam ni danas, no kada smo se probudili i kod mene i kod Suada, kurcevi su billi uspravno uzdignuti kao pobijeno koplje a polju.Suad je imao ogroman **** onako obrezan nekih 25 cm, no ni moj nije bio mnogo manji nekih 22 cm.Videla je to predivna plavusa smeseci se progovorila: - Izvinjavam se sto sam vas probudila sa preglasnom muzikom - a po vasoj reakciji reklo bi se, do ste nesto prelepo sanjali! - Moze biti! - dodao sam ja. - Pa do se upoznamo, ja sam Slavica - dodala je Slavica - a kako se vas dva zovete? -Ja sam Zica a moj prijatelj Suad! Odmah nakon toga Slavica je prisla nama i pocela zezanje na nas- racun zasto su nam palamari od kurceva jos uvek nadignuti i u punoj erekciji. Slavica je bila kao izvajana devojka, ucinilo mi se da je vajalo nekoliko vajara. Stupili smo ja i moj prijatelj sto pre u akciju da se mozda ne izgubi na vremenu, a istini za volju mirni nismo mogli ni biti kada smo svi troje goli, golcijati Prvi sam reagovao privukao sam Slavicu sebi i nabio joj glavu modju moje noge, kao da je znala sta hocu. Odmah je mog buzdovana od kurca zgrabila obemo rukama i stavila u usta. Dok ga je slatko sisala kao dete kad se dokopa majcine sise, moj prijatelj Suad je Slavlcu nobijao na svoju palicu od 25 cm.Dahtala je Slavica kao riba na kopnu bez vode, bila je presretna jer je bila popunjena na obadve strana, kako spreda tako i otpozadi.Osecao sam da cu skoro svrsiti, i moja osecanja su se pretvorila u stvornost i za nekoliko sekundi iz mog buzdovana od ku rca prokljucala je vrela sperma kao iz uzarenog vulkana.Kuljala je sperma tako obilato da ni sam nisam bio svestan otkuda tolika sperma u meni, ucinilo mi se da bih od prosute sperme mogao napuniti casu od 1 dl. No sve je to Slavica pokupila svojim jezikom, ne dozvoljavajuci da se udalji ni jedna kap na drugu stranu.Sa zadnje strane Slavica se nabijala na Suadov **** kao izbezumljena. sto je vise on nabia na palamar od kurca, gurajuci ga mehanicki napred-nazad. Ona je sve vise jecala od srece i zadovoljstva. Primetio sam po izrazu Suadovog lica da ce i on uskoro svrsiti, to se i dogodilo za tren je izvadio svoju palicu od kurca i proliopo Slavicinim sisama reku guste sperme kao slag - bila je to Senzacija toga dana.Skoknuli smo u vodu svo troje, okupali se, odi-grali jednu partiju karata a nakon toga do zalaska sunca ja i Suad smo Slavicu odjebali jos dva puta. Na rastanku uvece dogovorili smo se da se vidimo i sutradan na istom mestu. Potom je pusti-la nojlepsu pesmu sa kasete Olivera Lazica -"Kome srce da poklonim", Narodnog dana lose vreme nam je pokvarilo ponovni susret. Nikada je vise nisam video a vihor rata je ucinio svoje da sam izgubio i prijatelj-a Suada. Cesto puta se tako razmisljajuci sam zapitom: "O Boze, mora li bas tako?" Ostalo je i danas secanje na Slavicu i Suada, i naravno na jedan predivan - Bal na vodi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #316 on: May 19, 2008, 06:04:11 PM » |
|
Stajao sam na Beogradskoj autobuskoj stanici. Bio je kraj decembra. Prokleto hladan dan. Sa perona 20 kretao je autobus za Krupanj, koji me je trebao odvesti u moj rodni kraj. Bilo nas je oko stotinak. Zbog medjunarodnih sankcija i nedostatka nafte, putnicki saobracaj je bio redak pa je i guzva bila uzasna. Autobus je kasnio vec citav sat, mucila nas je neizvesnost da li ce uopste i krenuti. Hladnoca mi se uvlacila u kosti, u sebi sam psovao i kajao se zasto sam uopste krenuo na put. Posmatrajuci promrzla i nervozna lica putnika koji su sve socnije psovali na racun sankcija krajiekom oka spazio sam Vesnu Petrovic, moju nekadasnju nastavnicu muzickog. Bila je to predivna zena, zanosnih oblina, udata u Sapcu za jednog burzuja, uvek smo se pitali sta takva atraktivna zena trazi u jednoj seoskoj osnovnoj skoli. Al, jedno je bilo sigurno - svi decaci iz moje skole su bili zaljubljeni u nju. I sada, posle svoje cetrdesete godine zivota bila je veoma ocuvana. Polako mi je prilazila kroz masu gnevnih putnika. Prisavsi, potapsala me je pa ramenu. Glumio sam iznenadjenje, i dok smo se pozdravljali, kolena su mi zaklecala, nesto me je steglo u grudima, jedva sam disao. - Sta radite? - zapitao sam glupo. - Sta mogu? - rekla je rezignirano. - Pevam u operi. Nisam ambiciozna kao ti pa da me snimaju za televiziju. Pomislih, sigurno je gledala neke od mojih televizijskih emisija. I razgovor je krenuo. Ispitivala me je o mom poslu, bila je zadovoljna sto sam se dobro snasao u velegradu. Kada je autobus konacno stigao ... ne, nismo usli, naprosto su nas uneli i spljeskali jedno uz drugo tako snazno da sam izgubio dah. I pored guzve uzivao sam da slusam njen barsunasti glas. Pricala mi je a svom zivotu, pri tom se zalila da je muci samoca, muz joj je zbog prirode posla, cesto bio dugo odsutan. Dece nisu imali. Valjda zanesena samo mogucnoscu da se ispovedi, izgledalo je kao i da ne primecuje guzvu, ili joj barem nije smetala koliko i meni. Bunda joj je bila otkopcana. Naslonila je stomak o stomak, grudi o grudi. Njene velike, tvrde, mozda suvise sapete dojke, grejale su mi pluca. Noga mi je upala medju njene, butina mi je bila tacno na njenom medjunozju, koje me je tako grejalo, da sam imao utisak da ce mi progoreti farmerke. Ispod fine haljine sve se pokretalo. Osetih kako mi penis raste. Mislim da je i ona bila svesna mog nabreklog penisa koji se tacno namestio pritiskajuci joj medjunozje. Izgledalo mi je kao da me mami, da se jos vise nabija uz mene. Resih da ispunim svoj decacki san, ne znajuci kakva ce biti njena reakcija. Podigao sam polako suknju i tek sto sam izvadio svoj uzdignuti ud, umalo se nisam onesvestio, jer Vesna Petrovic uopste nije imala gacice. Samo zavesice pojasa za koje su bile pricvrscene carape. Malo se pomakla, pa mi je uspravljena kita udarala izmedju njenih butina. Vise nisam razmisljao o njenoj reakciji, jedino do cega mi je stalo, jeste da je po****m po svaku cenu. Glavic mi je samo kliznuo medju njene vlazne usmine. Tako toplu picu u zivotu nisam osetio. Usao je ukoso, sireci se al nedovoljno zabijen. Nisam smeo prekidati Vesninu pricu i zamoliti je da jos malo rasiri noge, bojeci se da ce iluzija nestati. To sto pristajem da budem njen slusalac, bio je uslov pod kojim mi dopusta taj ulazak u nju. Jeste li ikad probali to ciniti kradom u autobusu? Jezivo je kad tucanje ne zavisi od vlastite voije, vec od treskanja autobusa po neravninama. **** mi se pomicao u skladu sa skakutanjem autobusa po neravninama Obrenovackog asfalta. Kada mi je postajalo najpotrebnije ubrzavanje ritma, taj prokleti autobus, kao za pakost, klizio bi bez najmanjeg potresa. Mislim da se i ona prokleto napalila, njeni vaginalni misici pumpali su mi krv kao neka pumpica. Bio sam zajapuren zbog nestrpljivosti, doci ce i Sabac, a ja necu uspeti da dokrajcim tucanje. Vec je i ona utisala svoju pricu, sat u meni je radio. Nisam smeo pomerati zadnjicom kako bi se dublje nabio u nu, plaseci se da ce putnici oko nas primetiti nase bludnicenje, pa ce me to kostati najsladjeg tucanja u zivotu. U slepoocnicama mi je pulsiralo. Njene usne su se spojile sa mojim. Sada cu svrsiti, pomislih, kada me ona ohiadi. - Ne ljubi me, sramota me je, sta ce ljudi pomisliti sta ovako stara to radim. Budi dobar inace cu se odvojiti od tebe. - Ne, samo to ne - preklinjao sam je u sebi nastavljao ga gurati polagano pritezuci je uz sebe. Nstta se ne bi dogodilo da nas na ulazu u Misar jedna grupa putnika nije pogurala uz viku. - Daj pomerite se, sada silazimo. Ne moze svet od vas izaci. Vesna se namrsti i pomaknu se. U tom trenutku, sjurih se u nju do kraja, duboko, duboko, ma taman dovoljno da konacno pocnem svrsavati, puniti je svojom spermom. Pulsacije su mi kocile noge, zmarci su mi prolazili niz kicmu. Bio sam sretan sto se to dobro zavrsilo. Saceko sam da mi splasne i spretno ga vratio u farmerke, niko nista nije primetio. Na kraju sam samilosno poljubio Vesnu u obraz. - Sta si odlucila. Sliazis li u Sapcu? - zapitah je iako nisam pojma imao o cemu je do sada pricala. - Silazim. - odgovorlia je. Pohotnim ocima pogledala me je i rekla: - Nisam ni znala kakvog sam ucenika imala. Od tog dana, uvek kada prolazlm kroz Sabac, ja svratim kod moje nastavnjce muzickog.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banacanin
Zagrevanje
|
 |
« Reply #317 on: July 20, 2008, 11:40:20 AM » |
|
DRUGA ZENA Moja supruga nije neka posebna lepotica , vec devojcica sa sela koja je prosto zracila onom neiskvarenom unutrasnjom lepotom. Tada je imala 23 godine, visoka 176 cm vitkog struka, grudi br:3, smega kosa, pune usne, ali noge su joj bile neverovatne. Dugacke i fantasticno izvajane, to je ono sto ja zovem noge bez kraja....a osmeh kada razvuce prosto me uvek razoruza.Uvek je bila besprekorno cista...ja sam je zvao andjeo.Stalno je imala strpljenja za mene i moje povremene frustracije, sve dok nisam poceo da se kockam! Upozoravala me je da to necinim jer ce nam to doneti nesrecu. A zasto sam se kockao? Pa jednostavno zato sto je devedesetih godina , dakle u to vreme plata bila 5 maraka a troskovi zivota ogromni, po radnjama nije bilo robe, tacnije nije bilo nicega. Ustvari bilo je svega ali samo za grupe odabranih koji su imali novac. Mislio sam da cu sa kockanjem na poker aparatima uspeti da znatno popravim kucni budjet i lepo mi je islo. Sve do dana kada sam potrosio sav novac i pokusao da ga povratim pa igrao na recku.....kredit. Mislio sam da cu da se povratim ali tonuo sam sve dublje i dublje dok posle celovecernje kocke nisam dostigao cifru od 2500 maraka duga! 2500 maraka dug a plata 5, situacija mi je bila jasna tek kad sam potonuo. Otisao sam kuci i naspavao se, zenu nisam ni osetio kada je ustala. Kada sam se probudio sedela je u fotelji naspram kreveta i gledala me svojim krupnim zeleno plavim ocima punim suza i pitala: -sta si to uradio nesrecnice? Bila sam do grada i cula da si nocas izgubio sav nova cak si se i zaduzio, onoliki novac! Pa odakle nam? Oces li ti da nam uzmu kucu i zbog 2500 maraka pa da budemo beskucnici? Ajde sad genije preduzmi nesto, budi sad muskarac! I preduzeo sam, otisao sam kod gazde poker aparata, zove se Bora i zamolio ga da mi omoguci da dug platim na vise rata pa ako treba platicu i kamatu samo nemam odmah! On je rekao : odmah plati ili idemo po stvari! Fendovacemo ti sve po kuci jesi razumeo!! Objasnio sam mu da nemam novca, nasta oni nisu imali razumevanja vec su poceli da me mlate , nisam ni mogao da se branim sve ni da sam hteo , bili su jeci i bilo ih je petorica.Seli smo u njihova auta i krenuli mojoj kuci. Ubrzo smo stigli a supruga je izasla da vidi ko to dolazi, posto je bilo rano popodne a na ulici nikoga brzo smo stigli , mene su ivukli iz auta i uvukli u kucu, supruga je htela da vrisne ali su joj rekli da ako samo pisne poklace nas obadvoje! Bila je zabezeknuta. Barabe su gledale oko sebe i rekle: pa ovde nema nista vredno da se odnese! Inace bili su nepristojni, ali jaki kao konji tako da im nista nisam mogao. Onda rekose: doro posto niceg nema , tebe cemo da ubijemo , sto ima stvari odecemo i to je to! Gurnuli su mi pistolj u usta a onda je supruga na koju smo svi pomalo zaboravili kroz krik rekla : neee....platicu ja njegov dug!Okrenuli su se prema njoj i jedan nabildovani pita: kako? Svi smo je pogledali zacugeni, odakle joj novac? Onda ona predlozi:ja cu da u naturi odradi dug! Znam da drzite kurve po gradu! Ja cu biti jedna od njih.Barabe su shvatile nasta misli pa su se nasmejali i rekli: pa neizgledas bas zanosno, znas treba da budes profi kurva da bi zaragivala a i velika je svota u pitanju ima tu da se radi i to duuugo, veliki je dug a tvoja zarada mala! Rekla je: pristajem!Oni su poceli kretenski da se keze! Nasto ona rece: pa naucite me ako uopsta znate gde je *****!! To je rekla krajnje provokativno! Okrenuli su se pogodjeni njenom izjavom i bacili se na nju Kada je to rekla ja sam dosao sebi i vrisnuo: neee! Necini to oni su kreteni! Nato me jedan od kretena tako snazno udario da mi je skoro polomio vilicu, pao sam dole i video suprugu kako je uterivaci obaraju na zemlju. Meni su vezali ruke i noge nekim lisicama i okrenuli prema njima da sve gledam, nije se opirala samo je tiho jecala.Uzlud sam vikao: nemojte molim vas ona je samo samnom bila, nemojte je povrediti! Pocelo je silovanje: oces obuku kujo, evo ti obuka koju ces pamtiti i dobro odragivati.Grubo su joj pokidali ono malo odece sto je imala, nisu uopste bili nezni,ona nesrecnica nije ni bila svesna sta je ceka, mislila je da ce malo da joj stave pa da odu ali bili su grubi kao prave silegije.Njihov vodja rece : ako pisnes ubicemo vas obadvoje,da vidim koloko ga volis. Prvi je krenuo njihov gazda, debil je bio bivsi gragevinac pa je imao snage za dvojcu. Uhvatio je snazno sa dojku i grubo mesio cereci se, Dvojca je uhvatise za ruke i snazno priljubise na zemlju,druga dvojca je uhvatise grubo za clanke na prelepim nogama i grubo ih dignuse i rasirili krajnje bestidno. Duga braon kosa joj se rasula po... podu ,... udarila je glavom o pod i vidim da je napravila bolnu grimasu. Pica joj je bila izlozena kao na tacni.Prvi se skinuo gazda imao je 45 godina grubo lice veliki stomak, grube ruke pravi debil! Prisao joj je od napred kako su je i drzali i naredio svojima: pokidajte kuju!Ovi su poceli da joj grubo mese dojke , bradavice su joj bile siroke i jako nadrazene,grubo su ih stiskali i vukli da joj nanesu sto veci bol, uzmu joj dojku u saku i stiskaju koliko god mogu, Radmila sve to hrabro podnosi ali sa jako bolnom grimasom na lepom licu koje je bilo crveno od samaranja,posle svakog hvatanja na dojkama je ostajao trag od grubih prstiju kretena koji su se izivljavali.Moja Radmila se samo uvijala pod naletima grubijana, plakala je, iz prelepih ociju tekle su suze od bolova koje su joj nanosili. Oni na nogama su joj grubo sirili noge u vazduhu, pridje joj gazda i snazno je uhvati za picku, stezao je kao kreten! Ja sam vikaokroz suze: nemojte molim vas, ali moji vapaji nisu nikoga interesovali. Radmila je siroko otvorila oci kao da ce da joj iskoce a oni kreteni su tek poceli da je obradjuju! Inace je imala vrlo usku picu jer jos nije radjala Naredio im je: Siri je! Oni je uhvatise svaki sa svoje strane za stidne dlacice i meso sa usmina i snazno povukose jedan na levu drugi na desnu stranu....zacu se bolan vrisak moje drage, nije vise mogla da izdrzi, vristala je: pobite nas! Nemoguuuu da izdrzim vise, aaahh raskalticete me! Unutrasnjost pice se lepo videla a iz pice je curilo,izgedalo je kao da je pocelo da joj se svidja. Bora je vratio svoju ruku unazad i brzim grubim pokretom kao da udara , svom snagom je bukvalno u jednom udarcu ubacio svoju grubijansku ruku u Radmilinu picku. Zacuo se zvuk razvaljivanja vagine, pucala je. Ona se izvila vristeci iz sve snage koliko je grlo nosi,u tom casu jedan od grubijana je scepao za vrat i krenuo da je davi , ali nije zeleo da je zadavi vec da joj smanji dotok vazduha da je omame jer zna da ona ovako nece dugo izdrzati . Pogledi su nam se sreli i nemogu da definisem njen pogled osim kao : vidi sta si nam uradio, ovo si nam ti smestio.Izraz lica joj je bio ukrucen kao maska . Kosa joj je bila mokra od znoja, vec se sva preznojila.Bora je nije stedeo divljacki je vadio ruku mokru od sokova i sukrvice i vracao unutra, krkljala je kao da je kolju.Mislio sam da ce je ubiti.Pocela je da se koci od nedostatka vazduha i bolova.Konacno je izvukao ruku iz vagine, nije vise izdrzala upisala se, miris mokrace se sirio prostorijom. Svo to vreme su je ostali krajnje grubo mesili i grizli za sise.Konacno je Bora krenuo da je **** u vaginu, posto je razvalio nije bilo problema za njegov penis koji i nije bio nesto veliki, pre bih rekao mali.Gurnuo je nekoliko puta i svrsio u nju.Snazno je udario pesnicom u stomak i izbio joj ono malo vazduha. Pocela je da se grci. Sada mi je bilo jasno zasto su se izivljavali, zato sto Bora nije mogao dugo da **** vec samo 5-6 uboda i svrsi, patio je od prerane ejakuacije. Svo ovo izivljavanje je zato sto ganster nemoze da normalno ****?!? On je zavrsio onda je na njegovo mesto dosao drugi , on je bio nesto mlagi i mnogo potentniji pa kada je stavio penis na svoje mesto Radmila je pocela da jauce , ne toliko zbog njegove velicine vec zbog unutrasnjih povreda koje su joj nanele Borine grubijanske ruke. I ovaj je bio grub, jebao je divljacki zestoko joj je grizao vrat, dok ga je grizao Radmila je cicala plakajuci vec sva obamrla,sise joj je prosto kidao dok su je ostali drzali za ruke nemocna da i pokusa da se odbrani.. Ostali su nastavili da je grubo mese po celom telu a njene prelepe noge su bile divljacki izujedane, na red je bosao Brka. Brka je bio gorstak iz bozije matere, polupismeni bivsi drvoseca. Rekao je :podignite je! Digli su je i savili preko fotelje licem prema zemlji, znala je sta sledi ali nemocna da se odupre.Prelepe noge duge kao ceo kilometar su drhtale od inemoglosti i straha. Brka je prisao odpozadi sa svojim dugackim i debelim kurcem prosaranim venama, debelim i jako velikim glavicem koji se rumenio, izgledao je tvrd kao kolac. Gledao sam i shvatio sta hoce viknuo sam : ne u dupe , nije nikad. Bilo je kasno Vec je svoj vrs glavica prislonio na ulaz njene uske guze. Kreten nije hteo da ga namaze i polako da prodire vec je zapeo iz sve snage, u tom momentu Radmila je snazno ispravila glavu i pogledala me ukocenim pogledom kao da je nabijaju na razanj,oci su htele da joj iskoce. Dupe joj je pucalo, lepo se cuo zvuk razvaljivanja. Neznam samo kako je mogla da podnese toliku kolicinu bola.Nije vise plakala i suze su joj presusile, ja sam sada plakao za nju i gledao u njene oci koje su sada pogledom i mislima bile ko zna gde.Brka je jebao snazno i brzo , sukrvica se videla po kurcu dok je vagina zjapila jos uvek otvorena , jaja su odarala o nju i proizvodila cudan pun zvuk. Grubijan je uhvatio i skupio kosu i zajasio kao kobilu, snazno je vukuci za kosu prema sebi dok joj se glava zanosila unazad grudi joj zalelujase a on drugom rukom...... .....uhvati dojku i steze koliko moze, Radmila nije vise vristala cutala je kao da je bila drogirana.Zatim se ostali ustremise njen stomak i pocese da ga grizu ali je vise nisu udarali vec pre svakog ugriza milovali mesto gde ce doci ugriz. Ona vise nije reagovala.samo joj se lice treslo od snaznih prodora Brke u njeno dupe.Svrsio je u nju, izvadio je svoj penis a kada ga je izvadio ona se usrala, ali bez ijednog izraza na licu. U sobi je smrdelo na izmet.Sve sam ovo posmatrao potpuno bespomocan.Sledeci je bio neki ulicar po imenu Darko. On je prisao odpozadi i nezno prodro u njenu vaginu , iz koje je je ispala predhodnikova sperma, uhvatio je za kosu kao malopre Brka i savio joj glavu unazad. Odnapred je dosao Marko i svoj palamar stavio u njena razjapljena usta. Dok je jebao u usta jedan drugi je ponovo uhvatio za vrat i poce daviti. Njene bradavice se ukrutise na dojkama, ovi su to primetili i Bora rece: ovo je izuzetan primerak , pomozite joj da prege granicu! Dok su je jebali i u ribu i u usta ona se gusila sto od kurca u grkljanu sto od stiska na vratu.A ostali krenuse ponovo na njene dojke i noge, hvatali su je, grizli, a ona je pocela da se uvija ali nekako cudno! Kao da joj je prijalo?!? onaj sto je punio u usta rece: sad cu spremi je! Onaj sto joj je stezao vrat steze tako jako da mu se sake ukopale u vratne misice stegao je da nema vise kud ili da je udavi.A onda onaj sto je jebao u usta snazno ga zabi u njeno grlo dok ovaj drugi pusti vrat, sperma pokulja napred a Radmila istovremeno krete da udahne toliko zeljeni vazduh, sperma umesto u jednjak ode u put pluca gde potpomognuta njenim usisnim vazduhom i zavrsi. Radmila poce da kaslje , njen jebac u usta izvadi penis a ona htede da kaslje ali joj drugi nedade vec joj ponovo steze vrat i ona nemoze da se iskaslje. Onaj odpozadi je zestoko nabijao i vec je bio pri kraju,Radmila je pocela da se uvija od zadovoljstva?!? Nisam mogao da verujem svojim ocima sta se dogadja!!!! Ostali su navijali: Radmila, Radmila, Radmila......Pocela je da vrti kukovima, pa ona se jos i napalila! Nisam mogao da verujem sta vidim. Svrsavala je.....ubrzo je svrsio i onaj momak sto je imao odpozadi. Kada je natankovao spermom izvadio ga je. Ostao je na kraju samo jedan momak koji je samo cutao i nista nije rekao niti se spremao da po**** moju Radmilu, da nije peder uplasio sam se. Megutim nista se nije dogodilo. Kada su zavrsili pustili su Radmilu koja je pala na patos i poceli nezno da je miluju onako izujedanu i prepunu masnica od snaznih muskih stisaka, najvise su stradale grudi i stomak. Oni se obukose i cudno je pogledase, znao sam da nesto nije u redu. Bora rece: sada si spremna za posao, odmori se i kada se oporavis javi se da pocnes da radis na ulici, a posle ja mislim da ces stici i do posebnih musterija sa posebnim potrebama. To joj je rekao kao da mu je ona neki prijatelj!?! Spremali su se da krenu kad im ona rece: cekajte a poljubac? Oni se nasmejase i svi je poljubise kao dragu devojcicu. Mene su oslobodili i izasli su napolje. Ja prigem zeni a ona se trze, bezi od mene sonjo jedan, kao da sam joj bio stranac a ne muz, kao da sam joj ja to uradio a ne oni. Telo joj je bilo prepuno modrica i ujeda, prvo sam pokupio i pocistio njen izmet i mokracu jer je jako smrdelo. Odneo je u kupatilo gde sam je lakano kupao, bila je balava, izjebana izujedana, prebijena, davljena ukratko zverski silovana a ona sada gleda u jednu tacku i kao da ima neki zagani nedefinisani smesak!!! kao da se u njoj probudila druga osoba......Kao da sam izgubio svoju zenu a dobio nekog nastranog sadistu, ali vreme ce pokazati i njen novi i prvi posao . Prvi posao koji ce biti prostitucija, prvo ulica a onda na vrh! O tome i nasim daljim avanturama u nastavku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #318 on: September 09, 2008, 11:26:31 AM » |
|
Fantazija
Eh, ta daljina... Da nije nje, mislim da bi stvari drugačije izgledale... Voleo bih da dođes kod mene, na jednu kaficu ili, možda bolje, kupinovo vino. Sediš u mojoj dnevnoj sobi, pijuckaš to vino i gledaš tim tvojim zelenim očima... Osmehuješ mi se i malo naginješ ka meni. Znaš da tvoj prelepi dekolte još više dolazi do izražaja i posmatraš me kako ne mogu da odvojim pogled od tvojih grudi... Gledaš u moje pantalone koje nedvosmisleno ukazuju da moje telo reaguje na tebe. Znaš za to ali ti prija da vidiš nedvosmislenu potvrdu... Prinosim ruku tvom licu i lagano te milujem, nežno vrhovima prstiju, imaš utisak da te ne dotičem. Milujem ti vrat, zabacuješ kosu i kao da me zoveš da spustim usne na njega. Približavam ti se, vidim ti u očima da isčekuješ moj poljubac, osećam da zadržavaš dah... Spuštam usne na tvoje, moj jezik lagano prodire i traži tvoj jezik. Volim te prve, nesigurne poljupce dok istražujem šta ti prija, a šta ne... Privlačim te k sebi dok nam se jezici miluju. Oboje sad već duboko dišemo. Dok te moja desna ruka privlači, ti mi sklapaš ruke oko vrata. Ljubimo se, dugo... Ruka mi je pod tvojom suknjom. Milujem ti unutrašnju stranu desne butine... Klizim gotovo do gaćica ali tu stajem. Ponešto čuvam i za sobu... Podižem te i nosim u sobu... Tako si mi lagana... Polažem te na krevet, skidam ti majicu i suknju. Ostajes samo u brusu i malenim gaćicama... Vezujem ti ruke iznad glave. Činim to šalom koji ti omogućava da ako podigneš jednu ruku iznad glave, drugu koristiš slobodnu, gotovo kao slobodnu... Skidam se, do kraja... Gledaš me kako ostajem nag, uzignutog ponosa, već ljubičastog na vrhu... Gledam te stojeći iznad tebe... Rasuta kosa, ruke iznad glave ti još više ističu grudi, noge malo razmaknute i privučene u kolenima... Stajem iznad tvoje glave, naginjem se i ljubim te. Volim tu senzaciju kad se jezici dodiruju punim površinama. Tvoji nokti lagano klize po mom ponosu... Ljubim ti vrat, pomeram brus i moje usne dolaze do tvojih bradavica. Guram ga unazad i grudi ti ostaju slobodne. Ljubim ti bradavice, uživam u tome kako rastu pod mojim jezikom i dahom. Prilazim ti s prednje strane i počinjem da se spuštam ka tvom međunožju. Skidam ti gaćice... Baš kad si poželela moje usne na svojim usminama, odmičem se... Gledaš me začuđeno dok otvaram fioku mog stola. Ne, ne vadim vibrator već jedno veliko pero. Počinjem da klizm po tvom licu, vratu, grudima, stomaku, preponama, butinama... Milujem ti kolena, listove, gornju površinu stopala... Izvijaš se, uživaš... To traje, gledam te kako se trzaš, prsti ti stežu šal kojim si vezana... Tražiš oslonac... Iznenada prekidam, gledaš me očima zamućenim od strasti i želje... Spuštam usne na tvoje usmine... Šok... osećaš hladnoću, kao da neko hladi tvoju vrelinu, a opet, kao da je razgoreva... Nisi ni primetila da sam uzeo mentol žvaku i da moj jezik sad klizi po tvom međunožju premazan mentolom. Razmičem ti usmine i dodirujem klitoris.... Počinjem da ga sisam, prvo lagano, pa onda sve brže i brže. Ležem na krevet i podvlačim se pod tebe. Sedaš na moja usta.... Pritiskaš me kao da hoćeš da me progutaš ili ja tebe da progutam... Nisam siguran.... Vrtiš se iznad mene, zabacuješ glavu, odvezuješ šal i oslanjaš se na moja ramena. Tvoji sokovi mi se slivaju u usta i na bradu. Pojačavam tempo. Iznenada se okrećeš i uzimaš me usta. Sad smo u pozi 69. Grizeš me. Ne mogu to da podnesem i nežno te odvajam. Sad si već divlja, nestrpljiva da se što pre spojimo. Okrećeš se i spuštaš na mene. Prodirem u tvoju vrelinu kao da propadam. Oslanjaš se rukama na moja ramena i počinješ da kliziš po meni. Pogledaš me u oči i zabacuješ glavu. Držim te oko struka i malo se izdižem u kukovima da bi mogla da imaš bolji kontakt sa mojim telom. Gledam tvoje prelepe, velike grudi kako se njišu pred mojim očima i ne mogu da izdržim, moram da ih uzmem u usta. Podižem se ali me ti nanovo obaraš. Ležeš na mene, glava ti je na mom desnom ramenu, lagano te grickam za uho dok moji prsti ostavljaju tragov na tvojim leđima. Sama diktiraš svoj tempo i dovodiš se do orgazma. Glasovi prodiru iz tebe dok osećam kako se tvoj ponor grči oko mene. Vrištiš mi u uvo. Trzaš se i malo izdižeš. Ja pokušavam iz tog podređenog položaja da nastavim da prodirem u tebe ali... Lagano te spuštam na leđa, ulazim u tebe i zavlačim ti ruke ispod ramena. Prodirem u tebe dok gledamo se u oči. Nema ništa lepše od ženskih očiju kad dodirne vrhunac uživanja. Lice ti se grči pri svakom mom pokretu. I, osećam kako mi dolazi, vatrena kugla mi se skuplja u donjem delu leđa i kreće ka tvojoj utrobi. Moj ponos kao da se usijava dok se moje seme izliva u tvoju utrobu. Iznenada, vrelina mi potresa telo kao da dođivljavam povratni udar iz tvog tela. Muti mi se pred očima, počinjem da režim, spuštam glavu na tvoje rame. Ne pomeram se, svaki pokret kao da mi kida komade mesa. Miluješ me po kosi.... Eh, kad bi mašta postala stvarnost...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #319 on: September 09, 2008, 11:26:44 AM » |
|
Ti i ja
Brvnara u planini. U okolini nigde nikoga. Prijatna, topla soba. Na stolu beli stolnjak, tanjiri, flaša do pola popijenog vina, upaljene sveće. Na zidovima treperava svetlost kamina. Napolju pada sneg, dok je u kućici toplo. Sedimo ispred kamina, pijemo crveno vino i slušamo kako drvo pucketa. Sedimo jedno pored drugog. Ne pomeramo se jer ne želimo da još neko vreme poremetimo predivan mir. Toliko smo blizu da osećam tvoj miris. Napolju pada sneg. Okovana belinom priroda je predivna. Okolina je tiha i unosi spokoj. Pokretom glave sklanjaš kosu sa lica. Osetio sam dodir i miris tvoje kose koji je počeo da me uzbuđuje. Polako ti spuštam vrhove prstiju na nežnu kožu vrata. Počinjem da te nežno milujem po vratu. Uzbuđenje u nama polako počinje da raste. Ne žurimo. Želimo da što duže uživamo u čarobnim, bezbrižnim trenucima. Nežno ti dodirujem vrat. Tobom prolazi blaga jeza čežnje. Počinješ da ispuštaš tihe uzdahe zadovoljstva. Gledaš me sa željom, pa mi polako dodiruješ lice i počinješ da ga miluješ. Moji prsti sada lagano klize sa tvog vrata prema dekolteu. Nežno te dodirujem. Tvoji prsti su sada u mojoj kosi, spuštaju se prema vratu, ramenima… Ruke su ti na mojim grudima. Osećaš brze otkucaje srca. Polako me miluješ, mada osećaš kako te želim, ali još ne… Počinješ da mi raskopčavaš košulju. Otkopčavaš dugmad, jedno po jedno. Skidaš mi košulju. Usne spuštaš na moje grudi. Iz mene provaljuju uzdasi zadovoljstva dok me ljubiš. Blago ti podižem glavu. Spuštam nežne poljupce na tvoje oči, nos, obraze, ustreptale usne željne mojih. Želiš me odmah. Ali, ne još. Uživanje se mora produžiti. Strasno mi uzvraćaš poljupce, osećaš toplotu i želju da mi grickaš usne. Moje meke usne. Ruke mi nežno klize iz tvoje kose, preko vrata, ramena, niz ruke, a zatim ponovo do ramena. Spuštaju se niz leđa, prelaze preko kopče prslučeta, te bravice koja ograničava dodir dva tela. Ječiš sva ošamućena… od mene… Nastavljam dalje prema donjem delu tvojih leđa zaustavljajući se na oblinama. Prelazim preko njih polako, nežno, osećajno. Sada mi ruke više nisu na tvojoj pozadini. Uz nežan dodir prelazim ka stomaku koji se grči od uzbuđenja. A zatim… Još uvek nas razdvaja to malo parče tkanine. Grlim te svojim rukama otkopčavajući kopču na tvojim leđima. Prsluče pada. Spuštam poljupce na tvoje grudi, stomak… Drhtiš od zadovoljstva. Ljubim ti i ližem nabrekle bradavice. Gotovo da se može čuti lupanje tvog srca. Otkopčavaš dugmiće na mojim pantalonama, dok me istovremeno obasipaš poljupcima po stomaku i preponama. Svlačiš mi gaćice i pred tobom se pojavljujem u svoj svojoj muškoj lepoti. Nežno ga dodiruješ, miluješ… i spuštaš poljubac na njegovu ponosno uzdignutu glavu, a zatim ga uzimaš u usta. Čuje se glasan uzdah zadovoljstva. Igra traje. Jedva izdržavam tvoje milovanje, želim te, ali neću da ubrzavam. Sada ja tebe dodirujem, mazim, dok ti uvijaš telo od zadovoljstva i pomisli na predstojeća, još veća uzbuđenja. Poljupci se spuštaju sve niže i niže ka carstvu neizmernog zadovoljstva. Nežno te udaljavam od sebe i uzimam u naručje. Spuštam te na krevet. Ponovo ti poljupcima prekrivam grudi, stomak i spuštam se sve niže… Ti blago širiš noge iščekujući me sa čežnjom. Moji poljupci se spuštaju na tvoj pupoljak u želji da stignu do centra strasti. Ali… pupoljak se razvio u predivnu ružu otkrivajući sve ono što je do malopre bilo brižno skriveno. Pristup mi je otvoren. Ljubim ti klitoris, ližem usnice nabrekle od strasti, spremne da usmere moj ud u samo središte zadovoljstva. Ne još. Uvijaš telo želeći da me osetiš u sebi. Mazim ti stomak, bedra, grudi, a zatim ti pružam prst koga oblizuješ zamišljajući da je moj ud. Spuštam ruku i počinjem tim istim, ovlaženim prstom da ti nadražujem klitoris, mazim velike, male usne, prodirem njime u tvoju prenadraženu unutrašnjost, izazivajući u tebi navale uzbuđenja. Pokrivam tvoje telo svojim. Osećaš moju muškost među svojim nogama i želiš da prodrem… Njegova glava se zaustavlja pred samim vratima raja, nežno ih dodirujući, kao da ispituje put koji joj predstoji… Želiš da me osetiš u sebi, da osetiš kako polako ulazim, klizim… Polako, ispitivački, prodirem sve dublje i dublje u vlažnu, toliko željenu sredinu. Stigao sam do kraja, a zatim polako počeo da se vraćam u nazad, uživajući. Nastavljam da prodirem, vraćam se, prodirem, izlazim, prodirem… U jednom momentu usporavam ritam, polako izlazim van tvoje vlažne, sada već vruće unutrašnjosi i počinjem da mazim usnice orošene ljubavnim sokovima. Kao da te izazivam i povećavam čežnju za još čvršćim kontaktom. Ponovo prodirem u tebe. Ritam se ubrzava. Ne mogu više da kontrolišem svoje pokrete, oni sada postaju brzi, razuzdani, divlji… - Želim te kao još nikog do sada! Obožavam kako radiš… - šapućeš kroz uzdahe. Tela su nam spojena u jedno. Čas sam duboko u tebi, čas ga samo osećaš na ušću svojih požuda, a zatim opet duboko u sebi. Usporavamo kretnje želeći da maksimalno produžimo vreme uživanja, telesnog jedinstva, a zatim ubrzavamo, kretnje postaju sve brže i brže. Izvijaš svoje telo dovodeći se u položaj da mogu što bliže da ti priđem, da mogu što dublje da uđem u tebe. I osećaš me duboko, duboko u sebi želeći da tako spojeni ostanemo zauvek. Tela nam gore. Nalazimo se na vrhuncu i osećaš kako iz mene provaljuje sok života koji ti ispunjava unutrašnjost. Pred očima se čas mrači, čas seva vatromet u hiljadama iskrica. U glavama se vrti, krevet i soba se okreću, ceo svet se okreće u tornadu bezgraničnog zadovoljstva. Ležimo nepokretni, ostajući spojeni u ljubavnom zanosu koji se polako stišava. Još uvek drhtimo, srca nam lupaju…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #320 on: September 09, 2008, 11:26:56 AM » |
|
Konačni susret 1.deo
"Kada je unajmljeni DJ nekom simpatičnom pesmom pozdravio sve prisutne, svih 300-tinak ljudi okupljenih te jesenje večeri 2001. godine, na Prvom beogradskom net-festivalu, počelo je da uživa u noći koja je tek počinjala.
U ogromnom prostoru koji može da primi više stotina ljudi, po prvi put je u Beogradu organizovan skup "svih mladih ljudi koji koriste internet česće no escajg". Jedini uslov za ulazak bilo je da pričate srpski, i da ste poreklom iz ove vrlo zanimljive i nikad dosadne zemlje.
Ljudi koji su polako popunjavali ogromni iznajmljeni prostor znali su se u manjim ili većim grupicama. Jedni su icq ovisnici, drugi posećuju odredjene diskusije, treći pak, neizlečivi irceri. Bilo kako bilo, ulaznica je bila - flaša nekog pića, pa otuda i toliko osmeha u masi već posle prvih pola sata opšteg druženja uz poneko djuskanje i čuveno pitanje prilikom upoznavanja: "Izvini, a koji je tebi nick?" Pošto se atmosfera sve više i više približavala onoj čuvenoj granici u kojoj ne postoji osoba koja je prisutna - a da ne uživa, muzika je postajala sve glasnija, i sve je manje bilo onih koji su odbijali da igraju. Ipak, negde sa strane, mirno i strpljivo, sa polu-praznom čašom u ruci - stajala je Ona..
Razgledajući masu uglavnom starijih tinejdzera, pogledom je prolazila sa jednog na drugi kraj ogromne prostorije, očigledno tražeći nekog. Ipak, njena naizgled vidljiva smirenost bila je samo vešto postavljena maska - jedne prilično uzbudjene i pomalo zbunjene devojke. A sve to zbog jednog pisamceta.. ... Poslednji u nizu mailova koji joj je stigao od Njega glasio je: "Sorry, Lady M.. danas nema nove priče za tebe. Imam neke obaveze, ali imam i neke lepe vesti. U 9, sutra uveče - počinje prvi Beogradski net-festival. Više o njemu naći ćeš ako posetiš sajt čiju adresu ti šaljem na dnu maila, a više o meni - ćeš konačno saznati ako posetiš festival.. "
Zbunjena prvom ovakvom porukom u nekoliko meseci njihovog konstantnog dopisivanja, porukom u kojoj je poziva da se konačno vide, zastala je prethodne noći ispred monitora, još nekoliko puta proveravajući svaku reč. Nije bila uzbudjena koliko prijatno iznenadjena ovim pozivom, iako je noćima maštala o tom susretu a da to niko sem njenih nemirnih prstića nije znao.
Zar je odjednom moguće da će ga konačno videti? Zar će u oči gledati pisca koji je samo njoj pisao nove priče, skoro svakoga dana? Zar će joj se ukazati prilika da ga konačno dodirne, nakon tolikih noći kada je za dodir imala - samo sebe? Ne.. to prosto nije bilo moguće, vrtelo joj se po glavi. "Nisam ja te sreće", uzdahnula bi, a onda se bacila na svoj omiljeni široki krevet. Jedanaest sati, konstatovala je pogledavši iz kreveta na mali časovnik na kredencu. Još oko 20-ak puta ova mala skazaljka će napraviti krug - i On će biti na tom ugovorenom mestu iz maila. Kroz glavu su joj prolazile svakojake stvari.. "Kako li izgleda?", "Ume li da rečima kaže ono što predivno piše?", "Da li će mu smetati što, ma kakav bio, neću skidati oči sa njegovog tela?". Misli su smenjivane emocijama, emocije - željom, želja - sećanjem. A za sećanje su bile zadužene njegove svakodnevne priče..
Svaka priča koja je stigla u njen inbox imala je nezavisnu radnju u odnosu na prethodnu. Ali opet, nekom čudnovatom vezom - svaka od tih erotskih priča pronalazila je u njenoj glavi onu kvačicu - neophodnu za najveće užitke. Jednom je to bila priča o Hipodromu, drugi put - o neobičnom tuširanju, i tako redom..
Meseci su prolazili, i ona više nije znala da li više uživa u njegovom opisivanju njenih blago zavezanih ruku (iako o tome nikada ranije nije maštala), ili su joj više prijale priče o troje učesnika ludih noći, ili je jednostavno - volela način na koji je slagao reči u - rečenice koje umeju da same nateraju njene ruke u pokret..
Njihov odnos za poslednjih par meseci, koliko je i trajalo to net-poznanstvo, bio je nadasve čudesan. On nije tražio njenu sliku, što ju je prilično prijatno iznenadilo s' obzirom da svako muško biće koje ima modem a koje pritom stupi u kontakt sa nekom devojkom - prvo to traži. On nije zahtevao detaljan opis njenog tela, ili načina na koji masturbira. Nije joj nikad tražio da otkrije kako izgleda njeno tuširanje, kude sve prolazi taj čudesni put depilacije, i da li baš svuda zalazi. Ne.. on je jednostavno - voleo da sa njom priča. Da piše šta radi. Da piše šta misli. Da piše - o čemu mašta, što je nju aposlutno odvajalo od ostalih "poznanika" sa interneta, i predavalo je samo Njemu. I upravo iz tog razloga ispijala je svoje piće, sama u ćošku, ne znajući koga čeka, a opet .. vrlo dobro znajući..
"Izvini", reče joj momak koji je prišao iznenada, "..da nemaš slučajno neko naliv-pero?" "Penkalo?", nasmeja se ona naglas. "Alo, momak.. ponoć će. Žurka je u toku. 300 ljudi polu-pijano ili pijano skače svud okolo, a ti tražiš penkalo, koje je izašlo iz upotrebe krajem prošlog veka?", završi ona rečenicu, ne skidajući osmeh sa lica.
"Baš tako..", reče On prilično samouvereno, više ne skrivajući majušni osmeh sa svog lica. "Moram da napišem nešto o vinu, pod hitno.."
"O vinu?" reče ona, i zastade. Njen pogled silazio je niz njegovo lice, sasvim polako.. da bi nastavio preko nekog simaptičnog džempera, prešavši konačno do njene polu savijene ruke sa čašom. A u njenoj čaši.. .. njeno omiljeno vino.
Zastala je, pogledavši ga. Nije znala šta da kaže. Ali on jeste:
"Čemu ta zbunjenost, mlada damo? Vino je tako divna inspiracija za provod, za divne tihe noći, za trenutke kojih se ljudi kasnije sećaju u periodima uživanja nasamo.."
Bilo joj je jasno sa kim priča, ali njeno telo ostalo je ukočeno. Bio je previše simpatičan, čak i za njena najveća maštanja. Elokventnost je odgovarala pismima koje je sa nestrpljenjem očekivala svakog dana, a čudesan spoj reči bio je identičan onim zbog kojih je noći provodila uz monitor.
"Ma ok.. ", nasmeja se on, šireći svoje usne. "Ako nemaš penkalo, možeš li makar da razvučeš usne u onaj divni osmeh sa početka naše priče, da imam još neku temu za pisanje u narednim danima?"
I osmehnula se. Nije mogla da veruje da je telo izdaje, ali opet - vraćala se polako u život. Konačno je i izustila nešto:
"Ovaj.. penkalo nemam. To sam rekla. Ali osmeh imam, no čuvam ga za nekog tamo.. vrlo posebnog"
"Znam li ga?" reče on, prekidajući je, te blago dodirnuvši svojom čašom njenu - nazdravi joj, bez reči.
"Znaš li ga?", okuraži se ona. "Da.. znaš ga onoliko koliko bih i ja želela da ga znam.. ", izusti ona, i rumenilo sa njenog lica kao da odjednom prodje.
"Hoćeš da ti onda pomognem da ga upoznaš?", nastavi on, ispijajući svoje crno vino. "Hoćeš?", ustrepta njen glas..
"Zbog toga sam i ovde", reče On, uzimajući je oko struka, dok su oboje odlagali svoje čaše na najbližem stolu..
Sa velikih zvučnika već uveliko je išla lagana muzika. Parovi su plesali u centralnom delu ogromnog prostora, a sa strane su stajali - oni malo manje srećni. Njih dvoje, uz zvuke Andree Bocelija, započeše svoj prvi ples..
Kada je osetila njegovu ruku na struku, stomakom kao da je prošlo hiljade najsladjih jeza koje je ikad doživela. Blagi udar struje nije bio ništa naspram onih žmaraca kada je osetila i njegovu drugu ruku na svom kuku. Igra je počela, i njene ruke (koje su uvek bile hrabrije od njenog racija), osloniše se pokraj njegovih ramena, dok su im se pogledi ponovo ukrstili. Sve je bilo kao u snu. I njoj, i njemu.
Svetla su bila prigušena, a njena crna haljina povijala se u ritmu njenog tela. Ruke su mu bile začudjujuće mirne, a opet - nekako čudesno opuštene, i na pravom mestu. Na tren bi osetila kako je prosto drži uz sebe (i tada bi njeno telo reagovalo kao u najlepšim fantazijama), a nekada bi se toliko zagledala u njegove oči da ruke ne bi ni primećivala. Lagani ples postajao je sve sporiji, a uzdasi su postajali sve primetniji. Želela ga je, i on je to znao, ali je situaciju držao pod kontrolom kao što je i reči kojima se služi - uvek držao pod kontrolom.
No, odjednom, njegovi prsti popeše se uz njena ledja, putujući pokraj njene kičme. Tanani materijal njene do kolena dugačke haljine kao da nije postojao, pošto je svaki dodir svakog prsta osećala na napetoj koži. Isprekidano je uzela vazduh, a zatim je oslonila glavu na njegovo rame. Bio je u tom trenutku samo njen, i ta činjenica ju je toliko ispunjavala, da je mislila da ga nikada neće pustiti da ode.
"Želim te", prošaputa on, i sklonivši kosu sa njenog lica, dodirnu njen nosić svojim. Osmehnula mu se, sada već totalno predana njegovim pokretima, kao na dlanu ponudivši mu se rečenicom: "Oduvek si me i imao.. "
Prošlo je više od dva minuta, a dugi vlažni poljubac nije posustajao. Rukama je obgrlila njegov vrat dok su i dalje plesali na podijumu, a njegovi prsti behu kao u priči - nemirni i pomalo nestašni. U jednom trenutku bi se zavukli ispod njene kose i gotovo neprimetno - kližili njenim vratom. Samo tren kasnije - isti prstići pronalazili bi onaj najlepši put - koji spaja spoljni deo grudi - sa strukom. Držao ju je uz sebe, pustivši usne da se igraju kao u najlepšoj priči.
"Mlada damo", osmehnu se on i nastavi "Da li ste vi svesni koliko je ovaj trenutak bio čekan? Znate li - da je baš zbog ovog trenutka svaka ona priča bila napisana?"
Gledala ga je mirno, sa neskrivenom željom u očima. Primakla je svoje telo uz njegovo, rukom prošla niz njegovo lice, i prinevši njegove usne svojim prošaputala je: "Ne znam.. ali, mogao bi da mi pokažeš zašto.. "
Želja u njima narastala je do neslućenih granica. Njegove svetle pantalone teško da bi sakrile stanje u kom se nalazilo njegovo telo da nije bio onako pribijen uz nju. A upravo zbog te pribijenosti, ona je želela da budu - jos bliže. Uhvatio ju je oko struka, kao na početku, no ovoga puta, povede je sa sobom. Bez reči, pratila je svaki njegov korak, ne odustajući od namere da ga ima sada, tu, makar na podijumu. Nije imala snage da čeka da odlaze kod njega, ili da putuju do nje. Želela ga je tu, i želela ga je celom sobom. Odjednom, on se okrenu i upita je:
"Jeste li ikad vodili ljubav na podijumu za igru?" "Ne... ", beše odgovor osmehnutih očiju. "Ni ja, ali nećemo ovde. Znam jednu fenomenalnu tuš kabinu na spratu iznad ovog.. ", reče on, i ruka mu se pope uz njen struk, skoro do pazuha. Nije stigla ni da vrisne to "Da!", a već je osetila taj toliko puta opisani palac kako klizi niz levu stranu njenih grudi, i preko crnog tananog materijala prosto privlači ka sebi tu napetu i brushalterom nezaštićenu bradavicu. Narastala je, očvrsnjivala, želela je da oseti još, sve, ali morala je da se strpi. Do sprata više - trebalo se probiti uz masu ljudi najpre, a onda i uz stepenice...
Išao je iza nje. Probijanje kroz masu nije joj predstavljao nikakav problem usled onolike želje, iako se njemu tren ranije činilo da će im za to biti potrebni dani, a ne par minuta. Gledao ju je od pozadi, sećajući se svih trenutaka kada je maštao kako obema rukama steže tu slatku guzu ispred sebe. Gledao ju je, a osećao je kako mu stomakom prolaze žmarci na samu pomisao - da tu guzu može već sada dodirnuti. I uradio je to..
Prolazeći kroz masu, držao ju je oko struka najpre. Onda bi se ona toliko pribila uz njega, da bi se on uz osmeh, usnama spustio na njen vrat. Ako bi iko i pogledao u ovo dvoje golupčića, sigurno bi gledeo njene polu-sklopljene oči zbog uživanja, ili njegove vlažne usne na vratu. No, niko ne bi skrenuo pogledom dole, gde je njegova ruka zaobilazila struk i spuštala se na guzu. Stegnuvši je u jednom trenutku sa obe ruke, razdvojio je njene stegnute mišiće pridigavši ih malo na gore. Skoro da je svršila istog trenutka, s’ obzirom da su joj njegove usne na vratu već bile dovoljne za to, i s’ obzirom da je neobično volela da oseti ruke na svojoj guzi.
Ipak, iz maše su ubrzo izašli, i krenuli put stepenica.. "Ne, stani.. ", predomisli se on. "Lift je mnogo romantičnije mesto, zar ne?" "Definitivno!", reče ona, sklanjajući kosu sa obraza, i uputivši se ka obližnjem liftu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #321 on: September 09, 2008, 11:27:06 AM » |
|
Konačni susret 2.deo
Ušavši u njega, oboje su rukom pošli na dugme koje je označavalo podrum. Posle razmenjenih osmeha, čim su osetili lagano ljuljanje i najzad - pokret ove mašine u kojoj su konačno ostali sami - bacili su se jedno na drugo. Držala mu je lice obema rukama, dok su njegove ruke otišle iza, na isto ono mesto gde su i bile dok su se probijali ka izlazu. Želela ga je, i više to nije mogla da sakrije, već je rukom brže-bolje krenula put njegovog šlica.
"No-no", reče on. "Ova noć je previše čudesna da bi smo mi sad radili išta što je očekivano, zar ne?".
Zbunjena, pogledala ga je, prosto cvileći koliko ga je želela u sebi. "I?", upita ona, te odmah dobi odgovor: "Otkopčaj to zubima", reče on, i nasloni se na jedno od tri velika ogledala unutar lifta.
Pritisnuvši ponovo poslednji sprat ne bi li obnovio vožnju koja je prestala silaskom u podrum, zažmureo je jer se konačno i poslednje dugme razdvojilo od rupice u kojem je ležalo. Rukom mu je razmakla otvorene pantalone, i po dva prsta skočila su na debeli lastiš nekih slatkih tananih bokserki. Sledeće što je osetio, bila je činjenica da je njegov nabrekli ud prosto iskočio napolje, naglo oslobodjen. Ipak, spremno dočekan, brzo je završio medju njenim usnama, dok je donji deo i onaj deo tik iznad korena - njena ruka mazila sve bržim pokretima gore-dole. Glavić je prosto poskakivao izmedju njenog jezika i nepca, a on je lagano mrdao svoje telo u ritmu suprotnom od njenih pokreta glave. Stegla bi mu glavić na tren, a onda ga pustila, oblizavši ga sa strane. Neobično je uživala u tome da ga gleda kako uživa, dok bi jezikom prolazila kroz onu tajanstvenu rupicu na vrhu. Ipak, više je volela da ga oseti u sebi, i onako klečavši odavno je drugu ruku zavukla kroz pridignutu suknju. Prsti su joj bili nemirni poput njegovih, te su odmah pronašli put do njenih prosto natopljenih gaćica. Sveže izbrijana, njena mačkica je osetila ogromno olakšanje kada su njeni prstići konačno sklonili te tesne crne gaćice - i pomogli da uživanje bude i obostrano, i još veće. Disala je kroz nos, sve glasnije, a njegov ud pulsirao je medju njenim usnama. Bližila se vrhuncu, ne sećavši se kada je ovoliko bila napaljena, a i on nije bio daleko od toga. Ipak, pribraniji od nje, pridigao ju je, zadigao suknju, i pogledavši je preko ramena dok se okretala ka ogledalu - neverovatno brzo zario ga je u nju. Gaćice su ostale po strani, blago pritiskajući njegov penis sa strane, ali ono što ga je još lepše i jače pritiskalo beše njeno uzano i užasno vrelo medjunožje.
Više nije mogla da izdrži. Prsto je ječala, oslonivši se obema ispruženim rukama na staklo ispred sebe. On ju je, sa druge strane, držao oko struka i sve jače navlačio na svoj nikad čvršći ud, stežući joj guzu povremeno na način na koji je obožavala. Ponekad bi ga pogledala u ogledalu desno od sebe, no oči bi brzo sklopila usled strasti koja je narastala videvši u ogledalu taj ud kako se čas pojavi a čas nestane tamo medju njenim guzovima. Tresla se, što od uzbudjenja, što od sve bržeg ritma kojim ju je tucao od pozadi. I taman kada je osetila da će se u njenoj glavi desiti Veliki Prasak, zastao je. Htela je da vrisne, htela je još, htela je da svrši. Ruka joj je pohitala ka klitorisu, no on je brzo okrenu ka sebi.
"Rekli smo da idemo do tuš kabine, zar ne?" "Uhhh....", promrmlja ona, prosto poželevši da usled ovolike napaljenosti - ako mora, čak i sama dovede sebe do najsladjeg ludila.Ipak, svesna činjenice da joj tamo može biti samo lepše i udobnije, osmehnula mu se, i posle jednog kratkog namigivianja - na opšte iznenadjenje bacila se na kolena i stavila njegov čvrsti penis ponovo u svoja usta. Želela ga je, i to nije mogla da sakrije. Htela je da je poprska po licu, ali znala je da mora da čeka. Zastala je - i osmehnula mu se odozdo posle desetak sekundi, promrljavši dok je nameštala haljinu
"Sorry.. al, nisam mogla da ga napustim bez da ga pozdravim.. "
Blesava devojka. Znao je to od ranije, ali nije ni slutio da će sve biti lepše nego u bilo kojoj priči. Njegova Lady_M bila je konačno - zaista njegova, i uživao je u tome.
Stigavši na sprat u kome je pored neke sale za vežbanje bilo i odgovarajućih tuš-kabina, ona je pomno pratila svaki pokret njegove guze dok je išao ispred. Sada je ona želela da je oseti medju svojim rukama, sada je ona bila ta koja to ispred sebe ne bi pustila ni za šta na svetu. Ipak, nije stigla ni da ga dodirne, a već su ušli u jednu od pomenutih tuš kabina, i zaključali vrata za sobom...
Prvi pogled bio je i više nego dovoljan. Kabina je bila dimenzija metar ipo sa dva metra, tuš je stajao gore, sa neobično širokom drskom koja je očigledno mogla dosta toga da polije u isto vreme. Sa strane, na zidu, nalazile su se dve šipke, "za pridržati se", dok je odmah iz jednog od pregradnih zidova - bila mala parelalna sobica za ostavljanje odeće. Prva je ušla tamo, i krenula da sa sebe izuje svoje cipele, no tada je osetila njegove ruke opet na struku:
"Zar si mislila da ću ikada pustiti da se skidaš sama?", prošapta joj kod uveta, a zatim ga poljubi, i na tren, učini joj se - i liznu.
Uzdahnula je, osetivši kako mu se brada spusta do njenog ramena, a ruke njegove - sve do dna haljine. Zavukavši prste ispod nje, podigao je ovaj lagani komad odeće do njenog struka, pa zatim i do vrata, pritom dobro osetivši unutrašnjim delom dlana - i njen zategnuti stomak, i njene nabrekle grudi, i obe njene napućene bradavice...
Samo tren kasnije, voda se slivala niz njihova tela. Trebalo im je što više hladnije tečnosti, jer su bili vreliji no ikada. Ipak, mlaz vode počeo je ubrzo da poliva samo nju, je se on polako saginjao, ispitujuci jezikom i usnama one pomenute bradavice koje su poželele da eksplodiraju. Zatim su usne stigle do njenog pupka, i već tada obema rukama držala je i pribijala njegovu glavu dok se oslanjala na zid iza sebe. Jednom rukom bi zatim uhvatila šipku, a jednom nogom - obgrlila njegov vrat, jer su mu se usne spustile do mesta koje je do malopre čuveo samo lastiš njenih uzanih gaćica. Jezikom je naglo skliznuo na dole, ostavivši krupni klitoris da pulsira. Zario se izmedju njenih napućenih i razdvojenih usmina, i pustio da celom duzinom jezika oseća njeno stezanje vaginalnih mišića.
Svršila je istog trenutka. Telo joj se treslo jače no ikada, i jednom rukom je stezala šipku koliko god je mogla, a drugom je gurala njegovu glavu ka sebi još više. Prikupljao je jezikom svaku kap koja se slivala niz njeno medjunožje, no talasa njenih najsladjih tečnosti bilo je više nego sto je mogao prikupi odjednom. Zato je bio uporan - i upravo zato njen orgazam kao da je trajao satima, a ne desetinama sekundi. Grčila se, uvijala, stezala ga obema nogama, a onda kao da ju je snaga izdala, konačno je stala. Jedva se državši na nogama, zagrlila ga je, i skoro zaplakala. Imala je sve što je ikada želela. I bilo je je lepše nego sto je ikada sanjala..
Pribravši se posle par minuta, osetila je laganu grižu savesti jer nije i njega dovela do vrhunca. Krenula je ka njemu, no noge je nisu držale. Tako je želela da ga usreći, a tako joj se leškarilo. Videvši to u njenim očima, pročitavši je kao što ju je uvek i čitao, prošapta joj:
"Krenućemo sad. Ako budeš imala snage za to što želiš - ionako ćemo za 10-ak minuta biti na onom mom toliko puta opisanom "krevetiću", dimenzija 4 x 2 metara."
Osmehnula se, vrlo zadovoljna ovom ponudom, i neposredno pred poslednji poljubac pred tušem čula je jedno slatko malo:
"Moja si.. i ništa mi više ne treba"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #322 on: September 09, 2008, 11:27:21 AM » |
|
Davor i Maja bili su prijatelji čitavu vječnost. Maja je voljela kraj sebe imati nekoga na koga se mogla osloniti, a Davor je bio upravo takav tip muškarca… Uvijek tu kada je trebalo provesti par sati na telefonu tješeći je poslije prekida neke glupe veze, bio je na raspolaganju kada je poželjela otići pogledati neki film, ići na koncert ili predstavu. Malo po malo shvatila je da Davor i ona funkcioniraju savršeno, idealno dopunjujući jedno drugo. Počela ga je gledati malo drugačije. Seks se nikada nije otvoreno pojavljivao, ali je počela ubacivati Davora u svoje maštarije dok je mastrubirala i u mašti mu davala da je puni na sve moguće načine.
Nije htjela zbog usputnog seksa izgubiti prijatelja, ali strpljenje joj je bilo na kraju. Dugo je dvojila je li to zaista pametna stvar, što ako ga zaista izgubi? Ipak nije mogla protiv sebe, seks s Davorom postala je jedna vrsta opsesije, ugodne doduše, ali ipak opsesije. Jednog dana odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Nazvala je Davora na posao, izmislila da joj treba popraviti nešto na kompjuteru. Kompjuteri su bili Davorova slaba točka. Čim je došao u njen stan, sjeo je ispred Majinog računala i počeo raditi, ruke su mu brzo prelazile preko tipkovnice.
Točno je znala što radi i kako će to učiniti. Počela mu je masirati leđa i vrat. Kada je završila počela je masirati njegovu ćelavu glavu. Davor je u zadnje vrijeme rapidno gubio kosu i odlučio se obrijati do kraja, Maji se ta promjena jako svidjela, izgubio se dječak i pojavio muškarac.
Došao je očekivani trenutak, Davor se digao iz stolice i morao se nagnuti preko kompjutera da bi izvukao kabel. Maja je brzo kleknula ispred njega i počela mu masirati međunožje. Željela je probati svog prijatelja, pušiti njegov BiiiiP i vidjeti može li natjerati na brzo svršavanje. Osjećala se napaljeno kao nikada u životu. Tek je počela trljati njegov BiiiiP preko hlača, a već je bila blizu svršavanja. Nevjerojatan osjećaj.
Dok je BiiiiP rastao ispod njene vješte ruke, spustila je drugo ruku između svojih nogu. Kako je sve pažljivo isplanirala, danas nije stavila gaćice, njezina je pičkica bila već sva mokra i željna. Strpljenje ju je počelo izdavati, željela je njegovu batinu napokon smjestiti u usta. Otkopčala mu je hlače i trgala ih prema dolje, a Davorova batina iskočila je ispred njenih očiju u svojoj punoj snazi. Davor još uvijek nije dao ni glasa, ali ničim nije pokazao da mu smeta kada je počela sočno pušiti njegovo koplje. Na Majino veliko zadovoljstvo, veličina Davorove batine prelazila je sve njene maštarije.
Dok je nastavila pomicati glavu u sve bržem ritmu, još je više narastao i morala je skroz rastvoriti usta da bi ga u potpunosti primila. Uz jak coktaj izvukla je BiiiiP iz usta, počela mu lizati jaja, a istovremeno se sve jače trljala po žudnoj mačkici. Od Davora nije bilo čuti ni glasa, osim sve glasnijeg disanja. Vratila je BiiiiP u usta i sada počela gutati sve dublje i dublje u grlo, Davor je prvi put progovorio: - Uzmi ga sve do jaja.
No,bilo je to lakše reći nego učiniti. Dok ga mu je poslušno gutala, Davor se nagnuo i počeo joj otkopčavati košulju. Nije imala velike sise, ali su na njen ponos bile čvrste. - Digni se i legni na stol.
Voljela je kada je muškarac vodi i odmah se poslušno nagnula preko stola. Davor je smjestio BiiiiP između sisa, a ona ih je automatski stisnula. Davor se nagnuo, zatvorio oči i uživao u svemu što mu je Maja pružala, nježno ju je podigao, uzeo u naručje, položio na kauč i skinuo joj suknju. Bio je iznenađen kako joj je pičkica bila ružičasta. Prošlo mu je kroz glavu da je i on često zamišljao kako bi to izgledalo kada bi se poševili. Uvijek je primjećivao kako prirodno privlači muškarce bez nekog velikog truda. Kroz misli mu je prošao tračak onoga što možda dolazi poslije, onoga čega ga je bilo strah, nestaje li možda prijateljstvo i njihov mali svijet, ali sada nije imao vremena niti volje za takvu vrstu razmišljanja.
Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smjestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spermu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, BiiiiP mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala, i sam se iznenadio koliko je toga izašlo iz njegovih jaja. Maja je strpljivo sve polizala, baš sve i ono malo sperme sto joj je iscurilo preko brade,lizala je ljepljive prste i bila spremna na jos.
Nasmijala mu se i rekla:”Da li smo jos uvijek prijatelji?”,oboje su prasnuli u smijeh,Davor je legnuo kraj nje,poljubio je u kosu,dok mu je ona pocela lagano drkati .”Ti zbilja nemas namjeru stati,zar ne?”govorio je dok se spustao prema njenoj maci. Poceo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara,Maja vise nije mogla izdrzati,taman kada mu htjela vrisnuti.”Lizi me molim te!!”,on je upravo to napravio:jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj mackici,najprije polako,pa sve brze i brze,Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati,znala je da bi je svi susjedi culi.
Taman kada je bila blizu orgazma,Davor je brzo stavio alatku u njenu macu mokru od njegovih lizova i pomijesanih sokova,odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom,svrsila je odmah uz glasni vrisak,sve kocnice su pale,pocela je vikati:”Jebi me,jebi me,nemoj stati,daj mi tu kurcinu do kraja...”,sve je stalo,okrenuo ju je na trbuh i poceo je divljacki pumpati,sada nije vodio ljubav sa svojom prijateljicom,nego je BiiiiP zenu koju nije poznavao,nabijao se do kraja,nije ga bilo briga da li ju boli ili ne i da li uziva,sav se pretvorio u BiiiiP.
Navlacio ju je do kraja,opkoracio ju je,tako da su sada njegova stopala bile u razini njezine glave,tako je mogao jos dublje ulaziti.Gledao je njeno lice potpuno zamagljeno od uzivanja.Jecala je:”Da,tako me jebi,stavi mi ga jos dublje,ajde...”Lagano ju je par puta pljesnuo po zaobljenoj guzi,nije se bunila,vjerojatno nije niti osjetila.
Osjetio je da mu se orgazam ponovno priblizava,jos se par puta brzo zabio,izvadio ga i poceo spricati po njezinoj guzi i ledjima.Kada je stao,osjecao je griznju savjesti,pa upravo je divljacki izjebao Maju, svoju najbolju prijateljicu,a ne neku drolju pokupljenu tko zna gdje.Sav znojan legao je kraj nje i rekao:”Oprosti,ne znam sto mi je bilo”.
Odjednom je cuo njezin zvonki smijeh:”Budalo jedna,upravo sam prosla kroz najbolju sevu u mojem zivotu,prestala sam brojati svrsavanja,a ti govoris oprosti....ha,ha”.Opustili su se,lezali u tisini,Davor je osjetio da mu se san priblizava,u magli je cuo Maju kako govori:”Hej,nisi zavrsio posao na kompjuteru,sutra te ceka jos posla...,jako puno posla”.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #323 on: September 09, 2008, 11:27:31 AM » |
|
Marija
Marija Cuo sam svakakve glasine o Mariji, ali nisam uspeo da se uverim u njih sve do jedne veceri kada sam zatekao sebe u njenoj sobi kada su svi vec otisli. Bili smo prijatelji od pocetka studija i trebalo je i da diplomiramo zajedno, a ja sam bio gotovo siguran da cu uzeti diplomu ne probavsi je. Ali Marija je imala drugacije planove. Ugasila je svetlo ostavljajuci samo svoju stonu lampu upaljenu, i povukla je svoju haljinu preko glave. I pre toga sam je video veoma oskudno odevenu ali to se ni u kom slucaju nije moglo porediti sa njom golom. Imala je male i cvrste sise sa velikim bradavicama, a njena pickica bila je obrijana tako da je samo tanka linija dlake pokazivala na njene debele, mokre usmine. Dosetala je do mene i gurnula svoj jezik u moja usta i mozete se kladiti da mi je **** vec bio cvrst kao kamen. Glasine su bile istinite, Marija je bas bila vruca. Legla je preko mene trljajuci svoje sise o moje grudi a svoju pickicu o moj ****, dok me je ljubila i cepala mi odecu kao zivotinja! Bio sam tako napaljen da sam se brinuo da ne svrsim unutar pantalona pre nego sto mi ona uopste i dodirne alatku. Na srecu uspeo sam sam da se suzdrzim a ona mi je napokon skinula odecu i bacila se na sisanje mog kurca. Stenjao sam tako glasno da sam bio siguran da me cuje ceo sprat, dok sam gurao moju debelu sipku izmedu njenih usana. Njena pluvacka je bila svuda po mojim butinama, a njena duga crna kosa golicala mi je stomak. Dodi ovamo, pokazao sam joj da se okrene, i Marija je to uradila drzeci cvrsto moj **** u svojim ustima, i posle nekoliko sekundi posadila mi je picku na lice. Ne lazem, to je stvarno najslada ***** koju sam ikada okusio. Lizao sam je i sisao, trljajuci svoj nos i bradu po njenoj pukotini sve dok nisam u potpunosti bio pokriven njenim sokom. Mora da je svrsila najmanje tri puta dok nisam ispalio svoje punjenje u njena usta. Ona se malo povukla unazad dok sam ja svrsavao i trljala mi je glavic svojim usnama. Kako me je samo palilo dok sam je gledao kako na kraju lize spermu sa svojih usana. Suvisno je reci da mi nije trebalo mnogo da mi se ponovo digne, ali ovoga puta zeleo sam da joj ga gurnem negde drugde u njenu slatku malu pickicu. Marija je lagla na leda i podigla kolena do svojih grudi tako da sam lako mogao da prodrem duboko vec u prvom naletu, gurajuci svoj **** u njenu tesnu, vrucu pickicu. Neko vreme sam ja bio preko nje i punio je, dok me je ona ljubila i stenjala. Jebi me otpozadi rekla je zadihano. Klimnuo sam glavom, i izvukao **** iz nje. Ona se podigla i, na moje veliko iznenadenje, uzela ga u usta, ali samo na trenutak, posle cega se okrenula i okrenula prema meni svoju predivnu guzu. Ponovo sam usao duboko u njenu picku hvatajuci je za sise koje sam divlje mesio. Karao sam je dok ponovo nije svrsila. Da li si spreman da svrsis? pitala me je kroz vrisak. Potvrdio sam i ona se ponovo pomerila, postavljajuci me da lezim na ledima. Posle toga me je ponovo zajahala i rekla mi: Ne mrdaj, sve cu da uradim za tebe! Odjednom se nabila do kraja i tako ostala. Nije vise mrdala gore-dole vec je samo zatezala svoje misice. Bilo je neverovatno, to do tada nikada nisam doziveo, vristao sam od zadovoljstva. Bilo je bolje od jebanja. Osecao sam njenu picku kako se steze i opusta i cinilo mi se kao da se pomera ali nije. Nije mi trebalo mnogo. Odjednom sam ga izvukao i polio je vrucom spermom. Posle toga provodio sam sa Marijom sve svoje slobodno vreme i uvek me je iznenadila nekom novom vestinom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #324 on: September 09, 2008, 11:27:44 AM » |
|
Anja & Dejan I deo
Anja je sedela na trosedu i listala neki casopis. Zavaljena na jastuke, nogu podvijenih ispod sebe, uzivala je u sopstvenom miru. Sa racunara se cula tiha opustajuca muzika, a Anja je sve vise imala utisak da joj nesto nedostaje. Spustila je casopis na sto, postavila ruke iznad glave i protegla se... Njene grudi se isprsise i ona bi vrlo svesna toga. Ispod majice, bez brushaltera, njene grudi su bile kao dve povece jabuke, koje samo cekaju da ih neko zagrize. Niz kicmu joj se spusti fina jeza, a kroz misli prolete Dejanov lik. - Ne, ne smem da mislim na njega! Nije fer prema Goranu! Pokusala je da usresredi svoje misli na Gorana, ali joj djavo nije dao mira i stalno joj u glavi bila Dejanova slika. Znala je da voli Gorana, ali je za nju ipak Dejan bio sinonim strasti i uzbudjenja. Opasan teren, opsesivno - posesivno, konstruktivno – destruktivno, jing i jang. Sa njim je bila kraljica i robinja istovremeno. Uzdizao je i unistavao. Nedostajala su joj ta stalna previranja, bacanja na dno i penjanja na pijedestal... Goran je voleo, imali su strastan sex, ali joj to nije bilo dovoljno. Zelela je igru, nadmudruvanje, naizmenicno skrivanje i pokazivanje... To je ono sto joj je pruzao Dejan... Duboko u sebi je patila zbog takvih zelja, osecala da takve zelje nisu bas normalne, da to lici na teski mazohizam, ali nije mogla protiv toga. Polako je iz sedeceg skliznuka u lezeci polozaj. Dok je levom rukom stipala desnu bradavicu, desna ruka je preko pantalona trljala njenu vec vlaznu pickicu. U glavo joj je bio Dejan, njegova siroka ramena, onaj strogi pogled ispod obrva od kog se jezila i zbog kog je cesto vlazila. Zamisljala ga je kako je ljubi, kako joj zavlaci jezik u usta, kako sisa njen jezik, ne dopusta joj da dodje do daha. U glavi joj se mutilo i sve je teze disala. Osecala je strahovitu glad za kurcem i pokusavala da zadovolji sebe makar delimicno. Potpuno se opustila i vec pocela da prede kao macka. U tom trenutku, tako idilicnu atmosferu prekide neprijatni zvuk telefona. Anja se prenu i poskoci. Ko li je sad- nezadovoljno promrmlja u sebi. Jos je osecala vrelinu svog tela, a bacivsi pogled na odgledalo u hodniku vide svoje zajapureno lice. Ipak, pozuri da se javi. - Molim? - Anja, ja sam- taj duboki muski bariton zbog koga joj jeza prostruja celim telom mogao je da pripada samo jednom coveku. Dejanu. Osetila je kako joj se grlo susi i kako ostaje bez daha. - Anja, jesi li tu? Jedva je skupila snage da mu odgovori... - Tu sam. Reci... - Pomislio sam da sam pogresio broj. Sta radis? Anja se trze na to njegovo pitanje i priseti se sta je do malopre radila. Rumenilo joj obli obraze. - Nista. Kuci sam, odmaram. A ti? – Nije mogla da veruje da ga sad pita sta on radi, i da sa njim pocinje da razgovara opusteno, kao nekada... - Ja mislim na tebe. I mislim da je krajnje vreme da ti i ja porazgovaramo. U tom momentu, Anja se samo spusti na krevet. Nije ocekivala ovaj poziv. Rekla mu je da ako je ne pozove u narednih nedelju dana, vise nikad ne okrene njen broj. Od tada su prosla dva meseca. Davno je prestala da se nada. I sad se on opet pojavljuje i tera je da razgovaraju. Nije to zelela. Taman je verovala da ce on ostati samo lik iz njene maste, a on se opet pojavljuje. U tom trenutku poce da je grize savest. - Dejane, vec sam ti rekla. Trebao si da me zoves pre dva meseca. Sad zaista nemamo sta jedno drugom da kazemo. – Znala je da mu njene reci ne zvuce iskreno, ali je i dalje pokusavala da ubedi sebe kako je to sto govori istina. - Mala, ne zezaj me. Ti i ja cemo uvek imati o cemu da razgovaramo i to je oduvek bilo jasno. Hajde, nemoj da se raspravljas samnom, nego se spremi, dolazim po tebe. - Nemoj da dolazis! Necu! – ali kao da ove ocajnicke krike nije ni cuo, on samo rece: - Kod tebe sam za pola sata. Veza se prekide, a Anja osta sokirana drzeci slusalicu u ruci ne shvatajuci tacno sta joj je rekao. Vec u sledecem momntu je uhvati panicni strah. On dolazi! Nije znala sta da radi. Da ne otvori vrata? Razvalice vrata. Da pobegne? Naci ce je kad te tad... Znala je da mora da se suoci sa njim, ali se nije plasila njega, vec svoje zelje za njim. Plasila se onoga sto on provocira u njoj, onoga sto ona zeli da joj uradi. Plasila se da nece izdrzati njegove nalete. Zelela ga je toliko da bi se u tom trenutku najradije sama nasadila na njegov biiip, ali je istovremeno znala da bi tako prevarila Gorana, a on to nije zasluzio! Kao sto Dejan nije zasluzio da ga voli i da ludi za njim toliko. Pogledala je sebe u ogledalu... Crvena kosa bila je pustena i rasula se po ramenima, licu, ledjima... Lice joj je bilo crveno a oci jos mutne od malopredjasnjeg sexualnog zanosa. Na sebi je imala donji deo trenerke i majicicu bez brushaltera. Pozurila je prvo da se umije i da pokusa da sa lica spere tu svoju zelju za njim. Onda se svuce i udje u kadu. Tusirala se brzo, jer nije zelela da on namirise njenu zelju. Za vreme tusiranja je razmisljala sta da obuce a da ga ne izaziva previse, da je ne pozeli dovoljno, da joj olaksa izbor. U tom momentu je zalila sto nema neke “domacinke” ili neku slicnu grozotu da obuce i da ga mozda time pokoleba. Zato ipak obuce bordi kompletic vesa. Cipkaste gacice i grudnjak. Brzo navuce na sebe crne, cipkaste helanke i preko glave prebaci dugacku usku tuniku. Na noge navuce crne sjajne baletanke i uze takvu torbu. Stavila je malo parfema iza uha, a onda strcnu parfem i prodje kroz oblak. Dugu kosu je samo prebacila na jednu stranu i pricvrstila je snalom. Bila je spremna za polazak. Iako se trdudila da izgleda sto manje izazovno, morala je da prizna sebi da izbgleda odlicno, cak i bez stikli i sminke. Tako je zelela... Tako je zelela da ga vidi... I da ga oseti... Osetila je kako joj raste zelja, osecala je kako se budi njena sexualnost i kako njena koza vec pocinje da luci miris zelje. Zelje za njim. Glas razume vise nije razgovetno ni cula. U trenutku zastade kraj ogledala, dohvati neseser sa sminkom i nanese maskaru i crveni karmin. Nije mogla da odoli. Pomalo se stidela sto su joj oci toliko sijale a lice bilo tako rumeno. Imala je osecaj da svako ko je budeo video moze da vidi kako joj biiip viri iz ociju i kako zadnjih dana samo na sex misli. Jos uvek se trudila da tu svoju silnu zelju suzbije i da se ne vidi na prvi pogled. U tom trenutku, zazvoni mobilni i ona podje napolje.
Odmah ispred zgrade, kraj sivog mercedesa luksuzne klase stajao je Dejan i cekao je. Anja zadrhta. Zadrhta od zelje i secanja. Videla je kako ju je odmerio od glave do pete. Usne mu se izvise u jedva primetan smesak a ona je znala sta to znaci. Znala je da je prozreo njenu nameru da mu se ne dopane, da pokusa da sa njim zaista samo razgovara. Isto tako je znala da joj je pokusaj propao. U trenutku kad je prisla blizu auta, Dejan prihvati njenu ruku i gledajuci je pravo u oci, poljubi joj ruku, kao stari kavaljer. Ona se strese od tog dodira i njegovog pogleda. On pusti njenu ruku, otvori vrata suvozaca i pomoze joj da se smesti na sediste. Da... i to je bila ona njegova kontradiktornost koja je njoj palila mastu i cinila da joj vri krv. Koliko je uzivao da joj naredjuje i da je uzima kad i kako pozeli, toliko je uzivao da joj poljubi ruku, otvori vrata, pridrzi kaput, ponese torbu.... Dok je on obisao oko kola i seo na mesto vozaca, ona se vec udobno zavalila, vezala pojas i prekrstila svoje duge noge. Sama njegova blizina cinila je da joj krv jos jace struji, da izmedju nogu pocne da vlazi sve vise. Njegov vreli pogled na svojim butinama nije mogla potpuno da ignorise. Tada se okrete potpuno prema njoj, kao da proveri da li je lepo vezala pojas, a ruka mu se nadje na njenoj sisi. Anja zadrhta ali nista ne rece. Znala je da nema svrhe sa njim se raspravljati. Njegov dodir je dozivela kao strujni dar, ali to nije mogla da mu kaze. - Mala, nismo se ni pozdravili kao ljudi. Nije lepo da se ponasamo kao dva stranca, a toliko dugo smo bili zajedno! Iako joj je grlo bilo potpuno suvo, Anja smoze snage da izgovori samo jedno tiho : -Zdravo..... - Pa necemo tako- vec je osecala njegov dah na svom licu i on na njene usne spusti jedan mek i nezan poljubac. U glavi joj se zamracilo, i ona taman otvori usne da mu uzvrati poljubac, on se odmace od nje i samo se nasmeja. Bila je ljuta na sebe sto je tako instiktivno reagovala na njegov dodir. Sto mu je dozvolila da vidi koliko je slaba na njega! Prekorevala je sebe i podsecala se da ima decka. Decka koji je voli i koji bi sve ucinio za nju. Ipak, u Dejanovoj blizini, njen razum nije mogao da kontrolise emocije koliko je to bilo potrebno. Drzala je ruke na kolenima cvrsto ih stezuci jer prosto nije znala sta bi sa njima. Dejan pokrenu motor i auto polako krenu. - Mala, idemo prvo da se malo provozamo, znam koliko volis ludu voznju. Kosutnjak, recimo. Anja se ujede za usnu. On to vide ali nista ne rece. Oboje su znali koliko takva voznja moze da bude opasna za oboje i koliko cem im dici anrenalin. Oboje su uzivali da hodaju po ivici. Sto je rizik bio veci, andrenalin je vise skakao. Pojacao je muziku do daske, i vec u gradu poceo da pravi vratolomije, ulece u raskrsnice, makazice. Par puta su se izvukli za dlaku. Umesto da je to plasi, Anja je samo hvatala sebe kako joj osmeh postaje sve siri i blazeniji, a izmedju nogu sve vlaznije. Dok su svi ostali izbegavali da sednu sa njim u auto, ona je uzivala. Uzivala je u tim manijackim vratolomijama, i tim igrama zivota i smrti, u tom blazenom osecaju opasnosti. Neko bi premirao od straha, ali ne i ona. Ne sa njim. Kraj njega je sve bilo savrseno i oduvek je verovala da sa njim nista lose ne moze da joj se desi. Dok je vozio, posmatrala je njegovo lice. Bio je koncentrisan na voznju, i tek povremeno bacao koji pogled ka njoj. - Jos uvek se ne plasis? - Ne. Uzivam. Volim ovo. - Mala, izazivas me. Sad ces da molis Boga da ti postedi zivot! Dodavao je gas. Vec su bili van grada, i on je vozio 220 km/h... Anja je znala da ce sad uslediti pokusaji da je prestrasi i radovala se tome. Volela je te njegove izlive ludila hrabrosti. Kako je povecavao brzinu, tako je ona prestala da se opterecuje mislima i pocela samo da uziva u opasnosti. Krivine, suma, s desne strane brdo, sa leve ambis. Oni u makazama, izvlace se uspesno. Ljudi koje srecu se verovatno cude i krste, ali to njima ne znaci mnogo. Anja je potpuno zavaljena u udobno kozno sediste i potpuno opustena sa najblaznijim mogucim osmehom na usnama. U njoj raste zelja. Zelja za njim. Zelja da mu pusi dok on ovako manijacki vozi. Razmislja o tome i sve vise to zeli, ali odbacuje te misli. Ne sme da mu pokaze koliko ga stvarno zeli, koliko je manijaki privlaci! Ne sme da mu pokaze da bi sa njim na kraj sveta. Baca pogled na njegove pantalone i vidi kako mu se biiip vec digao i kako su mu pantalone pretesne... Tako bi ga rado oslobodila napetosti, ali... Ne sme! Ne sme da mu pokaze koliko ga je zeljna! Koliko joj fali! Gledajuci i njegovo medjunozije, nesvesno je jezikom oblizala usne. On je krajickom oka uhvatio taj pogled i samo dodao gas. Kao da zeli da joj pokaze da jos uvek ima moc i da ce biti kako on zeli. - Zelis da mi ga popusis, a Mala? Anja ga iznenadjeno pogleda i vide njegov djavolski smesak dok je pratio belu liniju i uletao u tesku krivinu. - Ne!- Progovori najzad i proguta pljuvacku. - Zasto to ne ucinis? Hajde, vidi kako se napeo. Jedva ceka da ga diras. – u tom momentu se put ispravio i Dejan stavi desnu ruku na njenu bitinu i poce da zavlaci ruku prema njenom medjunoziju. Ona instiktivno rasiri noge, ali ih brzo ponovo prekrsti i steze. Opet mu je pokazala koliko je slaba. Ocekivala je od sebe da bude jaca i stalozenija. Medjutim, samo njegovo prisustvo je rusilo sve njene barijere. Hemija izmedju njih je radila dvesta na sat. Lice joj je gorelo od stida, utroba je plamtela od zelje. Pickica joj je gorela... Znala je da ce svakako popustiti i da ce spavati sa njim, ali je zelela i da ga muci, da ga izaziva sto vise. Zato je stavila ruke iznad glave, obgrlivsi rukama naslon za glavu. Njene grudi su stajale tako napete u punom sjaju, iako se nisu videle jer je preko njih bila tunika. On je posmatrao krajickom oka i vec poce da oblizuje usne. Desnu ruku je prebacio na njen stomak i peo je prema grudima. Gde je njegova ruka prelazila Anja je osecala kao da seje zar. Pljuvacka joj se pela u grlo a disala je sve teze. Sreca da je muzika bila toliko pojacana pa nije mogao da cuje njeno disanje, iako je svakako mogao da ga oseti jer mu je ruka bila na njenim grudima. U sledecem momentu, naisli su na krivinu, Dejan nije imao potpunu kontrolu nad autom u punoj brzini i vec su jurili u provaliju! Anja vrisnu, Dejan poce da mota volan i za dlaku izbegose sigurnu smrt iako je zadnji levi tocak vec visio sa litice. Dejan uspori i stade kraj puta. Njegove ruke na volanu su se tresle a niz Anjino lice su se nekontrolisano slivale suze. Celo njeno telo se treslo. Neko vreme su tako sedeli i samo cutali dopustivsi sebi da se malo smire. Dejan prvi progovori: - Mala... Jesi li dobro? Izvini, nisam namerno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|