Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #325 on: September 09, 2008, 11:27:57 AM » |
|
Anja & Dejan II deo
U ovom trenutku, Anji je ocajnicki trebala uteha, ona otkopca sigurnosni pojas i baci mu se u zagrljaj. Njena glava pocivala je na njegovim muzevnim grudima dok joj se telo jos treslo od shoka a u kosi joj bili njegovi prsti koji su je mazili s ciljem da je smire i utese. Njene ruke bile su oko njegovog tela i vise nije zelela da se pomeri odatle. Muzevan miris parfema pomesan sa mirisom njegovog tela ulazio joj je u svest a zelja za njim se povecavala. Dok joj je drugom rukom nezno brisao suze Anja zubima nezno dohvati njegov kaziprst i nezno poce da ga sisa kao sto deca sisaju sopstveni palac. Dejan se nije mrdao, ali je oslanjajuci se o njegove grudi osecala njegovo sve teze disanje. Njen mozak je prestao da radi i vodilo ju je samo osecanje da zeli zauvek da ostane tako prislonjena na njegove grudi, dok joj on mrsi kosu. Ipak, u sledecem trenutku se prenu, zastade, a onda se vrati na svoje sediste. Dejan je u prvom momentu bio zacudjen, a onda upali auto i polako krenu. Ovog puta nije hteo da brza, bar dok se ne smire od malopredjashnjeg iskustva. Uskoro ugleda parking restorana i stade da izadju i popiju pice. Znao je da se ona nije potpuno smirila. Dok su ispijali pice trudio se da joj prica nesto zanimljivo ne bi li je nasmejao i naterao da zaboravi malopredjasnje iskustvo. Posle ovog dogadjaja, dok se on trudio da je animira, a ona vec pocela da se smesi, pitala se kako je moguce, da sta god se desilo, ona kraj njega ima osecaj da je sve u savrsenom redu. Tako je bilo nekad, a isti taj osecaj je imala i sad. U nozdrvama joj je bio njegov miris, a sam pogled na njegove muzevne grudi je u njoj ponovo poce da izaziva drhtavicu, da joj pali mastu i raspiruje strast. Iz sekunde u sekud elektricitet izmedju njih se povecavao. Gldajuci njeno lepo lice i oci mutne sto od zelje sto od placa, Dejan je zeleo da je odvede na kraj sveta. A ona, gledajuci njega i osecajuci njegoivo prisustvo i zelju pozele da podje sa njim na kraj sveta. Neizgovorene zelje se pretvorise u telepatski razgovor te je on samo uze za ruku i povede prema autu. Anja ga je sledila kao opcinjena bez glasa i zelje da se usprotivi. Mehanicki je sela na svoje mesto i cekala da on staruje motor i da krenu. Ovog puta nije prelazio 150km/h ali ju je i ta brzina uzbudjivala. Osecala je duboku zahvalnost prema njemu i zestoku zelju sa njim. Blazeni osmeh joj ponovo bio na licu, a on je sve to zadovoljno pratio krajickom oka. Tad Dejan skrenu u sumu, i poce da vozi po sumskoj stazi, gde nije bilo asfaltiranog puta. Anjinim telom prodje blaga jeza, u stomaku se sve zavrte, a dole oseti trzaje svoje ribice. Posle nekog vremena, Dejan zaustavi automobil i ugasi motor. Anja okrenu svoje lice njegovom , on se primace i poce nezno da je ljubi. Uzvracala mu je poljubce i sama pocinjala sve strasniju igru jezicima. Ljubili su s kao da im je zadnje u zivotu, grlili se i mazili jedno drugo. Onda se Anjina ruka nadje na Dejanovom nabreklom kurcu. Onda se odmace, pogleda ga u oci kao da trazi dozvolu, raskopca mu pantalone, izvadi njegov veliki i lep biiip napolje i poce da ga ljubi. Uzivala je da ga ovako zadovoljava. Volela je njegov biiip u svojim ustima, u svom grlu. Dok se glavom nabijala na njegov biiip, rukama je mazila njegova jaja. Znala je da je Dejan napaljen vec satima i da jedva ceka da ga ona oslobodi napetosti. Cula je njegovo sve glasnije disanje i osecala sve brze pokrete tela. Tucao ju je u usta a ona je samo osecala napetost svojih grudi, bradavice koje hoce da eksplodiraju i pickicu koja je odavno natopila gacice svojim sokovima. Iako je u prvom momentu imala problem da proguta Dejanov ogromni biiip, sad se vec adaptirala na njegovu velicinu. Uzivala je u tome, mumlala od zadovoljstva, a njega je to dodatno palilo. Osecala je da se blizi kraj pa je ubrzala ritam. Onda Dejan skloni njenu glavu, izvuce svoj biiip iz njenih usta i poce da joj svrsava po licu. Neki mlazevi sperme su toliko odskakali da su se vracali dole padajuci na Anjinu rascupanu kosu. Ona je zadihano cekala da on svrsi i da pokupi spermu sa svog lica i polize je. Znala je koliko ga to pali. Onda je, gledajuci ga u oci, opet pocela da sisa njegov biiip koji nije omlitaveo, iako je svrsio, sa cijem da sa njega pokupi i zadnju kap semena i proguta je. Videla je kako Dejan ponovo poce ubrzano da dise i osecala ogromno zadovoljstvo i ponos zbog toga. Da, ona je uzivala da ga maximalno zadovolji. Volela je to. Uvek je osecala ponos zbog toga i uvek zelela da mu pruzi vise nego sto je ocekivao. Kad je pokupila i zadnju kap semena sa njegovog kurca, Anja ga pogleda u oci, osmehnu se i zavali se u sediste kao da je pre sekund sela u auto. Znala je da on nece dopustiti da ona ostane nezadovoljena. - Anja, predji na zadnje sediste. Kad je to ucinila, on prednja sedista povuce prema napred i predje pozadi. Anja je sela u levi ugao i smesila se. Tada joj pridje, poce da je ljubi, polako podize tuniku i nadje put do njene pickice. Zavukao joj je ruku u gacice, dva prsta u pickicu i polako poceo da je **** prstima dok ju je sve vreme ljubio. Anja je uziva i uvijala telo oko njegovih prstiju. Polako ju je oslobodio odece potpuno, i skinuo svoje pantalone i bokserice. - Skini i kosulju! Volim da ti ljubim torzo. On se samo nasmeja i lagano otkopca dugmad kosulje te je skide. Anja je osecala da bi sad najradje skocila na njega i ne bi sisla s njegovog kurca dok oboje ne popadaju u nesvest. Zato prebaci levu nogu preko njega, opkoraci ga i poce da trazi put njegovom kurcu u svoju pickicu. Polako se spustala do kraja. Na njenom licu Goran je video bol i uzitak i to ga je dodatno napalilo. Onda Anja poce da se nabija na njegov biiip, brzo i zestoko. On je svojim rukama obuhvatio njene guzove, sireci ih sve vise i pomazuci joj da se nabija. Osecao je da mu je biiip u vrelom kotlu, da je Anja zivotinjski napaljena ali je znao i to da ovog puta ona zeli da vodi igru. Ipak, to ga nije sprecilo da joj zubima grize bradavice i lize grudi. Voleo je te njene predivne sise koje su poskakivale u ludackom ritmu njenog nabijanja na njegov biiip. Uzivao je u tom prizoru, kao sto je uzivao da ih grize i da joj nanosi slatku bol. Anjina kosa se rasula po njenim ledjina, snala je odletela ko zna gde, a on dobi zelju da preuzme kormilo. Uhvati je za kosu i povuce joj glavu nazad. Anja se smiri, tako nasadjena na njegov ogromni biiip koji je pulsirao u njoj, a glave zabacena pozadi toliko da je jedva disala. Njeno uzbudjenje je raslo jer je znala da je sad u njegovim rukama i pod njegovom komandom. Nije mogla da vidi, ali je zato ciknula kad je osetila da se njena bradavica nasla medju njegovim zubima. Grizao je krvnicki kao da hoce da je otkine, a drugu uvrtao prstima desne ruke, nista manje krvnicki. Iako se nije micala po njegovom kurcu, Anja oseti kako telo pocinje da se trse, a pickica da ispusta svoje sokove. U tako nezgodnom polozaju je jedva dolazila do vazduha a njeno telo nije moglo da se smiri jer je orgazam bio jak i vrlo dugacak. Dejanov biiip je jos bio u njoj i on kao da nije imao nameru da ga vadi odatle. On pusti njenu kosu, ona pade prema njemu, obgrli ga oko vrata i dok su joj valovi orgazma jos potresali telo zari svoje zube u njegovo rame. Tad oseti njegove ruke koje joj miluju ledja, i odjednom se nadje ona ispod njega. Okrenuo je kao da je igracka. Gledao je u oci i smesio se. Anja je znala da takav njegov pogled znaci samo jedno.... Da ce je izjebati tako da nece moci da hoda..... A ta pomisao u njoj izazva nove talase zelje. Dejan je rasirio njene noge, drzao je za kolena i tako krvnicki se zabio u nju da je vrisnula iako je tamo nesto vec ocekivala. Tad je obuhvatio ispod guze i poceo tako da se zabija u nju gledajuci je pravo u oci , da je Anja mislila kako ce dusu da ispusti. Vritala je i cicala od bola i uzitka, ne vodeci racuna da neko moze da je cuje, iako su u sumi. U automobilu je bilo skuceno tako da je pod njegovim naletima jedva uspevala da odrzi ravnotezu i ne udari glavom i staklo. Vec je osetila kako joj nailazi novi val orgazma kad on iznenada stade. Mrzela ga je u tom trenutku! Mrzela ga je svaki put kad bi je doveo skoro do kraja a onda, umesto da joj dopusti da svrshi, on prekine snoshaj! - Okreni se! Nije bilo pogovora da ne poslusa. Samo je gledala da se sto bolje osloni pa je jednu ruku oslonila na vrata, a drugu na sediste. U tom polozaju, njena zadnjica je kompletno bila izlozena njegovom pogledu i kurcu. Telo je izvila jos vise ne bi li mu je sto bolje pokazala. Cula je samo kako se nasmejao, jos uvek zadihan a vec u sledecem momentu osetila jak samar! Anja vrisnu! - Uf, kako volim kad cichish i vrishtish! Uf! Dok su njegovi dlanovi krvnicki samarali njenu guzi, osecala je kako joj curi medju nogama. Njeni sokovi, pomesani sa njegovim malopredjasnjim slivali su joj se niz butine dok je on tukao. Anja je osecala da je guza bridi od udaraca, da koza samo sto ne pocne da puca, ali je to istovremeno toliko palilo da nije zelela da daje nikakve primedbe niti da se otima. Istovremeno je uzivala u bolu i zadovoljstvu. Tad Dejan stade. Morao je malo da predahne jer su udarci i njega izmorili. Polako je rukom klizio po njenim ledjima, a onda je naglo uhvati za kosu i povuce prema sebi. Anja se zabaci unazad, i osloni svoje telo na njegovo. Na ledjima je osecala njegov biiip kako pulsira. On je drzao cvrsto za kosu, i poceo da gura svoj biiip u njenu pickicu.Kad je potpno usao, zastade, okrenu njenu glavu prema sebi i poljubi je zestoko i strasno. Onda je uhvatio njena bradavice svojim prstima i tako diktirao tempo njenog nabijanja na njegov biiip. Nije joj dozvoljavao da se nabija previse brzo iako je znao da bi to bila Anjina najveca zelja. Uzivao je da je tako muci. Da je izludjuje do pred sam kraj a onda se povuce. Anja je uzdisala i stenjala, vise nije mogla da izdrzi... - Molim te, jebi me.... Mooolim teee... Trebbaaaa mii jaaaace... Dejaaneee!! Mooolim teeee - Polaako Mala, pooolako....- glas mu je bio divlje strastan i pretece tih..... Vec u sledecem momentu je Dejan tako snazno povukao Anjine bradavice na dole, a od pozadi se tako snazno zabio da su njoj posle suze na oci! Dok se on nemilosrdno zabijao ona je sve jace dahtala i vristala dok nije pocela da svrsava kao pomahnitala.... Ovaj orgazam je bio jaci i duzi od prethodnog. Pala je na sediste bez snage da se pridigne.... Dejan je sacekao da se malo smiri, a onda je, posto mi je jos uvek ledjima bila okrenuta, poceo da svojim kurcem razmazuje njene sokove do anusa...... Anja vise nije znala ima li snage da izdrzi to... Ipak, osecala je duboku zahvalnost za dva pruzena orgazma i htela je da mu pruzi potpuno zadovoljstvo.... Polako je ulazio u njen anus, napredujuci milimetar po milimetar. Iako u prvom momentu refleksno stegnut, njen anus je poceo da mu se otvara i da pusta njegov biiip u sebe. Anja je jos uvek lezala na sedistu dok je on ulazio..... Osecala ga je svakim delicem svog mladok tela, imala osecaj da ce je pocepati, da ce je potpuno unistiti ali nije htela da mu kaze da stane. Osecala je da iz nekog razloga zeli da joj “overi” i tu rupu, i nije se bunila. Nije cesto praktikovala analni sex, ali sad ga je zelela. Zelela je njegov biiip u svom dupetu, da je ispuni i raz****! Kad su njegova jaja pljesnula njenu puckicu, Dejan stade. Tad je ponovo uhvati za butine i poce da je ****... Najpre polako i nezno, a onda sve snaznije i brze. Anja nije mogla da izdrzi pa je desnom rukom drkala pickicu..... Vrelina se sirila njenim telom, sise su pretile da eksplodiraju, pickica da izgori, i ona oseti kako joj Dejan puni guzu svojom spermom. Osetivsi njegovo seme u svojoj guzi, Anju protrese jos jedan orgazam kom se uopste nije nadala. Vise zaista nije imala snage ni za sta..... Posle nekog vremena, osetila je da Dejan vadi svoj biiip iz njene guze i bi joj zaista krivo sto biiip vise nije unutra. Oboje su seli na zadnje sediste da uhvate malo vazduha. Lica su im bila nasmejana a iz ociju je isijavala sreca. Dejan je privuce sebi i obgrli svojim snaznim rukama. A ona samo nezno spusti glavu na njegove grudi i nasmeja se. Medjutim, osmeh joj osta zaledjen kad on rece..... - Eh, Mala Moja, vidis kako nam je lepo i koliko smo vremena izgubili bez razloga i potrebe. U Anjinoj glavi nasta haos.... Samo je odzvanjalo : “Ja sam upravo prevarila Gorana! Goran! Goran! Goran!........” Griza savesti cini da se strese i odmakne od Dejana. - Vozi me kuci. - Anja! Sta ti je od jednom? - Vozi me kuci, moram kuci!- U opstem haosu je pokusavala da nadje svoju razbacanu odecu i obuce se...... Dejan je jos uvek sedeo go cudeci se sta joj bi od jednom.... - Vozicu te kuci, polako! Sta ti je od jednom!? Nisam te povredio valjda!? Mislio sam da uzivas koliko i ja!? - Nisi me povredio, ali me vozi kuci, molim te....:-. Njen glas posta moleciv i placan. Dejan se brzo obuce, otvori vrata i predje na prednje sediste dok je ona ostala na zadnjem. Vozio je polako i bez zurbe. Anja se jedva suzdrzavala da ne zaplace. U srcu i glavi joj je bio haos! Vise nije znala sta da radi i kako da se ponasa. Iako je bila svesna da ce do ovoga sa Dejanom verovatno doci, prosto nije mogla da shvati da se to zaista desilo. Nije mogla da shvati tu kolicinu strasti koju gaji prema njemu. I ne samo strasti! I Ljubavi! Nije bila samo strast u pitanju! Voli ga?? Zar posle svega? Zar posle svega sto je sa njim prezivela!? No, to joj nije bila najveca briga.... Bio je tu i Goran.... Volela je i njega. Na neki cudan nacin, volela je obojucu muskaraca istovremeno!? - Da li sam ja normalna? Sta mi se ovo desava? Mislila sam da sam prebolela Dejana, da je gotovo!- u tom trenutku ga gotovo zamrze jer ponovo pojavio i srusio sve ono sto je zadnje dve godine gradila! Bila je besna sto opet ima toliku moc nad njom, sto je toliko izaziva i privlaci! Sludeo je i izludeo potpuno! Dok je polagano vozio, gledala je njegov profil i opet ga pozelela. Osecala je da ce to uvek tako biti kad je on u njenoj blizini. Nije mogla da skrene pogled sa njegovog lica. Tog lica koje je toliko volela, a koje joj je donelo tolike patnje. Znala je da ce morati u miru i tisini da razmisli o svemu. Iz razmisljanja je trgo njegov glas....... - Anja, stigli smo. - O.k. – nije znala sta vise da mu kaze. Gledala jeu njega ocekujuci da on nesto kaze. - Anja... Ne znam sta ti je bilo na kraju, ali hocu da znas da mi je bilo prelepo s tobom. Mozda i mnogo bolje nego sto je bilo nekad.... - Dejane, molim te, necu da pricam o tome... - Ti i ja smo trebali da razgovaramo... Ako hoces, mozemo i kod tebe.... - Ne! Nikako!- tako je viknula da je on pogleda zaprepasceno! - Ne ujedam! Bar ne van ljubavne igre!- Anja se strese setivsi se da je ona njega danas ujela za rame.... - Izvini. Moram da budem sama, nemam sad zelju za razgovorom. - Dobro. Razumem. Anja poce da otvara vrata automobila kad on rece... - Anja... Stalo mi je do tebe. Mnogo vise nego sto mislis. Imaj to na umu kad budes razmisljala. I imaj na umu da ti nikad ne bi bila samnom da je taj tvoj ono sto stvarno zelis. – Anja ga pogleda i zausti nesto da kaze, ali precuta. Nije joj bilo do raspravke sa njim. Kad je vec izasla iz kola cula je: - Mala, zvacu te! Oci joj se ponovo napunise suzama, pa ona utrca u zgradu i jedva doceka da se baci na krevet i isplace. Dok se gusila u suzama, jos uvek je osecala Dejanov miris na svom telu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #326 on: September 09, 2008, 11:28:08 AM » |
|
Suvišan
Žurka je bila u jeku, a ja sam, igrajuci, snažno, obema rukama stegao Natašinu oblu, cvrstu zadnjicu, primoravši je da se, još cvršce, pripije uz mene. Ona je veoma lepa, plavokosa devojka, visoka i nekako glatka. Zato sam smatrao najsigurnijim da je držim cvrsto uz sebe, da mi ne isklizne, jer su mnogi likovi bacali cežnjive poglede za njom.
Povod žurke je bio Rokijev rodendan, a njegovi roditelji su mislili da je najzgodnije da odu nekud na vikend i stave nam na raspolaganje njihovu porodicnu kucu na Banovom Brdu.
Bilo je obilje muzike, hrane, a tocilo se od piva do džina i sedmogodišnjih viskija. Nisam probao, ali znam da je trava kružila društvom.
Ovo govorim samo da bih docarao opuštenost atmosfere. Bilo nas je tridesetak, i kako je noc odmicala jasno su poceli da se izdvajaju parovi. Ja sam imao srece da zainteresujem Natašu, koja mi je zapala za oko cim sam ušao u prostoriju - i pored oblaka dima koji je okruživao društvo. Rado je prihvatila poziv za igru, i ja je više nisam ispuštao iz ruku.
Sada smo igrali tesno pripijeni, a njena razbarušena kosa golicala mi je nozdrve. Disao sam joj u uvo, a kako su, istovremeno ruke postajale sve slobodnije u putovanju po njenom telu, dah mi je postajao kraci, brži i teži. U nekoliko recenica smo ispricali sve o svojim studijama, ponešto o roditeljima i interesovanjima. Sada smo cuteci igrali, njene male, cvrste grudi, pripile su se uz moja prsa, ruke su joj letele po mom telu i zadnjici (nestašno ih je zavlacila ispod kaiša, podužuci mi majicu i golicajuci karlicu), što je dodavalo još draži mom, vec jako nadraženom, telu. Bio sam siguran da cemo završiti u krevetu, ali je nisam forsirao. Želeo sam da ova devojka poželi mene u istoj meri kao ja nju.
Ja sam Natašu ljubio, pijuci slast punih usana, a ona mi je srdacno uzvracala bljeskajuci svojim besprekorno lepim zubima, svaki put kad bi se, izmedu dva poljupca, osmehnula.
Sada sam je malo odmakao od sebe, i obgrlivši je jednom rukom, onako u igri, drugu smestio izmedu njenih vrucih butina. Moja Nataša je samo teško uzdahnula, sklopila oci i nežno me gricnula za uvo. Poceo sam, prvo blago, a zatim sve snažnije da trljam njen Venerin breg. Zabacila je glavu, a kosa joj je u teškim talasima padala preko ramena i moje ruke, do polovine leda. Zaboravio sam na prisustvo ostalih. Poželeo sam da je podignem i ponesem negde, u neku sobu, na neki krevet ili vasionu, svejedno, samo da bude cela moja. Ali, vec sam ranije zapazio da neki parovi nestaju na spratu, i samo sam suva grla promrmljao:
- Nataša, idemo na sprat.
Klimnula je glavom. Uzeli samo se za ruke, i ne obracajuci pažnju na ostale, potrcali najbližim stepeništem. Mislio sam da sam pravi dasa, sada kada imam Natašu.
Malo smo se pomucili da nademo prostoriju u kojoj nije bilo nikoga, ali se strpljenje isplatilo. Mislim da je to bila Rokijeva soba, u totalnom haosu, nepospremljenog kreveta i neispražnjenih pepeljara. Ja sam želeo da sve tece polako, pa sam je privukao uz sebe, ljubio i milovao. Nataša mi je zadigla majicu i ljubila me, raskopcala kaiš i patent na pantalonama. Njena plava glavica ocas se našla na mojim bedrima i vec je njen jezik palacao po mojoj ukucenoj zveri. Nataša je bila oralni majstor. Duboko ga je uzimala, sisala i grickala, a ja sam osecao da mi je koža postajala sve tešnja, vec me je bolelo u predelu prepona i u mošnicama. Položio sam je na krevet. Skinuo sa nje ono malo preostale odece i uživao u lepoti njenog cvrstog tela.
Nismo culi kucanje, tek se, najednom nad krevet nadvila kovrdžava glava Rokijeve sestre. Zbunila se, na trenutak, a onda uz hiljadu izvinjenja (njen dah je mirisao na alkohol), krenula ka vratima.
- Nemoj se izvinjavati, hteo sam da ispadnem frajer. - Pridruži nam se.
Sanja, tako se zove Rokijeva sestra, stajala je neodlucno u vratima. Pogledom je letela po Nataši, pa po meni, i opet Nataši.
- Zašto ne?, rekla je brzo, još brže zbacila sa sebe odecu i najbrže na svetu našla se pored nas u krevetu. Bio sam zatecen. Nemam nikakvog isustva u bilo kojoj kombinaciji izuzev 1 + 1, ali ja sam imao Natašu, i mislio sam da sada sve mogu. Ipak, želeo sam Sanji da stavim do znanja da je uljez, pa sam nastavio sa Natašom tamo gde nas je prekinula. Ali Sanja nije mirovala. Ja sam ljubo Natašu, ona je trljala svoje telo uz moje. Grickala mi je vrat, a njeni prsti su zapoceli hitru igru u mom cmaru. Nisam mogao da se pravim da nije tu, ali nisam želeo ni da odgovorim na njena zadirkivanja. Spustio sam se niže i poceo da ljubim Natašin klitoris.Ona je pocela teško da diše, izvila je telo kao luk, a meni je bilo tako slatko, i tako sam se zaneo da nisam ni primetio kada joj se Sanja primakla. Kada sam podigao zatekao sam stravican prizor: Sanja je sisala i grickala Natašine dojke, a ovu ju je obgrlila, prislonila lice uz njeno i nešto šaputala. Uvredeno sam se odmakao na ivicu kreveta. To je Sanja vešto iskoristila, njena ruka je poput zmije poletela ka Natašinoj mackici i ja sam lepo mogao da vidim kako joj prsti utanjaju u Natašino vrelo telo, kako njeni prsti zapocinju igru koju sam malo pre ja vodio, i kako se moja devojka grci i stenje od zadovoljstva. Njihove usne su se spojile, u cini mi se, beskonacan poljubac. Sada je Nataša obuhvatila Sanjine lubenice (Sanja ima ogromne sise), stiskala je bradavice i neštedimice ih grizla. Nije mi se svidela ova slika. Nataša je trebalo da bude moja i ja sam bio spreman da se borim za nju. Primakao sam se i pružio ruku ka devojci. Tada sam dobio jak udarac u slabinu - Nataša je u želji da se što bolje preda Sanji promenila položaj, a ja sam se našao na putu. Gotovo me je izbacila sa kreveta.
Taj udarac nije bio ništa u poredenju sa onim koji je moja sujeta dobila. Do malopre, gospodar i voda igre, sada sam se postideno i uvredeno oblacio, a da ni jedna od devojaka nije to registrovala.
Sa dovratka sam još jednom bacio pogled na uzavreli krevet: više nisam mogao da razaznam gde je cija ruka, noga ili glava. Devojke su predstavljale neprekinuti splet tela, uzdaha i stenjanja. Umesto da budem dasa sa dve ribe, ostao sam bez ijedne. Jednostvno, u ovom spletu bio sam suvišan.
Izašao sam u hladno sivilo zore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #327 on: September 09, 2008, 11:28:20 AM » |
|
Jasmina je još kao devojka bila izuzetno lepa. Sa svojih 180 cm, prelepom plavom uvijenom kosom i zelenim očima, uz obline zbog kakvih su joj mogle pozavideti sve devojke u kraju, uvek se izdvajala od ostalih... Za njom je ludeo ceo grad...pa i ja, ne krijem to...
Imala je par kraćih veza koje niko nije shvatao ozbiljno i zbog kojih su svi drugi muskarci bili ljubomorni i jedva čekali da se one završe, kako bi, nekim slučajem, baš oni bii potencijalni njeni momci... Ipak, jedna od tih njenih vezica se, na opšte razočarenje svih nas, završila brakom... Svi su bili u šoku... Pa i ja, da budem iskren...
Međutim, taj brak nije dugo trajao...iz njega je Jasmina izašla posle godinu dana...no, njen brak i nije tema ove priče....brzo se, snašla, niko ne zna kako i uskoro završila preko bare. Valjda je imala neku familiju tamo, tako se pretpostavljalo u našem malom kraju... Nisam od tad čuo ništa o njoj....a prošlo je 7-8 godina od tad, ne znam više ni ja.
............................................
A ja sam radio u jednoj američkoj kompaniji (radim i danas), kako se oženio, tako i razveo...da ne davim ni sa tim, nije vredno pomena. Uglavnom, dodje meni jednog dana šef, sa osmehom na licu i reče:
Imam jednu lepu vest za tebe... Sledeće nedelje putuješ za USA....predstavljaćeš nas tamo na promociji naših novih proizvoda i razmenjivaćeš iskustva sa našim kolegama tamo. OK?
Naravno, nisam mogao da odbijem, a i zašto bi....moja životna ćelja je da odem tamo...a sada se ostvaruje. Nisam mogao da poverujem! Još istog dana sam počeo da se pakujem da nešto ne zaboravim. Trebalo je da ostanem tamo mesec dana, da malo usavršim jezik i da se kockice slože oko kompanije. Nisam mogao da odbrojim dane do tad...
Nekako je došla i ta nedelja kada sam krenuo na put... Kada smo stigli tamo, zaista nisam mogao da verujem.... još je lepše nego što sam i mogao pretpostaviti...zemlja mojih snova... Prepodneva su se zasnivala na nekim predavanjima, prezentacijama...pomalo i dosadno, ali se moglo i nauciti puno toga novog.
......................................
Jednog popodneva sam rešio da izađem sam do nekog tržnog centra. Zaista su bili glamurozniji nego što sam i mogao da očekujem...jednog trenutka mi se učinilo da čujem kako neko govori srpskim jezikom....okrenuo sam se i pogledao...nisam mogao da verujem! Pa je li moguće da je to Jasmina, koju nisam video tolike godine...ne, ne, ja sanjam, pomislih... Ipak, bila je to ona! Usudih se da joj pridjem, ne razmišljajući da me možda i zaboravila posle toliko godina.
Jasmina...jesi li to ti? – jedva čujno izgovorih....
Okrenu se ona i tek sam sad mogao da zapazim svu njenu lepota...bila je još lepša nego nekada, dok je još bila devojčurak, u našoj maloj varošici... - Marko, pa to si ti! – reče ona. – Otkud ti ovde, ko bi mogao da poveruje da ću te ovde videti! Poče da me grli i prijateljski da me ljubi, kao da smo nekada bili jako bliski...a nismo, samo poznanici koji su imali zajedničke prijatelje i tako se i znali. Sa njom je bila i njena rođaka sa kojom me učtivo upoznala...za njih sa čuo još u kraju, ali oni su već dugo preko, tako da ih nikada nisam upoznao. Njena rođaka je žurila negde, pozdravi se sa Jasminom, sa mnom takođe i ode u nepoznatom pravcu.
Hoćemo na piće? – izlete iz mene kao iz topa, sam sam sebe uplašio, kako li je tek njoj bilo, pomislih.
Samo je klimnula glavom i već se nadjosmo u jednom baru. Pričali smo o svemu, raspitivala se o prijateljima koje je imala ovamo i stalno mi dodirivala ruku... Nekada tako daleka i nedostižna, a sada tu, ispred mene...nisam mogao da verujem šta se dešava. Toga dana smo pričali o svemu, pričala mi je kako ima malo dete, kako se nije ni udavala, ne želi da čuje za njega, oca deteta...i ja sam joj pričao o svom propalom braku. Pozvala me je da sutradam odem kod nje u stan, da nastavimo razgovor. Prihvatio sam poziv...napisala mi je adresu i toga smo se dana rastali kao prijatelji...Jedva sam cekao da sledeći dan svane i prođu jutarnje obaveze...
Dođe i taj trenutak kada je trebalo da krenem kod nje u posetu. Pogledah adresu i pravac taxijem tamo....stigoh na adresu....penjem se na drugi sprat....pozvonih....kao iz bajke, još lepša nego ikad, Jasmina se pojavi na vratima...baci mi se u zagrljaj...sve mi je to bilo tako čudno. Gde je devojčica? – upitah. Odvela je dadilja u šetnju, - reče ona. Ušao sam u stan i iznenadio se koliko je sve bilo ukusno namešteno...
Seli smo na trosed, jedno do drugoga, malo ukoso, tako da su nam se kolena dodirivala. Ona je imala na sebi lepu, sivu haljinu koja je više otkrivala nego što je uspela da pokrije. Kad god je ustajala da prinese nešto ***io sam u njene prelepe noge i guzu koja je bila najlepša koju sam ikada video. Kad god se savila da sedne, ***io sam u njene grudi koje nisu bile toliko velike koliko su bile lepe... Od prelepe devojke postala je još lepša žena...
Reč po reč, jadali smo se jedno drugome o neuspesima koje smo imali na ljubavnom planu...osetih kako me je uhvatila za ruku i pocela da je miluje svojim... Činilo mi se da kroz mene prođe vatra, osetih u sebi kako ću da izgorim... Bili smo sve bliže jedno drugome na trosedu... Nekada tako nedostižna i daleka, a sada tu, na dohvat ruke i nadomak moga srca... Ni sad ne znam, kako, ali nagnuo sam se prema njoj i svoje usne naslonio na njene... Kakva je vatra gorela iz njih! Prihvatila je moj poziv bez reči i počesmo se ljubiti sa toliko žara, kao nikada niko... Oborila me je na krevet i sela preko mene, a moja muškost samo što nije eksplodirala ispod pantalona. Ljubila me tako divlje i strasno da se to ne može opisati. - O, Marko, toliko te želim, molim te usreći me kao što nikada niko do sada nije!
Ni sam ne znam kako, u sledećem trenutku Jasmina nije imala nijednu krpicu na sebi...a nisam ni ja, mada ne znam kako se sve to izdešavalo. Želja da imaš nekoga se ostvarivala toliko brzo da mozak nije mogao sve da isprati... Ipak se koncenrisah da je bolje pogledam... odelo je ipak uspelo da sakrije sve njene kvalitete...nisam ni mogao da sanjam da ovako dobro izgleda bez odeće. Počeh da je ljubim po vratu...koža joj mirisala tako da sam poželeo da zauvek ostanem tu. Počeh da se spuštam ka njenim grudima i polako uvukoh tvoju prelepu bradavicu u svoja usta i počeh da se igram njome...kako su slatke, nisam do sada osetio toliku slast nigde... ova žena je prava Boginja, pomislih... Dok sam ljubio njene grudi i igrao se njenim bradavicama, rukama sam prelazio preko njene guze koja je bila tako čvrsta, kao da ima ne više od osamnaest godina...a tad je imala 32.
Primetih da uživa u svemu, pa nastavih sa svojom igrom...položih je na trosed i počesmo ponovo da se ljubimo divlje...ali samo kratko, jer me čekalo još toliko posla i zadovoljstva u tome što radim. Počeh polako da se spustam sve niže, preko njenih grudi, stomaka, prema njenom medjunožju...osećao sam kako uživa u svemu. Ramakla je polako svoje noge i ja ugledah prekrasan pupoljak koji kao da je samo čekao na moj jezik. Ipak, prvo poceh da ljubim unutrašnjost njenih bedara, sve se više približujući samoj maci. Kako je samo sočna! – pomislih pri prvom kontaktu svog jezika sa njom. Nastavih da se jezikom igram sa njom, njenim klićom, pa katkad svoj jezik zavučem u unutrašnjost mace koja je bila toliko vlažna i vrela da se ne može opisati rečima. Uživala je u ljubavnom činu... pratio sam svaki njen pokret.... A zatim, ustala me i gurnula na krevet. Nije želela da prekidam započeti posao, ali je želela da i ona nešto radi. Sela je preko mene i nadjosmo se u pozi 69. Nastavio sam da ližem njeno vrelo međunožje, a ona je počela da se igra sa mojim vršnjakom. Kad ga je uzela u usta, osetio sam kako raste i postaje veći nego što je ikada i bio. Tako je to dobro radila da sam bio oduševljen. Znao sam da i ja mogu da se pohvalim znanjem, tako da smo zaista oboje uživali.
Neko vreme smo još ostali u tom položaju, uživajući u njemu, a zatim ona sama ustade i, okrenuta ka meni polako sede na njega...Ooooh...kakav vulkan ona u sebi, pomislih, a ona poče sinhronizovanim pokretima da se diže i spušta i da meša tako dobro, da mi se jednog trenutka učinilo da ću se onesvestiti od zadovoljstva. Oduvek sam voleo žene koje su znale kad treba da preuzmu inicijativu, a Jasmina je baš znala šta da radi. Kako sam samo uživao...ruke su mi bile čas na njenim grudima, čas su milovale njene prelepe noge...nisam znao šta ću pre...
Zatim je ustala, a ja za njom. Okrenuo sam je otpozadi. Raširila je polako noge, a ja sam polako ušao u nju. Laganim pokretima je počela da se sama nabija na njega, ali ja sam želeo da preuzmem inicijativu i počeo sam sve snažnije i dublje da ulazim u nju...kako je samo uživala, video sam to! A ni ja nisam ništa manje, verujte mi na reč. Vodili smo ljubav kao da nam je to poslednje što radimo u životu. Nikada se tako nisam osećao do tada. A onda je legla na trosed, jednu nogu podigla na stranicu troseda, a drugu raširila tako da sam mogao da priđem... Nisam hteo odmah da uđem u nju, već sam želeo da se moj drugar malo poigra sa njenim klićom...kako divan osećaj...a tek za nju...uživala je, nije mogla sakriti to...a nije ni želela da krije....ušao sam polako u nju i počeo da ubrzavam pokrete. Stegla me je za ramena i počela da me vuče prema sebi, kao da želi da i ja ceo uđem u nju. Noktima me grebala po leđima dok sam ja sve više ubrzavao.....Aaaah, aaaah...svrsiću, bile su njene reči koje su odavale neslućenu strast. Svršavaaaam... - samo sam čuo dok sam i dalje ulazio duboko u nju. To me još više raspalilo i osećao sam da je i meni vrhunac blizu. Osetih da ću svršiti, izvadih ga i počeh je prskati svuda po telu... kako je samo ovo bilo dobro...
Marko – reče ona, učinio si da se prelepo osećam...ne pamtim kad sam ovako... Tu je ostala bez teksta...uhvatio sam je za ruku i poveo da mi pokaže kupatilo. Otišli smo zajedno pod tuš...tamo smo još jednom ponovili sve, pa još jednom posle tuširanja... Popodne je brzo prošlo... Dogovorili smo se da se vidimo i sutradan...nastavili smo s viđanjem i svakog dana je sve postajalo sve lepše...Nije to bio samo sex, osetio sam da smo se jaaaako zbližili. Ali, dani su prolazili i ja sam za koji dan morao nazad... Znala je i ona to... U njenim očima sam video da ne želi da me izgubi... i kod mene je osećanje bilo isto.
Moram nešto da te pitam Marko , - reče ona jednog popodneva dok smo bili u šetnji... Samo sam je pogledao, a već sam znao šta je htela da me pita. Ipak sam je pustio da izgovori: Marko, ja ne želim da te izgubim...želim da ostaneš...želim da.... Nije imala više reči...a nisam ni ja dozvolio da kaže bilo šta više od toga. Jasmina, želim i ja tebe, želim da ostatak života provedemo zajedno, srećni kako do sad nismo imali prilike da budemo...
Već sutradan sam poslao mail svom šefu u kome sam mu sve objasnio. Zamolio sam ga da mi u ovoj situaciji bude, ne šef, već prijatelj i pošalje preporuke o mom radu: Ionako je i ovde postojala ista kompanija, mi smo samo bili deo nje tamo. On mi je vrlo brzo odgovorio da je oduševljen zbog svega što je pročitao i obećao da ći mi sa zadovoljstvom izaći u susret. Tako je i bilo, stigla je preporuka, a ovde nije bilo nikakvih problema oko prelaska. Ionako su me već upoznali i uverili se u kvalitet mog rada i znanja...
Bio sam presrećan...i Jasmina takođe....od tada živimo zajedno i ne verujem da od nas postoji srećnijih osoba na ovom svetu. Prošlo je već par godina, stvorili smo i porodicu, ali ne želim da Vam pišem više o tome.... Želim samo da poručim svima da ništa nije daleko koliko se čini i ništa nije nemoguće! Sudbina je ta u čijim smo rukama svi i prepustimo se njoj, ona će nas odvesti uvek tamo gde treba!
<<<volim te kao sunce nebo,nebo kisu,kisa dugu,duga oblak... znas li to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #328 on: September 09, 2008, 11:28:31 AM » |
|
Jasna
Skoro, vraćajući se iz provoda,laganom vožnjom uputio sam se kući umoran od posla i monotonosti uopšte…Na semaforu u hladnoj novembarskoj noći ,čekale su njih dve da predju…Jasna je jedna od njih, moja mala komšinica nedavno napunila 18godina…Ušle su u kola,ponudio sam se da ih odbacim kući,prijalo mi je da jezdim gradom u toplom autu,dok se Sting vrteo na cd-u.Odmah sam osetio da su pile,verovatno dosta za tu noć,jer nisu mogle da dođu do daha od smeha,ogovaranja njihovih vršnjaka kako su smotani ….Ceca izlazeći iz kola me poljubi ,namigne i izgubi se …Jasna je sada sedela pored mene , zategnuta, mirisna, mlada, lepa….Posle kraćeg napušavanje mene kao komšije, prešli smo na komplimente dok u jednom trenutku nisam shvatio da se previše toga slaže,heehhh mala je večeras moja..
Dok sam je krajičkom oka skenirao ,ona je prebirala cd-ove koji su bili između naših sedišta, lepo se ugnjezdila i malo spustila sedište..Mahinalno i znatiželjno bacih pogled ka njoj, ćutke kroz nežan osmeh mi pošalje poljubac…Tišina između nas je trajala kratko, nju prekine tiho pitanje “….Bojane, da li bi ti…..da li bi se ti malo ljubio sa tvojom komšinicom???…”. Vidiš da sam malo popila,pa skupila hrabrosti da te pitam…..Jasna,idem na pumpu, da kupim nešto za piće.Dok me nema ti pređi na zadnje sedište,zavali se,opusti i raskomoti se…Vracam se u kola ,zavezala je kosu u rep,ramena su joj gola,pokrila se mojom jaknom , odmerava me otkrivajući prelepo izvajane noge, tako da jakna leži na njoj asocirajući muškarca koji je u misionarskoj pozi…Upaljenog auta, nemogu da skinem pogled sa nje, grudi su joj slobodne, samo se bradavice nevide ,pupak, i njen brežuljak…Podiže ruke iznad glave, oblizuje se nežno…”vozi nas u mrak, što brže…”Krećem ,pustom obilaznicom u atare mračne, dok vozim čujem nju kako uziše, odjednom osetih včažan poljubac na vratu i tiho…”..gledaj me…”Klečeći se nasloni na sedište,tačno na sredinu da bih je kroz retrovizor video..Uhhh…prigušeno osvetljenje je učinilo svoje i više kao siluetu sam gledao to mlado telo, kako se izvija…Smanjio sam brzinu, pojačao muziku i krišom usmerio svoj ud pod pantalonama u stranu da se slobodno ukruti…Masirajući si grudi, dobru dvojku, kroz uzdahe je ponavljala “…jesam li ti lepa???želiš li me….neverujem šta mi se događa..”Prelepa si ,govorim joj…Jasna ti izgleda nisi ni svesna koliko momaka izdrkava na tebe, pa i ja sam par puta…Obrglila me je , počela jezikom da šara mojim vratom, grickajući mi uvo, raskopčala mi duks, podigla majicu i sa obe ruke počela milovati malje, grudi, stomak…”Boki, želim ja sada da ti ga izdr……uhhhhh…”Jednim potezom uvukla je oba dlana pod pantalone, jednom je zgrabila njega a drugom jaja…Stao sam uz put, otkopčao se, tek svukao pantalone sa boksericama, ona ga nije ispuštala.Uspravio se, tvrd, čitavom dužinom ,golog glatkog glavića kao koplje..Jasna zajeca, lizajući mi vrat, sa obe sake sinhronizovano poče da ga nadrkava, “..uhhhh komšija….lep si skrooooz…”obe ruke ga obuhvatiše čvrsto, falila je jos treća da sakrije glavić …Silovito ga je drkala, nepuštajući ga…Sklonjam joj ruke i naredjujem joj strasno da se okrene čitavim telom prema zadnjem prozoru…Smrznutim glasom tiho mi odgovara “…Bojane , molim te nemoj da me boli jako…ja sam definitivno sada odlučila da želim sa tobom…ali ….jooooj…molim te nemoj…..” Spuštam sedište da polegne na zadnje, glava mi pada tačno ispod njenih mirisnih prepona…Dok još preplašeno bunca, zatvorenih očiju, grabim je za stuk i nabijam na svoje usne…Pogled mi je prelep, stomačić, grudi nabijene u sedište, prstima joj lagano prelazim ledja, guzove stiskam,širim, masiram…”..ohhh…kakoooo….ohhhh….prija….divann si….ohhh…nevina sam Bojane, želim ohhhh sa tobom….uhhhh….”Oslobađam prstima vrelu, obrijanu uhhh po sve nevinu ribicu.Usne i jezik su mi na 3cm od nje, kaplje mi na usne…Po prvi put je primam za grudi,nežno ih stiskajući…Jezik namešam tako da svakim njenim nasedanjem dodirnem prvo klitoris po dužini , ubadajući je plitko u meso…Grudi joj povlačim na dole, kao znak da se slobodno može prepustiti animalnom užitku, prirodnom oralnom orgazmu…Staloženo, spontano shvata njenu poziciju, trenutak užitka, laganim pokretima u ritmu, siguran sam po prvi put može da kaže da je izjebana jezikom.Usta su mi puna njenih sokova, lice mi je vlažno…Blizu je…Kolena joj klecaju, glasno uzdišući,naglo se izdiže i ručicom prekrije vrelo, vlažnu mačkicu….Palim cigaru, nepomeram se gledajući kako bez reči sa osmehom na licu se gnjezdi meni na grudi, tražeći dim…”Ohhh, Bojane…nemogu da dođem sebi…ovo je prelepo…Imam dečka , ali više sam sa njim jer me obožava, pa isprobavam na njemu….lizao me je,ali nisam nikada ovako..Ceca i ja se ponekad pomazimo kada moji odu na selo, kupimo piće, zovemo tri najbolja drugara, medju njima je i ovaj moj…napijemo se,nas dve odemo u moju sobu, skinemo se, ljubimo se…i zovemo jednog po jednog…znaš…da im se poigramo…uhhhh”Spojile su nam se usne, ljubila me je jako lepo, čak lepše od mnogih starijih devojaka, strasno i vlažno…Da, to sam čekao dok mi je sisala usne , jezik uhvatila me je nežno za jaja,masirajući ih grickala mi je bradavice, usisavala ih ,jezikom crtala vlažan trag do njega..”uhhh da sad vidi Ceca šta ja imam….uhhh,kako si lep, pa tvrd, gladak, debeo..”Guza male Jasne mi je opet bila blizu, čak što više mislim da je tako i htela, grudi su joj se trljale o moj bok, rukom krenuh da joj milujem prepone…”…ohhhh, nemoj sada je red na mene….Bojane, jel tako da ćes nahraniti malu komšinicu, svojim toplim…mmmm” Držeći ga čvrsto za koren spustila je znalački pljuvačku na glavić,jezikom je premazala, široko otvorila usne i primila ga do grla, par puta glavu nabi na tvrdo koplje, i izvuče ga iz usta, da pljuvačka se rastegne što više…”uhhhh komšija” bila je vesela “..molim te slikaj me da pošaljem Ceci, moliiiim te..” Slika je bila prava ****o scena, njene ručice oko nabreklih jaja i široko otvorena usta sa jezikom oko glavića…Poruka je bila uručena, zvuk dospeća prekine je na čas dok je uveliko gutala moj ****, lizala, pričala sa njim..Osetio sam da se bližim , izukao joj ga iz usta i pitao “..hoćes da te nahranim..” potvrdim odgovorom mi se još više napeo…”Jasna, namesti se ovako…..” poslušala me je.Podigao sam svoje sedište, izašao iz kola, hladnoću nisam ni osetio, nadrkavajući ga ,prišao sam zadnjim vratima otvorio ih..Stojao sam ispred i gledao u Jasnu koja leži na leđima glavom prema meni, poljubio sam je, ruke joj stavio pod leđa ,glavu tek izbacio da visi sa sedišta….Nameštajući se u polusklek , jajima sam je milovao po licu,rukama sam držao njene ruke ,glava mi je bila iznad njenih prepona…”..stegle su ti se bradavice, jel ti hladno “upitah je “uhhhh nemogu više, nezezaj me nikada mi toplije nije bilo, nahrani meeee” U tom času, ućuta, gurnuo sam ga dublje nego što je izgleda i mislila da može.Položaj glave joj je otvorio grlo, napušavao sam je menjajući ritam, ali često sam ga gurao duboko, stiskala mi je ruke u trenucima kada više nije mogla da izdrži..Brutalno nabijajući palio me je pogled na njene grudi koje su se talasale, i na vrat koji je podebljavao gutajući me duboko…Zvoni joj telefon, Ceca…javljam se na kratko “…slušaj Ceco, Jasni su puna usta..gladna je…slušaj…”Telefon spuštam pokraj Jasninog ramena…” Ceco hoću li u grlo, ili na jezik ” upitah “..usta joj napuni,to voli…” Glavićem sam joj usne tucao,znala je da sam blizu….Ohhh, ohhh….ahhhhhh mlazevi vrele sperme napuniše joj usta….Mrmljala je, zadovoljno, dok u krupnom gutljaju nije sve progutala…. “Ooooo Ceco, ovo smo sve vreme tražile,mmmmmm ” Uhvatio sam je za kosu i opet privukao glaviću “…isisaj do kraja…”, sklonivši mob u stranu rekla je “….da Bojane hoću…”pomalo uplašeno…Seo sam u auto, zapalio opet da se prizemljim, ona se oblačila ,nameštala kosu,garderobu i prešla na sedište pored mene…Bila je slatka, oči su joj se caklile i nije skidala zadovoljni osmeh sa lica…Poljubio sam je ,onako kako je želela sočno i dugo…objasnio joj da ovo i ko zna šta u budućnosti mora ostati naša tajna, jer imam devojku…pohvalio sam je da je zgodna, sexy, poželjna i da me uzbuđuje…Ona me prekide sa “….molim te ,budi mi prvi…i trpi me ponekad kada sam gladna tebe i tvoje……”Pošto sam je vratio kući i ja ušao u svoju koja je skoro prekoputa, istuširan sam legao i poželeo laku noć devojci a i maloj Jasni….Mala je bila mnogo brža u odgovoru te me zamolila da sutra pošto je sama dođem na planiranu pijanku, Ceca i ona će me opustiti…a iznenađenje ću lično dobiti od njih dve…!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #329 on: September 09, 2008, 11:28:46 AM » |
|
Nekoliko dana nakon dolaska u našu jadransku destinaciju, gdje smo odlučili provesti ljetni godišnji odmor, bilo mi je jasno tko tu koga doslovce ****. U velikoj kući moja terasa i terasa susjeda bile su spojene; navečer sam uživala uz osvježavajuća pića i prekrasan pogled na more. Već nekoliko godina s mužem ljetujem na ovom mjestu, na jednom malom otoku koji je postao naš ljetni raj. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. Od malog školarca brzo je narastao i razvio se u pravog muškarca. Ovog je ljeta završio srednju školu, ali ni ja se ne osjećam nimalo starom iako sam navršila tridesetu. Prvih sedam dana ljetovanja brzo je prošlo. Suprug i ja uživali smo u posljednjim danima samoće, jer za nekoliko dana on će ovdje dovesti naše dvoje djece. Dok je on provodio vrijeme s lokalnim momcima u konobi, ja sam odlučila ljenčariti na terasi i uživati u večernjoj mediteranskoj idili. Neopisivo sam uživala sjedeći polugola u udobnoj ležaljci. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. Maestral s mora ugodno je hladio moje tijelo i budio u meni neku čudnu strast. Primijetila sam da gazdin sin gotovo svake večeri dolazi u apartman moje susjede. Moj suprug je čvrsto spavao i nije čuo što se događa u prostoriji do naše. Između valova njegova hrkanja sasvim dobro su se čuli uzdasi iz susjednog apartmana. Gospođa do nas bila je uglađena, dobro situirana dama i na odmor je došla s prijateljicom. Kad sam vidjela da njezina prijateljica kući dolazi u sitne sate, kada mali napusti apartman, bilo mi je jasno o čemu se radi. "Mali" Vedran je bio devetnaestogodišnjak, ali su se očito uspjeli sprijateljiti. Nisam uspjela odgonetnuti koliko bi ona mogla imati godina, ali izgledala je odlično. Vedran mi se sviđao jer je bio mlad, lijep i preplanuo od sunca. Još prošlo ljeto, dok još nije bio ni punoljetan, u glavi mi se motala misao i želja da se poševim s njim. Rijetko je bio u kući pa ga nisam ni viđala. Osim toga, djeca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopće s njim napravila. Ženski instinkt mi je govorio da to moram uraditi ovih noći ili neću nikada, jer gorila sam od silne želje da se po****m s njim.
Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti prije svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primijetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoj naum, čula sam kako Vedran dolazi. Znala sam da će najprije ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njezina prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susjedni otok brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam željela o tome ni razmišljati nego sam se ustala i prošetala do terase. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da "mali" dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku vidjela obrise njegova tijela. Vjerovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo tijelo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman k...., komad kakav nikad u životu nisam vidjela, a kamoli probala. Ovo što je on imao među nogama zaista je bio rijedak primjerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu niti na supruga, moje misli bile su usmjerene samo na Vedrana i njegovu batinu.
Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju ljetnu haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me zažarilo. P.... mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog k.... osjetila sam na svojim bedrima. Poželjela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lijepo da se nisam imala volje pomaknuti. Lice je zagnjurio među moje velike i nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao bedra. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pi.... pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri. Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog k.... počela je polako ulaziti u moju vlažnu p..... Kad sam osjetila njegov glavić nisam znala što bih od sreće koja me obuzela. Bila sam izvan sebe osjećajući kako ga gura sve dublje u mene. Ćutila sam ugodnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov k.... i vrteći guzom, kako bi mu bilo što ljepše. Kad je strpao u mene svoju ku..... do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmjerenim prodorima. - Ah! Oh! Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pi.... Zabijao mi je k.... do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula p..... i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Željela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osjetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj p...., koja ga je naprosto gutala.
U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu k......, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila pundžu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obje smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vedran u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov k.... počeo je rasti. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.
To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osjećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u p..... Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuhom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja susjeda ili još gore moj suprug.
U jednom trenutku sa zavjereničkim osmijehom je izustio: - Kako se lijepo jebati s tobom! - Hvala na komplimentu! - Nema na čemu, može li i drugi puta? - Naravno - uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.
Šutjela sam i osjećala nelagodu što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala što bih rekla. Zato je mali Vedran znao. - Njih dvije su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primijetila kako te želim. Na sreću ona više neće ljetovati ovdje. - Misliš da ću ja ljetovati? - Bilo bi lijepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovdje nalaziti dok ostali spavaju. - Razmislit ću još.
Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svaku večer sam ostajala sjediti na terasi. Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala p.... gazdinom sinu, mladiću s ogromnom ku...... On me jebao kao nitko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Dapače. Jedva čekam sljedeće ljeto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim ku..... poput Vedranovog. I tako ****žljivih!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #330 on: September 09, 2008, 11:28:57 AM » |
|
Strast ljetne noći
Vraćali smo se iz Istre na kraju upravo savršenog ljetnog dana, nebo je već bilo posuto zvijezdama i cestom su rijetko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tijela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvislo pričao o proteklom izletu i mjestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom tijelu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje. Ruke su mi nestašno plazile po njegovom tijelu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale gumbiće košulje… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove hlače, a on se samo nasmiješio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Istre. Mazila sam mu topla jaja i malca kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi k.... raste pod rukom, kad osjećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželjeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova koljena s željom da mu popušim uistinu prekrasni k.....
Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog k...., taj opojan mošus, osjećala bih svaki put kada se napali. Taj k.... jednostavno bi promijenio miris kada bi bio napaljen, promijenio poput bestijalno narajcanog soba koji mami ženku na parenje. Izvadila sam mu k.... te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj k.... kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.
- Obožavam tvoj k.... - rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući slinu sa svojih usana. Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smiješak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala k.... i mazila ga licem, lizala duž cijele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra žudnica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svjesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da ju utješi k..... Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i utjerala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne kronike.
No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj ceste i praktički mi naredio da izađem van. Zakoračih iz auta u neki vjerovatno lijepi krajolik kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pjevice. Uopće mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam blijedo stajala na cesti. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nijemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.
Tada me je snažno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim tijelom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male ljetne krpice i bacale ih na auto. Za nepunu minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Posjeo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno rajcati. Osjećala sam kako njegov jezik tek nježno dodiruje “slabu točku” moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do li čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:
- Jebi me! - Neka, sad vidiš što ti meni radiš - odgovorio mi je s pobjedonosnim smiješkom na usnama.
Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skužili o čemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih hlača, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine.
Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pipicu”, kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj "radni" tempo i stao me silovito ševiti.
- Oooo, jebi me... jebi me - vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pjevice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, cijeli kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom k.... u potpunosti i pustila da me **** u oslobađajućem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, no nisam htjela da ova čarobna igra završi bez mog svršavanja. - Jebi me odostraga - naredih mu, a on me bespogovorno poslušao.
Začas smo promijenili pozu. Ušetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego prije, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio. I napokon svrših, snažno u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu da produljim vrijeme ovog opojnog užitka. Odmah potom izvadio je batinu i smjestio je među moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajući svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.
Tako je naš savršen dan završio savršenom ševom. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih čine trajno nezaboravnim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #331 on: September 09, 2008, 11:29:07 AM » |
|
Marijana
Marijana je istinska, davna moja želja. Ta visoka , vitka crnka kratko podšišane kose, bademastih očiju i zamamnog tijela već dugo je moja muška čežnja. Besprijekorne figure i gracioznog hoda, sa čvrstim i lijepo oblikovanim sisama i zategnutim dupencetom kojim zanosno njiše, obećavajući užitak svima koji je pogledaju. Koristim svaku priliku da je poljubim, prvo u obraze, a ona mi onda pohotno podmetne sočne usne čiju erotičnost naglašava tamnocrveni ruž iz kolekcije Hellene Rubinstein.
Sretan sam i oduševljen što joj ljubim makar zatvorena usta, iako sam svjestan da ih svima podmeće na isti način. Javna je tajna da izlazi s poznatim nogometašima, ali ne mislim da se sa svima njima "kreše", iako je većini dala. Pokušavam odagnati razmišljanja na Marijanu, tu vatrenu Bugarku, okrećući se za drugim djevojkama, ali, čim je ugledam želja za drugima naprosto nestane. Marijana sigurno sluti koliko je želim. Čim primijeti da moj interes za nju i njeno tijelo opada, odmah postaje srdačna i umiljata. Jednom me pozvala u svoje društvo, upoznala s djevojkama i mladićima i ponudila da se pridružim njihovim tulumima. Vozikamo se od diskoteke do diskoteke, od kafića do kafića, a u automobilu me poziva da sjednem do nje. Tada se na mene naslanja svojim razigranim sisama i zanosnim butinama na kojima su samodržeće najlon čarape, a garavo međunožje ukrašava crveno erotsko rublje.
Primiče se i odmiče, igrajući igru koja me dovodi do ludila. Kada se rastanemo, jurim kući, zatvaram se u kupaonicu i bjesomučno drkam. Nekoliko puta uzastopno. Kad legnem, u snovima Marijana pripada samo meni, primam je u automobil, jurim s njom, vodim je u vikendicu i zaključavam vrata. Rasporak na hlačama mi je otvoren, a iz njega izvirilo moje koplje, klateći se lijevo-desno. Marijanu gledam izravno u oči. U početku vidim otpor, a onda obećavajući pogled koji mi govori da je shvatila kako nema uzmicanja i da se mora predati.
Prilazi mi njišući tijelom, kleči pred nabreklim k....., a onda ga pohotno liže vrućim jezikom, povremeno ga stiskajući između zuba. Obrađuje ga majstorski po cijeloj dužini, usnama masira jaja i naizmjenično ih uvlači u usta, uzima dlačice i navlači ih, a zatim se vraća na vrh rumenog glavića i usisava prve kapljice žudnje koje se javljaju na rupici. Moje pretpostavke da je izuzetno vješta obistinjuju se, ali se suzdržavam jer znam da ću se tako obilnije izliti u nju. Čim osjetim da se približava prasak sperme iz nabreklih jaja, odmah pomislim na nešto drugo, opustim se pa opet uživam
A onda više ne mogu zaustaviti dolazak vrhunca. Marijana se rutinirano izmiče u posljednjem trenutku. Snažan prvi mlaz pogađa iza njezinih leđa. Hvatam svog rumenka mokrog od njezinih sokova i drugi mlaz usmjeravam ravno u njeno lice. Svršavam snažno i obilno na njezine zatvorene oči, pogađam kosu i vrat, a kapljice sperme cijede se do usta. Brišem joj lijepo lice, a ona me gleda i kao da misli kako su sada sve moje želje ispunjene. A zapravo nisu. Ne želim da završi samo na jednom prasku.
Odlazim do kupaonice, a onda se vraćam i opet joj ga nudim. Ležim na njoj da bi osjetila težinu mog tijela i novo buđenje k..... Ljubeći je spuštam se do međunožja, a jezikom nalazim slast u njenoj vrućoj rupici. Prodirem duboko, ona dahće. Svojim nogama veže čvor oko mog struka, a rukama me nježno grli. Jagodicama prstiju nalazim nabrekli pupoljak na vrhu pukotine i nježno ga masiram. Osjećam kako raste, a p.... postaje sve vlažnija. Ulazim srednjim prstom u nju, izvlačim ga i uvlačim, ****m je, a Marijana od snažne strasti sva je izvan sebe. Obuhvaćam je rukama ispod okruglih guzova i natičem na svoje ubojito koplje.
Oprezno ispitujem teren i polako ulazim u nju, a zatim nestajem u toj rajskoj dubini i ljepoti. Dodirujem dno njezine p...., a izvan nje su ostala samo nabrekla jaja vlažna od obilnih picinih sokova. Marijana se počinje izvijati, mrdati, malo se povlači, a ja napadam. Ona jeca i trza se, a ja se propinjem i snažno ga zabijam svaki put dotičući dno rupice. Njezino glasanje postaje sve jače i pretvara se gotovo u vikanje. Izvlačim ga i prosipam, zalijevajući je i puneći mlazovima bijele tečnosti, a onda ostajem u njoj čekajući da se uzbuđenje stiša.
Ležim na njoj, a ona me gleda. Znam što misli - sada je uživanju kraj. A ja sam toliko dugo želio i čekao na ovo, da ne mogu prestati. U mojim očima čita da će toga biti još. I kao da se divi jer toliko strasti od mene nije očekivala. Nježno je dodirujem i ljubim. Ona me dohvati za kosu i povuče do svojih usana. Pronalazim joj jezik, a dlanovima dodirujem njezine čvrste i tople sise. Zadovoljstvo obuzima njezino tijelo. Ulazim u međunožje koje je potpuno mokro od prethodnih pražnjenja: mojih, njezinih, naših. K..... napetim ko kolac dohvaćam je po butinama, brežuljku, pupku. Dodirujem svaki dio njezina tijela samo na ono pravo mjesto. I tako sve dok je strast ne raspameti, dok ga sama ne poželi u sebi.
Napokon, hvata me rukama za k.... i jednim pokretom uvlači ga u sebe. Svoje noge ovija na mojim leđima, a petama me čvrsto primiče svojoj rupici. Njišemo se u laganom ritmu, a ona pušta erotične glasove. Usne su nam pripijene, a tijela spojena. Bacam se po njoj, nabijajući ga do korijena. Ona se neobuzdano trza, zabacuje glavu, a ja usporavam, zastajem, čekam da se smiri pa onda počinjem snažno ispočetka. Kaže mi da je dolje sve boli i moli me da ubrzam svršavanje, ali ja je i dalje bjesomučno ****m. Ljubi me, grize, grebe po leđima, psuje i čupa za kosu, ali ja ne svršavam. Vrišti, p.... joj je užarena od trenja, kaže da sam joj zgulio sluzokožu, da više ne može izdržati. Ja šutim i svetim joj se za sve one žudnje, čekanja i patnje za njom, za dane ignorancije.
Kada vidi da joj ništa ne pomaže, cvileći se opušta i potpuno umiruje. Sada znam da je pobijeđena i da je njezin otpor slomljen. Znam da sam je konačno dobio, da je potpuno moja i da će jebačinu sa mnom pamtiti dok je živa. Ta pomisao me uzbuđuje, pa ubrzavam tempo, osjećajući kako su mi jaja puna sperme koja hoće u erupciji izaći. Još nekoliko snažnih trzaja i zalivam je. Vadim ga jer neću svršiti unutra. Uzimam ga u ruke i mašem nad njom dok je sperma zalijeva po cijelom tijelu. Ona otvara oči, zadovoljno se smiješi i tiho mi reče:
- Nisam ni znala da si takav jebač! U tom trenutku snažno se praznim u vlastite gaćice, u krevetu moje podstanarske sobe u kojoj sam sam. Ja samo beznadežno sanjam o Marijani, a nje nema i tko zna s kim se sada ševi. Ona ne zna koliko je želim i pojma nema kako strastveno drkam misleći na njene zamamne obline i obilne erotske draži.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #332 on: September 09, 2008, 11:29:29 AM » |
|
Moja zelja
Lijepo je imati 32 godina a ponasati se kao djevojcurak,kojeg sve i svasta zanima.Nisam imala mnogo prijateljica,da li zbog mojeg nepovjerenja,ili neceg drugog,ni dan-danas neznam,ali eto,usudih se uzet pero i kazati moju zelju... Setajuci gradom,ja i Jagoda,(pobjegle s posla),onako usput,smo razgovarale o svemu i svacemu,dok se moja Jaga nije ukocila.Ja i nehajuci,o cem se radi,samo joj rekoh: -vid'budale,i podjoh dalje,al me sustavi stisak na misici. -Pa zar neces da pozdravis?-samo sam cula glas,nisam ni trebala da gledam,znala sam ko je... Srce je pocelo ubrzano da mi kuca,nisam znala sta da kazem,samo sam rekla: -napokon i uzivo,Dijana... -drago mi je,Marko. Ista sad,rijeci mi nestalo,dok se neuplete,moja kona,Jaga, -jbg,Dijana,kako mi nerece da krijes ovo "pilence"ispod dekice,na sta se on od srca nasmijao,i odgovorio da se znamo samo preko kompa vec nekih 3 godine,i da smo odavno slike izmijenjali.Samo se nikad nije dogodilo ono "uzivo",mada je on pokusavao toliko puta,da se vidimo,i prelomio me, ali,koliko sam vidjela,nije mogao da me ceka u kaficu.Da li od nestrpljenja,ili ko zna ceg,dlanovi su mi bili mokri... I desilo se ono sto uvijek biva,moja Jaga se izmaknu,uz lagani smijesak,a meni,iza njegovih ledja posla jedan mig,tek da mi da do znanja,kakav je. A i bio je...Neznam samo kako mene to nije promasilo,ali je bio jedan od zgodnijih (ber po mome)na ovoj planeti... Crna kosa,oci zelene,kao da si vlati trave ubacio,a o tijelu da i nepricam,dalo se primjetiti da vjezba,znaci,nije me lagao -iiii-prekinu me u razmisljanju... -gdje cemo sad?Ti me vodi,Dijana,ovdje sam prvi put,nebih da se izgubimo,mada sam se ja odavno izgubila u boji njegovih ociju...A i mrak je padao...
Krenuli smo lagano prema parkingu,gdje mi je bio parkiran auto... -zasto cutis?-pitao je -pa sta da ti kazem,iznenadio si me,i ubrzao sve,sta god to bilo Pogledao me je toplim pogledom,dok je govorio: -ok je pile (tako me je zvao),samo se prepusti,i neka bude sto bude.Tako je i bilo...Znala sam,da nije nasao smjestaj,al kako se dugo znamo,nisam se bojala,i ponudila sam mu da ostane,sto je veselo prihvatio,s namjerom,da mi pomogne oko vecere.A ja?Meni ni na kraj pameti vecera nije bila,ali iz uctivosti,napravila sam je,mada niko nije jeo.A i on mi je cudno izgledao,branio se sa promjenom klime,i vremenom... Pokupili smo sudje,i dok sam ga stavljala u sudoper ,on je vec sipao vino u case.Sjeli smo na terasu,dok je on govorio -lijepo je ovdje Dixy Nasmijesila sam se, pijuckala vino,i gledala ga...Uzeo mi je casu iz ruke,i povukao me,da ustanem.Stajala sam,onako priljepljena uz njega,pomalo se plaseci nepoznatog.Kao da je znao sta se desava,lagano me je pomazio po obrazu,i rekao: -Ne brini pilence Zagrlila sam ga oko vrata i prepustila se osjecajima.Gledao me je,i nosio preko sobe do kreveta,gdje me je polozio lagano na njega,i poceo da me ljubi...ajjjjjjjjjjj Kako je znao slatko da ljubi,nisam to znala,kao da je skupljao med citave ove 3 godine,i tek sad to ispoljio...Lagano je pokretao svoju glavu,a ljubio tako strastveno,cas po usnama,po licu,vratu...dok sam ja zavukla ruke u njegovu kosu i spremno odgovarala.Lagano me odigao,i poceo da svlaci haljinu,ali je stao,i poceo da grdi... -sta je bilo? -zip,pile,nece da se otvori. -potrgaj,rekoh,na sta se malo iznenadio,ali me je poslusao,i haljina se nasla na podu.Stajala sam pred njim,samo u gacicama,i vidjela da me zeli,nije to htio da sakrije... Bez stida i srama,sam pustila da mi gacice padnu na pod,na sto nije nista rekao,i polagano mu prisla.Skidala sam mu majicu,ljubeci svaki cent otkrivenog tijela,na sta se trzao kao oparen,izmaknuo se i brzo skinuo hlace.Gurnula sam ga na krevet,i opkoracila,pocela sam da ga milujem u ljubim,krecuci se sve nize,dok nisam dosla do njegovog,vec nabreklog ,i milovala sam ga,osjecajuci da je tvrd pod rukom,a luda zelja me je obuzimala da ga primim u sebe. Predugo godina sam na ovo cekala,ali ,on kao da je htio da me jos malo pati... Obrnuo me je na krevet,i poceo da me mazi,gricnuo mi je uho,dok je lijevom rukom vec milovao grudi,poljubio mi je vrat,i spustio se do grudi.Grickao mi je bradavice,dok sam ja ludjela(nije zaboravio ,obozavam to),krenuo je nize,a ja sam se lagano podizala,dok nisam osjetila vreli dah na unutranjoj strani butine,i jezik,na samom vrsku moje p.... Izvijala sam se,dok je on stavio ruke ispod moje guze,i znalacki mi obradjivao klicu.Nisam mogla vise da izdrzim,i pocela sam da ga molim,i poslusao me je.Podigao je moje noge na svoja ramena,i poceo da prodire u mene,sprva polako,pa sve brze i brze,vristala sam ,ne obaziruci se,sta ce komsije sutradan da kazu...Dok se on tresao,osjetila sam kako svrsava duboko u meni,i nisam se bunila.... Otisli smo do kupatila,i do jutra ponavljali sve iznova,al sam se usudila da kleknem,i da ga liznem,lagano,od vrha glavica,prema korjenu,i nazad,sto mu se jako svidjalo,i trazio je reprizu. Samo sto sam ga onda stavljala u usta i sisala,dok sam ga milovala... Negdje pred zoru,smo zaspali,izmoreni,al sretni sto smo se sastali nakon toliko godina. Probudila sam se,sama s ceduljom na jastuku,vracam se ubrzo.otisao sam po dorucak. Kako je lijepo kad nisi sam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #333 on: September 09, 2008, 11:29:37 AM » |
|
Tvoje oči...
Tvoje mi oči ne daju mira, kad bi znala koliko često mislim na tebe...
Zamišljam nas u sobi sa širokim ležajem, upaljenim svećama i blagim osvetljenjem kako se lagano ljubimo i milujemo. Oboje smo u poluležećem položaju, gotovo goli, ali, ti imas povez preko očiju...
Milujem te i spuštam na krevet. Predivna si dok ležiš sa malo privučenim nogama. Gledam te dok ti se grudi ubrzano podižu i spuštaju. Gledam te i kao da sam hipnotisan, ne mogu da skrenem pogled sa tvog tela... Ne znam šta me više uzbuđuje...
Okrećem te kao lomljivu figurinu i sad ležiš na leđima, zabacujući glavu ka desnom ramenu... Ne vidiš me ali me osećaš. Znam da osluškuješ moje ubrzano disanje koje ti otkriva na koji način reagujem na tvoje telo... Ovaj trenutak zamišljam od prvog dana kad smo uspostvili kontakt i kad sam video tvoje prelepe usne i oči.
Lagano te milujem, prsti mi klize po tvomm vratu sklanjajući ti kosu. Osećaš moje nokte kako ti lagano klize niz kičmu i znaš da ostavljaju crvene tragove koji nestaju gotovo u trenutku. Milujem te kao da imamo sve vreme ovoga sveta...
Dolazim do tvojih gaćica i lagano klizim njihovom ivicom. Ne pomeram ih, samo klizim... Opkoračujem te i klečim iznad tvog tela. Nakon nekoliko sekundi počinjem da te dodirujem mojim nabreklim ponosom po svim onim mestima po kojima su pre nekoliko sekundi klizili moji prsti... Nastavljam i preko gaćica ali ih ne skidam...
Dodirujem te, vrelu i vlažnu, milujući te preko tog malenog komadića tkanine. Osećaš moju muškost na ulazu u tvoje carstvo i znam da oboje želimo da nema te prepreke među nama... Ali, čekanje će nam doneti veću radost pri spajanju...
Ljubim ti vrat, ramena, klizim ti preko leđa sve do stomaka i butina. Ljubim te vrelu i vlažnu, Milujem ti butine i klizim do kolena... Okrećem te na bok. Ležiš na levom boku, glave spuštene na levu ruku potpuno otkrivajući desnu stranu tvog vrata. Desna ruka ti je zabačena ka leđima i tvoje grudi su mi potpuno otkrivene, jedino sto nas razdvaja jeste tvoj brushalter...
Otkopčavam tvoj brus i skidam ga samo sa desne ruke. Spuštam usne na tvoju bradavicu. Nežno je milujem dahom, ljubim pa povlačim usnama... Spuštaš ruku na moju glavu i pokušavaš da me uhvatiš za kosu. Penjem se ka vratu i ljubim te. Usne nam se spajaju, a jezici počinju svoj ples istraživanja. Ruka ti je na mojoj kosi, okrećeš se na leđa, a ja ti skidam brus i puštam ga padne pored nas.
Ljubim ti levu dojku, nežno, baš nežno...
Ne mogu da izdržim, klizim ka tvom međunožju, skidam ti gaćice i spuštam usne na tvoj izvor slasti. Osećaš kako moj jezik prodire između tvojih usmina i lagano ti dodiruje... Grizeš usne od slasti koju ti poklanjam... A ja konačno osećam tvoj ukus na mom jeziku... Stavljaš noge na moja leđa. Ljubim te, ližem, grickam. Dugo...
Ležem za leđa, a ti se spuštaš na moje usne. Sediš na meni dok moj palac prodire u tvoju utrobu. Radimo ovo skladno kao da nam je stoti put.
Ne dam ti da budeš gore. Skidam ti povez i prodirem u tebe. Želim da te gledam u oči dok nestajem u Tebi, konačno...
Polako klizim jer želim da upamtim svaki milimetar našeg prvog spajanja. Gledamo se, gubimo se jedno u drugom. Osećam tvoju vrelinu i tvoje pulsiranje kao da želiš da me ispiješ do dna, ni jedna kap da ne ostane...
Obavijaš noge oko mog struka. Krećem se celom mojom dužinom klizeći po tebi. Privlačiš me kao da želiš da zauvek ostanemo spojeni ili, bar, da me celog progutaš. A opet, ubrzavamo ritam težeći tome da što pre dođemo do trenutnka kada će vreme i prostor prestati da postoje. Predivna si dok ti se lice grči u ritmu mojih prodora. Oboje smo glasni... Želja i dugo čekanje prosto nas guraju ka vrhuncu. Osećam kako ti se utroba skuplja i to dovodi do eksplozije topline u mojoj kičmi koja se sliva u moj penis i prodire u tvoju utrobu. Eksplodiram u tebi i sve granice između nas nestaju. Vreme kao da staje, tela nam se ne pomeraju, samo nam se pluća bore za vazduh. Ljubim te u vrat i lagano se razdvajamo. Ležem pored tebe... Spuštaš glavu na moje rame. Milujem te, a ti bezobrazno krećeš rukom ka mom ponosu...
Prija mu tvoja toplina i opet se budi...
Biće ovo duga noć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #334 on: September 09, 2008, 11:29:46 AM » |
|
Crvena sonja
Vishe od nedelju dana bez sexa je ucinilo svoje. Poprilicno napaljen, bludne misli o razvaljivanju i tucanju do besvesti su mi se motale po glavi. Kako sam sveze slobodan, jer mi se prethodna smucila zbog konstantnog kretenskog ponasanja, i pored kvalitetnog sexa, resio sam da je sutnem, i cenu sam placao nedostatkom jebacine. Posebno kriticno je bilo ujutru, kada se covek probudi svez, odmoran i napaljen. Dok sam ustajao da uzmem mob, i proklinjao onog ko mi salje ****ni sms nisam ni pomislio da je resnje blizu. sms od Sonjice.
Zbog crvene kose zvao sam je Crvena Sonja. Neshto manje od desetak godina starija od mene, sa nepunih 35, bila je poprilicno extra ribetina. Lepog lica, pogleda bludnice sa zelenim ocima koje sevaju, dobrim sisama, vitkim nogama i cvrstom guzom, za svoje godine je bila prava bomba. OK nije se mogla meriti sa 10 godina mladjim klinkicama, koje su ipak imale prednost godina, a i izlazile u grad obucene poput jeftinih droljica iz ******a. Sonjica je bila moja kombinacija, nekoliko puta smo se bili tucali, a naravno sve je zapocelo na njenu inicijativu, voli piletinu, kako kaze svidja joj se sto mladji momci imaju zelju i snagu da je tucaju po celu noc. Iskreno, nisam ni neki ultra frajer, a ni pickica, al nikad ne bih imao muda da prvi nacinim korak kada je ona u pitanju. Od zadnjeg tucanja proslo je par meseci, mislio sam da je nasla decka, sta li vec. Imala je dete, klinku od svojih 12tak godina, mala ce verovatno postati bolja riba od keve, al ipak nisam bio bash pedofilski orijentisan, pa sam se drzao keve. A i
iskustvo je bilo na njenoj strani. Sonja je zapravo bila prava nimfomanka, ali je znala da to ne pokaze svima, i da odabere jebace koje ce biti u
stanju da cuvaju diskreciju. Za uzvrat, u sta sam se licno uverio, dobijalu su perfektnu ribu.. ne ribu zenu, koja se jebala bolje nego sve
******arke zajedno. Iznenadio sam se sto me zove kod nje kuci, kaze sama je, cerka na exkurziji, ona na odmoru, jel hocu da dodjem. Na brzinu
sam se obrijao, istusirao, sredio, ipak da izgledam fino za Crvenu Sonju, i otisao kod nje. Sva sreca zivela je relativno blizu… Otvara mi vrata i imam sta da vidim. Crvena duga kosa u talasima pada do pola ledja. Na licu minimum makeupa, lice prirodno lepo, vatrene oci, i
socne usne. Grudi sapete u tesnu strukiranu kosuljicu, sa velikim dekolteom, brus ne nosi. Dole prekratka crna suknjica, pripijena, sa izrezom,
samodrzece carape i cizmice sa stiklom. Ocigledno je znala sta pali muskarce, a i mene. Pomalo iznenadjen sto se javila posle toliko vremena, sa
vrata je pocela da se izvinjava jer nije imala vremena zbog posla i cerke prethodnih par meseci. -Kafu, sok, pivo, rece trepcuci i gledajuci me
direktno u oci? Nisam dosao po kafu, dosao sam po tebe. Istog momenta pribilo smo se uza zid. Drzao sam je za ruke visoko iznad glava, telom
je prikucao uza zid, usnama i jezikom prelazeci po vratu, grudima, usnama. Momentalno se napalila, znao sam, odmah je pocela da regauje, da
se trlja stomakom i pickom koliko je mogla o mene. Oslobadjam jednu ruku, izavlacim je njoj medju noge. Prokletstvo kurvica nema gacice. Tu
smo vec oboje odlepili, momentalno sam jednom rukom svuako farmerke, i izvadio ****, drugom joj i dalje drzeci ruke uza zid i pritisikajuci je.
Bila je dovoljno vlazna, i napaljena, u momentu kada sam joj ga gurnuo u vrelu pickicu, svrsila je. Nisam ocekivao tako brzo. Obuhvatila me je
rukama, jednu nogu podigla oko mog struka i nabila se do jaja…. “Ajde shta cekash, rasturi pickicu ove droljice, cekala sam te dva meseca,
izjebi me sad”. Nikad nisam provalio koga je vishe palilo kada tako prica, mene ili nju. Tucali smo se nabijeni uza zid hodnika, kao da je to
poslednji sex koji cemo ikada imati. Zabijao sam ga do jaja, grebala me je po ledjima, hvatala me za guzove, grizla po vratu, govorila mi da je
razvalim, stenjala, vristala, nabijala se i svrsavala, svrsavala, svrsavala… Osetio sam da necu josh dugo, samo mi je prosaputala da mogu u nju,
ili ako zelim u usta. Zabio sam joj jezik do grla, ugrizao je za usnu, uhvatio rukama za guzove, kako savrseno cvrsto dupe, nabio zestoko par
puta i krenuo da se praznim u njenu vrelu navlazenu picku. Dahtao sam i uzdisao, ali su njeni vriskovi i uzdasi bili visestruko jachi. Kada smo se
napokon odvojili, pozvala me je u kupatilo da se okupamo, uz reci da nam je ovo bilo najbolje tucanje do sada. -Sad cemo se okupati, pa te
vodim da ti pokazem novi krevet u spavacoj sobi, kao i da vidish shta sve volim da radim na njemu… Dvadesetak minuta kasnije, posto smo i popili kafu, lezao sam na krevetu, dok mi je sisala **** i lizala jaja. Obozavala je to da radi, bila je u
stanju da sat vremena neprestano pusi ****, i to je radila tako savrseno. Nabijala ga je do grla, menjala ritam, prvo ga sisajuci polako, a onda
ga divljacki puseci, lizala ga od korena do vrha, igrala se usnama i jezikom sa glavicem, lizala i grickala jaja, masirala ih dok joj je glavic bio u
grlu. Nabijao sam joj **** u usta, cas je pustajuci da sama radi kako zeli, cas je hvatajuci za glavu i kosu i brzo je tucao u usta, dok je jezikom
radila po glavicu, ili me pustala da joj ga nabijam u usta kao da je ****m u picku. Inace posle tusiranja je ponovo obukla samodrzece carape,
kako rece, zbog kurvanjskog osecaja koji voli kad je ja razvaljujem. Namestila se u 69, te smo jedno drugo obradjivali neko vreme. Dok sam joj
lizao pickicu ili sisao klit, gurao sam joj prst u dupe. Povremeno bih jezikom presao od klita do dupeta, i gurao joj ga cas u picku cas u cmar.
Nakon vishe od pola sata oralnog zadovoljavanja, pomerila se nize, i idalje ledjima okrenuta meni, svom silinom se nabila na moj ****. Uhvatila
me je za kolena, noge prebacivshi sa strane mog tela, i krenula da se nabija. I to kako, divljala je, mesala, ludackom brzinom se nabijala tako da
joj je samo glavic ostajao unutra, a onda se iz sve snage nabijala nazad. Ja sam pratio njen ritam pomalo je nabijajuci odozdo, dok su sobom
odjekivali zvuci sudara nasih tela, i njeno glasno stenjanje i vristanje. Izmedju uzdaha i vriskova, govorila je da je razvalim jace, da ga nabijem,
da zauvek zeli moju **** za sebe, i da sam jedini koji ce je ovako razvaljivati. Ja sam manje pricao, a vise delao, uz uddahe se koncetrisuci na
to da izdrzim sto duze taj zestok tempo, i da je nateram da svrsi sto vise puta. Ipak nisam mogao josh dugo, i kada je osetila posle ko zna kog
svog svrsha da i meni polako krece, nabila se brutalnom jacinom nekoliko puta na ****, a onda skocila i par trenutaka pre nego sto cu poceti
da svrsavam nabila ga sebi duboko u usta. Svrsavao sam osecajuci njen jezik na kurcu, i njene veste prste na jajima, kako cede spermushinu iz
mene, i kako sa uzivanjem guta sve do poslednje kapi…. Kasnije sam otisao do kuce samo da se presvucem, uzmem stvari, a sta smo radili
narednih nekoliko dana, koliko je moje sperme primila sto u grlo sto u dupe, i kako mi je njena najbolja drugarica postala devojka, a ja njihov
snabdevach kurca…. uskoro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #335 on: September 09, 2008, 11:29:56 AM » |
|
Bracno uzbudjenje
Samo sto je usla video sam na njenom licu neki blagi osmeh, koji kao da je upucivao na to da ce se veceras dogoditi nesto lepo, nesto izuzetno. Nekoliko dana nismo vodili ljubav zbog obostrane zauzetosti, i ja sam osecao strasnu napetost u mosnicama. Zeleo sam je. Skuvao sam kafu, dok je ona iskokala kokice, pa smo se smestili u krevet i giedali TV. - Mazi me, - rekia je.
Volela je blag dodir prstiju po telu. Milovao sam je po ledjima, vratu, vrhovjma guzova, unutrasnjoj strani butine, kolenu. Samo je skiopila oci i ravnomerno disala. Uzvratila mi je na milovanje, poceli smo nezno da se ljubimo, vrhovima jezika smo se lickali, sisala mi je donju usnu, milovala bradavice. Uzbudio sam se i poceo da svlacim u panici i nju i sebe. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, jednu, drugu. Nisam zeleo da se ni jedna oseti zapostavijenom. Polako sam se poljupcima spustao niz njen stomak. Blago je jecala, a kada sam joj toplim dahom dodirnuo pukotinu, samo se stresla. Razotkrila je prstima klitoris i rekla: - Blago ga lizi, blago! I bez toga sam znao sta zeli, sta voli kojim putem je dovodim do vrha. Bila je vlazna, skliska i skroz otvorena za mene. Nisam mogao vise da izdrzim i prineo sam kitu nienom otvoru. Ulazio sam joj lagano sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Jecala je kao kroz plac dok sam ja sve jace zabadao svoje kopije u njen otvor. Nije dugo izdrzala. Osetio sam jaki grc njene pice, pa jos jedan, jos jedan, i nakon toga seriju blagih trzaja opustanje. Izasao sam joj iz pice, ljubio par trenutaka pa telu da bi dosla do daha. - Digni noge visoko - rekao sam. Shvatila je sta zelim, uhvatila noge ispod kolena i povukia ih na grudi. Postavio sam **** na otvor guze, vec podmazan vaginalnim sokovima, lagano pritisnuo i osetio kako me pusta u sebe. Napravio sam nekoliko kratkih pokreta napred nazad, da bi joj se guza opustila, a onda jednim laganim, al odlucnim pokretom usao do kraja. Ote joj se krik iz grla, al ne boli vec slasti. Legao sam pored nje i lagano je jebao u guzu. - Volela bih da gledam kako mi ulazis u guzu. - rekia je mazno. Masta mi je podivijala. skocio sam, trcao do kupatila i skinuo veliko ogledalo pored kade. Brzo sam se vratio i postavio ga tik uz krevet. Seo sam na krevet i polu se naslonio na naslonjac. Opkoracila me je i ledjima okrenuta, palako pocela da se natice anusam na kitu. Prizor na ogledalu je bio neverovatan. Tupo sam prikovao pagled na spoj nasih tela. Usao sam celom duzinom u nju tu je ona na trenutke zastala da bi ga asetila celog a onda je pocela sa ritmickim pomeranjem gore-dole. cmar joj se potpuno otvorio, razglavio, a ja sam odozdo jos vise rasiria guzove i otvor pice. Ulazio sam kao u zelatin. Sve joj se dole “razbljackalo”. Boja otvarene pice je polako prelazila od ruzicaste ka ljubicastoj i sve vise krvi joj se sakupljalo u velikim i malim usminama. lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je rasiren. Nije se stegao i zeljno je cekla da ponovo udjem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenam licu video grc. Vise nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve vece. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brze i brze odskakao od duseka i nabijao kitu u nju. Zamutilo mi se u glavi. Osetio sam cu svrsiti i ubrzao pakrete. Stezanje njenog cmara mi je stavilo do znanja da je pocela da svrsava. Trenutak pre nego sto cu i sam svrsiti, pogledao sam prizor u ogledalu; vidno modru picu kako se steze i opusta usled svrsavanja i moju kitu u njenom dupetu. To je bilo previse, ispustao sam seme u njen cmar u dugim trzajima. Pacelo je da se sliva iz nje duz kite na jaja. Umor, opustanje. Nakon nekog vremena smo se odvajili, srecni ljubili i smejali. Gledali smo eratski film u kome smo bili glavni akteri i svidelo nam se. - Ponovicema ovo ponekad, -rekia je. - Panekad? Kad gad pozelis ljubavi, -odgovorio sam i to zapecatio paljupcem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #336 on: September 09, 2008, 11:30:06 AM » |
|
Seksualna iskustva
Sasvim slučajno sam pre neki dan sreo ženu sa kojom sam imao prvi seksualni osnos.Sreo sam Milju.Ona je tada bila devojka 5 godina starija,a ja navršio 18 godina.Znali smo se jer ona živi u mom kraju 3-4 ulice niže. Godinu i po pre toga ona je imala peh da joj je verenik poginuo i od tada ona nije izlazila,ili je to činila veoma retko i to kada bi je posetila neka drugarica.Ona nije bila neka posebna lepotica,ali splet okolnosti je bio takav.te 1991 godine na reci smo se zbog rata retko kupali,jer su u reci pronalaženi leševi ubijenih koji su doplovili iz Hrvatske,ali na delu reke gde smo se mi kupali kada je vodostaj niži postojao je kamen kao brana za prolazak bilo čega osim vode.Ja sam odlazio na kupanje i nekada sam iz dosade znao otići nizvodno da malo prošetam,i da na miru plivam i odmaram se što na mestu gde je bilo puno ljudi nije bilo moguće.
Nakon pola sata provedenog u vodi ja sam izašao i seo na truplo koje je voda donela prethodne godine tu i gledao u daljinu.Nisam ni primetio da mi se Milja približila,stajala je pored mene u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.Nije bila lepotica imala je grudi srednje veličine čvrste,ravan stomak,a kada se sagla mogao sam videti da joj je i dupe bilo kao saliveno bez imalo celulita.od tog prizora meni se digao **** koji je dučak16cm a debeo 4,5 cm što je i ona uočila kada se okrenula.ja sam mislio da će ona otići ili odreagovati tako što će me prekoriti ,opaliti šamar.Umesto toga ona je prišla i svukla mi kupaći a **** je odskočio i stajao ukrućen kao strela,a ja se nisam bunio.Uhvatila me za **** i počela da drka ****.rekla mi je da joj je to baš potrebno i da godinu i po dana nije imala seks.Bez obzira što smo bili udaljeni od plaže,postojala je mogućnost da neko neočekivan naiđe.Uhvatio sam je za ruku i poveo je u samonikli zasad vrba i topola,tada sam i njoj skinuo kupaći i vidio ono što sam naslućivao,ona je počela da mi puši **** a ja sam mojim dugačkim rukama dodirivao obod njene pičke.U glavi mi je bila misao,šta će se desiti jer ja nisam imao kondom a čuo sam bezbroj priča o devojkama koje su ostale trudne,ali me je iz tog razmišljanja trgnula Milja koja se naguzila spremna za jebanje,rekao sam joj da nemam kondom a ona mi je rekla da su joj oni dani prošli i da nebrinem brigu ali da nesvršim u nju iz predustrožnosti i jasam kao robot prišao joj i nabio ****,bilo je to prvi put,izgubio sam nevinost i ubadao u njenu pičku,od uzbuđenja osetio sam da se vrhunac i tik pred svršavanje izvadio sam **** iz nje,ona se u tom monentu okrenula i ja sam joj pošto sam zatvorio oči svu spermu sasuo u lice,ona je brzo obukla svoj kupaći i otišla do vode da se umije,iduči do tamo sa lica joj je sperma kapala i po telu i po kupaćem.Užurbano sam obukao kupaći i otišao okolnim putem al Milja je otišla do plaže na brzinu pokupila svoje odelo.Posle mi je pričala da joj je jedna devojka na plaži rekla da ima fleku na kupaćem kostimu,a ona se začudila od čega je fleka na šta joj je ova rekla od sperme,i ona je pocrvenivši pokupila odelo i otišla sa plaže. Sutradan je prema dogovoru došla ali za mene iznenažujući sa drugaricom sa posla Zoricom.Zorica je izgledala zadivljujuće.kada se skinula u dvodelni kupaći kostim videle su se bujene grudi malo veče dupe,malo širi kukovi ali ravan stomak.Milja mi je ispričala da je otišla na posao a Zorica je primetivši da je čila i vesela pitala šta joj se desilo i ona joj je ispričala,sve našta joj je ova rekla da bi želela da se i ona kresne samnom i ona je pristala.Milja je otišla u vodu i pazila da neko ne naiđe.Ja sam skidao Zoricu a ona mene i moj **** dučak16cm bio u punoj snazi,seo sam na pesak a ona me je uhvatila za **** i počela da puši,a njene sise su odskakale u ritmu pušenja.nedugo zatim ona me je zajahala sela mi je na ****,sve brže sam pridirao nju,promenuli smo pozu i jasam osetio da mi nadolazi,a Zorica mi je rekla da mogu svršiti u nju jer koristi zaštitu i ja sam nečekajući već istresao sadržaj sperme u njenu utrobu,i sav smoren legao na pesak,u tom momentu sam pogledao Zoricu kako odlazi do vode a Milja je već bila pored mene.U momentu je skinula svoj kupaći,a meni se u tom momentu **** ponovo podigao kao da se ništa nije desilo.Milja je uzela kondom i navukla ga na moj **** i sve je bilo spremno.Pošto je Zorica bila na straži ja sam mogao nesmetano da ****m Milju.Trudio sam se da i ja i ona uživamo.Budući da sam koristio kondom,bio sam rasterećen i ovaj put je uživanje bilo duže na kraju sam izvadio **** iz nje svukao kondom i svršio po njenom stomaku.Ležali smo na pesku,i ona je rekla da se nada da nije ostala trudna što se kasnije pokazalo kao tačno. Ovakav seks sa Miljom sam ponovio još nekoliko puta tog leta. **************** Osokoljen jebanjem starijih devojaka,uvek sam gledao da iskoristim priliku koja mi se ukaže,a one se uvek ukažu kada se nenadaš.Tog leta jednog dana sam pošao na plažu i prošao pored kuće školske drugarice iz osnovnne škole Lene.Ona me je sa terase svoje kuće pozvala da užem unutra pa da zajedno idemo na plažu. Ja sam ušao unutra i ona me je poslužila sa sokom i rekla da ide do sobe da obuče kupaći kostim.ja sam zamišljao kako izgleda taj čin ali sam znao da ću je svakako videti u njemu na plaži.Mije maštanje je prekinuo Lenin glas,ona me je pozvala da dođem do nje u sobu kada sam ušao ona mi je rekla da želi da joj kaže koji joj kupaći stoji bolje.Ja sam joj rekao da joj kupaći koji je ubukla dvodelni srebrno sivi sa srnim detaljima na donjem delu dobro stoji što i jeste bila istina,ali neka obuče što ona smatra da joj odgovara.Ona je rekla da će obući drugi ja sam izašao iz sobe ali za par sekundi ona me je pozvala da uđem u sobu i ja sam ušao i bio iznenažen prizorom koji sam vidio Lean je stajala gola a pored nje su stajali Kupaći kostimi i haljina.tada sam mogao videti njene čvrste sise,stomak sa vrlo malo sala,malo veće dupe.Ona je prišla i počela da skida moje bermude ,majicu i kupaći a ja se nisam budio i za tili čas i ja sam bio go a moj **** dučak16cm se ukrutio i pulsirao a Lena me je uhvatila za **** i vukla ka krevetu.Legla je na krevet a ja preko nje.rekla mi je da odavno želi da se po**** sa mnom.Moj **** joj je već bio u pički i tićinu je samo prekidala škripa kreveta.Promenili smo pozu i nastavili.Lena mi je rekla da koristi pilule i da nebrinem.Osetio sam da mi se bliži vrhunac izvadio sam **** iz nje i svršio joj mežu sise.U tom momentu se na vratima sobe se pojavila Lenina komšinica Mica,koja je sve videla,a i naša crvena lica su joj sve govorila.Lena joj rekla da je ovo planirala odavno a da joj je prijalo.Umestio pridike,Mica se skinula i prišla mi i sada je bio red da i ona dobije svoje.Lena je otišla i donela joj pilulu i ona je popila.ja sam pogledao moj **** koji je stajao kao kopllje spreman za boj.Ja sam legao na krevet a Mica na mene i zajahala me.Menjali smo poze i to je trajalo Lena je već došla iz kupatila obuklja se za plažu,tada je iz mene prokuljala sperma i ja sam možda i duplo veću količinu sperme istresao u utrobu poje partnerke Mice.Ona je skočila,ustala obukla se i otrčala kući,lkao da je osećala neprijatnost a ja sam otišao u kupatilo istuširao i otišao na plažu sa Lenom.Lena mi je rekla na putu da ovo moramo ponoviti ali da se moramo paziti jer da su se umesto komšinice pojavili njeni roditelji bilo bi veoma nezgodno objašnjavati im šta smo radili.tako je i bilo.Sutradan sam je pozvao i rekao da ću navratiti do nje kada sam otišao do nje odmah smo počeli da jedno drugo svlačimo i ubrzo smo bili na krevetu,u šaru seksa u jednom momentu na vratima i pored vrata sobe vidio sam dve devojke koje su stajale i posmatrale našu jebačinu.Lena je tada ustala a krevetu je prišla Biba,nena drugarica moja komšinica koja se oslobodila odeće i zajahala,sela mi na ****,ja sam je gledao a ona mi je odmah rekla da ovo čeka odavno,i da se zaštitila i da nebrinem.Pao mi je kamen sa srca jer je do mene stigla i priča da je pre toga zatrudnila sa nekim tipom,koji je s njom bio radi zabave.Gaga,druga devojka, je stajala i čekala svoj red.Stajala je u kupaćem u kojem je izgledala izazovno imala je grudi veće od Bibinih.Dvodelni Kupaći bez bretela crni sa plavim detaljima na gornjem i donjem delu sa prednje strane,stajao je kao saliven,donji deo,je bio malo tešnji jer je njeno dupe,koje se može reći kao malo veće,okruglije.U jednom momentu Biba ,je osetila da sam ja pri kraju ustala je ja sam poskočio i svršio,joj pol licu je ustala a njeno mesto je zauzela Gaga koja me je uhvatila za **** i on jeodskočio gurnula me na krevet,zajahala ,sela na **** u jednom momentu i maratonski seks je nastavljen do iscrpljenja.Menjali smo poze,i ja sam kada je došao vrhunac svršio u nju.Bio sam i sam zaprepašćen ali me je iz toga prekinula njena kontatacija da je dobro da koristi spiralu pa se može jebati ko žena.Sa Lenom i Gagom je ovakvih druženja bilo još posebno sa Gagom ali o tome drugi put.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #337 on: September 09, 2008, 11:30:17 AM » |
|
Vodice
Ljeto je uvijek bilo moje omiljeno godišnje doba, sloboda, bijeg od staraca i njihove kontrole, nova mjesta, ili jednostavno kraja škole. Svako ljeto bi negdje zbrisala sa frendicama i uživala u slobodi cijelih mjesec dana. Ovo ljeto je počelo loše, čak jako loše, put do Vodica je bio jedno od najgorih mučenja koje sam doživjela u svom životu. Putovala sam sa frendicom i njezinom starijom sestrom u nekom prastarom busu bez klime na paklenoj ljetnoj vrućini i da muci tu ne bude kraj cijelo putovanje mi je bilo tako zlo tako da sam do Vodica došla gotovo polumrtva. Izmučena sam se nekako dovukla do našeg apartmana. Vesna i Tina, njena sestra, odmah su odjurile na plažu dok sam se ja zahvalno bacila u krevet. Cure su doma došle kasno navečer, naravno nisu bile same, s njima su bili neki dečki iz Zagreba koje su upoznale na plaži.
Dečki su bili Tininih godina, pet-šest godina stariji od mene i Vesne i imali su apartman nedaleko od nas. Denis i Josip, tako su se zvali, su bili super, veseli, dobro raspoloženi. Smijali smo se njihovim vicevima i pričama kao ludi, čak sam se i ja počela dobro osjećati. Nakon nekog vremena Tina je pokupila dečke i svi su otišli zajedno vani.
Kada se Tina vratila, Vesna i ja smo ju čekale, znatiželjno čekajući da nam kaže gdje su bili i što su radili. Nas dvije, klinke od šesnaestak godina, tatine i mamine ljubimice, uživale smo u takvim, odraslim, pričama, iako nas dečki i nisu nešto naročito zanimali. Još uvijek smo se više divile ženskim tijelima nego muškim, zagledale smo se u svaku koja prođe, diveći joj se. Maštale smo o tome da budemo kao ova ili ona, imamo sise kao ova, tvrdu guzu kao ona... i naravno da jednom naiđe neki princ.
Tina je bila sve ono što smo mi željele biti, visoka i vitka, dugih nogu, kratke crne kose i uvijek našminkana. Voljela je pokazivati svoje tijelo, naročito sise. Na plažu je uvijek išla u kratkim vrućim hlačicama i uskoj majici, naravno bez gornjeg dijela kupaćeg, tek kad bi stigli na plažu ona bi polako skinula majicu i obukla se do kraja. To ljeto je barem pola Vodica uživalo gledajući Tinu i maštajući o njoj. Za mene i Vesnu to je bila najbolja zabava tog ljeta, naravno pored potpuno slobodnog lutanja gradom. Jedan put nas je tako uhvatila kiša i mi smo se skroz mokre vratile u apartman. Smijale smo se ulazeći u stan kada smo čule neku buku iz sobe. Vesna je tiho prišla vratima i pogledala u sobu. Prije nego što sam se ja uopće i snašla ona me je pokupila i izvukla napolje.
- Oni se ševe! - tiho je rekla.
Prišle smo prozoru i bojažljivo pogledale unutra. Prozor je bio otvoren, svjetlo upaljeno i imale smo čist pogled na sobu. Mogle smo vidjeti sve, cijelu akciju... Sve troje je bilo golo, Josip je ležao na krevetu, čvrsto držeći Tininu guzu dok se ona podizala i nabijala na njegov ****. Denis je stajao sa druge strane kreveta i gurao svoj **** duboko u njena usta. Ostala sam bez daha, gledala sam ih opčinjeno, što su oni bili sve glasniji ja sam se osjećala sve čudnije. Tijelo su mi putovali valovi topline, nesvjesno sam rukom kružila tijelom otkrivajući da su mi grudi veće, bradavice tvrđe, jednostavno su zvale da ih dodirnem. Zavukla sam ruku ispod majice i počela ih nježno trljati, val ugode mi je protresao tijelo. Sve sam ih brže trljala, drugom rukom sam nesvjesno trljala svoju pičkicu kroz tanke gaćice. Kroz glavu mi je letjelo tisuću misli, slika i zvukova... no Željela sam samo jedno, osjetiti ono što Tina sad osjeća... osjetiti kako je to kad te netko kara... osjetiti **** u ustima....
Josip je Tinu okrenuo i naguzio, zabijao je svoj **** u njenu pičkicu dugim, snažnim potezima. Ona je dahtala i mumljala nešto nerazumljivo... Denis se umorno izvalio na fotelju, gledao je Tinu i Josipa igrajući se sa svojim sad mekim kurcem... Moje je tijelo drhtalo u otkrivenoj požudi, pogledala sam Vesnu, ona je samo tiho dahtala dok su joj prsti ulazili u malu i tijesnu pičkicu, gaćice su joj bile bačene na zemlju, a majica zadignuta iznad sisa kao i moja. Spustila sam svoje gaćice dolje i prstima prešla preko usnica moje pičkice, želudac mi se grčio od užitka dok su mi prsti lagano klizili u unutrašnjost pičkice...
U tom trenutku sam iza sebe čula Denisov glas:
- Vidi, vidi... što to ovdje imamo? Zanimljivo, zanimljivo...
Prestrašeno sam skočila, povukla ruku s pičkice, spustila majicu i povukla gaćice gore. Denis je bio potpuno gol, a **** mu je ponovo bio tvrd i veliki. I ja i Vesna smo hipnotizirano, gotovo gladno gledale u tu njegovu nabreklu kurčinu.
- Sviđa vam se? - upitao je vidjevši naše zadivljene poglede.
- Htjele bi ga probati? No? Kaj čekate...
Kao po naredbi nas dvije smo ga bojažljivo primile u ruku. Bio je tvrd, pulsirajući, gotovo strašan, a opet tako lijep...
- Uđimo u sobu mačkice, tamo ćemo se igrati.
Zagrlio nas je obadvije, nježno spustio ruke na naše guze i poveo nas unutra. Osjećala sam kako se njegova ruka zavlači pod moje gaćice, kako mi nježno mazi guzu..... sve je bilo kao u transu, njegova ruka na mojoj guzi, iz Tinine sobe se čula jebačiina, u meni je sve ključalo...
Malom dijelu mene bilo je neugodno što su me Denis i Vesna vidjeli gotovo golu, dio mene se plašio onoga što slijedi, a dio je želio da se to što prije desi... pičkica mi je jednostavno drhtala u iščekivanju...
Ušli smo u sobu, Denis je prvo mene nježno povukao na veliki krevet, a onda Vesnu... Obadvije smo gorjele u iščekivanju, znale smo da je ovo naša velika noć, željele smo to sada više od ičega...
Lagano me počeo ljubiti po trbuhu, zavlačio je svoj vreli jezik u moj pupak, rukama mi je gnječio guzu kroz tanke gaćice... Zadigao mi je majicu, sise su mi stajale sasvim uspravne, veće nego ikad prije, nabrekle od želje, tvrde od mladosti... bile su gotovo kao Tinine. Počeo ih je ljubiti, sisati i grickati, sustavno, jednu pa drugu i tako do u beskonačnost činilo mi se, koljena su mi drhtala, pičkica je bila vruća i mokra... bila sam spremna za ono što će doći. Poslušno sam legla i raširila svoje duge noge prepuštajući se njegovim vrućim poljupcima. Spustio je svoju glavu između mojih nogu i počeo mi skidati gaćice zubima, polako, izazivajući me... Spustio ih do koljena i ponovo spustio svoju glavu na moju pičkicu.
- Ahhhh!!! Kakva mirisna pičkica!!! Mlada, sočna, svježa!!! - promrmljao je i spustio svoje vrele usne na moju mačkicu.
Jezikom je prešao preko mojih vrelih usnica nekoliko puta, a onda prstima ih razdvojio prstima u ušao jezikom u moju unutrašnjost.
Sve što sam čula je bilo tiho, nježno šljapkanje i pucketanje njegovog jezika po mojoj maloj, tijesnoj, nevinoj plavoj pičkici. Bila sam na drugom svijetu, svaki njegov dodir me je dovodio do ludila, podizala sam i spuštala guzu u njegovom ritmu dok je on sisao i grickao moj mali klitić, rukama sam mazila sise, igrale se sa njegovom kosom...
Iznenada je naglo stao, legao na leđa, okrenuo me lagano kao da sam od perja i ponovo se bacio na moju pičkicu. Bili smo sada u toj čuvenoj pozi 69, moja pičkica na njegovim usnama, a njegov nabrekli **** ispred mojih očiju.
- Hajde... stavi ga u usta... nemoj ga samo gledati... - prodahtala je Vesna.
Polako sam prstima prešla preko njega, bio je vruć, tvrd, vene na njemu su izgledale kao da će eksplodirati svaki trenutak. Glavić mu je bio velik, crven.. činio mi se tako većim od mojih usta. Uhvatila sam ga nježno u šaku i stisnula, on je tiho jeknuo i nastavio mi pohlepno lizati pičkicu. Plava kosa mi je pala preko očiju, pičkica mi je pulsirala, sve što sam vidjela je bila ta velika kurčina pred mojim očima. Primakla sam ga ustima i nježno dodirnula jezikom. Lizala sam ga malo, a onda ga pokušala uzeti cijelog u usta. Bio je prevelik da bi stao cijeli, ali sam u****o nastavila ga pušiti kako sam najbolje znala, nastojeći ga zadovoljiti onako kako on mene zadovoljava. Gurala sam i vadila njegovu nabreklu karu unutar i van svojih usta, guzom sam se nabijala na njegov vreli jezik.... jedva sam čekala što će doći dalje.
Skinuo me je sa sebe i okrenuo... Sada će ono pravo, mislila sam, sada će me pojebati...
- Slatka mala jebozovna plavušice... Sada je vrijeme da tvoja mala plava pičkica proba ono najljepše. - tiho mi je šaptao u uho.
Drhtavim prstima mi je skinuo majicu, polegao me na leđa, nježno mi spustivši glavu u Vesnino krilo.Ona me je nježno zagrlila i poljubila, ruke su joj našle put do mojih sisa i počele ih nježno maziti. Denis me uhvatio za bokove i počeo mi polako skidati gaćice, potpuno mokre od mojih sokova. Skidao ih je polako, nježno, preko butina, do koljena i sve dolje do gležnja, onda je prvo izvukao jednu pa drugu nogu iz nijh. Bacio ih je iza sebe na pod, moje noge je postavio na svoja ramena i nježno primakao svoje prste mojoj sočnoj pičkici, trljajući jednim prstom njene vrele, natekle usnice.
- Ahhhhhhhhh... - tiho sam jeknula dok je njegov prst ulazio u mene.
Podizala sam i spuštala svoju guzu nabijajući se na njegov prst... Čulo se samo fino šljapkanje usnica moje pičkice koja je željno iščekivala svoje najljepše trenutke, trenutke razdjevičenja. Izvukao je prst iz mene i uzeo u ruku svoj nabrekli, ukrućeni ****, koji kao da je još narastao u očekivanju jebanja mlade, sočne i nevine pičkice.
Za trenutak me je uhvatio strah od tog prizora, pomislila sam uplašeno kako će toliki **** ući u moju pičkicu, kada sam ja jedva uspijevala ugurati svoj cijeli prst. Vesna je primijetila moj strah i tiho rekla, nastavivši maziti moje nabrekle sisice:
- Ne boj se... ja ću ti pomoći... kao što ćeš i ti meni pomoći... poslije.
Denis je primakao svoj glavić mojim nabreklim usminama i naslonio ga nježno na njih.
- Raširi si usmine prstima... plavušice sada ide ono najbolje. - tiho je rekao…
Odmah sam ga poslušala drhtavim prstima mu otvorivši ulaz u svoju vrelu unutrašnjost. Pomicao ga je polagano gore, dolje, gore... trljao ga je po mojim svilenim plavim mokrim dlačicama... ohhhh.. kako je to bilo dobro. Za trenutak je stao, a onda ga lagano gurnuo unutra, ulazeći u mene.
Tresla sam se od uzbuđenja, željela sam ga duboko u sebi, ali je strah, zajedno sa boli bio jači od želje, nisam se usuđivala nabiti se na njegovo tvrdo, debelo koplje. Čvrsto me je primio za kukove i povukao polako prema sebi, lagano sam klizila niz njegov ****, a onda se svom snagom zabio u mene, usnice su se raširile, zatezale su se, osjećala sam kao da pucaju pod njegovim naletom, ali sve mi je to sve više prijalo.
- Ohhhhh..... - uzviknula sam u trenutku kada je ugurao svoj veliki glavić u moju rupicu.
Denis je na trenutak zastao, pogledao me upitno, no onda je nastavio da gura svoju kurčinu unutar. Njegov glavić je razmicao zidove moje tijesne pičkice, zatezao ju, palio ju... U trenutku kada je ušao dublje u mene osjetila sam slatku mješavinu boli i užitka dok je njegov nabrekli **** klizio dublje u moju utrobu. Sva sam bila u znoju, mahala sam glavom, vrištala, propinjala se u vis pokušavajući se izvući ispod njega, ali je on bio jači, nastavio je gurati svoju batinu u mene, sve dublje i dublje, rušeći sve prepreke pred sobom, izluđujući me sve više i više.
Denis je polako, ali u****o ulazio sve dublje u mene, milimetar po milimetar, praveći si sve više mjesta. Osjećala sam se kao da ću puknuti, no nisam željela da stane, htjela sam ga cijelog u sebi.
- Jebi me molim te!!! Jebi me!!! - vrištala sam - Zabij ga do jaja! Razvali me…
- Evo još samo malo plavušice. Još koji trenutak i cijeli je u tebi. - tiho i promuklo je rekao Denis - Tako si uska, tako vruća, tako dobra...
Napokon je stao, njegov **** je bio gotovo cijeli u meni kada ga je on počeo izvlačiti iz mene, milimetar po milimetar, nježno, polako... Izvukao ga je cijelog vani i lagano ga trljao po mojoj pičkici i guzi... željela sam ga što prije ponovo u sebi, gurala sam svoju pičkicu na njega, tražila ga rukama, vrištala...
Denis se tiho okrenuo i posjeo me na sebe. Vesna ga je uzela u ruku prije mene, prešla je svojom malom rukom preko njega, a onda ga namjestila na otvor moje pičkice. Promiješala sam lagano guzom i nabila se na njega. Ušao je u mene polako, ponovo razmičući sve ispred sebe, prodirući duboko unutra. Vesna je legla na krevet, jezik joj lutao po mojoj pičkici, ruka joj širila moje usnice...
Denis me je primio za guzu i nabio na sebe do kraja, do jaja. Osjećala sam ga cijelog u sebi, svu njegovu veličinu, nabreklost... Uvijala sam se, tresla, vrištala dok me je on vozio gore-dolje po svojoj spravi sve brže, sve grublje. Val užitka je putovao mojim tijelom, nabijala sam se svom snagom na njegovu nabreklu kurčinu, guza mi je udarala o njegova jaja, njegove su ruke mijesile moje nabrekle sisice... ostala sam bez daha, vrištala sam... pred očima mi je bio vatromet... Denis je pumpao svoju spermu duboko u mene... dahtao je, mrmljao nešto nerazumljivo... a onda je odjednom izvadio **** iz mene i strpao ga ravno Vesni u usta. Uvukla ga je gotovo cijelog u sebe, pušila ga je divlje, pohlepno, gladno... dok je Denis jednim za drugim mlazom sperme punio njezina mala usta...
Ležala sam na krevetu oduzeta, ispunjena, sretna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #338 on: September 09, 2008, 11:30:36 AM » |
|
SVJEŽe meso
Ja sam jedan od onih koji su se rano oženili, ali isto tako jedan od onih u čijim je brakovima rano došlo do nesuglasica. Kada smo se vjenčali bio sam perspektivan i mlad stručnjak, društven, širokih pogleda i prilično zgodan. Ona je bila lijepa, ali nekako hladna, posesivna i malograđanka. Kroz nekoliko godina smo shvatili da nam ne ide i da je jedino rješenje rastava. No, dvoje djece koju sam obožavao i njeno tvrdo nepristajanje na rastavu doveli su do moje odluke da odem raditi u inozemsvo. Ženi sam jasno rekao da prema njoj ne osjćaam nikakve obveze, a da ih ni ona prema meni nema. Djeci ću (a i njoj naravno) osigurati egzistenciju, a ona neka napravi scenarij za malograđansku obitelj i sredinu. I tako samo otišao. Za djecu i okolinu radio sam vani zbog novaca, a nas dvoje smo znali da smo uistinu razdvojeni. Dolazio sam svaka dva mjeseca radi djece i oko toga se pravila parada, ali što je - tu je. U Italiji sam se ubacio u dobru firmu i specijalizirao za projektiranje vila i obiteljskih kuća, što je bio jedan od boljih poslova u firmi. Kolege su me gledale s podsmijehom, misleći da sam protežiran zbog lijepog izgleda i šarma, znajući da je to "bossova" slabost. Istina ja sam gazdinu naklonost osjetio, ali sam pozive koje mi je upućivao, iskoristio s njegovom ženom, obilno joj nadoknađujući ono što joj je on uskraćivao. On je to shvatio i nije postavljao daljnja pitanja. Tako sam ustvari započeo dvije karijere. Onu uspješnu arhitekta i onu svojevrsnog playboya, a iskreno govoreći najčešće se dešavalo da jedna ide pod ruku s drugom. Jer,kao što svi dobro znamo o izboru projekta kuće najćešać odlučuju žene i obično sam prvo njima pokazivao nacrte. Nevjerojatno kako su oduševljene projektom i nakon koje slavljeničke zdravice brzo padale u krevet obilno nadoknađujući ono što im prezaposleni muževi nisu davali. Naravno da bi naša malograđanska idila bila savršena dolazila je ponekad i obitelj k meni u posjet. Ženi sam davao novce i vrijeme je provodila u šopingu, a ja sam djeci nastojao ispuniti svaku želju. To su bili predivni trenutci. Kasnije kada su odrasli dolazili su sami, dok je ona ostajala doma. Uvijek sam se radovao njihovim dolascima, a stan je bio prostran i tek s njima pravi. Jedno zgodom, prije nekoliko mjeseci došla je moja kći s prijateljicom i tu stvarno počinje ova priča. Vodio sam ih obadvije u shopping, po znamenostima, navečer po restoranima i klubovima. Iako su imale tek petnaestak-šesnaestak godina svugdje su bile zapažene čime sam se ponosio, jer su obje bile stvarno lijepe. S kćeri sam imao divan odnos pun razumijevanja. Mogli smo otvoreno razgovarati o svemu i svačemu, a posebno me radovalo što je bila pametna i svjesna potrebe učenja i rada iako sam joj ja sve pružao. Ona se ponosila uspješnim i lijepim tatom, a majci je znala ponekad prebaciti opuštanje i vidljiv višak kilograma, zbog čega sam je često korio. Anita, njezina prijateljica je uvijek izgledala uplašeno i zbunjeno kad bih joj se obraćao. Kad bih ju pak pogledao ili dodirnuo, crvenila se i mucala. Nije mi trebalo dugo da shvatim da joj se sviđam, to mi je bilo simpatično, ali nisam ni pomišljao na nekakvu pustolovinu. Nemojte me pogrešno shvatiti ševio sam ja i jako mlade pičkice, možda tek koju godinu starije od nje, ali sve su one bile bogate kučkice željne karanja dok je ona bila prijateljica moje kćeri. No, ne ide sve u životu kako mi hoćemo. Dogodilo se da mi je kći jednog jutra otputovala u susjedni gradić kod prijatelja. Dok sam još ležao u krevetu i listao neke časopise, na vratima se začulo kucanje. Ušla je Anita noseći mi kavu i doručak. Ruke su joj drhtale, a kada me je pogledala opet se zarumenila. Uplašivši se da me ne zalije kavom sam je uzeh, a da bih je ohrabrio ovlaš joj dohvatih ruku. Ona je drhtala sva vrela. Povukoh je k ležaju i ona sjedne sva izgubljena. Odjednom poče plakati. Privih je k sebi nježno u namjeri da je utješim. Osjetih da se prijanja uz mene kao pijavica. Svoje usne, očinski, spustih na njenu kosu, ali njene, vlažne i tople, osjetih kako me drhtavo ljube po prsima. " Što je malena? Što je?", upitah je. " Ništa, ništa.", mucajući je odgovorila, a zatim podigla svoj suzni pogled, čist i prelijep, kao uplašena srna i pogledala me." Ja vas volim. Ja vas želim. ", drhtavo je napokon izgovorila. " O, lutko malena, pa i ja tebe volim. ", pokušao sam izvrdati mada sam bio svjestan problema. Pričao sam joj, objašnjavao, ali ona se sve više stiskala na moje grudi. I poslije svega moje kreposnosti nestade i osjetih je pod rukama onakvom kakva jest, osjetih je kao narajcanu mladu pičkicu. Naziralo se da ispod široke majice nema ništa. Male, lijepe, tek propupale sisice su se ocrtavale ispod tanke tkanine. Kad sam ju skinuo ispod vidjeh dvije najslađe breskvice koje čovjek može poželjeti i spustih usne na njih. Ljubio sam joj sisice usput joj raskopčavajući traperice. Ni ispod njih nije imala ništa doli golu kožu i njezne plave dlačice okolo tek procvjetalog pupoljka. Takvu, kao od majke rođenu, je polegoh na svoj krevet. Sve ovo me je već dobrano uzbudilo i moj se kar probudio. Kroz donji dio pidžame opirao se o njena bedra i ja mu pomogoh da se oslobodi sputavajuće tkanine. Anita je, sva usplamtjela, jecala i ljubila me naslijepo, prelazeći svojim nježnim rukama i usnama po mojim prsima i ramenima. Bila je poželjna, svježa i vrela i ja sam se jedva suzdržavao da je ne nabijem odmah na kurčinu, ali sam htio što dulje uživati, u tom lijepom, jedrom tijelu. Kada sam se napokon našao preko nje i kada je moj kar ušao u njenu šumicu, još jednom pomislih postupam li ispravno. Prstima potražih njezin procijep koji je bio sav vlažan, nabubren i vruć, ali osjetih da je to ipak uznemiruje. " Anita, želiš li to? ", upitah, a u stvarnosti jedva čekajući da joj ga zabijem. " Da, da, želim. Želim to prvo s vama, samo s vama. Želim da vi budete taj koji će me prvi pojebati." Taj me odgovor ohrabri te se odlučih da nastavim sa započetim. Ljubeći joj usne, lice i lijepe, nabrekle sisice, lagano joj uzeh noge i razmakoh ih. Ukaza mi se njen crveni cvijet, vlažan u sjajnoj plavoj šumici. Bio je tako svjež, mirisan i izazovan da joj spustih noge i pođoh glavom u taj izazovni predio. Dotakoh ga usnama, a jezikom potražih klitoris. Anita se sva strese i svoje ruke zari u moju kosu. To me ohrabri i ja joj nastavih lizati cvjetić. Jezikom sam lagano prelazio preko njenog procjepa, zatim bih stao i uzeo njen mali, nabujali klitić u svoje usne i nježno ga sisao. Osjećao sam kako se ona meškolji ispod mojih usana i kako se izvija u plamenu nabujalih strasti. Njen su me miris, dodir njezina jedrog tijela i vrelina njene uspaljene pičkice sve više uzbuđivali približavajući me opasno preranome kraju i ja se vratih prvobitnoj nakani. Podigoh joj noge i svoju spravu usmjerih k cilju.Moj nabrekli glavić prekri njezin uski otvor. Vrelina me je mamila i ja blago uprijeh. Nije išlo, ali došli smo predaleko da bi nas bilo što zaustavilo. Nakon malo upiranja glavić je uronio, ali dalje nije išlo. Vidjeh joj na licu bolnu grimasu. Lagano popustih pritisak i ljubeći je, zapitah: " Boli li te, Anitice? Da prekinem?" " Ne, ne, ne boli me. Samo nastavi. Slobodno me razvali, tvoja sam.", rekla je i kao da se uplašila da ću odustati, zgrabila me je čvrsto svojim rukama u zagrljaj. Iz iskustva sam znao da je iznenađenje uvijek uspješno oruđe i oslonivši se na koljena, ja joj ga naglo zabih cijelog, do jaja. Na lice joj se vrati bolna grimasa, zubi su joj zagrizli usnice, ali se nije javila. Bez obzira na njenu bolnu grimasu znao sam da je sada prepreka savladana i da je taj rajski cvijetić spreman da mi se potpuno preda, te se nastavih žestoko nabijati u nju uzivajući u njezinoj uskosti i nerazrađenosti. Ubrzo osjetih trnce oko kurca i znadoh da sam pred vrhuncem. Koji tren kasnije se moj gejzir rasprsnuo duboko u njoj i ja se opustih i izvalih pokraj nje. Ona je svoj vlažni obraz pritisnula uz moj i nježno me grlila drhćui kao trstika na vjetru. Kada sam skupio snage podigao sam se i vidjeh na svom kurcu i njenoj pičkici tragove krvi. Mazeći je i tepajući joj upitah kako joj je bilo. " Malo je boljelo, ali je vrijedilo.", uzvratila je uz slabašan smješak. Nasmiješio sam se na tu junačku izjavu i nježno je poljubio i ponovo se spustio pokraj nje. Nije me dugo puštala iz zagrljaja, sve vrijeme me nježno milujući i ja osjetih kako mi se **** ponovo budi i postaje sve tvrđi u želji da još koji put okusi to mlado meso. " Anita, ja te želim, ja te moram ponovo imati. Ja te se jednostavno ne mogu zadovoljiti. Ja ću poluditi ako ti ga ne zabijem.", požudno sam joj tepao milujći joj meku kosu i ljubeći joj jebozovno tijelo. " Uzmi me. Ja želim da me imaš, da mi razvališ pičkicu sa tom svojom ogromnom karinom. Ja hoću da me ****š, da me učiniš pohotnom malom kurvicom.", odgovorila mi je dahćući. U ovaj pohod krenuh polako, njezno joj ljubeći i grickajući mlade sise. Ušao sam u nju pažljivo i lagano. Jebao sam ju ulazeći skroz do jaja, a onda bih stao malo i kružio po njenoj uskoj, vreloj unutrašnjosti, da bih ga naglo izvukao pa ponovo lagano i polako zabijao u Anitu. Ovaj je puta je i ona sudjelovala u jebačini lagano vrteći guzom i nabijajući se na njega kada bih ga joj uvlačio obećavajući da će od nje vrlo brzo nastati izvrsna jebačica, što sam ja želio u potpunosti iskoristiti u idućih nekoliko dana . Bila je tijesna i moj je **** to osjećao, a to kao da ga je tjeralo da se još više dokaze i sve vrijeme mi se činilo da i dalje rasta i buja u njoj. Ubado sam ju lagano osjećajući da nju samo bol sprečava da doživi orgazam i ja se sav posvetih zadatku da ju dovedem k cilju. Kada se grčevito uhvatila za mene, tresući se u svom prvom orgazmu i sam sam živnuo i čvrstim, dubokim ubodima priveo sebe kraju. Osjetio sam kako mi jaja pulsiraju, kako mi niz leđa prolaze žmarci, a onda sam eksplodirao zasuvši vrelu Eminu unutrašnjost mlazevima svoje sperme. Tako isprepleteni smo dugo ležali u tišini. Kad mi je mali splasnuo, ne vadeći ga okrenuh je na sebe. Prelazio sam rukama preko njenih čvrstih bedara, guze, leđa i sisa. Ona me je ljubila po cijelom tijelu rukama mi mrseći kosu. Osjetih da je sretna, a i ja sam bio isto tako sretan, bez obzira na malu dozu osjećaja krivnje što sam ju tako brutalno razvalio. Zato sam valjda sad i bio tako nježan s njom, dok se ona za to vrijeme lagano na meni poigravala, učinivši da mi mali opet očvrsne i uživa u njenoj vrelini. Kada je ona osjetila da mi je karina opet tvrda i spremna, prestala se poigravati i počela se nježno, bojažljivo nabijati na nju. Primio sam ju za bokove i polako ju nabijao na moj vreli ****. Ubrzo smo uhvatili pravi ritam. Uživajući Anita je spustila ruke na moja prsa i počela me lagano ševiti krećući se dugim pokretima niz i uzduž mog nauljenog štapa. Moje su ruke slobodno lutale njezinim tijelom, ovaj tren joj milujući leđa, drugi joj već gnječeći i mazeći nabrekle mlade sisice. Nakon nekoliko minuta Anita se počela sve žešće nabijati sve dublje i dublje dahćući. Rukama sam ju čvrsto primio za oblu, čvrstu guzu trudeći se da ju zadržim sve vrijeme na sebi. Prsti su mi za to vrijeme milovali nježni, svilenkasti raspor između njezinh guzova, a onda sam otkrio otvor njezinog šupčića. Od njezinog žestokog nabijanja već je bio malo otvoren i ja nemogoh odoljeti, nego naslinih kažiprst i stjerah joj ga u usku rupicu. Anita se na iznenandno prisustvo novog podražaja u sasvim drugoj i neočekivanoj rupi izvila poput mačke, a onda se razlila po meni tresući se u urnebesnom orgazmu. Onog trenutka kada je pala na mene i ja sam svršio puneći ponovo slatku, malu ****žljivu Aniticu do vrha svojom vrelom spermom. Taj smo dan, praktički, proveli u krevetu. Ne znam koliko sam puta ulazio i svršavao u to prelijepo, mače trudeći se da joj pokažem što sve može dati i dobiti. Mali ju je bol sputavao, ali nije odustajala, bila je tvrdoglava i u****a u želji da mi dokaže svoju ženskost. Najviše je voljela da joj ga stjeram zguza, jer ju je tada najmanje boljelo, pa smo u toj pozi i zaspali. Začudo, do buđenja mi nije ispao iz nje kao da je u njoj našao svoju luku. Sutradan smo nastavili u istom ritmu utvrđujući naučeno i isprobavajući novo.Tek predvečer smo se spremili i otišli pred moju kći. Ona je odušvljeno pričala svoje doživljaje, pa nije primjećivala ništa neobično kod svoje prijateljice koja je sjaila onim sjajem tek pojebane žene. Mada smo naravno i mi vodili računa o tome da se ništa ne primjeti. Sljedećih nekoliko noći Anita mi je stalno dolazila u sobu gdje smo provodili burne i vatrene sate. Više nisam bio siguran da moja kćer nezna da joj karam frendicu jer su pojedine noći znale biti vrlo bučne, a jednom prilikom dok je Anita bila zauzeta lizanjem i grickanjem moje nabrekle kurčine učinilo mi se da nas kroz poluotvorena vrata netko promatra. Tih tjedan dana bilo nam je prelijepo, ali smo bili svjesni da ovo nema budućnosti, osim zadovoljstva u možebitnim novim posjetama. Kada su odlazile, oprostio sam se sa "svojim curicama", a kada sam nazvao da vidim jesu li stigle, kći mi, vragolasto rekla kako je njena "frendica" oduševljena sa mnom i da svima priča kako si bio dobar i gostoljubiv. Te večeri nisam namjeravao izlaziti. Ležeći u krevetu mislio sam na Anitu. Pred očima mi je bilo njeno prekrasno mlado tijelo, njen netaknuti cvjetić i prelijepi pogled. Razmišljajući, osjetih kako mi **** raste. Pogladih ga rukom i shvatih da se neće lako smiriti. Odavno se nisam samozadovoljavao pa to ne htjedoh učiniti ni sada, mada je njena pica bila dobra inspiracija. Nazvah Mariju, jednu poznanicu koja je bila stalna rezerva, jedna od onih pica koje se same nude. Kada smo se sastali, bez mnogo priča smo završili u krevetu. Ja sam mislio na Anitu i svojski derao Mariju. Njoj moj trud nije promakao te je zaključila da su me djeca okupirala i da nisam imao vremena za zadovoljnje svojih potreba. Na to sam se samo slatko nasmijao, naguzio ju, ćopio za bujne sise i stjerao joj svoj nabrekli, nauljeni **** u usku vrelu guzu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #339 on: September 09, 2008, 11:30:47 AM » |
|
Dan vjenČANJA
Sve što mogu reći je...Hvala Bogu da je moja mama tada bila uz mene. Zovem se Lucija, čini se kao da je bilo jučer kada sam se trebala udati, ali u stvari bilo je to prije godinu dana. Taj dan mi je bio i najgori i najljepši u životu za samo nekoliko minuta. Kako sam odrastala...mogu reći da sam zgodna cura, imam lijepe grudi (bar mislim tako) i stoje mi u c košaricama, duge noge i finu figuru, bar tako slušam od ljudi. Pošto imam prirodnu crvenu kosu postala sam još popularnija jer nije bilo baš puno takvih cura okolo. Kada sam bila u srednjoj školi upoznala sam Marija, on je bio sve što sam sanjala, ili bar mislila. Bio je visok, zgodan, atletski građen i odvratno bogat. Hodali samo cijelu srednju školu i na kraju školovanja me je zaprosio. Tri mjeseca kasnije poslije mature dogovorili samo datum, vjenčanje je trebalo biti na Novu Godinu. Samo što se nije dogodilo... Moja mama se zove Mira i ima 41 godinu i super je. Ona mi je bila jedina pomoć i na dan vjenčanja sam ju zamolila da me dovede pred oltar jer nas je "naš tata" napustio kad mi je bilo 8 godina. Mama je bila sumnjičava glede Marija i rekla mi je da je predobar da bi bio istinit. O tome smo raspravljali milion puta i sram me je nekih stvari koje sam joj rekla u nastupu bijesa. Rekla sam joj da je stara koza koja nije uspjela zadržati vlastitog muža pa sada želi upropastiti moj život. U stvari mama uopće nije bila kriva što je tata otišao. Moja mama je jako zgodna i lijepa žena. Ima dugu valovitu kosu (crvenkastu). Za svoju dob stvarno izgleda odlično. Jednog dana dok smo se svadjale nazvala sam ju pogrdno i udarila me je šamarom. Zaslužila sam to, ali sam joj ipak vratila jer mi je došao trenutak. Onda smo se zahvatile i počele smo se tući i valjati po podu kao djeca i vući za kosu. Tada sam osjetila mamine velike grudi kako su pritisnute na moje i njen dah na mom vratu kako smo se hrvale. Počela sam osjećati nešto što ni u snu nisam mogla zamisliti, počela sam se uzbuđivati. Instiktivno sam počela trljati međunožje od njenu nogu koja je bila medju mojim nogama. Činilo mi se da uopće nije to primjetila, ali ja sam bila sve vlažnija i vlažnija. Mama to uopće nije primjetila.
Za moju djevojačku večer mama se zaista potrudila da sve izgleda super. Došlo je nekoliko mojih i maminih prijateljica, tada mi je mama poklonila najluđi poklon koji sam ikada dobila. Dobila sam najsexi donje rublje i bilo mi je jako neugodno. To je bio plavi push-up grudnjak sa čipkom i tanga gaćice sa halterima i visoke štikle. Mama se tako jako smijala kada je vidjela moju reakciju da se skoro poprskala vinom. I još mi je šapnula da bi trebala obući da se pokažem što sam ja odbila.
" Dobro Lucija, možda će te mama kasnije imati priliku vidjeti u tome " rekla je. Većina cura se smijala, ali ja sam čula vrlo jasno što je rekla. Pitala sam se da li mama misli ono što sam ja tada mislila. Atmosfera je bila prava ženska zezale smo se i ugodno čavrljale i pile vino. Malo kasnije sam otvorila još jedan poklon od mame i unutra je bio veliki vibrator.Mome iznenađenju nije bilo kraja. Svi su se smijali do besvijesti, već malo pripiti. " Sada možeš Marija po guzi ako bude zločest. " rekla je i primjetila sam da oblizuje usne. Vibrator smo svi brzo zaboravili. Došao je i moj dan vjenčanja. Vanka je bilo pomalo hladno. Obukla sam veliku vjenčanicu sa dugim velom. Uzvanici su se skupili iako se vanka spremalo nevrijeme. Mama je imala na sebi krem haljinu koja je otkrivala njene noge i malo previše, čudno je bilo to što sam pokušavala uhvatiti te kadrove kad god sam mogla. Učinilo mi se da mi to čini namjerno danas. Svi su bili spremni, osim mladoženje. Marija nije bilo nigdje. Naravno, mogao je zakasniti zbog nevremena zato smo i čekali. Čekali smo, i čekali ali nije došao. Bila sam zbunjena, mislila sam možda je imao nekakvu nesreću. Napokon je Krešo, Marijov kum dobio poziv na mobitel. To je bio Marijo i nazvao je da kaže da je u Veneciji sa nekom drugom ženom. Bilo mu je " jako žao zbog svega " ali nije spreman da se preda jednoj ženi. Stajala sam ogorčena i osramoćena u crkvi pred svim mojim prijateljima i rodbinom, a ponajprije pred svojom mamom, koja je najbolje znala šta se iza brda valja.
Potrčala sam sa oltara u neku prostoriju iza dok se crkva polagano praznila sa onim nerazumljivim komentarima nazočnih, kako je to sramota, ili ma bolje je ovako ona zaslužuje boljega. Uskoro je crkva bila prazna i ja sam bila sama u maloj kapelici sobici u crkvi. Zaključala sam vrata i pomišljala na to da se ubijem ondje i odmah, na sreću nije bilo moguće tako nešto. Čula sam mamu kako kuca na vrata i šapuće moje ime. Rekla je da je sa svećenikom, ako želi razgovarati.Rekla sam joj da je ona jedina osoba sa kojom mogu razgovarati i nitko drugi. Razgovarala je sa svećenikom malo i onda je on rekao da će nas ostaviti na miru, a ako ga zatrebamo da će biti u kapelici. Kad je otišao otljučala sam da mama uđe. Lice mi je bilo umazano od suza i šminke. Mama je zatvorila vrata, prišla mi i zagrlila me. " Zašto ja mama? " plakala sam " Zašto te nisam poslušala? " Kad je mama odgovorila, njen glas je bio nježan i jako opuštajući. " Ponekad godine daju i određenu mudrost ljubavi moja. Ista ta mudrost koja mi kaže da ćeš kada sve ovo preboliš pronaći pravu ljubav. " Naslonila sam glavu na njena prsa opuštena i pomalo umorna. Tada sam primjetila da mama diše malo dublje nego inače. Možda malo teže? Prolazila mi je prstima kroz kosu i ušuškala me dok nisam prestala plakati. Stavila sam ruku na njeno koljeno, i stvarno instiktivno stisnula joj nogu. Osjetila sam kako se trznula, ali nije rekla ništa. Samo je nastavila prstima kroz moju kosu. Disala sam malo tiše i u kraćim intervalima. Počela sam se uzbuđivati samo od slušanja našeg disanja i njenih prstiju. Podigla sam glavu da vidim mamine oči, počela me je ljubiti moje suze, pokušavajući me malo oraspoložiti. Pogledala sam je nježnim pogledom i ona je nastavila ljubiti moje lice i suze. " Ne brini se ljubavi " šaputala mi je, " Mama je s tobom ". I onda me poljubila tamo gdje je suza bila i onda okružila jezikom oko tog mjesta. Skoro sam se onesvijestila kada je to napravila. Mamin jezik je bio tanak i dug i skoro sam svršila samo od toga. Lickala mi je lice ponovno i dopustila sam joj. To je valjda shvatila kao moje odobravanje. Ponovno me je liznula i ja sam zastenjala tiho. Ponovno me je liznula malo jače ostaviviši mokri trag na mom licu. Uhvatila sam je za glavu i privukla k sebi. Onda me liznula po licu od oka sve do obraza. Ovaj put sam joj uzvratila. Mama je definitivno zastenjala kada sam se predala i licnula njeno lice. Ponovno smo se licnule i onda su se naši jezici sreli i igrali smo se s njima kao da su mačevi. Onda je napravila sljedeći korak i usisala mi jezik duboko u svoja usta. Bila sam cijela njena sada. Mogla je raditi bilo što sa mnom i nadala sam se da hoće. Mama i ja smo se ljubile uopće ne razmišljajući o incestu ili o otme da smo u crkvi. Ja, još u vjenčanici. Postajale smo sve napaljenije i vlažnije i ništa i nitko nas nije mogao spriječiti u onome što je slijedilo. Prešla sam rukom po njenom tijelu i nježno je uštipnula za bradavicu. Jako je zastenjala kada sam to učinila i nasmijala sam se prvi put otkako sam ušla u crkvu, mama je to vidjela " Drago mi je da si nasmijana. " rekla je zadihana dok sam lizala njen vrat dolje prema dekolteu. " Ti me usrećuješ mama. " odgovorila sam joj. Osjetila sam njenu ruku kako čeprka oko moje haljine, pomogla sam joj, proklinjala je dok je pokušavala otvoriti mnogobrojnu dugmad. " Skini to s mene. " šaputala sam " Želim biti gola za tebe " rekla sam. " Oh moja Lucija, želim te, želim te usrećiti. " " Bože uzmi me mama, ševi me odmah" rekla sam. Otkopčala sam maminu haljinu i prešla rukama po njenim nježnim seksi nogama. Stresla se na moj dodir i bila sam ponosna zbog toga. Moje ruke su već bile s unutrašnje strane njenih nogu i osjetila sam vrućinu. Mama je stvarno bila jako vlažna. Bila sam tako uzbuđena znajući da je ja uzbuđujem. Napokon, otkopčala mi je haljinu koja je pala do pasa. Vidjela je da sam obukla ono donje rublje što mi je poklonila. Praktično su joj oči ispale kada me je vidjela u push-up grudnjaku. Povukla sam je dolje na moje grudi i svojim je licem utonula na njih. Njen jezik me je zapalio. Stajala sam pred njom i vjenčanica mi je pala sve do gležnjeva otkrivajući moje tanga gaćice i haltere. Mama mi je povukla gaćice u stranu i počela mi, gledajući me u oči, lizati moju vlažnu mačkicu. Umalo sam pala kad me je dodirnula jezikom. Njen jezik je bio tako nježan i gladak. Lickala mi je klitoris kao mače kada pije mlijeko. Bila sam u ekstazi. Mama je to skužila i stala pred mene, oči u oči. Poljubila sam je strastveno i onda me je spustila na pod. Raširila sam noge za nju, a moja obrijana mačkica bila je samo za nju. Stajala je ispred mene i onda sam čula kako otkopčava haljinu na leđima i pustila ju da padne niz njeno tijelo na pod. Izgledala je jaaaako sexi, grudi su joj pucale od uzbudjenja. Struk joj je bio pristojan, a noge zgodne. Oh, željela sam ju izmedju svojih nogu, i kao da mi je pročitala misli, sagnula se dolje na ruke i koljena. Osjetila sam kako joj jezik ulazi u moj vrući mokri otvor. Nešto sam opsovala, ali me je ukorila smijući se "Lucija,u crkvi smo zaboga" " Šuti i liži me kujo jedna " rekla sam " želim svršiti " rekla sam da ju šokiram.Samo se nasmijala i zabila glavu dublje medju moje noge. Noge skoro da i nisam osjećala od silnog uzbudjenja. Njeni prsti su širili moje usmine i stalno nešto otkrivali. Njena dva prsta sam osjetila kako ulaze unutra, na njima dugi lakirani nokti....bila sam u nekom bunilu... " Ljubi me u guzu,mama " naredila sam joj ali slabašno pogledala me " Stvarno to želiš? " " Da, želim mama, želim tvoj jezik na njoj, to volim" Sljedeće što sam osjetila su moji guzovi kako se šire i njen jezik na mom otvoru. Stresla sam se kao da me grom udario. Skoro sam svršila, kad je ona prestala, pogledala sam ju sa razočaranjem, ali se ona samo nasmijala. " Klekni Lucija zlato za mene, mama ima nešto za tebe " rekla je nježno i milujući mi bokove. Uradila sam što je htjela jer sam strašno htjela svršiti što prije. Otvorila je torbicu i iz nje izvukla veliki vibrator. " Nemoj mi reći da to nosiš stalno sa sobom,mama? " upitala sam ju. " Dobro,nisam. " rekla je zavodljivo. Uzela ga je i svezala oko struka i kleknula iza mene. Osjetila sam kako vrh predmeta ulazi u mene, povukla sam vjenčanicu k sebi i stavila komad u usta da ne vrištim jako, jer me tako snažno ševila uhvatila me za kosu i vukla prema sebi. Odmah sam počela s njom u ritmu uz njeno predivno tijelo. Jedini zvuci u sobici su bila naša tijela kako se trljaju. " Ševi me mama ševi svoju malu kurvicu. " Skoro sam ju preklinjala da nikada ne prestane, a cijeli osjećaj je bio i još jači samo kada se sjetim da je iza mene moja mama. Ulazila je sve jače i bila sam blizu nirvane, nikada do sada nisam ovako nešto doživjela, vjerujem niti ona. Ohhh, ahh sjećam se kako sam vrištala i onda sam se počela trzati kao sumanuta u valovima. Da svršim što intenzivnije mama me slobodnom rukom počela pljeskati po guzi. Svršila sam čim je to napravila. Nakon nekog vremena, prestala sam se njihati i malo sam legla na pod da se odmorim, još sam osjećala veliki komad plastike u mačkici. To je bilo to, shvatila sam da sam lezbijka. Postala sam mamina ljubavna igračka, bez muškaraca molim i bilo mi je drago. " Ne ostavljaj me mama. " prošaputala sam. " Ja sam tvoja, ljubavi, uvijek sam bila i uvijek ću biti. " Rekla mi je tiho i gledala me podbočena pravo u oči koje su joj svjetlucale. Znala sam od tada da će sve biti u redu. Izvukla je vibrator iz mene i legla sam na pod. Pogledala sam ju sa pohotom u očima. To je bio incest, to je moja mama, to je ona koju volim! Htjela sam voditi ljubav s njom na podu sobice u crkvi. Skočila sam na nju i počela ju ljubiti i grickati i grliti. Mama je uspjela samo ispuštati neke zvukove. Uzela sam joj vibrator iz ruku i ljubila ju niz cijelo tijelo, ostavljajući trag pljuvačke na njenom pupku. Mama nije bila obrijana ali, mi se njena mačkica odmah svidjela. Gurnula sam jezik medju njene noge, zastenjala je, vidjela sam kako joj klitoris viri kroz dlake, mirisi su ispunjavali moje nosnice. " Bože,Lucija zlato ",vrištala je ljubi me tu, ševi svoju mamu. Nikada je do sada nisam čula i silno me to uzbudilo. Počela me je vući nježno za kosu prema sebi,dok sam joj lizala mačkicu. " Bože, ohh Lucija, što mi radiš zlato " vrištala je i tresla se. Bila sam jako sretna, bila je sve što sam željela od jednog ljubavnika. Kad sam joj gurnula prst u guzu svršila je jače nego sam ja ikada. Malo poslije okrenula se i nasmiješila mi se, sretna i sva oznojena. Podigla me i brzo smo se obukle i ostavile poruku svećeniku. Odvezle smo se do kuće spakirale stvari. Nakon toga smo završili u hotelu u Dubrovniku samo nas dvije. Rodbini smo rekli da idemo u Budimpeštu na par dana. Sljedećih 7 dana skoro da i i nismo izlazile iz sobe. Isprobale smo milion poza. Poslije mi je dopustila nakon mnogo nagovaranja da se obrije dolje, ali sam i to ja sredila. Moja mama je divna osoba koja me potpuno razumije i ja nju. Sretne smo premda smo svjesne što činimo, ali bilo kako bilo sada živimo u Londonu već pet godina, ja studiram, a mama radi u Galeriji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #340 on: September 09, 2008, 11:31:02 AM » |
|
BRAT
Neposredno po izbijanju rata brat, mama i ja smo postali izbeglice. Bilo je to tesko vreme, ne samo zbog nemastine vec, pre svega, cini mi se, zbog gubitka elemntarnih ljudskih potreba. Ja sam imala sedamnaest godina, brat devetnaest, a mama cetrdeset pet. Prijatelji oca koji je ostao na ratistu dali su nam njihovu vikendicu na obroncima jednog velikog grada da u njoj zivimo. Bila je to manja kucica sa jednom vecom prostorijom, hodnikom i kupatilom... Najlepsa je bila tersa. ali za nas u tim vremenima neupotrebljiva...
Brat se odmah postavio kao pater familijas, a mama mu je davala za pravo... Bili smo gotovo prezreni od sredine... Niko se sa nama nije druzio. Mama je obradjivala bastu, pripremala zimnicu a ja pokusavala da zavrsim srednju skolu... Brat je radio u kaficu kao barmen do kasno nocu. Dolazio bio oko dva tri sata, a sutradan spavao maltene do odlaska na posao. On je jedine pare donosio u kucu. Samo je cutao, nije imao devojku, kao ni ja momka (o mami i da ne govorimo) i postao je opsednut kako da sto vise para donese u kucu. Medju nama je postojala vrlo dobra komunikacija (mama je doktor opste prakse za koju nije bilo doktorskog posla, a brat joj nije dao da radi druge poslove). Razgovarali smo, analizirali, tesili se, misli na oca... Jednog dana javili su nam da je otac poginuo. Poludeli smo. Brat je hteo da ide na front, ja i mama smo ga ubedjivali da ne ide, da vise tamo niceg nema sto nas vezuje za to mesto, da cemo oca prebaciti ovde itd. Brat nije mogao da ode da proba da prebaci ocevo telo da ga ne bi mobilisali, mama je morala da ostane sa njim i naravno jedina sam ja mogla da odem. Brat je visok preko dva netra, pravi mocan mlad muskarac. Mama izuzetno dobro gradjena stara dama, za to je dobrime delom krivo i izbeglistvo i nemastina, na koje otkidaju klinci i pubertlije, ali bogami i stariji tipovi. Ja sam takodje kao brat visoka, nesto preko 180, da ne preteram ali stvarno dobra riba, crnka. Naravno, da smo imali novac i dobru garderobu mogli smo i u Holivud. O seksu se u kuci nije nikada pricalo ni tamo ni u izbeglistvu. Elem, kada sam se vratila sa tuznim vestima da nema sanse da sada ocevo telo prebacimo ovde, uocila sam neke promene u kuci. Iako je sve bilo do bola tuzno ucinilo mi se da je mama nekako vedrijeg raspolozenja. Da ima neki drugi lepisi izraz lica. No te sam misli toga dana odmah odagnala pripisavsi ih umoru i ludilu kroz koje prolazimo. Mama i ja smo legle negde oko deset uvece (naravno u toj jedinoj prostoriji) pre toga namestvsi bratu krevet da kada dodje odmah legne u raspremljeno. Dugo sam se mucila da zaspim, nekako sve se desavalo u polusnu, okretala sam se i borila sa crnim mislima. U neko doba cula sam brata kako ulazi u kucu. Da ga ne bih odvajala od sna pricom i problemima pravila sam se da spavam. Bila sma okrenuta prema unutrasnjosti sobe i videla kako se mama pridigla. Skinuvisi se brat je seo na njen krevet. Bio je samo u slip gacicama. Mama je lezeci prelazila preko njegovih prsa. Cutali su. Brat je tada izgovorio recenicu od koje sam se smrzla: - Seka spava, ajde mi na brzinu popusi samo, pa cemo sutra kada ona ode u skolu... Nisam mogla da verujem. Medjutim, istog momenta ***** je pocela strasno da mi vlazi, bila sam mokra, neverovatno... Mama je govorila da saceka do jutra, da ce ga podmiriti, boze moj, da ce moci da je tuca celo jutro ali da sad ode da spava da se ja slucajno ne probudim. Medjutim, brat je bio neumoljiv, podsetio me u tom trenutku na oca. Siguran u sebe, covek kome se ne moze reci ne... Tako je bilo i sa mamom sada. Inace, nevinost sam igubila sa petnaest, sa jednim komsijom bratovim drugom, bolelo me je strasno i taj seks mi se tada nije nesto dopao. Bilo je cak bezveze. To je bilo celo moje seksualno iskustvo. Ne racunajuci svakodnevnu mastrubaciju. Znam da mi je bilo najinteresantnije i najneobicnije kada sam prvi put videla ****. Bratov drug je imao **** oko 18 cm i mislila sam da svi muskarci imaju isti. Ali, ispostavice se da to bas nije tako. Mama je polako spustila ruku na njegove gacice i polako ga mazila. Posle nekog vremena on je izvadio ****, kurcinu, koja je bila mnogo duza i mnogo deblja od njegovog druga i sakom nekoliko pota prosetao kozicu. Mama se polako pridigla i to cudo stavila u usta... Brat se malo uzvio unazad a ja sam imala fantastican prizor... Videla sam kako bratova kurcina nestaje u maminim ustima, kako ga polako drka rukom i kako brat tiho stenje. Sve me je toliko uzbudilo da sam htela da gurnem sebi preste u picku, ali sam odustala, plasila sam se da se ne odam. Mama je onda pocela da mu lize muda, jer svetlo koje je dolazio kroz prozor davalo mi te toliko mogucnosti da vidim sve u obrisima, ali to je bilo jos uzbudljivije. Mama je nastavila da pusi i ja sam sada videla kako se to radi... Ubrzo brat je rekao: - Dodji da ti napunim usta. Sve je bilo gotovo. Prisao je mami i poljubio je... Sutradan nisam otisla u skolu, ceo dan sam lutala gradom i zamisljala kako brat krese mamu. Kada sam se vratila iz skole mama je bila ozarena, ja nispavana i sludjena. Za ruckom sam pricala kako je bilo tamo i kako sam mrtva umorna i kako cu ovih dana da spavam kao top. Mama kao da me uopste nije slusala, nije bila tu... Sledece vece sve se ponovilo, mama je opet popusila braci... Medjutim, resila sam i da preduzmem inicijativu i da i ja dobijem svoju porciju, pa kud puklo da puklo. Bila sam toliko napaljena da me je stomak boleo. Kad mu je mama popusila, brat je legao na svoj krevet i zapalio cigaretu, mama se okrenula i zaspala. Kada je brat popusio cigaretu i odneo pikslu u hodnik legao je i poceo ravnomerno da dise. Znala sam da jos nije mogao da zaspe, polako sam se digla i zavukla mu se u krevet. Bio je iznenadjen i poceo tiho da me tesi kako ce sve biti u redu, kako cemo opet imati para, kola, kucu... Mazio me je po kosi ali sam ga ja bez pripreme ikakve uhvatila za ****. Osetila sam kako mu se celo telo ukocilo. Ne samo to odmah sam mu ruku zavuka u gace i uhvatila nedignuti **** koji je to bio samo jos neki minut. Sapnula sam mu: Braco, hocu i ja da ti popusim i polako se spustila ka njegovoj kari i pocela da radim sve kao i mama. Uhvatio me za glavu i poceda me nabija na svog monstruma... Sklonila sam glavu i pocela da ga ljubim lezeci na njemu. Rekla sam mu: - Sada ces da me ****cs. – Poludela si, saptao je zadihano, mama ce nas cuti. – Nece, odgovorila sam, pravice se da spava kao i ja malopre. Malo sam se odigla i on je svoj **** namestio na moju rupicu, polako je prodirao u mene a ja sam sve zvezde videla. Pa ja nista nisam znala. Kad mi ga je stavio celog i polako poceo da se mrda mislila sam da cu da umremem, svrsavala sam kao luda a tek je usao u mene... Resila sam da budem ludja od njih i pocela sma strasno da se nabijam i da dahcem, on mi je stvljao ruku na usta ali sam je sklanjala i jednostavno se jebala. Bilo je savrseno jasno da mama vise ne spava ali se pravila da spava... Okrenuo me je na ledja i poceo da razvaljuje, vise nisam stenjala vristala sam.... Pocela sam da se derem: - Jebi me kao mamu, jebi me kao mamu... Kidao mi je sise, verovano i on ljut sto sve ovo nije mogao da spereci ali ni da odoli... Videla sam mamu kako se dize, kako place i osetila sam kako me drzi za ruku i mazi me po kosi... Svrsavala sam kao zivotinja... Brat nije nikako mogao da svrsi, smo me je rokao i skrgutao zubima... Tada sam cula kako mama kaze: - Bato, pusti je malo nije navikla neka se odmori malo, dodji kod mame... Mama je sela na ivicu kreveta i rasirila noge, imala je nedepiliranu picku, i pocele polako da je drka... Brat se digao sa mene i prisao mami, klekuno je medju njene noge i poceo da je cepa, mama se spustila ledjima na krevet i pocela da udise... Brat je onda rekao: - Pricaj mi, pricaj mi, znas da volim bezobrazne reci... Mama je pocela: - Jebi me sine moj, samo me karaj, zamisli da sam neka kurva koja voli da se kara sa mladim muskarcima, kraj matoru kurvetinu pa ces posle onu mladju kurvicu... Ima svaku kap ta kurvetinica da ti proguta.... Ovo je tek za mene bilo iznenadjenje.... Ali brat nije mogao da svrsi... Prevalio se umoran preko mame dok mu je kurcina strcala... Tada je mama rekla ajde zlato da me ****s u dupe, ocu da mi razvalis ***u, ocu da me boli dok tvoj veliki **** bude ulazio u moje dupe, ocu da vristim od bola... Digla se i natrtila na krevetu. Zavukla je prste u picketinu i potom pocela da priprema ***u... Brat se digao i stvarno joj ga krvnicki saterao, odmah i do kraja... Urliknula je. - Cepaj me, ubi me od kurca... Brat je nasrtao kao zivotinja... U jednom trenutku mama je zapovedila da mu lizem jaja... Mama je ipak samo mislila na brata. samo da on svrsi, on je najbitnii... Prisla sam i pocela da mu lizem dlakava velika muda... Mumlao je kao medved... Mama me je uzela za ruku, i dok ju je brat cepao, uzela je moj prst i stavila ga u usta, olizala ga a onda ga prinela bratovoj guzi. U prvom momentru nisam znala sta da radim i onda sam ukapirala da mama oce da gurnem bratu prst u dupe. Uradila sam to polako. Prvo sma mokrim prstom kruzila oko njegovog anusa (uopste se nije bunio) i onda mu ga polako ugurala u dupe... Ukocio se celim telom... Poceo je da se trza kao epilepticar... Izvukao ga je iz mamine ***e i svsio mi po licu i sisama. Popada li smo mrtvi na krevete i zaspali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #341 on: September 09, 2008, 11:31:12 AM » |
|
Analna kurvica
Moja je cura prava kurva. No do nedavno nisam mislio tako. Kada sam upoznao Jagodu prije pet godina bila je neiskusna, ali željna upoznati seksualne užitke. Brzo je raširila noge, a picu sam za nagradu prvo počastio jezikom. Nakon nekog vremena poželjela je i ona vidjeti moj ****. Čim je spustila gaće i ugledala ga odmah ga je primila u ruke i počela drkati. Na moj zahtjev ga je prvo poljubila, a onda i nespretno strpala u usta.
Zavoljela je ˝oralno zadovoljavanje˝ (pušenje je tada smatrala jeftinom i prostom riječi). Prvu mjeru sjemena koje je dobila u usta brzo je s gnušanjem ispljunula, a usta pošteno isprala. Ali već je drugi put zdušno sve progutala, a do tada već nije imala ni problema ˝popušiti˝ mi na moj zahtjev i na koljenima. Jednom mi ga je čak drkala u zadnjem redu kina u Captol centru na filmu ˝Miss congeniality˝ sa Sandrom Bullock. Na moj znak na brzaka je nagnula glavu nad moje prepone i isisala i posljednju kap iz njega. Kino je istina bilo skoro prazno… **** sam joj zabio nakon godinu dana veze iako sam je mogao kresnuti već nakon tjedan dana. Bila je spremna odmah raširiti noge no ja sam odlučio sići polako, ipak sam joj bio prvi dečko pa sam je želio što polaganije uvoditi u svijet seksa. Možda sam želio da što duže bude neiskusna i nevina djevojka. Nakon što sam je razdjevičio polako je postajala sve otvorenija i spremnija na seks. Kada sam god htio bila je raspoložena za seks, a posebno me voljela pušenjem dovoditi do vrhunca. Pušenje joj i sada predstavlja najveći doživljaj. No u globalu mogu reći da je s vremenom postala pomalo nezainteresirana te uvijek ja moram poticati naše odnose. Napali je biti u podređenom položaju, kada je ˝uzeta˝ ili ˝prisiljena˝ na seks. Vjerojatno je to taj ženski mentalitet da samo zločesete djevojeke (kurve) traže seks. Rijetko kada se oblači izazovnije i seksi. Uglavnom ni ne pokušava istaknuti svoje tjelesne ljepote kojima je bila obdarena. Želio sam da bude malo vatrenija, željnija seksa i spontanija, ali sam je volio pa se nisam bunio.
Rano sam joj počeo maziti dupe, jer ima prekrasno okruglo i čvrsto dupe. Moje maštarije uvijek su počivale na njemu. Želio sam je kresnuti u šupak na što je ona nevoljko pristala. Anal je za nju bio krajnji tabu i nešto krajnje neprijatno te bi mi davala dupe samo na rijetke prilike. To je obično bilo kada je nešto zgriješila i trebala se na poseban način iskupiti.
Jednom prošloga ljeta isplanirao sam romantičnu večeru i rezervirao sam stol u jednom skupljem restoranu te joj kupio ruže. Trebali smo se naći u restoranu, jer je ona imala posla. Čekao sam je preko sat vremena, nadajući se da će doći. Zvao sam je, ali je mobitel bio isključen. Nisam se ljutio već sam bio istinski zabrinut. Kada sam je konačno uspio kontaktirati ispostavilo se da je potpuno zaboravila na randevous jer za svojega šefa u bolnici u kojoj je počela raditi pred godinu dana, htjela nešto dovršiti. Uvijek je bila marljiva, ali ovo je bilo previše. Bio sam stvarno ljut. Propala mi je brižno pripremana večer.
Sutradan kada je navratila do mene bio sam iznenađen njenom pojavom. Došla je prekrasno obučena u svoj novi drap komplet. Usko krojeni sako imao je dublji izrez koji je pokazivao dekolte. Šos je pripijeno ležao na njenim bokovima i završavao tik iznad preplanulih koljena. Noge su joj bile gole, sjajne, a oko gležnja je imala zlatni lančić. Da stvar bude gora, obukla je crne salonke na visoku petu. Moja cura nema velike sise, ali su joj zato noge prva liga, pogotovo kada ih potpetice istegnu. Čim je ušla u stan, bez riječi je zatvorila vrata i pala ničice na koljena. I dalje bez riječi spustila mi je mahnito trenirku i bokserice te se kao gladna bacila na ****. Mogao sam svršiti samo na prizor tako elegantne cure kako na koljenima puši, ali nisam. Primila ga je duboko u grlo bez puno okolišanja, kako ona to obično radi kada se treba iskupiti jer me tada nastoji što prije zadovoljiti. Kada ga je dovoljno zaslinila primila ga je u svoju malu šaku i počela drkati, gledajući me vragolasto u oči. ˝Znaš ljubavi, dok sam čekala na stanici, pokupio me je jedan frajer u autu i prebacio do centra. Jako je simpatičan. Cijelo vrijeme mi se upucavao. Nije ni skidao pogleda s mojih nogu. Uzela sam njegov broj mobitela kako bi mu se mogla zahvaliti na prijevozu.˝ Kada je to rekla oblizala je usnice polagano, cijelo vrijeme me gledajući, te se ponovno bacila na ****. Baš je bila vražja. Dobro zna koliko me pali pomisao na nju s drugim muškarcima. Zamislio sam kako je stranac tuca u autu te sam skoro svršio, ali sam u zadnji moment izvukao batinu.
Primio sam je za kosu i odvukao u blagovaonicu. Odlučio sam je jebati na stolu. Izvadio sam jedan kondom i dao joj ga. Ponovno je kleknula, postavila ga na pravu stranu u usta i ustima mi srolala kondom cijelom dužinom penisa do korijena. Bila je majstorica u tome. Zgrabio sam je za kosu i htio je podignuti. ˝Ne još. Čekaj.˝ Iz torbe je izvukla tubu lubrifikanta. ˝Otišla sam u seks shop i kupila ovo.˝ Bio je to nekakav analni lubrifikant. **** mi se propeo još dva centimetra pri pomisli kako je ovako elegantna kupovala analni podmazivač. Nakapala je gel na ručice te ga polako premazala preko kurca. ˝Gore!˝ naredio sam, što sam mogao grubljim glasom. Glas mi je zapravo bio promuknut i drhtav od uzbuđenja. Nikada je nisam vidio toliko spontanu. Podigla se na stol, legla na leđa i raširila noge. ˝Gdje su ti gaće?˝ nikada nije išla bez njih. ˝Ostavila sam ih šoferu kao predujam.˝ Rekla je to takovim glasom da više nisam znao zeza li se ili ne. Bio sam narajcan kao nikada prije. Odlučio sam je divljački pojebat, točno onako kako je i sama to tražila. Primio sam je za gležnjeve te joj raširio noge i pritisnuo koljena prema prsima. Čmar joj je sada bio ispupčen. Njezina mala stopala izgledala su iznimno ****žljivo izvijena u nalakiranim salonkama. Otkopčala je sako, ispod kojega se nalazio samo grudnjak, zatvorila oči i rukama čvrsto primila rub stola, iščekujući nalet. Zabio sam ga nemilosrdno, odmah cijelom dužinom. Ušao je lako, bez otpora. Sfinkter se rastvorio i glatko progutao moj glavić, a onda i ostatak kurca. Kod prvoga naleta primjetio sam bolni grč na njenom licu. ˝Tako ti i treba˝, pomislio sam,˝kad me izazivaš.˝ Jebao sam joj šupak cijelom dužinom kurca – vadio bi ga skroz vani te ga ponovno utjerivao do korijena unutra. Bio sam u sedmome nebu. Sve je bilo tako glatko i usko. Na moje zaprepašenje bolni grč na njenome licu pretvorio se u izraz užitka. Počela se namještati pa čak i sama nabijati na ****. Uživala je (poslije sam saznao da joj je glavić u tome položaju stimulirao stražnju stijenku rodnice). ˝Hajde još! Jebi me! Jače! Još! Još! Daj! Još malo! Molim te! To! Tooo! Toooo…..˝ Svršila je kao nikada prije. Znao sam joj obrađivat klitoris, znao sam joj jebat pizdu, znao sam joj jebat pizdu i obrađivat prstom klitač istovremeno, ali ni jedanput, ponavljam, niti jednom, nije svršila tako gromoglasno i s tolikim užitkom kao taj put kada sam joj ševio šupak.
Od toga dana nekako se promjenila. U seksu je i dalje bila dosta zatvorena i neinventivna, ali se nešto kod nje promjenilo što nisam tada još shvaćao. Na pitanje što je bilo s onim šoferom dobio sam nejasan odgovor, a na moje fantazije o ševi u troje više nije odgovarala negativno već je uglavnom šutila zagonetno se smiješeći. Moja Jagoda se uistinu promjenila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #342 on: September 09, 2008, 11:31:21 AM » |
|
Analna mladež
Nakon nekoliko godina apstinencije upoznao sam djevojku koja mi je bila super. Imamo iste interese, skupa idemo na Sljeme i u kino. Nakon što smo se platonski zabavljali dva mjeseca pozvao sam je k sebi doma na večeru i film. Skuhao sam po maminom receptu njokiće. Večera je prošla super. Pili smo bijelo vino i zabavljali se poprilično dvosmislenim šalama.
Ivona je obukla uske hlače i potkošulju ispod koje su joj izvirivale velike grudi sapete u push-up grudnjak. Po tome sam zaključio da me želi kao muškarca, jer se inače oblači puno čednije. Sjeli smo pred televizor grickajući domaće kolačiće koje je moja mama ispekla specijalno za ovu priliku. Pokrenuo sam video. Gledali smo Policijsku akademiju, vrlo duhovit film, no ipak su nam se nakon nekoliko kadrova spojile usne. Ivona mi je sisala jezik, pa sam onda i ja njen usrkavao na isti način. Milovao sam joj bedra preko uskih traperica i rukom se zaputio prema velikim mekanim grudima.
Skinula je hlače i legla na kauč. Položio sam ruku na njenu vaginu (preko tankih gaćica), i lagano pritiskao, zatim sam zavukao dlan, i isto ponavljao na golo. Polako sam joj uvlačio prste simulirajući seks. Zacviljela je. To sam shvatio kao signal da je pravo vrijeme da joj skinem i gaćice. Imala je prirodnu djevojačku vulvu obraslu gustim smeđim kovrčama. Obadvoje idemo u istu crkvu, tako smo se i upoznali. Ivona je dakle, religiozna djevojka, pa se nisam ni začudio što nema "zapadnjački" uređeno spolovilo. Legao sam na nju i povukao se do "ružice". Prislonio sam lice i počeo s nježnim, površinskim poljupcima. Usredotočio sam se na onu kvržicu, a ona mi je glavu vodila u pravom smjeru. Bila je željna seksa baš kao i ja.
Svaki put kad bih joj uvukao jezik, zaskvičala bi. Zgrabio sam je za grudi i naslijepo ih premetao po rukama, dok sam žmireći bez kontrole licem zadovoljavao vaginu. Snažno me prikliještila bedrima i doživjela prvi nalet sladostrašća.
Tada se dignula s kauča i kleknula kraj mene na tepih. Izvadila je moje spolovilo iz gaćica i stavila velik tvrdi glavić u svoja usta. Za šesnaestogodišnju djevojku koja je prije mene imala samo jednog mladića bila je nevjerojatno vješta. Točno je znala kojom se tehnikom zadovoljava muško udo. Prvo bi lickala glavić, onda cijeli trup penisa, pa bi ga zatim skroz progutala. To joj se osim toga i jako sviđalo. Bila je isto uzbuđena kao dok sam ja nju obrađivao. Zbog vještine, a i višegodišnjeg suzdržavanja od odnosa, više nisam mogao izdržati - ejakulirao sam. Progutala je svaku kap, skroz ga je iscijedila. No ipak je i dalje bio jednako tvrd.
Dignuli smo se s poda i premjestili u spavaću sobu. Dok smo tako goli hodali po hodniku, prvi put sam je ugledao golu. Bila je predivna! Velike dojke, ravna trbuha, i debelih okruglih guzova koji su me hipnotizirali. Hoće li mi dati u guzu? Baš bi probroždao taj šupčić!
Legao sam na nju i prvo penisom nekoliko puta lupnuo u kvržicu, a zatim ga uvukao u usku vaginu. Počela je kružiti kukovima kao Michael Jackson. Šapnula je u jastuk da voli grub snažan seks, i da je na taj način poseksam. Po karakteru nisam takav tip, no zbog nje sam se počeo divlje bacakati i gledati je oštro kao prava muškarčina, malo sam i režao.
Primio sam je za stražnjicu i jednom rukom krenuo ka anusu. Prstima sam se njime igrao, a dva su mi bez problema skliznula unutra.
Ivona je skoro odskočila do lustera. "Da! Jebi me tamo!" Još jednom sam ga zabio u vulvu, i onda dobro navlažen ud uvukao u stisnut crni čmar. Mala čvrsta usta gladno su se otvorila. Probio sam prvi obruč mišića i čekao. Ivona se opustila i moj stojan je ušao do kraja. Stajao sam tako u tom uskom anusu ne pomičući se ni za milimetar. Ona se sama vrlo energično naslađivala uzvikujući najpogrdnije prostote.
Mišićni grč, toliko drugačiji od onog vaginalnog, signalizirao mi je da se Ivona bliži vrhuncu. Ejakulirao sam kompletnu zalihu sjemena koja se nakupljala nekoliko godina. Bio sam toliko potresen iskustvom, da sam zaplakan klonuo na njene grudi.
Poslije smo više puta razgovarali o tome, i nije nam jasno kako smo se baš tako idealno našli - dvoje mladih zaljubljeni u analnost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #343 on: September 09, 2008, 11:31:30 AM » |
|
Ekskurzija
Evo došao je trenutak da vam ispričam priču koja se desila prošlog ljeta. Upravo smo završavali 8 razred, i kao uvijek do tada išli smo na zajedničku ekskurziju na more. Što reći osim da nam je bilo super. Na plaži smo gledali komade, a navečer bi izlazili van i barili ih. Tako smo provodili dane. Kada smo doznali da se u obližnjem gradiću održava fešta, pao je dogovor i ja sam otišao do nastavnice zatražiti njezino dopuštenje. Otišao sam do njezine sobe i pokucao. Nije bilo odgovora, pa sam pritisnuo kvaku i ušao. Soba je bila prazna, pa sam krenuo prema balkonu. Zakoračio sam na balkon i ugledao prekrasan prizor. Nastavnica se sunčala na ležaljki. Potpuno gola, ležala je na stomaku i čitala nekakav magazin. Širom otvorenih očiju promatrao sam svaki centimetar tog prekrasnog tijela, fiksirajući pogled na guzici koju je tako često zabacivala pred našim očima. Ovoga puta na toj lijepo oblikovanoj guzi nije bilo krpica koje su skrivale pogled. Često smo moji frendovi i ja razgovarali o tome kako bi je pojebali i drkali razmišljajući o njoj. Bila je stvarno dobar komad. Kada sam je ugledao i ona se okrenula. Ispustila je časopis, pokrila je rukama grudi i prikovala se na ležaljku. Bila je i ona malo zbunjena i nije se snašla u tom trenutku. Kada sam je u tom nezavidnom položaju upitao je’l možemo ići na feštu, ona se nasmijala. Odgovorila je da možemo. Tada mi je namignula i pitala me da li sam došao zbog fešte ili da vidim nju. Odgovorio sam iskreno, da sam došao zbog fešte, a duboko u sebi bio sam oduševljen što sam je zatekao bez ičega na sebi. I baš kada sam se zahvalio na dopuštenju i okrenuo se, nastavnica me pozvala da ostanem. Zamolila je da joj namažem leđa.Naravno nije me trebalo nagovarati. Odmah sam se sagnuo da uzmem kremu koja je stajala do nje i tada sam ugledao njezine velike vrlo lijepe sise. To me je dodatno napalilo i **** mi se počeo ukrućivati u hlačama. Nisam na sebi imao nikakvu majicu, samo kratke hlačice i papuče, tako da se moja batina poprilično ocrtavala i nije se mogla sakriti. Istisnuo sam kremu i ruke počeo maziti njezina leđa. Tijelo joj je bilo glatko i jebozovno tako da sam se snažno uzbudio. Kada sam došao do guzova počeo sam ih polako gnječiti. Ona se promeškoljila i polako se okrenula na drugu stranu. Kada sam ugledao njezine velike bradavice i obrijanu pičkicu počeo sam se preznojavati. Kada je skužila kako se osjećam, rekla je da joj slobodno mogu namazati cjelo tijelo. Natiskao sam kremu u šaku i prvo počeo od sisa tu sam se poprilično zadržao miješajući ih. Vidio sam da se i nastavnica poprilično uspalila i krenuo sam prema dolje… Prelazio sam rukama preko stomaka i kada sam došao do pičke počeo sam kružiti oko nje, dok se ona počela izvijati. Tada sam joj razmaknuo usmine i gurnuo prst unutra. Bila je jako topla i mokra. Iznenada je ustala i pozvala me u sobu. Legla je na krevet i privukla me. Skinula mi je hlačica i pred njenim očima pojavio se moj ****. Spremno ga je uzela u ruke i počela milovati. Toliko sam se uzbudio da sam mislio kako će mi srce iskočiti. Kada ga je liznula i počela sisati, eksplodirao sam i svršio istog trena u ta prekrasna usta.Otišla je u kupaonicu, a ja sam se izvalio na krevetu. Ubrzo se vratila i legla na mene. Onako masna od kreme samo je klizila po meni. Poslije nekoliko trenutaka bio sam spreman. Zajahala me je. Uzela ga je u ruku i uvela u svoju obrijanu picu. Polako se spuštala prema dolje, dok nije nasjela do kraja. Sve vrijeme je ispuštala tihe uzdahe i lagano miješala bokovima.Pogled na nju bio je prekrasan, uz to mogao sam joj nesmetano gnječiti sise. Trajalo je to nekoliko minuta, a onda se nastavnica počela glasno jecati i grčiti se. Doživjela je snažan orgazam. Kada se izvalila pored mene na krevetu, spremno sam je okrenuo na stomak. Malo je podigla guzicu i ja sam ga zavukao do kraja. Nisam dugo izdržao, svršio sam duboko u njezinu picu. Zadnjih nekoliko dana ekskurzije pamtiti ću cijeli život.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #344 on: September 09, 2008, 11:31:39 AM » |
|
“Kakav otac…”
Imam 16 godina i sada ću vam ispričati svoje prvo seksualno iskustvo. Moji pravi roditelji rastavili su se davno, još dok sam bio mali. Od nedavno moj tata živi sa novom ženom (jebačicom) koja se zove Ana. Često sam znao drkati na nju, ne baš često nego uvijek, zamišljao sam kako je ****m, kako joj ližem pičkicu i te stvari. Jednom sam ostao sam kod kuće i pošto nisam imao što raditi uzeo sam svoj **** od 16-tak cm i počeo ga masirati gore-dolje, gore-dolje... Tada sam čuo da je netko ušao u stan, ustao sam navukao trenirku i izašao iz svoje sobe, Ana je došla kući. Uvidjevši da smo sami, počeo sam maštati kako bi je sad otišao pojebati jer sam se bio dobro napaljen. Ušao sam u WC gdje je ona bila i zatekao je kako se tušira, ali ne samo da se tušira nego i da masira pičkicu. Oooo kako sam se samo uzbudio, malo sam se izmakao da me ne vidi i promatrao je. Imala je velike sise i savršeno oblikovanu guzicu, nije ni čudo imala je 34 godine. Od zbunjenosti u kojoj sam bio nisam se stigao ni da se pomjerim kad je krenula prema vratima, potpuno gola. Vidjevši me brzo je na sebe nabacila nekakvu majicu i počela me grditi. Rekao sam joj kako krenuo u WC i nisam znao da je došla. Otišao sam u sobu ali pred očima mi je stalno bila Ana. Nakon 15-tak minuta ušla je u grudnjaku i tangama u moju sobu i rekla mi je: "Vidio si me golu, sada ja hoću da vidim tebe!" Legla je pored mene, skinula mi je trenirku i vidjela da se je moj "mališa" digao u vis. Uzela ga je u ruke i počela drkati, govoreći: "Vidi, vidi kurca kao i u tate mu!" Počeo sam joj sise miješati i ruku sam joj zavukao među noge gdje je bila vruća i mokra. Napokon je stavila moj **** usta i počela ga lizati, nakon samo nekoliko sekundi, svršio sam joj usta. Onakav onesposobljen vidio sam Anu kako se svlači, zatim je čučnula meni na lice i rekla:"Liži!" počeo sam lizati a njezini su sokovi tekli iz pičke ravno meni usta. **** mi se je ponovo počeo dizati, nakon nekog vremena spustila se na leđa i povukla me na sebe i rekla: "A, sada spektakl!". Uvalila mi svoj jezik usta. Nakon divljih poljubaca Ana je uzela moju alatku i uvela ga u svoju vruću i mokru pičku. Zatim je prvo malo po malo, a onda do kraja sjela na njega. "Uhhhhh...." bilo je prvo što je izustila. Počela se nabijati sve brže i brže. Ljubila me je, žvalila, stavljala mi je sise da ih ližem i grickam, a zatim smo počeli mijenjati poze, jebao sam je odzada, misionarski, jahala me je... Tada je dohvatila gel, namazala mi njime **** a onda je namazala svoju guzu i rekla: "Stavljaj!". Bilo je teško ugurati ga u uski otvor, ali je nekako ušao. Počela se vrpoljiti i uzdisati jače nego kad sam je jebao u pičku. Jednom je rukom milovala svoju pičku a drugom grudi i mrmljala, nešto što nisam uspio razumjeti, a onda je počela govoriti. "Svršaaaavaam... bržeeee... bržeee... jačeeee... to... ahhh!". Ubrzo je i meni pao mrak na oči i počeo sam svršavati duboko unutra... Kasnije dok smo ležali, još smo se malo milovali i ljubili, ona mi je rekla kako ćemo ovo češće raditi. I bilo je tako…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #345 on: September 09, 2008, 11:31:49 AM » |
|
Guza
Zavrsavala sam sa pranjem sudja i cula sam ga kako hoda po sobi na spratu. Pozurila sam kako bi mu se pridruzila, ali je on vec silazio. «Gore se vec zagrejalo, mozemo poci gore» je dodao uz poljubac. Skupila sam stvari i krenula, a on me zaustavio. «Ovo si zaboravila» rece, i kako su mi ruke bile zauzete stavi mi medju zube kais, onaj isti koji mi je pre nekoliko sati ugrejao guzu. «Cekaj me gore».
Veci deo potkrovlja je zauzimao prostrani krevet. Spustih nase stvari i poceh da se svalacim dozvoljavajuci sebi da na trenutak izvucem kais iz usta kako bih skinula majicu. Onako naga se spustih na kolena ispred vrata, ali ipak dovoljno blizu grejalici kako se ne bih prehladila.
Od njegovi stopa po stepenicama se splav zaljuljuskao, a ja sam se stresla iako sam znala da nemam kaznu. Jednostavno uzbudjenje. Doneo je sok koji sam ja zaboravila, seo na krevet i pozvao me k sebi. Jos uvek na kolenima sam mu se priblizila i ususkala izmedju njegovih nogu. Pomazio me po kosi i rekao da sam bila jako dobra i da je ponosan na mene.
Ima li lepsih reci koje jedna Gospodar moze reci svojoj robinji. A on tacno zna kada i kako ce mi to reci. Izvukao mi je kais iz usta tek tad i spustio ruke medju moje noge. Curila sam, znam i crvenila sam, ali sam ga ipak izazovno gledala. «Ustani i okreni se». Poslusala sam. «Izgleda da ti one batine danas nisu ostavile nikakav trag» rece «Da li bi volela da imas trag od svog Gospodara?». «Da Gospodine, molim Vas Gospodine» brzo sam dodala kako se ne bi predomislio, jer jako sam zelela da osetim bol na sebi, da mi on pricini bol. «Svuci svog Gospodara». Okrenula sam se i polako ga svlacila, ne uspevajuci da se suzdrzim da ga poljubim u nabrekao ud koji je ponosno iskocio oslobodjen prepreke. Gospodar me uhvati za kosu, ne previse grubo, i nabi mi ga duboko. Uzivala sam. Sokovi su mi curili niz bradu, a ja sam ga uvlacila, gutala i sve vreme jezikom palacala po vrhu.
«Lezi na krevet». Spustila sam se na mekanu posteljinu, i ubacila ispod karlice dva jastuka koja mi je dodao kako bi mi guza bila izbacena i rasirila noge.
Ne znam zasto to radim. Zasto prilikom dobijanja udaraca ja imam potrebu da rasirim noge. Da bestidno pokazem svoje vrelo sluzavo medjunozje. Mozda zelim da miris mosusa opije mog Gospodara, ili da ga pogled na mene, tako raskrecenu za njega, ucini blazim. Ne znam. Ali znam da uvek na tom mestu ostane mala vlazna mrlja kad ustanem.
Poceo je sa udarcima. Jakim. Cak i jacim nego sam ocekivala. «Au» viknuh. Vise iz protesta nego bola. On se samo nasmeja «Sta je bilo robinjo? Bunis se.» Sad sam se vec i ja osmehivala: «Ne Gospodine», a on ne dozvoli da zavrsim recenicu, vec pade i sledeci udarac i jos jedan, i jos jedan. Jako bolni udarci.
Volim kais. I udarce kaisem. Taj tupi bol koji stvara. Taj zvuk koji se cuje dok para vazduh, pljesak dok se lepi za kozu.
I jos jedan, i jos jedan. A ja sam se grcila uz povremeno «Au» i «Jao», pitajuci se koliko jos mogu da izdrzim. A onda je stao.
Stigla sam samo dajos malo prizblizim kolena kako bih se namestila, a on je vec bio u meni. Dahtala sam i jecala i stenjala. Cas bezeci od njega, cas nabijajuci se dublje. Pljeskao me je rukom pojacavajuci bol na guzi koja je bridela. I ulazio u mene. Polako, pa brze. Videlo se da uziva. Da uziva u svakom sekundu. Da ne juri samo da bi pre svrsio. Da uziva i da dopusta meni da uzivam. Osetila sam i blagi pritisak na guzi. Nisam reagovala, jer volim, a znam da i on zna da volim kada mi se stimulise i guza dok je u meni. Ali je pristisak postajao jaci i uskoro je ceo njegov prst bio u mojoj guzi. Guza se grcila, ali je ipak bila dovoljno siroka da primi njegov prst. A onda se on lagano odvojio od mene. Razmazao moje sokove svojim vlaznim vrhom sve do guze i poceo lagano da ulazi.
I tu je guza pocela da se buni. Nismo nikada ranije probali analni jer mene jako boli i plasim se i nismo cak ni pricali o tome. «Robinjo, vrati se» uhvati me za bokove i opet povuce ka sebi. Prodirao je. Ne brzo, ali konstantno. Boze, koliko je bio sirok i koliko je bolelo. Stezala sam zube, trpela, a onda opet pobegla napred i zajecala «Zuto». Stao je i spustio se na mene: «Jesi li dobro». Zamolila sam ga da nastavi, ali da guzu ostavimo za sledeci put. Da nisam spremna i da me boli.
Bio je opet u meni, sa istim zarom i strascu, i bilo mi je drago sto nije pogresno shvatio moju molbu i sto me je razumeo. A onda sam osetila sramotu. Stid me je bilo sto moj Gospodar razume mene, razume i postuje moje «zuto» i moje «crveno», a ja ne mogu da istrpim bol radi njegovog uzitka. Jako sam se lose osetila i pored svog straha od bola sam ga zamolila da mi ponovo udje u guzu.
Nije postavljao pitanja, razumeo je. Lagano me navlacio na sebe, a ja sam pokusavala da se opustim, kako bi misici manje stezali i bol bio blazi. Kada mi se vec ucinilo da necu vise moci izdrzati taj pritisak on prosaputa «Ceo sam u tebi, mala moja robinjo». Bolelo je. Znojila sam se i jecala. Nisam bas uzivala u tom bolu, ali sam uzivala sto sam njegova i sto mu pruzam zadovoljstvo. Uskoro sam cula njegov krik i osetila sokove kako me pune iznutra. Oznojen se srucio na mene. Tesko smo disali. Oboje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #346 on: September 09, 2008, 11:31:59 AM » |
|
Orgije svingera
Dragana i Dusan su se prvi put sreli pre 18 godina na jednoj rodjendanskoj zabavi. Nekoliko me-seci kasnije stali su pred maticara i krenuli u zajednicki zivot iz podstanarske sobe. Danas zive na Novom Beogradu u trosobnom stanu, oboje cenjeni radnici. Tesko da se moze utvrditi da li je grupni seks kod nas masovna pojava al je cinjenica da se krug sve vise siri, mozda ne onom brzinom od pre tri godine, jer rat koji je zadesio ove prostore, znatno je doprineo da se poremete medjunacionalni odnosi, a narotito pad zivotnog standarda. No, i pored toga, statistika pokazuje da je grupni seks u stalnom porastu. Sve vise je onih koji su spremni da se upuste u nove avanture.
Kao sto to katkad u zivotu biva, za junake ove price saznao sam iz trece ruke, od nekih mojih poznanika. Oni su mi dali njihov broj telefona i uz opasku da bi oni verovatno pristali na razgovor. U pocetku, Dusan je bio zbunjen nikako mu nije bilo jasno sta ja zapravo od njih zelim. Nije bilo s****o to sto sam dobio njihov broj telefona, to je inace uobicajena praksa - rekao je. Mozemo i da se vidimo, ako se dopadnemo jedni drugima, mozemo dalje od kafe pica.. Medjutim, pricu o njihovom seksual-nom zivotu nije hteo da da u javnost. Bio sam uporan i uspeo sam da ga nagovorim da pokusa porazgovarati o mom predlogu sa suprugom, a ja cu ih nazvati za nekoliko dana. Javio sam im se posle dve nedeije, ni-sam hteo da steknu utisak da mi se zuri, a instinkt mi je govorio da njihova prica, odluce li progovoriti, moze biti veoma zanimijiva za moj casopis. I nisam se prevario, kada sam nazvao, javila mi se Dragana. Bez mnogo okolisanja rekla mi je da su se njih dvoje dogo-vorili, a ja da kazem kada cu doci, da me sacekaju. Dogovorili smo se da to bude nedelja pre podne. Pojavio sam se u tacno zakazano vreme Vrata mi je otvorila Dra-gana. Ispred mene je stajala predivna sredovecna zena, sa svilenom haljinom na sebi ispod koje su se mogle nazreti cvrste, pomalo velike grudi, a krupne crne oci i paz frizura, nekako su njenu pojavu cinili jos seksipilnijom. Zakljucio sam da je to zena koju bi pozeleo svaki muskarac. Naravno, ni Dusan nije puno zaostajao. Bio je to otmen gospodin veoma prijatnog izgleda. Pricu smo poceli uz jedan neobavezni razgovor: 0 njihovoj porodici, o gradnji vikendice … Zapravo, bilo je potrebno zagrevanje za onaj razgovor i pricu koja tek treba da usledi. Uostalom, iz mnogih drugih iskustava znam da je ljudima potrebno vreme da se opuste i pocnu da pricaju o onome sto me zanima. Nakon izvrsnog rucka mnostva iscrpljenih uobicajenih tema za razgovor: od dece, filma, pozrista, pa do kucnih ljubimaca, polako smo presli na glavnu temu. Zapravo, Dragana je donela dva porodicna fotoalbuma zeleci da mi pokaze njihovu decu. Imaju dve kcerke, koje su i tog vikenda bile kod dede i babe. Namerno ili slucajno, sto uostalom nije ni vazno, zbunila se. Jedan je album zaista bio sa porodicnim slikama, a drugi, koji je mene mnogo vise zanimao, bio je sa njihovih zabava. - To su sve starije slike - prokomentarisao je Dusan videvsi sta mi pokazuje - ima novijih, a po nesto od toga snimijeno i na video traci. Korektno uradjene fotografije govorile su sve o njihovim zabavama: njih dvoje sami1 sa drugim parom, Dragana sa zenom, Dragana sa dva muskarca, Dusan sa dve zene. Za moje sagovornike, moglo bi se reci mirne duse, da su veliki poklonici grupnog seksa. Zivot u velikom gradu, relativno dobra materijalna situacija, veliki stan, dodatno su im omogucavali buran seksualni zivot. - Prijatelji koji su mi dali vas broj telefona rekli su mi da je vasa prica o razmeni partnera i grupnom seksu po necemu posebna. Po cemu je posebna? - pitao sam -Jer o pojedinostima mi nisu pricali. - Da. Sve je pocelo pre 12 godina na Draganinom rodjendanu - poceo je Dusan. - Skupilo se nase drustvo na veceri i sve je teklo nekakvim uobicajenim tokom, nicim na-govestavajuci ono sto se zbilo na kraju. Jesu li Mira i Momcilo zapravo nas zaveli, jesmo li mi u podsvesti zapravo, zeleli da se to do-godi? Sve su to pitanja na koja nas dvoje nemamo pravih odgovora, niti cemo ih ikada imati. - Dusan je - nastavila je Dragana -zeleci da mi pomogne, raspremio sto odneo svo posudje u kuhinju. Doduse, to nije suvise prijatno raditi dok su jos gosti u kuci, al sa Mirom i Momcilom smo toliko dobri, da se oni nisu na taj cin uvredili. Nas troje smo pijuck-ali, i ja sam sa mukom prikrivala zevanje. Dusan se pak prihvatio i pranja posudja, sto imace ne voli, al je i to bilo deo rodjendanskog poklona meni. Tek u nekom casu, Mira je us-tala rekavsi da ide da vidi sta je s njim. Zasto ga tako dugo nema? U sobi smo ostali Momcilo i ja. Zavladala je pomalo neugodna tisina, koja u sebi katkad zna nesto poneti, a da toga niste ni svesni. I u toj tisini, ja sam uhvatila sebe u mislima: kako one stvari radi Momcilo? U isti mah sam se uplasila svojih misli i pocrvenela. On je to primetio i upitao me da li mi je dobro. Smeteno sam mu odgovorila da mi je samo malo vruce. Da li je on to pogresno protumacio, tek nisam se ni snasla, kad mi je poceo otkopcavati bluzu. Sedela sam kao paralizovana, nesposobna da pok-renem ni prst, i umesto da se odbranim od tog nepotrebnog gesta, dohvatila sam casu sa vinom i zavalila se na trosed na kojim smo sedeli. I dok sam ja pijuckala vino, njegova ruka se nasla na mojim grudima. U tom casu mi je to strasno godilo jednostavno nisam imala zeije ni snage da se tome oduprem. Za to vreme su Mira Dusan oprali posudje i pospremili kuhinju. Mira je krenula nazad u sobu. Na vratima ju je docekao uzbudljiv prizor. Tiho se vratila u kuhinju i pozvala Dusana. - Kad sam usao u sobu, kao da me je grom pogodio - nastavio je pricu. -Moja Dragana je gotovo lezala na trosedu, zabacene glave, zatvorenih ociju, dok je Momcilo milo-vao i ljubio njene grudi. Drugi je muskarac milovao moju Draganu, i ona je ne samo prihvatala, vec je u tome ocigledno i uzivala. Vratio sam se u kuhinju gde me je cekala Mira. Ucinilo mi se da me je nesto pitala. Nisam znao sta bih kazao ni sta bih ucinio. Trebalo je zapravo da ih oboje, i Miru i Momcila, izbacim iz kuce, medjutim, to nisam ucinio. Umesto toga, seo sam na stolicu i zamolio Miru za casu vode. Umesto vode, ona mi je nasula vinjak. I dok sam ***io spred sebe, pitajuci se sta ono dvoje sada rade u sobi Mira mi je prisla, kleknula pred mene, polozivsi ruke na moje noge. - Sta mislis, da li bi trebalo da im se osvetimo? - tiho me upita. Ja sam cutao, a ona je stupila u akciju. Za cas je iz pantalona izvadila moj penis pocela s njim da se igra. Trenutak kasnije, video sam kako moj penis nestaje u njenim ustima. Medjutim, kada se sve to dogodilo, poceo sam i uzivati, osetivsi da mi se priblizava vrhunac. Pokusao sam to reci Miri al ona me ja samo evrsto prihvatila usnama i ubrzala pokrete. Naravno, svrsio sam joj u usta. - Bio si malo prebrz ovog puta, al drugi put ce biti bolje - rekla mi je ispijajuci vinjak iz moje case. - Hocemo li sada da se pridruzimo Momcilu i Dragani? U sobi je zabava bila u punom jeku. Dragana na sebi nije imala vise nicega, a isto tako i Momcilo. Njene su se noge nalazile savijene oko niegovog vrata, a njegova glava zagnjurena u njenom medjunozju. Dusan je ponovo hteo izaci, al ga je Mira zadrzala. - Prizor je za mene bio sokantan -kaze Dusan - a isto tako i uzbudjujuci. Pomisljo sam, ovo je ipak samo jedna luda noc i suiradan ujutru, kada se svi probudimo, bice to samo san. I dok sam posmatrao njih dvoje, osetio sam na sebi Mirine ruke. Ona je preuzela inicijativu i pocela me je svlaciti. Nisam je zaustavljao, gledajuci sve vreme u Draganu. Ucinilo mi se da mi je u jednom trenutku uputila osmeh. Dva su para vodili ljubav, ne obaziruci se jedni na druge. - Mira ja jos nismo dosli do vrhunca -nastavio je pricu Dusan - kad sam zacuo Draganino glasno stenjanje, koje se ubrzo pretvorilo u krikove sladostrasca. No, Mira mi nije dopustala da je dugo slusam, povukla me je na sebe, i nas dvoje smo nastavili zapocetu igru. Kada sam osetio da cu po drugi put te noci doziveti vrhunac, izmakla se ispod mene, i rukom mi pomogla da svrsim. Moja se sperma prosula po njenim grudima. - Ovako to najvise volim - saputala je, ljubeci me u uvo. Dva su para svoje igre ponovila jos jednom te noci. Ovaj put, sa svojim zakonitim supruznicima. - Bio je to nezaboravan dogadjaj, pocetak svega i svacega - kaze Dusan - al vremenom smo na taj nacin ne samo stekli partnere za seks, vec i prijateije. Ima razdoblja kada na mesec ili dva prestanemo, napravimo pauzu, al ne bismo nikad odustali. Ovaj nacin druzenja, nijednog trenutka nije doveo nas brak u pitanje. Isto tako, nijedno od nas nema avanturu izvan braka, mada moze da se dogodi da na neku seansu, Dragana ili ja, odemo odvojeno. To zavisi od toga da li je onaj drugi raspolozen, ili ma drugih obaveza. I tu se prica zavrsava. Svet u kojem zive Dusan i Dragana je njihov i njihova se privatnost nikoga ne tice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banacanin
Zagrevanje
|
 |
« Reply #347 on: February 27, 2009, 11:52:53 PM » |
|
DRUGA ZENA Moja supruga nije neka posebna lepotica , vec devojcica sa sela koja je prosto zracila onom neiskvarenom unutrasnjom lepotom. Tada je imala 23 godine, visoka 176 cm vitkog struka, grudi br:3, smega kosa, pune usne, ali noge su joj bile neverovatne. Dugacke i fantasticno izvajane, to je ono sto ja zovem noge bez kraja....a osmeh kada razvuce prosto me uvek razoruza.Uvek je bila besprekorno cista...ja sam je zvao andjeo.Stalno je imala strpljenja za mene i moje povremene frustracije, sve dok nisam poceo da se kockam! Upozoravala me je da to necinim jer ce nam to doneti nesrecu. A zasto sam se kockao? Pa jednostavno zato sto je devedesetih godina , dakle u to vreme plata bila 5 maraka a troskovi zivota ogromni, po radnjama nije bilo robe, tacnije nije bilo nicega. Ustvari bilo je svega ali samo za grupe odabranih koji su imali novac. Mislio sam da cu sa kockanjem na poker aparatima uspeti da znatno popravim kucni budjet i lepo mi je islo. Sve do dana kada sam potrosio sav novac i pokusao da ga povratim pa igrao na recku.....kredit. Mislio sam da cu da se povratim ali tonuo sam sve dublje i dublje dok posle celovecernje kocke nisam dostigao cifru od 2500 maraka duga! 2500 maraka dug a plata 5, situacija mi je bila jasna tek kad sam potonuo. Otisao sam kuci i naspavao se, zenu nisam ni osetio kada je ustala. Kada sam se probudio sedela je u fotelji naspram kreveta i gledala me svojim krupnim zeleno plavim ocima punim suza i pitala: -sta si to uradio nesrecnice? Bila sam do grada i cula da si nocas izgubio sav nova cak si se i zaduzio, onoliki novac! Pa odakle nam? Oces li ti da nam uzmu kucu i zbog 2500 maraka pa da budemo beskucnici? Ajde sad genije preduzmi nesto, budi sad muskarac! I preduzeo sam, otisao sam kod gazde poker aparata, zove se Bora i zamolio ga da mi omoguci da dug platim na vise rata pa ako treba platicu i kamatu samo nemam odmah! On je rekao : odmah plati ili idemo po stvari! Fendovacemo ti sve po kuci jesi razumeo!! Objasnio sam mu da nemam novca, nasta oni nisu imali razumevanja vec su poceli da me mlate , nisam ni mogao da se branim sve ni da sam hteo , bili su jeci i bilo ih je petorica.Seli smo u njihova auta i krenuli mojoj kuci. Ubrzo smo stigli a supruga je izasla da vidi ko to dolazi, posto je bilo rano popodne a na ulici nikoga brzo smo stigli , mene su ivukli iz auta i uvukli u kucu, supruga je htela da vrisne ali su joj rekli da ako samo pisne poklace nas obadvoje! Bila je zabezeknuta. Barabe su gledale oko sebe i rekle: pa ovde nema nista vredno da se odnese! Inace bili su nepristojni, ali jaki kao konji tako da im nista nisam mogao. Onda rekose: doro posto niceg nema , tebe cemo da ubijemo , sto ima stvari odecemo i to je to! Gurnuli su mi pistolj u usta a onda je supruga na koju smo svi pomalo zaboravili kroz krik rekla : neee....platicu ja njegov dug!Okrenuli su se prema njoj i jedan nabildovani pita: kako? Svi smo je pogledali zacugeni, odakle joj novac? Onda ona predlozi:ja cu da u naturi odradi dug! Znam da drzite kurve po gradu! Ja cu biti jedna od njih.Barabe su shvatile nasta misli pa su se nasmejali i rekli: pa neizgledas bas zanosno, znas treba da budes profi kurva da bi zaragivala a i velika je svota u pitanju ima tu da se radi i to duuugo, veliki je dug a tvoja zarada mala! Rekla je: pristajem!Oni su poceli kretenski da se keze! Nasto ona rece: pa naucite me ako uopsta znate gde je *****!! To je rekla krajnje provokativno! Okrenuli su se pogodjeni njenom izjavom i bacili se na nju Kada je to rekla ja sam dosao sebi i vrisnuo: neee! Necini to oni su kreteni! Nato me jedan od kretena tako snazno udario da mi je skoro polomio vilicu, pao sam dole i video suprugu kako je uterivaci obaraju na zemlju. Meni su vezali ruke i noge nekim lisicama i okrenuli prema njima da sve gledam, nije se opirala samo je tiho jecala.Uzlud sam vikao: nemojte molim vas ona je samo samnom bila, nemojte je povrediti! Pocelo je silovanje: oces obuku kujo, evo ti obuka koju ces pamtiti i dobro odragivati.Grubo su joj pokidali ono malo odece sto je imala, nisu uopste bili nezni,ona nesrecnica nije ni bila svesna sta je ceka, mislila je da ce malo da joj stave pa da odu ali bili su grubi kao prave silegije.Njihov vodja rece : ako pisnes ubicemo vas obadvoje,da vidim koloko ga volis. Prvi je krenuo njihov gazda, debil je bio bivsi gragevinac pa je imao snage za dvojcu. Uhvatio je snazno sa dojku i grubo mesio cereci se, Dvojca je uhvatise za ruke i snazno priljubise na zemlju,druga dvojca je uhvatise grubo za clanke na prelepim nogama i grubo ih dignuse i rasirili krajnje bestidno. Duga braon kosa joj se rasula po... podu ,... udarila je glavom o pod i vidim da je napravila bolnu grimasu. Pica joj je bila izlozena kao na tacni.Prvi se skinuo gazda imao je 45 godina grubo lice veliki stomak, grube ruke pravi debil! Prisao joj je od napred kako su je i drzali i naredio svojima: pokidajte kuju!Ovi su poceli da joj grubo mese dojke , bradavice su joj bile siroke i jako nadrazene,grubo su ih stiskali i vukli da joj nanesu sto veci bol, uzmu joj dojku u saku i stiskaju koliko god mogu, Radmila sve to hrabro podnosi ali sa jako bolnom grimasom na lepom licu koje je bilo crveno od samaranja,posle svakog hvatanja na dojkama je ostajao trag od grubih prstiju kretena koji su se izivljavali.Moja Radmila se samo uvijala pod naletima grubijana, plakala je, iz prelepih ociju tekle su suze od bolova koje su joj nanosili. Oni na nogama su joj grubo sirili noge u vazduhu, pridje joj gazda i snazno je uhvati za picku, stezao je kao kreten! Ja sam vikaokroz suze: nemojte molim vas, ali moji vapaji nisu nikoga interesovali. Radmila je siroko otvorila oci kao da ce da joj iskoce a oni kreteni su tek poceli da je obradjuju! Inace je imala vrlo usku picu jer jos nije radjala Naredio im je: Siri je! Oni je uhvatise svaki sa svoje strane za stidne dlacice i meso sa usmina i snazno povukose jedan na levu drugi na desnu stranu....zacu se bolan vrisak moje drage, nije vise mogla da izdrzi, vristala je: pobite nas! Nemoguuuu da izdrzim vise, aaahh raskalticete me! Unutrasnjost pice se lepo videla a iz pice je curilo,izgedalo je kao da je pocelo da joj se svidja. Bora je vratio svoju ruku unazad i brzim grubim pokretom kao da udara , svom snagom je bukvalno u jednom udarcu ubacio svoju grubijansku ruku u Radmilinu picku. Zacuo se zvuk razvaljivanja vagine, pucala je. Ona se izvila vristeci iz sve snage koliko je grlo nosi,u tom casu jedan od grubijana je scepao za vrat i krenuo da je davi , ali nije zeleo da je zadavi vec da joj smanji dotok vazduha da je omame jer zna da ona ovako nece dugo izdrzati . Pogledi su nam se sreli i nemogu da definisem njen pogled osim kao : vidi sta si nam uradio, ovo si nam ti smestio.Izraz lica joj je bio ukrucen kao maska . Kosa joj je bila mokra od znoja, vec se sva preznojila.Bora je nije stedeo divljacki je vadio ruku mokru od sokova i sukrvice i vracao unutra, krkljala je kao da je kolju.Mislio sam da ce je ubiti.Pocela je da se koci od nedostatka vazduha i bolova.Konacno je izvukao ruku iz vagine, nije vise izdrzala upisala se, miris mokrace se sirio prostorijom. Svo to vreme su je ostali krajnje grubo mesili i grizli za sise.Konacno je Bora krenuo da je **** u vaginu, posto je razvalio nije bilo problema za njegov penis koji i nije bio nesto veliki, pre bih rekao mali.Gurnuo je nekoliko puta i svrsio u nju.Snazno je udario pesnicom u stomak i izbio joj ono malo vazduha. Pocela je da se grci. Sada mi je bilo jasno zasto su se izivljavali, zato sto Bora nije mogao dugo da **** vec samo 5-6 uboda i svrsi, patio je od prerane ejakuacije. Svo ovo izivljavanje je zato sto ganster nemoze da normalno ****?!? On je zavrsio onda je na njegovo mesto dosao drugi , on je bio nesto mlagi i mnogo potentniji pa kada je stavio penis na svoje mesto Radmila je pocela da jauce , ne toliko zbog njegove velicine vec zbog unutrasnjih povreda koje su joj nanele Borine grubijanske ruke. I ovaj je bio grub, jebao je divljacki zestoko joj je grizao vrat, dok ga je grizao Radmila je cicala plakajuci vec sva obamrla,sise joj je prosto kidao dok su je ostali drzali za ruke nemocna da i pokusa da se odbrani.. Ostali su nastavili da je grubo mese po celom telu a njene prelepe noge su bile divljacki izujedane, na red je bosao Brka. Brka je bio gorstak iz bozije matere, polupismeni bivsi drvoseca. Rekao je :podignite je! Digli su je i savili preko fotelje licem prema zemlji, znala je sta sledi ali nemocna da se odupre.Prelepe noge duge kao ceo kilometar su drhtale od inemoglosti i straha. Brka je prisao odpozadi sa svojim dugackim i debelim kurcem prosaranim venama, debelim i jako velikim glavicem koji se rumenio, izgledao je tvrd kao kolac. Gledao sam i shvatio sta hoce viknuo sam : ne u dupe , nije nikad. Bilo je kasno Vec je svoj vrs glavica prislonio na ulaz njene uske guze. Kreten nije hteo da ga namaze i polako da prodire vec je zapeo iz sve snage, u tom momentu Radmila je snazno ispravila glavu i pogledala me ukocenim pogledom kao da je nabijaju na razanj,oci su htele da joj iskoce. Dupe joj je pucalo, lepo se cuo zvuk razvaljivanja. Neznam samo kako je mogla da podnese toliku kolicinu bola.Nije vise plakala i suze su joj presusile, ja sam sada plakao za nju i gledao u njene oci koje su sada pogledom i mislima bile ko zna gde.Brka je jebao snazno i brzo , sukrvica se videla po kurcu dok je vagina zjapila jos uvek otvorena , jaja su odarala o nju i proizvodila cudan pun zvuk. Grubijan je uhvatio i skupio kosu i zajasio kao kobilu, snazno je vukuci za kosu prema sebi dok joj se glava zanosila unazad grudi joj zalelujase a on drugom rukom...... .....uhvati dojku i steze koliko moze, Radmila nije vise vristala cutala je kao da je bila drogirana.Zatim se ostali ustremise njen stomak i pocese da ga grizu ali je vise nisu udarali vec pre svakog ugriza milovali mesto gde ce doci ugriz. Ona vise nije reagovala.samo joj se lice treslo od snaznih prodora Brke u njeno dupe.Svrsio je u nju, izvadio je svoj penis a kada ga je izvadio ona se usrala, ali bez ijednog izraza na licu. U sobi je smrdelo na izmet.Sve sam ovo posmatrao potpuno bespomocan.Sledeci je bio neki ulicar po imenu Darko. On je prisao odpozadi i nezno prodro u njenu vaginu , iz koje je je ispala predhodnikova sperma, uhvatio je za kosu kao malopre Brka i savio joj glavu unazad. Odnapred je dosao Marko i svoj palamar stavio u njena razjapljena usta. Dok je jebao u usta jedan drugi je ponovo uhvatio za vrat i poce daviti. Njene bradavice se ukrutise na dojkama, ovi su to primetili i Bora rece: ovo je izuzetan primerak , pomozite joj da prege granicu! Dok su je jebali i u ribu i u usta ona se gusila sto od kurca u grkljanu sto od stiska na vratu.A ostali krenuse ponovo na njene dojke i noge, hvatali su je, grizli, a ona je pocela da se uvija ali nekako cudno! Kao da joj je prijalo?!? onaj sto je punio u usta rece: sad cu spremi je! Onaj sto joj je stezao vrat steze tako jako da mu se sake ukopale u vratne misice stegao je da nema vise kud ili da je udavi.A onda onaj sto je jebao u usta snazno ga zabi u njeno grlo dok ovaj drugi pusti vrat, sperma pokulja napred a Radmila istovremeno krete da udahne toliko zeljeni vazduh, sperma umesto u jednjak ode u put pluca gde potpomognuta njenim usisnim vazduhom i zavrsi. Radmila poce da kaslje , njen jebac u usta izvadi penis a ona htede da kaslje ali joj drugi nedade vec joj ponovo steze vrat i ona nemoze da se iskaslje. Onaj odpozadi je zestoko nabijao i vec je bio pri kraju,Radmila je pocela da se uvija od zadovoljstva?!? Nisam mogao da verujem svojim ocima sta se dogadja!!!! Ostali su navijali: Radmila, Radmila, Radmila......Pocela je da vrti kukovima, pa ona se jos i napalila! Nisam mogao da verujem sta vidim. Svrsavala je.....ubrzo je svrsio i onaj momak sto je imao odpozadi. Kada je natankovao spermom izvadio ga je. Ostao je na kraju samo jedan momak koji je samo cutao i nista nije rekao niti se spremao da po**** moju Radmilu, da nije peder uplasio sam se. Megutim nista se nije dogodilo. Kada su zavrsili pustili su Radmilu koja je pala na patos i poceli nezno da je miluju onako izujedanu i prepunu masnica od snaznih muskih stisaka, najvise su stradale grudi i stomak. Oni se obukose i cudno je pogledase, znao sam da nesto nije u redu. Bora rece: sada si spremna za posao, odmori se i kada se oporavis javi se da pocnes da radis na ulici, a posle ja mislim da ces stici i do posebnih musterija sa posebnim potrebama. To joj je rekao kao da mu je ona neki prijatelj!?! Spremali su se da krenu kad im ona rece: cekajte a poljubac? Oni se nasmejase i svi je poljubise kao dragu devojcicu. Mene su oslobodili i izasli su napolje. Ja prigem zeni a ona se trze, bezi od mene sonjo jedan, kao da sam joj bio stranac a ne muz, kao da sam joj ja to uradio a ne oni. Telo joj je bilo prepuno modrica i ujeda, prvo sam pokupio i pocistio njen izmet i mokracu jer je jako smrdelo. Odneo je u kupatilo gde sam je lakano kupao, bila je balava, izjebana izujedana, prebijena, davljena ukratko zverski silovana a ona sada gleda u jednu tacku i kao da ima neki zagani nedefinisani smesak!!! kao da se u njoj probudila druga osoba......Kao da sam izgubio svoju zenu a dobio nekog nastranog sadistu, ali vreme ce pokazati i njen novi i prvi posao . Prvi posao koji ce biti prostitucija, prvo ulica a onda na vrh! O tome i nasim daljim avanturama u nastavku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stevabgd
Novi Clan
|
 |
« Reply #348 on: November 05, 2009, 01:06:47 AM » |
|
Ja volim drugacije Bilo je leto i moji matorci su otisli na selo.Gajba je ostala samo moja.Pozvao sam Vericu da dodje kod mene. Verica je bila sasvim prosecna crnka,nista posebno, ali se bar nije folirala,i bila je otvorena za sve varijante.Sex sa njom uvek mi je prijao. Stigla je popodne i ja sam bio spreman.Pili smo kafu i ja sam ukljucio video.Voleli smo da zajedno gledamo ******e.Ovaj je bio bas extreman.Plava Nemica se ispisavala tipu u usta. -Zar ima ljudi kojima to prija?-pitala se Verica -Sto da ne?-odgovorih - Pa da li bi ti dao da ti to uradim? - Sto ne bi probali? - Ti si stvarno blesav! Dobro, mozemo to posle, ali prvo cemo kao i obicno.Ionako mi se sad ne piski. - To cemo lako da sredimo. Uzecemo ono pivo iz frizidera. Otisli smo kuhinju i izvadili pivo.Bila je velika vrucina pa smo brzo popili po dva.Onda smo se vratili u sobu i skinuli. Verica je legla na krevet. - Dodji macane! Polizi me lepo da budem vlazna.Ako budes bio dobar, lepo cu te posle istusirati. Nije mi trebalo dva puta reci. Ona je rasirila noge i ja sam zaronio u njenu dlakavu pickicu.Nikako nisam mogao da je nagovorim da je obrije.Svejedno,dok sam je lizao, ona se vlazila sve vise. Volim miris vlazne picke.to me strahovito pali. Kad sam video da je spremna podigao sam se iznad i nezno usao u nju.Samo je tiho uzdahnula. Dok sam joj nabijao sve jace, sve me je vise stezala.Onda joj je doslo.Stegla me je tako da sam jedva disao. Onda me je naglo pustila. - Pusti me brzo u kupatilo ako neces da ti upisam krevet! - Idem i ja sa tobom! - Je li ti stvarno zelis ono? -Da Otisli smo u kupatilo i ja sam seo u kadu.Verica je me je opkoracila tako da joj je ***** bila tacno iznad moje glave.Podigao sam glavu i otvorio usta, a ona je pustila prvi mlaz. Mislio sam da cu moci bez problema sve da popijem, jer sam uvek imao dobar cug,ali toga je bilo tako mnogo! Prosto me je potopila.Pisala mi je po licu, grudima i to toliko da sam mislio da nikad nece stati.Kad je konacno zavrsila, pitala je kako mi je bilo. -Super, ovo je neponovljivo.Hoces sad ja tebe? - Moze ali nemoj u lice. - Dobro ti ga drzi i usmeri gde zelis. Ja sam ustao, a ona je klekla ispred mene. Uzela ga je u ruku, a ja sam poceo da je tusiram.Usmerila ga je na svoje sise. Nisam ni ja bio los, i sasvim sam je pristojno zalio, ali mislim da je ona ipak bila bolja.Posle smo se istusirali i izasli iz kupatila.Ona se spremila i otisla. Na rastanku rece -Doci cu sutra da ponovimo ovo. - Jedva cekam! Znam da mnogi ljudi smatraju da je ovo odvratno. Ali znam da nas ima jos koji u ovome uzivaju.Meni nema lepseg dozivljaja od toga kad je lizem, a ona pusti mlaz na mene.Ko to nije probao taj ne zna. Probajte! Super je i nista ne boli.Mozda otkrijete novi izvor zadovoljstva. e-mail stevabgd@yahoo.co.ukP.S. Ko zeli moze slobodno da mi pise o slicnim iskustvima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atila Hunski
Generalni Direktor
Administrator
|
 |
« Reply #349 on: February 14, 2010, 03:34:51 PM » |
|
ROB I GOSPODARICA
"Bedni, nevaljali robe, dobices ti svoje!" Trza me za ogrlicu, svlaci nimalo nezno sa kreveta vodi ruku vezanih za vrat u puzecem stavu do jarca za kaznjavanje. Odvezuje me nakratko, da bih uzjahao gredu, ponaosob vezuje mi cvrsto ruke i noge za noge jarca, takode i struk "da ne bih slucajno pao" (koliko divne ironije). Stavlja mi stipaljkice na samozatezanje ria sisice i spaja ih odmah ispod grede. Cep mi je u ustima, sve je vec spremno. Uzima bic i njime gladi moje uzdrhtalo zeljno telo. Uziva da me muci samom pozicijom i iscekivanjem kazne (ponekad me tako ostavi i vise sati da cekam i da strepim). U ruci joj je bic palica, ali kao da to nije dovoljno, uzima gumeni devetorepi bic. Ne, opet se predomislila, ne zeli da mi njime priredi zadovoljstvo. Uzima pleten bic sa 6-7 slobodnih krajeva duzine dvadesetak centimetara, na cijem su kraju vezani cvorici. Osinula me ovim bicem od plastike, jako. Ostao sam nem. Jos jednom. Cutim i dalje. Zamahnula je malo jace. Lagani uzdaih zadovoljstva oteo mi se sa usana. - Tako, robe moj, budi dobar, pa ces slusati i muziku! Kolikoje predivna moja gospodarica, tj.. rodjena za svoju ulogu. Koliko tu ima u njenim recima velicanstvenog sarkazma. Ali, ja to volim inao znam da sada nastupa onaj pravi bol. Muzika se vec razleze, a prvi jaci i ciljani udarci padaju po levoj polovini guze, precizni, brzi, odsecniji. Desnu stranu mi miluje, po levoj padaju udarci. Pokusavam da joj dam do znanja da malo napravi pauzu, pokusavam da vristim, ali ne cuje se nista osim glasne muzike... 'I'rzam se nekontrolisano, ali samo gornjim delom tela, jedinim kojim mogu, a moje sisice bivaju povlacene i stiskane sa svakim trzajem; to me uzbudjuje, ali nemam vremena da osetim i zadovoljstvo. Sada "milovanja" padaju naizmenicno, ne takojako, ali kontinuirano i brzo, sitno. Najzad, posle tridesetak udaraca moja premila mi dozvoljava da se malo odmorim - ali u medjuvremenu sara po meni onim bicem, kojim mi je vec puno bola zadala, moram ga ljubiti, tj. maziti licem a kasnije i ljubiti. Nastavlja da me mazi svojim rucicama u crnim koznim dugim rukavicama po bedrima, medjunozju. Polako se uzbudjujem, ona ubrzava ritam, stipka me, stiska, ima je svuda po mom telu, lepo i umetnicki nasaranom, obelezenom samo njenom rukom... Ipak odlucuje da ovo ne pretvori u zadovoljstvo za mene. Posle zadatih jos dvadesetak udaraca preciznih i brzih, moje telo je postalo super osetljivo, probudjenih i najsitnijih cula i osecaja, kao ustreptala harfa. Ostavlja me da se odmorim, citav minut... Za to vreme uzima onaj divni gumeni devetorepi bic i progovara: - Dobices jos samo dvadeset! Time postize drugaciji efekat. Zahvalno klimam glavom, srecan sto je kraj (za sada) blizu ali i strepim i nesvesno moram da brojim udarce. I ona se malo odmorila i mogla je sada da ukrasi svoje delo. Stoga sledecih desetak udaraca mi je zadala po celom telu (sto nije bilo, tesko imajuci u vidu devet dugih pera ovog bica). Ostalo je jos samo deset. Skida mi cep sa usta i naredjuje da ljubim ovaj bic i da ga lizem, a zatim i da se zahvalim za svaki sledeci udarac koji mi bude zadala, jer ce se zaista potruditi da to posteno uradi. Oh boze! Kako je volim! Volim je sto je tako divno sarkasticna i mastovita i nestasna (rekao bih bezobrazna i pokvarena, ali gospodarica to ne moze da bude, njoj je sve dozvoljeno). I)a, napomenula mi je, za svaki udarac za koji se ne zahvalim dobicu dva nova. - Ooohhhh!!! Igra je pocela. Moja premila je zaista bila iskrena i svojski se potrudila. Mislio sam da cu bar nekoliko izdrzati bez vriska, zaboravljajuci da sam bio vec potpuno pripremljen da osetim svaki dodir, a ne ova "milovanja". Pada prvi udarac i lagani jecaj. - Hvala, gospodarice! Drugi malo jaci, treci, cetvrti, peti, vise to nije jecaj vec bolni krici i opet ona: - Hvala, gospodarice! Polako me uci da je vaznije misliti na njeno zadovoljstvo nego na svoj bol. Zamahnula je posteno, kao i sve sto radi kad miluje, voli, muci, gazi, bicuje, ljubi, siluje. Urlik zatim: - Hvala, gospodarice! Pada sesti, sedmi, osmi. Jos samo dva. Uzima sada plasticni bic sa metalnom zicom u sebi, ali ja to ne mogu da vidim. Udara me njime najjace sto moze. Toplota se momentalno razvila i u mom grlu Tarzanov krik... Robe, sleduje ti jos dva dodatna. Posto je to bila iznenadna promena i grom od udarca, nisam stigao da se priviknem, kao ni na sledeci naravno, jos dva dodatna su sledila. Poskocila je i osinula me svom snagom. Zaurlao sam, ali i odmah rekao: Hvala, gospodarice! Ponovilo se to jos dva puta, urlajuci zahvaljivao sam kroz suze... Moje telo se potpuno nekontrolisano grcilo i pokusavalo da otrgne, misici su se grcili, guza i sisice, tj. grudi pomahnitalo poskakivale i bivale zatezane bolno mozda zeleci da izazovu samilost, zaboravljajuci da je to bio poslednji. Sadasnje i buduce Gospodarice, znajte da Vas Vas rob ceka. Pisite, adresa je poznata redakciji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|