Ne dozivljavam sebe kao zavodnicuZanosna glumica Marija Jaksic slikala se u izazovnim pozama za septembarski broj magazina "Plejboj". Marija, bez icega na sebi, pozira u vodi, na jezerima Divcibara, a na jednoj fotografija Marija u ruci drzi i pravog sokola.

Lepota je Boziji atribut i nalazi se u svemu. Sebe nikako ne dozivljavam kao zavodnicu, pogotovo ne provokativnu, moji ciljevi su sasvim drugi.
Iako kaze da je joj je Bog podario lepotu, ova glumica priznaje da svakodnevno vezba kako bi joj telo ostalo u dobroj formi.
- Svakodnevno vezbam. Moj dvocasovni program se sastoji od joga vezbi, specificnih tehnika disanja i meditacije. Osim toga, znalacki se hranim i ne upotrebljavam nikakve opijate - prica Marija i dodaje da je ne brine reakciji ljudi na njene slike.
- Ne brinem kako ce reagovati citaoci, njihova reakcija govori o njima. Svako reaguje u skladu sa svojom svescu. Sigurna sam da ce biti svakojakih reakcija i komentara, ali znam da ce biti i istinskih umetnika koji razumeju ovo na pravi nacin. Ocekujem da ce bar jedan pazljivije gledati fotografije, promisliti i videti dublji smisao.
Osim brojnih filmova u kojima je glumila, Marija se nedavno nasla i u seriji "Agencija za SiS". Trenutno se bavi i humanitarnim radom.

- Igram glavnu i zivotnu ulogu u svojoj milosrdnoj organizaciji "Marija" koja pomaze deci bez roditeljskog staranja i deci sa posebnim talentima. Trenutno radimo niz kvalitetnih projekata. Spasti samo jedan zivot velika je uloga i ‘imali smo se rasta roditi’ - prica Marija, koja kaze da nema uzore i idole medju kolegama, ali priznaje da ceni mnoge glumice.
- Nemam uzore, ali cenim mnoge glumice i iskreno se divim njihovim ostvarenjima. Pre svega se to odnosi na Meril Strip, Nikol Kidman, sarliz Teron, Kameron Dijaz i Salmu Hajek.
www.blic.co.yu